Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

meraba hanimlar bgun zuhalel muzaffer kushanin diyetine basladik 15 gunde 8-10 kilo diyeti bakalim nasil sonuc alicaz
kahvalti
25 gr beynir
bir dlim kepek ekmegi
ve bitki cayimdan ictim

ogle olrakda 2 yumurta ve salata vardi ama sadece yumurta yedim yarin pazarim burda oyuzden pazara gidicem bgun salatasiz gecicek
suana kadrda 1 lt su ictim
birazdan zumba yapicam evi isi fln aksamda yuruyuse ckicam smdilik bu kadr :)

Hedefcimmm mutlaka okumussundur yada duymussundur yada kullanmissindir goji berry yada kurt uzumu diyolar bilgin varmi canim.yada kullanan arkadas varmi almayi dusynuyorum

Hedefcimmm mutlaka okumussundur yada duymussundur yada kullanmissindir goji berry yada kurt uzumu diyolar bilgin varmi canim.yada kullanan arkadas varmi almayi dusynuyorum
goji bery duydum ama bi onu denemedim:)
zannımca kuru meyve olduğu için bir yemek kaşığı dolusu 1 meyve kalorisidir. veya kuru üzüm gibi düşünürsek 10-15 tanesi iriliğine göre değişir 1 meyve hakkı gibi olur.

elifezgiuzmansel listesini araöğünsüz yapıyorum.
araöğün yemeye ortamım olmadı daha iş yerine alışamadım ki bir de mısır patlağı yiyeyim:)
ahhh ahhh bu yaştan sonra çömez oldum. şimdilik sessiz sakin hatta etksiz eleman olarak ortamı gözlemliyorum.
ühüüüü ama sıkıldım.

tekrar listeye girmek için ne yapmam lazım, yada daha hiç listeye giremiyor muyum?
@akrep33 daha tecrübeli bu konuda. 3 hafta bildirim yapmayarak diskalifiye oldun. ve diskalifiye olan kişinin dönüşü için takımlar kasptanlarının oy birliği ile evet demesi gerekiyor diye biliyorum. son dönem diskalifiye olan kişilerin dönüşüne çok sıcak bakılmadığını biliyorum yoksam bu kadaaaaar kilo verip gelmişşsin geri almazmıyız seni.

Canim kalorisi degilde(kalori hesabi yapmadigim biraz once koca bir muzu yememden belli) tok tutmaya yariyo diyolar ise yararmi diye dusunuyorum.internette yariyo diyende var almayin diyende. Guvenilen yeden alin diyolar yakinimdaki yere guvenmiyorum yarin gidebilirsem baska yerden aliyimda bir deniyim

Su misir patlagini sevemedim gitti yok yavan geliyo bana

evet bu yabancı kökenli şeyleri ayı üzümü kurt üzmü hep birbirine karıştırıyorlarmış bazılarını aktarlar bile yanlış biliyormuş. Rize de likapa denir türkçesi yaban mersini ingilizcesi blue berry, orjinalini iyi biliyorum ama carrefour da kırmızı ve şekerli yaban mersini diye birşey satıyorlardı. ibrahim saracoğlu da demişti ayı üzümüni yaban mersini diye satıyorlar diye.
ha tok tutar mı? bekledğini bualacağını çok sanmam. sonuçta salatalık da aynı görevi görüyor.

Su misir patlagini sevemedim gitti yok yavan geliyo bana

bana o liste iyi geliyor çok sevdiğimden değil de listede olduğu için yiyebiliyorum. üstüne labne peynir sürülünce çayın yanında iyi olabiliyor.

bugün
sabah:1 armut/3 kaşık karabuğday/1 su bardağı kefir

ara:-

öğlen:1 armut/3 kaşık karabuğday/1 su bardağı kefir

akşam: 1 su bardağı haşlanmış mantar/3 kaşık mısır/1kaşık karabuğday/bol yeşillik ile salata
+2 bardak ayran
+3 disk mısır+3 çay kaşığı labne peynir (araöğünlerde yiyemediğim mısır patlaklarını yedim, toplam 9du 3 yedim)

gece araöğünü saat 8de inşallh:1 armut+ 1 çay bardağı kefir

ve yarın 3 günlük protein ağırlıklı diyete başlıyorum

ara
1 haşlama mısır

akşam

3 kepçe çorba
3 y. kaşığı zeytin yağlı fasülye
yarım dilim ekmek
1 y. kaşığı pilav

kahvalti omlet yesil cay ile
ara ogun kahve 1 parca bitter
2.ara ogun biraz elma kurusu yesil cay
aksam 5 kasik taze fasulye 1 kase brokoli corbasi
2.5 lt su 1 saat yuruyus kendime puanim 8 biraz sik ara ogun yaptim cunku

Slm kızlar kuşhanın 1.günü tamamdır eşimle başladık diyete onuda ikna ettim :)benim için kolaylık oldu menü belli tek zaafım meyveee kaçamaktan dolayı kendime 9 veriyorum.şimdi koşu bandında yürücem gündüzde 1saat yürüdüm suyumu içiyorum.maydonoz kürüne de başladım inş cumaya güzel sonuçlar alırımmm

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5

puanlarıma bir bakayım dedim. dün kendime 7,5 verdim. 2 puan ı yürüyüş yüzünden kestim.yarım puanı da gündüz yemem gereken araöğünlerin 3 tanesinden 2sini akşam yediğim için kestim.
ama ödem atmak isteyenlere kesinlikle bu listeyi tavsiye ediyorum haftasonu kaçamaklarıyla 66,9a çıkan kilo öğleye doğru 66,4 bu sabah da 65,4 e düştü:) regl dönemimdeyim. cumaya göre hala 100 g. fazlam var.
3 gün hedefin protein diyetini yapıcam. yukarıdaki de hedefin ödem atıcı listesi olsun. elifezgiuzmansel in listesi hakikaten çok aç bırakıyordu. mantar ve mısır değişkliği iyi oldu. gene de herhalde açlıktan gece 12 ye kadar uyuyamadım:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün kendime 9 puan veriyorum çünkü yürüyüş yapamıyorum.dün eşim anahtarı vermeyi unutmuş.o yüzden o gelene kadar annemgilde bekledim oğkuşumla oynadım.eşim geldi eve geçtik.hemen menemen yaptım.3 kaşık yedim ondan yemek sonrası bugün için acebekleri temizledim.yemeği ocağa koydum.mutfağı temizledim.beyfendiler çay istediler çay yaptım. oğluşum beni özlüyor galiba yanımdan ayrılmıyor lavaboya gitsem ara holde bekliyor.o yüzden bütün vaktimi onunla geçirdim.sonra da uyuduk.
bugünkü menümü yazım
1 yumurta 1 domates 1 salatalık 1 üçgen peynir 5 zeytin 2 dilim etimek çay
arada leblebi, yeşil çay
öğlen 4 kaşık acebek 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
arada leblebi yeşil çay su
akşam da öğlenin aynısı
gece 1 meyve

bu arada şehit haberlerine çok üzüldüm milletimizin başısağolsun. allah kalanlarına sabır versin.
hele o bebeği her gördüğümde ağlıyorum.anne olunca daha hassas oldum. allah kimseye evlat acısı göstermesin çok zor

amin...

gunaydin hanimlar dunden kendime 8 puan veriyorum hem 45 dakika spor yaptim aksam ustude 1.30 saat tempolu yuruyusumude yaptim ama aralarda cok aciktim oyuzden kacamak olrak tavuk yedim kfte yedim eger abur cubur yeseydim sifir verirdim kendime ama protein sonucta bunlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…