hoşbuldum :))Gunaydın herkese bu haftada listeye gıremedım maalesef geçen hafta 62.5 kg bu hafta 61 .8 kg tatil mahvetti beni neyse en azından aldığımı verdim ekim 2009 hoş geldin hemşerıyız bu arada kaç yaşındasin malatyadami okudun belki tanıdık olabilir dedim bende yumurtaya ara verenlerdenım ama tavada yiyorum haşlanmış fena kokuyo kimler kilo vermiş görelim bakalım
geçmiş olsun rabbim çabucak şifa versin annenle babanaGünaydın kızlar giremiyorum kusura bakmayın dün anne baba küçük göz ameliyatları geçirdiler onların Yanındaydı m ve hemen kilomu yazayım 64.1 kiloyum
Ayrıntılar sonra öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar giremiyorum kusura bakmayın dün anne baba küçük göz ameliyatları geçirdiler onların Yanındaydı m ve hemen kilomu yazayım 64.1 kiloyum
Ayrıntılar sonra öpüyorum hepinizi
kişisel gelişim ilgini çekiyorsa sana secret kitabını tavsiye ederimbenim de dün sabah bir tatlı isteğim oldu.hesaplayarak 1 tatlı kaşığı reçel yedim sonra kahve içecektim içine de gene hesaplayarak 1 küp şeker atacaktım senin splendadan sonra utandım atamadım, yanına 1 minik kare çukulat koyayım dedim sonra ondan da vaz geçtim. tatlı isteğim ikindin muzlu süt yapınca geçti.neden daha önce düşünemedim dedim sonra. günü iyi bitirdim sonuçta
ben sıcakta da yiyebiliyorum:)
duymadın mı karaty ı tatilde plajda acıkınca ne yiyelim dediler o da haşlayın yumurtanızı götürün demişti:)yani plajda yeniyor da evde mi yenmeyecek
hmm eft yi ben de duymuştum hatta videolarını izlemiştim. ilginç bir yöntem gerçekten
diyet dediğimiz şey su: sen ne yapmak istiyorsan o. kafanda ne var, ve sen bu plana ne kadar uydun? 4*4 lük uyduğunu düşünüyorsan 10 puan sana, yok şunu yapmasan daha iyi olurdu diyorsan puan kesiyorsun kendşnden.
ben de bu yıl keşfettim. daha önce kurusunu almıştım geçen yıl kurbanda eşim kavurmaya çok az atmıştı güzel olmutu ama fazla koyunca tadını değiştiriyor. bu yıl da kardeşim ızgara kanat yaparken salçalı sosun içine kekik diye yanlışlıkla reyhan eklemiş o kadaaaar güzel olmuştu ki, hep tebrik ettik sanki lüks restoran yemeği gibi diye.
taze reyhan da az miktarda olunca salatalara çok yakışıyor bence
yazın hepimiz bir tarafa dağıldık. okulların açılmasıyla sayımız daha da artar.
tabi ki yazabilirsin bize en çok lazım olan mesajlar bunlar. bu arada kişisel gelişim benim de ilgi alanıma giriyor.
ben de kilomu yazayım 97.8
1 66boyun kaç?
hey gidi koca lusyen sen neymişsin beaaa,Kilom gecen hafta 71.5 ti buhafta 71.0
pardon lusyen 61,8e düşerek listeye girebiliyorsun tekrardanl***2.TAKIM 424.ETAP***DOKUZUNCUSU
lusyen32 ( 61,6/61,8 /- 0,2 /- 0,33 % ) İzne ayrıldı
61,6 ya inerek takım l,istesine tekrar girebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?