goji bery duydum ama bi onu denemedim:)Hedefcimmm mutlaka okumussundur yada duymussundur yada kullanmissindir goji berry yada kurt uzumu diyolar bilgin varmi canim.yada kullanan arkadas varmi almayi dusynuyorum
@akrep33 daha tecrübeli bu konuda. 3 hafta bildirim yapmayarak diskalifiye oldun. ve diskalifiye olan kişinin dönüşü için takımlar kasptanlarının oy birliği ile evet demesi gerekiyor diye biliyorum. son dönem diskalifiye olan kişilerin dönüşüne çok sıcak bakılmadığını biliyorum yoksam bu kadaaaaar kilo verip gelmişşsin geri almazmıyız seni.tekrar listeye girmek için ne yapmam lazım, yada daha hiç listeye giremiyor muyum?
Canim kalorisi degilde(kalori hesabi yapmadigim biraz once koca bir muzu yememden belli) tok tutmaya yariyo diyolar ise yararmi diye dusunuyorum.internette yariyo diyende var almayin diyende. Guvenilen yeden alin diyolar yakinimdaki yere guvenmiyorum yarin gidebilirsem baska yerden aliyimda bir deniyimgoji bery duydum ama bi onu denemedim:)
zannımca kuru meyve olduğu için bir yemek kaşığı dolusu 1 meyve kalorisidir. veya kuru üzüm gibi düşünürsek 10-15 tanesi iriliğine göre değişir 1 meyve hakkı gibi olur.
Su misir patlagini sevemedim gitti yok yavan geliyo banaelifezgiuzmansel listesini araöğünsüz yapıyorum.
araöğün yemeye ortamım olmadı daha iş yerine alışamadım ki bir de mısır patlağı yiyeyim:)
ahhh ahhh bu yaştan sonra çömez oldum. şimdilik sessiz sakin hatta etksiz eleman olarak ortamı gözlemliyorum.
ühüüüü ama sıkıldım.
evet bu yabancı kökenli şeyleri ayı üzümü kurt üzmü hep birbirine karıştırıyorlarmış bazılarını aktarlar bile yanlış biliyormuş. Rize de likapa denir türkçesi yaban mersini ingilizcesi blue berry, orjinalini iyi biliyorum ama carrefour da kırmızı ve şekerli yaban mersini diye birşey satıyorlardı. ibrahim saracoğlu da demişti ayı üzümüni yaban mersini diye satıyorlar diye.Canim kalorisi degilde(kalori hesabi yapmadigim biraz once koca bir muzu yememden belli) tok tutmaya yariyo diyolar ise yararmi diye dusunuyorum.internette yariyo diyende var almayin diyende. Guvenilen yeden alin diyolar yakinimdaki yere guvenmiyorum yarin gidebilirsem baska yerden aliyimda bir deniyim
Su misir patlagini sevemedim gitti yok yavan geliyo bana
amin...bu arada şehit haberlerine çok üzüldüm milletimizin başısağolsun. allah kalanlarına sabır versin.
hele o bebeği her gördüğümde ağlıyorum.anne olunca daha hassas oldum. allah kimseye evlat acısı göstermesin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?