Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bgunku menum
kahvalti
25 gr peynir
bir kepekli ekmek
bitki cayim
ogle
bir simit
bir bardak ayran
aksam haslanmis yarim porsiyon tavuk
mevsim salatasi limonlu

bgun hem temizlik yapicam hemde pazara gidicem yuruyerek gidip gelicem pazarim baya uzak bana sonra yine 1.30 saat tempolu yurucem artik yurumeye cok alistim spor yapmak zor geldi ama yarnda spor yapicam artik sporumuda brakmicam veeeee dunden bugune tam 1 kilo gitmis dun 66.2 kilodum dyete baslarken yani bu sabah 65.2 ciktim ilk gun cok gidiyo snra yavasliyo bakalim bgun nolucak nese cok konustum brazda is yapim

canım ben sağlıklı şeyleri kaçamak olarak saymıyorum.afiyet olsun iyi yapmışsın kiloda vermişsin tebrikler

yediğin miktar da önemli tabi
1-2köfteyle yetinmişsen iyidir. kuyşhan ın diyeti çok aç bırakıyor diye biliyorum

diyetinn 8. ve protein ağırlıklı diyetimin 1. günü.3 gün devam edicem inşallah

sabagh: 2 ymurta/1 ,5 burgu peynir/1 dilim kep ekmek/salatalık biber

ara: 3 hurma+10 fındık (kullanılarak yapılmış diyet çukulata hakkıı arada değil öğlen yemeğinden sonra yedim)

öğlen: 3 köfte/1 bardak kefir/1 d. kep ekmek/biber salatalık

araöğünler bu diyette hep aynı meyve+10 fındık
akşama da tavuk pişirmeyi düşünüyorum

diyetimin 2.gününden merhaba dün yürüyüş yapmadığım için 600g gitmiş.bugn biraz sonra çıkıp yürücem inş yarına güzel kilo veririm dün yürüyüşü az yapttm ve meyvee yediğim için 7 puan veriyorum

yediğin miktar da önemli tabi
1-2köfteyle yetinmişsen iyidir. kuyşhan ın diyeti çok aç bırakıyor diye biliyorum
1 kfte yedim vok kcuk ikindi gbide cok az tavuk gogsu iki isirik kadr dusun cok degil yani aynem bende saglikli oldgu icin puanimi cok dusurmedim ama ynde kacamak yapms oldum listeden disari cktgim icn nese bgun suana kadr kacamak yapmadm bakalim nolcak

bgun elimzden gelen herseyi yapip yatin daha fazla kilo vermis olrak uyanalim cnku gunler gectikce kilo vermemiz bu dyetle azaliyo bliyosum oyuzden bgun disimizi sikalim bakalim yarin mikafatimz ne olucak

ya aslinda bence okadr ac brakmiyo bi kac gun zorluyo snra alisiosun zaten bgun hic aclik cekmedm bakalim yarn nasil gecicek ama dun aciktim hem menumdende az yedm hemde spor yaptim ayriytten yuruyusde yaptim oyuzden protein kacamaklrim oldu :) suana kadr gzel gidiyo bakalim yarnda gzel sonuc alirsam tam gaz devam insallah cumaya 63 grucez zuhal32 le :)

öğleden sonra komşuma gittim
biraz çerez
2 kıymalı hamur işi (poğaça büyüklüğünde)
2 parmak büyüklüğünde fırında patatesli börek yedim
öğle ve akşam yemeği yerine geçti zaten bunlar sonra çok acıkırsam 2 kaşık yoğurt bir elma yiyebilirim yada yemem bakıcam artık:)

Günaydınn herkese 3.güne başladım dün diyetime uydum yürüdüm benim az gidiyo kızlar yinede devam ama didem 63 zorr benim için

evet akşam yemeğim. 1 but haşlama/ 1 bardak kefir -salatalık biber/1 dilim ekmek
araöğün: 3 hurma 10 fındıktan doğal çukulata
yürüyüş:25 dk

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan

9. günümüz ve diyet devam eder

sabah: 1,5 burgu peynir/2 dolu kaşık çörekotlu lor peyniri/ 1 dilim kepekli ekmek/domates salatalık biber

araöğünü gene yemekle birleştiririm
işe de yürüyüerek geldim 30dk

gunaydin hanimlar bgun 3 gun ama cok az gtmis 200 gr cik moralim bozuldu cumaya 63 gremeyiz bole giderse dunden kendime 9 veriyorum dyete uydum yuruyusumu yaptim btun gun cok hareketliydim sadece aksam 4 tane uzum yedigim icin 9 veriyorum kendime

gunaydin hanimlar bgun 3 gun ama cok az gtmis 200 gr cik moralim bozuldu cumaya 63 gremeyiz bole giderse dunden kendime 9 veriyorum dyete uydum yuruyusumu yaptim btun gun cok hareketliydim sadece aksam 4 tane uzum yedigim icin 9 veriyorum kendime
4 tane üzümden 1 puan kesilir mi kııı yarım puan kes bence

ben dünki 1 puanımı yürüyüşüm 1 saat değil 25dk diye kestim
1 puanımı da araöğünleri arada değil de öğünden sonra yaptım diye kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…