Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah esim giderken saat 7 de normalde su icerdim ama bu sabah cok actim 3 hurma iki avuc uzum yedim
Ara buyuk bardak ilik su
Saat 11 de zeytin(ufaklikla beraber yedik sayamadim) peynir + yufka ekmegi+ kirmizi biber
Ara nescafe
Yesilcay
Oglen yogurtlu corba
Yesilcay
bir kase yogurt icine haslanmis tavuk

Leslie 2 yaptim ama iki gun spor yapmiycam dizim agrimaya basladi.suan karsimda herkes eti frigo yiyo ben acim ve dayaniyorum.sabah kalkinca yediklerimden kendime 8 vericektim ama suanki azmimden dolayi 10 veriyorum.
Birazdan hibiskus icicem yarini hevesle bekliyorum

Yaaa banane yaaa..
Burası çok sıcak ve haşlanmış yumurta yada yumurta yenmiyor sıcakta kokuyor..Yaz dönemi yumurta uzak kaldı maalesef..
Şimdi bu mesaj sonrası düşündüm iyice..

inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız
35 senemin 20 senesini diyet rejim şunu mu yesem bunu mu yemesemle geçti elime ne geçti kocaman bir hiç üstüne daha fazla kilo zayıflamak yemeyle içmeyle olmuyor beyinde bitiyor önce zihin altına ZAYIFLIYORUM komutuna uymaya ikna etmek lazım ,sonrası zaten zihin altı insanı farketmeden yönlendiriyor sofradaki yemeklerden sadece bir ikisini 3-5 kaşık yiyip doyuyorsun aman çok hareketsizleştim oynak bir müzik açayım diyorsun hareket ediyorsun çok ısrarcı bol ikramlar yapan komşuna hayır ben aç değilim ki yemiycem diyebiliyorsun:))
ben kendi yöntemimi sonunda buldum kendimi seviyorum ben değerliyim rabbim bu canı bana çöp kovası muamelesi yapayım diye vermedi hepimiz değerli ve özeliz bunu farketmek bir çok sorunu çözüyor
ben olumlama , eft(duygusal özgürleşme tekniği), zihin altının işleyişini ve çekim yasasını araştırdım aylarca ve evet sonunda kasmadan strese girmeden yasaklarla uğraşmadan hayatım da ilk defa zayıflıyorum daha yolun başındayım atmam gereken çok ağırlığım var ama başarıcam olacak ideal bedenim de olucam bende

diyet işine değil ama puanlamaya katılırım ne için kaç puan kesiyoruz listemiz var mı

halaaaa burdayııımmmmmmmmmm
Ahahaha
İnanki hedefin mesajı okurken şimdi siyahbeyaz da geliyormuş dedim ve sen gelmişsin..

Hoşgeldin
karnım ağrıdı gülmektennn.sen çok yaşaaa ambumm
Bende öyle güldüm ve şimdi görünce yine güldüm, bizim anbu böyle içten ve samimi işte
ayyy aman ambum eski kiloma gelene kadar ara ara gelip bakıp gidiyorum size.
Bakıp gitme katıl sohbetlere şekerim..

Kızzz benidemi gördün yok canım ödem o ödem
merhaba hanımlar
hedef52 nick li arkadaş sağ olsun burada gram gram da kilo verilse kabul görülebileceğimi yazmış ben de geldimmmm
Hoşgeldin canım..
Kilo dediğin gram gram gider zaten.. Bizde o yüzden kabul ederiz merak etme sen, yeterki bol paylaşım halinde ol canım.
Kuzu reyhan burda da yenir.. Kurutulup köftelere de katılır hatta.. Tabi ben bu yıl keşfettim o ayrı..
Balkonda saksımdaki reyhandan salatama doğruyorum, köfte yapıyorum.. Pazarda da satılıyor iri yapraklı mor reyhan..

Canım plates yap, dizinde problem varsa çok ayakta durarak hareket yapma, önce kilolar gitsin, platesle hem sıkılaşırsın..
Pozitif düşün, olumlu mesajlar yolla beynine ve karşılığını hoş bir şekilde al taktiği..
Harikasın canım..
Zaten her kötü başlangıçlar stresten kaynaklanıyor, negatifliklerden arındıkça metobolizmamız daha güzel çalışıyor..

hoşbuldum çok teşekkürler:)
miladımız 2015 sayfasındayım yaz tatili diye 2-3 kaldık pek paylaşım yok yinede sabah akşam ne yaptım ne yedim yazıyorum geçenlerde de 100 kilo üstü birlikte zayıflıyor topiğine gittim, kalabalık bol paylaşım yapılan yer aranıyorum yani motivasyonu artıyor insanın . burası da tam benlik gibi geldi herkes samimi sıcak ve bol mesaj yazıyor

bu tarz paylaşımlar yapmayı çok severim sizce de sakıncası yoksa tabii
bundan sonra kilo veriyorum demek yok onun yerine zayıflıyorum diycez kızlar
neden mi zihin altı sadece kilo veriyorum da ki kiloyu algılar ve onun için çaba harcar

meraba hanimlar ohh ne gzel burasidolmus tasmis reng gelmis sayfaya :) ama bana ablam geldim oyuzden bir suru cis seyler yaptim ve kendime puanim kocaman bir "0" aslinda cok abartmadim yuruyusumde yaptim yarim saat tempolu ve 1.5 lt suyumuda ictim nese yarin ola hayrola ama en son yaptgim kilo bildiriminden kesinlikle cok fazla ckicam yarn o kesinlesti artik misafirim yok yarn misafirim aksam ustu gidicek ama gidene kadrda dkkat edicem yemk yok snra kesinlikle uyucam diyet listesi belirlicem once tabiki insallah bayrama 60 kiloyla girmek istyorum en fazla

bende kendime dunden icin 0 puan veriyorum her sey guzeldi diyete uyulmustu taki misafir gelene kadar aksam yemegim malesef 1 but tavuk ve kucuk bir kase firinda yagsiz patatates oldu yuruyuste yok tabi suda 2 litre idi

Yaaa banane yaaa..
Burası çok sıcak ve haşlanmış yumurta yada yumurta yenmiyor sıcakta kokuyor..Yaz dönemi yumurta uzak kaldı maalesef..

cancım, yağ yakımını sağlayacak en önemli şey. Kokuyor mu? bak şöyle yap, güzelce haşla salata şeklinde doğra, üstünde çok az zeytinyağ gezdir, bol kekik, karabiber, pul biber at süsle, şekil olsun...

Valla ben kafaya koydum 50 kilo olcam dedim 11 kilo gitti geri kaldı , 6 kilo. Kilo verince inan kendine güvenin geliyor. Geçen mağazaya gittim, 38 beden ne varsa oldu hatta bol geleni bile oldu. O zaman var ya daha da iştahlanıyorsun diyete, spora... Sadece azmetmen önemli. Kesinlikle ekmek yok, mesela ben sadece cumartesi günleri yada sen nasıl yaparsan pazar sabahı diyelim,2 dilim kepekli kızarmış ekmek yiyorum, ama hafta içi asla yemedim.
Makarna, pilav, hamburger sıfır... Gazlı içecek sıfır.
Bol soda, bol sebze yemeği, haşlanmış yumurta, balık, et... Ama bunlardan hep azar azar yedim. Et dediğimi bir el den küçük parça yedim koca kase yoğurtla . Yani bol bol protein

Günaydın kızlarrr dün için kendime 7 puan verdim.2 saat yürüdüm 2 litre su içtim.meyveye dayanamıyorummm .daha hangi diyete başlıcama karar veremedin.şimdi 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalıkla kahvaltı yapcam

benim de dün sabah bir tatlı isteğim oldu.hesaplayarak 1 tatlı kaşığı reçel yedim sonra kahve içecektim içine de gene hesaplayarak 1 küp şeker atacaktım senin splendadan sonra utandım atamadım, yanına 1 minik kare çukulat koyayım dedim sonra ondan da vaz geçtim. tatlı isteğim ikindin muzlu süt yapınca geçti.neden daha önce düşünemedim dedim sonra. günü iyi bitirdim sonuçta

Yaaa banane yaaa..
ben sıcakta da yiyebiliyorum:)
duymadın mı karaty ı tatilde plajda acıkınca ne yiyelim dediler o da haşlayın yumurtanızı götürün demişti:)yani plajda yeniyor da evde mi yenmeyecek

hmm eft yi ben de duymuştum hatta videolarını izlemiştim. ilginç bir yöntem gerçekten
diyet işine değil ama puanlamaya katılırım ne için kaç puan kesiyoruz listemiz var mı
diyet dediğimiz şey su: sen ne yapmak istiyorsan o. kafanda ne var, ve sen bu plana ne kadar uydun? 4*4 lük uyduğunu düşünüyorsan 10 puan sana, yok şunu yapmasan daha iyi olurdu diyorsan puan kesiyorsun kendşnden.

ben de bu yıl keşfettim. daha önce kurusunu almıştım geçen yıl kurbanda eşim kavurmaya çok az atmıştı güzel olmutu ama fazla koyunca tadını değiştiriyor. bu yıl da kardeşim ızgara kanat yaparken salçalı sosun içine kekik diye yanlışlıkla reyhan eklemiş o kadaaaar güzel olmuştu ki, hep tebrik ettik sanki lüks restoran yemeği gibi diye.
taze reyhan da az miktarda olunca salatalara çok yakışıyor bence

yazın hepimiz bir tarafa dağıldık. okulların açılmasıyla sayımız daha da artar.
tabi ki yazabilirsin bize en çok lazım olan mesajlar bunlar. bu arada kişisel gelişim benim de ilgi alanıma giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…