canım ben sağlıklı şeyleri kaçamak olarak saymıyorum.afiyet olsun iyi yapmışsın kiloda vermişsin tebriklergunaydin hanimlar dunden kendime 8 puan veriyorum hem 45 dakika spor yaptim aksam ustude 1.30 saat tempolu yuruyusumude yaptim ama aralarda cok aciktim oyuzden kacamak olrak tavuk yedim kfte yedim eger abur cubur yeseydim sifir verirdim kendime ama protein sonucta bunlarda :)
yediğin miktar da önemli tabigunaydin hanimlar dunden kendime 8 puan veriyorum hem 45 dakika spor yaptim aksam ustude 1.30 saat tempolu yuruyusumude yaptim ama aralarda cok aciktim oyuzden kacamak olrak tavuk yedim kfte yedim eger abur cubur yeseydim sifir verirdim kendime ama protein sonucta bunlarda :)
1 kfte yedim vok kcuk ikindi gbide cok az tavuk gogsu iki isirik kadr dusun cok degil yani aynem bende saglikli oldgu icin puanimi cok dusurmedim ama ynde kacamak yapms oldum listeden disari cktgim icn nese bgun suana kadr kacamak yapmadm bakalim nolcakyediğin miktar da önemli tabi
1-2köfteyle yetinmişsen iyidir. kuyşhan ın diyeti çok aç bırakıyor diye biliyorum
diyetimin 2.gününden merhaba dün yürüyüş yapmadığım için 600g gitmiş.bugn biraz sonra çıkıp yürücem inş yarına güzel kilo veririm dün yürüyüşü az yapttm ve meyvee yediğim için 7 puan veriyorum
canım ben sağlıklı şeyleri kaçamak olarak saymıyorum.afiyet olsun iyi yapmışsın kiloda vermişsin tebrikler
Günaydınn herkese 3.güne başladım dün diyetime uydum yürüdüm benim az gidiyo kızlar yinede devam ama didem 63 zorr benim içinya aslinda bence okadr ac brakmiyo bi kac gun zorluyo snra alisiosun zaten bgun hic aclik cekmedm bakalim yarn nasil gecicek ama dun aciktim hem menumdende az yedm hemde spor yaptim ayriytten yuruyusde yaptim oyuzden protein kacamaklrim oldu :) suana kadr gzel gidiyo bakalim yarnda gzel sonuc alirsam tam gaz devam insallah cumaya 63 grucezzuhal32 le :)
evet akşam yemeğim. 1 but haşlama/ 1 bardak kefir -salatalık biber/1 dilim ekmekdiyetinn 8. ve protein ağırlıklı diyetimin 1. günü.3 gün devam edicem inşallah
sabagh: 2 ymurta/1 ,5 burgu peynir/1 dilim kep ekmek/salatalık biber
ara: 3 hurma+10 fındık (kullanılarak yapılmış diyet çukulata hakkıı arada değil öğlen yemeğinden sonra yedim)
öğlen: 3 köfte/1 bardak kefir/1 d. kep ekmek/biber salatalık
araöğünler bu diyette hep aynı meyve+10 fındık
akşama da tavuk pişirmeyi düşünüyorum
4 tane üzümden 1 puan kesilir mi kııı yarım puan kes bencegunaydin hanimlar bgun 3 gun ama cok az gtmis 200 gr cik moralim bozuldu cumaya 63 gremeyiz bole giderse dunden kendime 9 veriyorum dyete uydum yuruyusumu yaptim btun gun cok hareketliydim sadece aksam 4 tane uzum yedigim icin 9 veriyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?