Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok tesekkur edrim canimm ins verecegimm ve girecegimm o listeye

arkadaslar bugun hurma diyetime devam ettim ogunlerde 1 kase yogurt 7 adet hurma yedim 2 kupa ekinezyali cay ve 2litre su ictimmm ayrica bugun kendime pauanimm 10 uzerinden 10 cunku misafirlige gittik pasta borek sarmalar hic birine dokunmadimm dunde yine bir ikrama gitmiastim yine diyetimi bozmadim dun ve gugun 10 puan ayrica 30 dk yuruyus yaptimm

Kızlar süpriz yatılı misafirim geldi bugün gittilr ve ben kendime kocaman bir 0 veriyorum yarın pirinç lapası yapcam pzt günüde kuşhana başlıyoruz didemle bu hafta telafi edeceğim ve herkesin gayretiyle 1.oluruz inş

yok gülüm evliyim hem de 16 senelik :))
14 yaşında bir oğlum var
neden bekar olduğumu düşündün :))
Yapicak bisey yok diyince coluk cocuk olunca is bitmiyoda ondan bekar oldugunu zannettim.benim hiccc isim bitmiyo cunku.ama oglun buyukmus artik daha az isin oluyodur.
Ben sana kendini tanitiyim.33 yasinda 1.69 boyunda biri 7 biri 4 olan iki oglusu olan calismayan bir ev hanimiyim yada kolesiyimde diyebiliriz.bizimkiler biraz daginiklar her daim ev topluyorum.neysem sikayet etmiyim bunada sukur.

kıyamam canım yaaaa
allah bağışlasın evlatlarını tam dökme saçma yaşındalar . benimkiler baba oğul küçük çocuktan farksız merak etme içerde çekirdek çıtlarlar yarısı yerde, ne yese içseler tabak bardak ortada yaz tatili diye sabahtan akşama benim sıpa arkadaşlarıyla dolanıyor bir kaç gündür babamız da işe gitti o yüzden ev de tek kaldım canım sıkılmıştı pek elime geçmez sıkılmak normalde ama küçük çocuklara göre tabi ki işi daha az hayırlısıyla sen de büyüdüklerini görürsün ooh şükür kendi başlarının çaresine bakıyorlar dersin :)

kahvaltı
bol yeşillikli yumurta salatası
1kk peynir
domates salatalık
3 dilim ekmek

Amin canim sagol.bende ogunleri sabirsizlikla bekliyorum

öğle
1 servis kaşığı köfteli patates(fırında)
yarım şeftali

akşam
2 dilim börek

cumartesi günü puanım=2 haliyle menüyü yazamam. yürüyüşler de cumadan beri aksıyor. diyet çaban cts gece ye kadar devam etti. 20 dk.lık bir yürüyüşü de marketten birşey alma bahanesi ile akşam 8de yapabildim. işte ordan burdan 2 puan verdim kendime

Pazar günü: 1 puan: sabahtan itibaren dikkatsiz davrandım, yakşaşık 500 km yol yaptık gene, düğüne gittik. dönüşte başka bir yere uğradık. 1 puanı da orda baklava-dondurma yemediğim için verdim kendime.

bugün elifezgi listeme başladım.
sabah:1 armut/3 kaşık karabuğday/1 su bardağı kefir

ara için mısırpirinç patlağı götürecem iş yerine

günaydınn kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün oğluşumun 2. yaş gününü kutladık tatlı bir telaş
bütün gün pasta börek yaptım sonra misafirleri ağırladım.(yedin mi derseniz 2 çatal yaşpasta 2 adet işaret parmağı uzunluğunda börek yedim akşam yemeği yerine oldu)
bugün işe başlamam hiç iyi olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum.ev çok dağınık temizlik beni bekliyor.
dün eşimin giyme dediği malum kotumu giydim üstüme de beyaz gömlek giydim geçen sene oğluşumun doğum gününde çektirdiğim foto ile dün çektirdiğim arasında çok çok güzel farklar var
çok sevindim çok zayıf görünüyordum dün

bugün kaçıncı günümüzdeyiz hedef kaldığımız yerden devam edelim geri kalan günleri telafi etmeye çalışayım
bugün yiyeceklerim
sabah
2 domates 2 üçgen peynir,5 zeytin,1 yumurta,2 etimek,şekersiz çay

arada yeşil çay,şekersiz kehave

öğlen sabahın aynısı (birşey getiremedim okula cısslarıda bilerek getirmedim anneme verdim çocuklara dağıtsın)

arada şekersiz çay

akşam 5 kaşık acebek,1 kase yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği

yatmadan 1 meyve,1 bardak süt

allah hayırlı uzun uzun ömürler versin oğluşuna
çok güzel motivasyon olmuş sana fotoğraflar her zaman işe yarar bu enerjiyle cumaya kadar hızla gidersin

günaydın kk nın 2.takım güzelleri nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar umarım hedeflediğiniz kiloya çabucak ulaşırsınız
3 haftalık yoğun güzel ve bi o kadar yorucu geçen bi tatil yaptım kızımla dolu dolu neşeli güzel eğlenceli günler geçirdim hiç bitmesin istedim tatilimin ama yapacak bişey yok izne ayrılmadan önce 56 kilo iken ben izin süresince 1,100 gr almışım aferin bana şimdi geçmişi okuyup geliyorum

ay bu çok uzun çok çok sayfa birikmiş sanırım okuyamayacağım neyse kaldığımız yerde takip edicem artık E ecem847 canım rabbim oğluşuna hayırlı ömürler versin inşallah maşallah senin adına çok sevindim insan eski kıyafetlerini giyince çok mutlu oluyor ya

allah hayırlı uzun uzun ömürler versin oğluşuna
çok güzel motivasyon olmuş sana fotoğraflar her zaman işe yarar bu enerjiyle cumaya kadar hızla gidersin
sağol canım çok teşekkür ederim allahım herkesin evlatlarını kendilerine bağışlasın.evlat acısı göstermesin

sağol canım çok teşekkür ederim. hoşgeldin pantolonum eski değil tatlım yaz başında almıştım eşim dar diye giyme demişti hatta bu yüzden tatışmıştık şimdi güzel oldu " yine giyiyorsun onu dedi ama""
geçen sene göbeğim kat kattı ve fotoda belli bu sene dümdüz çok sevindim.

sabah
2 dilim börek
domates salatalık

öğle
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

selam hepinize... Bu sabah tartıldım 56.2 kg yim, değişiklik yok ama 3 gün sonra regl olacağım, sanırım 700-800 gram gider.55,5 kg olurum. Ben kendime inanamıyorum biliyor musunuz, beni görenler gençleşmişssin diyor..
Azim azim azim.... hadi bakalım hedefim 50 idi. Sanırım 48 kg ye kadar düşerim, çünkü zayıflayınca biliyorum sporu azaltacağım ve yememi de bu kadar kısmayacağım 2-3 kilo bonus cepte olsun, kilo alırsam da 50-51kg lerde kalayım

tekrar listeye girmek için ne yapmam lazım, yada daha hiç listeye giremiyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…