yok gülüm evliyim hem de 16 senelik :))Canim sen bekarsin dimi
G gemileriyakankiz 27si perşembe gelmişsin, 28 ağustos 1. cuma, 4 eylül 2. cuma oldu, 11 eylül yani haftaya 3.cuma listeye girebiliyorsun.
kural
-bildirimlere devam edersen
-cuma günü kilonu öğlen saat 12:00 kadar bildirirsen( bu vesileyle diğer arkaşlara da söylemiş olayım ben de işe başlıyorum, öğlen 12ye kadar bildirim yapmaya dikkt edelim)
-ve haftaya kilo vermiş olursan. yani bu hafta kilo ver muhakkak
Yapicak bisey yok diyince coluk cocuk olunca is bitmiyoda ondan bekar oldugunu zannettim.benim hiccc isim bitmiyo cunku.ama oglun buyukmus artik daha az isin oluyodur.yok gülüm evliyim hem de 16 senelik :))
14 yaşında bir oğlum var
neden bekar olduğumu düşündün :))
kıyamam canım yaaaaYapicak bisey yok diyince coluk cocuk olunca is bitmiyoda ondan bekar oldugunu zannettim.benim hiccc isim bitmiyo cunku.ama oglun buyukmus artik daha az isin oluyodur.
Ben sana kendini tanitiyim.33 yasinda 1.69 boyunda biri 7 biri 4 olan iki oglusu olan calismayan bir ev hanimiyim yada kolesiyimde diyebiliriz.bizimkiler biraz daginiklar her daim ev topluyorum.neysem sikayet etmiyim bunada sukur.
Amin canim sagol.bende ogunleri sabirsizlikla bekliyorumkıyamam canım yaaaa
allah bağışlasın evlatlarını tam dökme saçma yaşındalar . benimkiler baba oğul küçük çocuktan farksız merak etme içerde çekirdek çıtlarlar yarısı yerde, ne yese içseler tabak bardak ortada yaz tatili diye sabahtan akşama benim sıpa arkadaşlarıyla dolanıyor bir kaç gündür babamız da işe gitti o yüzden ev de tek kaldım canım sıkılmıştı pek elime geçmez sıkılmak normalde ama küçük çocuklara göre tabi ki işi daha az hayırlısıyla sen de büyüdüklerini görürsün ooh şükür kendi başlarının çaresine bakıyorlar dersin :)
allah hayırlı uzun uzun ömürler versin oğluşunagünaydınn kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün oğluşumun 2. yaş gününü kutladık tatlı bir telaş
bütün gün pasta börek yaptım sonra misafirleri ağırladım.(yedin mi derseniz 2 çatal yaşpasta 2 adet işaret parmağı uzunluğunda börek yedim akşam yemeği yerine oldu)
bugün işe başlamam hiç iyi olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum.ev çok dağınık temizlik beni bekliyor.
dün eşimin giyme dediği malum kotumu giydim üstüme de beyaz gömlek giydim geçen sene oğluşumun doğum gününde çektirdiğim foto ile dün çektirdiğim arasında çok çok güzel farklar var
çok sevindim çok zayıf görünüyordum dün
sağol canım çok teşekkür ederim allahım herkesin evlatlarını kendilerine bağışlasın.evlat acısı göstermesinallah hayırlı uzun uzun ömürler versin oğluşuna
çok güzel motivasyon olmuş sana fotoğraflar her zaman işe yarar bu enerjiyle cumaya kadar hızla gidersin
sağol canım çok teşekkür ederim. hoşgeldin pantolonum eski değil tatlım yaz başında almıştım eşim dar diye giyme demişti hatta bu yüzden tatışmıştık şimdi güzel oldu " yine giyiyorsun onu dedi ama
evet diskalifiye olmuştu.
***2.TAKIM 425.ETAP***ONUNCUSU VE SONUNCUSU
hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / 62,5/-1 / %-1,63 ) bildirimde bulunmadı
uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit
Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
2.takım ortalaması : % -0,20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?