Harikasın canım, seni ayakta alkışlyorumcancım, yağ yakımını sağlayacak en önemli şey. Kokuyor mu? bak şöyle yap, güzelce haşla salata şeklinde doğra, üstünde çok az zeytinyağ gezdir, bol kekik, karabiber, pul biber at süsle, şekil olsun...
Valla ben kafaya koydum 50 kilo olcam dedim 11 kilo gitti geri kaldı , 6 kilo. Kilo verince inan kendine güvenin geliyor. Geçen mağazaya gittim, 38 beden ne varsa oldu hatta bol geleni bile oldu. O zaman var ya daha da iştahlanıyorsun diyete, spora... Sadece azmetmen önemli. Kesinlikle ekmek yok, mesela ben sadece cumartesi günleri yada sen nasıl yaparsan pazar sabahı diyelim,2 dilim kepekli kızarmış ekmek yiyorum, ama hafta içi asla yemedim.
Makarna, pilav, hamburger sıfır... Gazlı içecek sıfır.
Bol soda, bol sebze yemeği, haşlanmış yumurta, balık, et... Ama bunlardan hep azar azar yedim. Et dediğimi bir el den küçük parça yedim koca kase yoğurtla . Yani bol bol protein
Ben plaja gidicem haşlanmış yumurta götürücembenim de dün sabah bir tatlı isteğim oldu.hesaplayarak 1 tatlı kaşığı reçel yedim sonra kahve içecektim içine de gene hesaplayarak 1 küp şeker atacaktım senin splendadan sonra utandım atamadım, yanına 1 minik kare çukulat koyayım dedim sonra ondan da vaz geçtim. tatlı isteğim ikindin muzlu süt yapınca geçti.neden daha önce düşünemedim dedim sonra. günü iyi bitirdim sonuçta
ben sıcakta da yiyebiliyorum:)
duymadın mı karaty ı tatilde plajda acıkınca ne yiyelim dediler o da haşlayın yumurtanızı götürün demişti:)yani plajda yeniyor da evde mi yenmeyecek
hmm eft yi ben de duymuştum hatta videolarını izlemiştim. ilginç bir yöntem gerçekten
diyet dediğimiz şey su: sen ne yapmak istiyorsan o. kafanda ne var, ve sen bu plana ne kadar uydun? 4*4 lük uyduğunu düşünüyorsan 10 puan sana, yok şunu yapmasan daha iyi olurdu diyorsan puan kesiyorsun kendşnden.
ben de bu yıl keşfettim. daha önce kurusunu almıştım geçen yıl kurbanda eşim kavurmaya çok az atmıştı güzel olmutu ama fazla koyunca tadını değiştiriyor. bu yıl da kardeşim ızgara kanat yaparken salçalı sosun içine kekik diye yanlışlıkla reyhan eklemiş o kadaaaar güzel olmuştu ki, hep tebrik ettik sanki lüks restoran yemeği gibi diye.
taze reyhan da az miktarda olunca salatalara çok yakışıyor bence
yazın hepimiz bir tarafa dağıldık. okulların açılmasıyla sayımız daha da artar.
tabi ki yazabilirsin bize en çok lazım olan mesajlar bunlar. bu arada kişisel gelişim benim de ilgi alanıma giriyor.
Geçmiş olsun canım..Günaydın kızlar giremiyorum kusura bakmayın dün anne baba küçük göz ameliyatları geçirdiler onların Yanındaydı m ve hemen kilomu yazayım 64.1 kiloyum
Ayrıntılar sonra öpüyorum hepinizi
Canım dingonunahiri da girmek istiyor listeye ama diskalifiyemi olmuştu en son? Olmadı ise onu da alabiliriz aslında..***2.TAKIM 429.ETAP***
hedef52 ( 65,9 / 65,3/ 0,6/0,91 % )
uhs( 64,5 /64,1 / 0,4 /0,62 % )
zuhal32( 65,4 /65,9 /-0,4/-0,2 / -0,31% )kilosu ikiye bölündü
azaydidem (64,8/66,0 /-1,2 /-0,6/-0,93 % )kilosu 2ye bölündü
lusyen32 (61,8/61,8/0/0 %) sabit, 424.etapta izne ayrılan üye geri döndü
2.takım ortalaması :% 0,06
evet diskalifiye olmuştu.Canım dingonunahiri da girmek istiyor listeye ama diskalifiyemi olmuştu en son? Olmadı ise onu da alabiliriz aslında..
arkadasimm listelerde adimi goremedim sanki yazmistim ama gorulmemis olbilir gecen hafta 68.200 bu hafta 67.100evet diskalifiye olmuştu.
***2.TAKIM 425.ETAP***ONUNCUSU VE SONUNCUSU
hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / 62,5/-1 / %-1,63 ) bildirimde bulunmadı
uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit
Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
2.takım ortalaması : % -0,20
Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin bu aradaMerhabalar herkese,
Çok uzun zamandır yoktum. Sadece bu sayfada değil kadınlar kulübüne , internete giremedim. Çok sıkıntılar yaşadım. Annemle ilgili sağlık sorunları, endoskopi, kolonoskopi, üroloji derken çok şükür her birşeyimiz temiz çıktı..
O yüzden çok gelemedim buraya, hatta işten ücretsiz izin falan da aldım, ne bileyim işte oldu bişeyler.
Kiloya gelince ; sanırım 1,5 ay olmuştur ben buraya gelmeyeli. Galiba Ramazan bayramından sonra koptum .O zaman 63 kiloydum, şuan 56.5 kg yim. Almadım, kilo verdim çok şükür. hepinizi öperim
Yaaa sen Nerelerdesin hosgeldin gitme buralarda kalhalaaaa burdayııımmmmmmmmmm
Sağol canim teşekkür ederim sende hosgeldin aramıza inş en kisa zamanda istediğin kiloya ulaşırsingeçmiş olsun rabbim çabucak şifa versin annenle babana
Yaaaa ben tam olarak anlamadım lusyen 71 kilomu olmuş? ????hey gidi koca lusyen sen neymişsin beaaa,
izine gidiş kilonu ararken buldum
tarih 15 mart 2015
zumracım 15 günlük deneme sürecindesin, iyi gidiyorsun, tarihlere bir bakayım ne zaman listede olabileceksin. ilk verdiğin kilolar kendine sonrakiler takıma hem sana hem takıma fayda getirecek inşallah:)arkadasimm listelerde adimi goremedim sanki yazmistim ama gorulmemis olbilir gecen hafta 68.200 bu hafta 67.100
geçtiğimiz marttaki kilosu oymuş ben de şaşırdımÇok geçmiş olsun canım hoşgeldin bu arada
Yaaa sen Nerelerdesin hosgeldin gitme buralarda kal
Sağol canim teşekkür ederim sende hosgeldin aramıza inş en kisa zamanda istediğin kiloya ulaşırsin
Yaaaa ben tam olarak anlamadım lusyen 71 kilomu olmuş? ????
kötü olma bence, şöyle yediklerini bir diüşün kendine muhakkak + puan da çıkartırsın.bu kadar acımasız olma kendine. ben kendime 2 verdim mesela o da sırf öğleye kadar direndiğim içinKızlar Merhaba Bugun kendime kocaman bir sıfır veriyorum
Kız kardeşim hamile ekimde doğum var hatırlayan vardır
Bugün son eksiklerini almaya gittik ve rutin her alışverişe gittiğimizde neler yiyorsak onlardan yedik
Çok ısrar etti tek sen ye dedim ben yicem sen bakıcan mi dedi
Belki çok kalorili değil ama benim zayıflamami etteleyecek
Yarın inş misafir gelmez bende telafi ederim ( çok kötüyüm)
bak sürekli yukarıda yazdığın gibi kaçamak yapacaksan diyetisyenle iyi gidiyordun diyetisyene git derim. bizle motive olamazsan devam et dietisyene. ama bak 3 haftalık programımıza uyarsan aynı faydaya beraber ulaşırız. bir de ayda bir de gidebilirsin sonuçta yağ kas falan baktırıyordun orada. kendine de bir hedef koyarsın aylık.Bu arada diyetisyene ara verdim bilmiyorum hiç gidesim gelmedi bu hafta bakalım biraz kendim takilayim diyorum
Bu arada pazar günü oğlumun doğum günü var Geçen seneki heyecanım yok ama o pasta uflemeyi öğrendi birde balonlara oynamayı seviyor
O mutlu olsun birde anısı kalsın diye doğumgününu yapıcam
( diyetime dikkat edicem)
kız aldık bile seni, kaçırmadık. haftaya vereceğin kilolar 5-6ya bölünmesin boşa. bu hafta 2. notayı da alıp sarı kart görmüşüzdür. artık bu cuma derece yapalım ki sildirelim cezamızı.Gunaydın takım nasıl gidiyor hedefçim valla gorende ne kadar ıncelmıssın dıyo o takıma giriş kilom aslında 75 kilodan ındım ben uhs lusyen 71 mı olmuş demiş aman Allah korusun uhs dilini ıssır 3 kere de tahtaya vurbidaha donmeyelım o günlere verilen kilolar gittikleri yerde kalsın hedefçim o zaman bu hafta girdim mı gruba eski kiloma donmusum takımdaysam daha çok motive olurum yürüyüşümüde yaparım hadi alın gari :)
tebrik ederim güzel kilo vermişsinarkadasimm listelerde adimi goremedim sanki yazmistim ama gorulmemis olbilir gecen hafta 68.200 bu hafta 67.100
benim de canım çok sıkılıyor evi dün temizledim dip bucak bu gün yapacak bişey yok bende nevresimleri söktüm bir parti çamaşır yıkanıyor sonra bir daha atıcam daha da ne yapsam bilemedim ooyyh oyyy canım sıkılıyooorrrselamlar
menü yazalım haftasonu diye ihmal etmeyelim
sabah: 1 haş yumurta/1,5 burgu peynir/5 zeytin/3 d. kep. ekmek/salatalık biber
ara:1 er minik elma ve şeftali
öğlen: 5 köfte kadar tavuk/salata/1 bardak ayran/ 2 dilim ekmek
ara: yeşil çay
canım sıkılıyor...bi düzensizlik bir plansızlık var evde. kimimiz şehir dışına çıkalım dedik kimimiz evde duralım dedik. en son eşim ve ufaklığın biri evden çıktı. ben giyinmiş vaziyette oturuyorum. uykum var. evden çıkmayacağımzı bilsem temizlik yapacaktım.
Canim sen bekarsin dimibenim de canım çok sıkılıyor evi dün temizledim dip bucak bu gün yapacak bişey yok bende nevresimleri söktüm bir parti çamaşır yıkanıyor sonra bir daha atıcam daha da ne yapsam bilemedim ooyyh oyyy canım sıkılıyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?