Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kimsecikler gene yok.hindi eti 1 dilim ekmek 4 küçük acurla 1 bardak kefir içtim
araba servista olunca sabah ve öğeln yürüyüşü ile 1 saati tamamlamış oldum
çayımın yanında diyet çukulatamı da yedim ohhhhh

afiyet şifa olsun :))
gecenin 2 sinde aklıma kısır düştü sabahla öğleyi birleştirdim kısır yaptım bol yeşillikli az yağlı bir tabak lüplettim şimdi şişkinlikten kıvranıyorum :))) her zaman ki küçük tabağımı kullansaydım böyle olmazdım normal yemek tabağıyla yedim

afiyet olsun. canın çok çekmiş , 2 öğün niyetine 1 tabak da gayet normal. akşama hafif yersin bir de yoğurdu arttır. 2 gün içinde atarsın ödemi de inşallah. hiç mi kısır yemicez yicez tabi ki....ay canım çekti...

diyet yapanlar için pirinç yerine bulgur diyorlar zaten gerçi ben diyet yapmıyorum ama :))

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
canım çok iyi gidiyorsun bence
bende yürüyüş hariç yediklerime dikkat ediyorum ama bugünlerde bir keyifsizlik var üzerimde
birde diyetten çok hayatımı bir düzene oturtumuyum diye düşünüyorum. şu sıralar
kendime aylık temizlik programı ve yemek programı çıkarıyorum. inş uygulayabilirim

bugün yediklerim öğlen ve sabah toplam yazıcam çünkü karışık oldu
1 simit 1 üçgen peynir domates salatalık beş zeytin
aralarda su çay yeşil çay şekersiz kahve ve leblebi
akşam 1 kase kurufasulye ve bir kase yoğurt turşu bulabilirsem turşu

havalar değişiyor galiba ondan ben ve etrafım daki herkeste aynı şey var bi keyifsizlik halsizlik gerçi şehit haberlerinden sonra hangimiz iyi olabilirz ki

uhs turşu çok su tutturuyor vücutta ben de geçen hafta canım çekti yedim gördüm günümü:)cumaya azcık kaldı istersen cumadan sonra ye canın çok çekmediyse

hayatımı düzene sokamama durumu bende de var. inanır mısın ev annemin düzenlediği gibi duruyor tek fark yeni birşey yapmadık üstüne dağıttık. eksik perdelerimiz halılarımız mobilyalarımız ,internetten satın aldığım ve kurulması gereken dolap paketiyle ortada...temizlik programı ve yemek programı ne ki? herhalde kafanı toparlayamayıp kendine hatırlatmak için yaptığın planlar listesi. ben de yazdım acil ihtiyaçlar halı, perde ,ocağın altına dolap vs. ama öyle duruyor!
ama bir yerden başlamak lazım, kolay gelsin.

turşu mu? bugün çarşamba ve cuma sabahı tartı günümüzbari turşuyu cuma günü ye.

sabah+öğle
1 tabak kısır yazmıştım
ara 2 erik
akşam
2 y. kaşığı bamya
2 y. kaşığı yulaf kepeğine nane kattım yoğurtla yiyorum şimdi:))

günaydın canım kendime haftalık temizlik ve yemek programı yaptım.en azından hergün ne yapacağım belli olacak ve daha rahat olacam cumartesiye çok iş kalmayacak
ne yiceğimizde belli olacak ona göre önceden alışveriş yapıp dolaba koyacam ve bir gün önceden yemeğimi yapıp spora ve oğluma vakit ayırmak istiyorum.
turşuyu da malesef yedim.üzgünüm keşke yemekten önce okusaydım yazınızı bugün yeşil çay su içsem düzelir mi acaba

bol su içersen su tutmazsın ve bu gün mümkünse tuzsuz ye
bazı şeyleri not almak sıralamaya koymak iyi oluyor zamanla alışkanlık haline geliyor unutmuyor yada önce ne yapsam diye şaşırmıyor
ben hala market alışverişi için liste yaparım alınacak 4 parça olsa bile yazıyorum unutmayayım diye :)

herkese günaydın yeni gelen arkadaşım hoş geldin.... Kızlar biliyrusnuz izindeyim ama hergün sizi takip ediyorum ve aranıza gelmek için sabırsızlanıyorum, izne ayrıldığım tarihten ,itibaren +1 kg gibi fazlalık var , bayram dönüşü asılmak istiyorum diyet olayına ..geçen sene de kasımda başlamıştım bu sene de öyle olacak:):):):)
Ben diyet süresince yemekhaneden yememiştim (pilav, tatlı, kızartmadan uzak durmak adına) şimdi ise ara ara yiyorum ..bazı arkadaşların yemekhanede ben görüp de uzaylı gibi """""aaaa sen yemek yiyormusun """"laflarına gıcık oluyorum doğrusu....fazlalık +5 (daha sonra hedefimi revize ettiğim kiloya göre ise +8 fazla) olmasına rağmen kendimi alışverişe verdim sezon sonlarına dayanamıyorum, ama aldıklarımı nasıl olsa yine kilo vereceğim diye tam üstüme oturan bedenlerden alıyorm umarım hedefime ulaşabilirim.
Bu arada yeni bakıcım çok hamarat ptesi eve gittim hem yemek yapmış hem kek hem de mayalı türden poğaçalar simitler, bu duruma eşim ve oğlum açısından sevindim kendi adıma üzüldüm doğrusu , yesen bir dert yemesen ayrı dert....
gruptaki arkadaşların çoğu 64-65 civarı , ben de şu an 60 civarıyım ben gelene kadar biraz daha zayıflayın da gelince yarışalım

yeşil çay
bol maydanoz
limon
rezene çayı...
bunlar ödem attırır. yedinse efiyet olsun, ödem de atarsan yarına misler gbi sonuçlar görürüz

hep benim yazacağım şeyler, benden önce yazmış oluyorsun:) ben de alışvereişe çıkarken liste yapıyorum. yapmazsam muhakkak birşey unuturum.bir araba dolusu aluışveriş yapıp 1 ekmek almayı unutmak çok moral bozucu. fuzuli ne varsa alınmış çocuklara ekmek unutulmuş.

he sen de almaya devam edersen 62de buluışuruz

bugünkü menüm
sabah
2 dilim etimek 2 üçgen peynir domates salatalık 5 zeytin çay
arada yeşil çay su leblebi
öğlen sabaha benzer olacak(tabi diyetisyenin verdiği liste olmadığı için okula ne getireceğimi şaşırdım bugünde hiç birşey getirmedim öğlen sabahla aynı)
arada yeşil çay leblebi
akşam misafirim var
1 kase mercimek çorbası (bol kimyonlu)
4 tavuk(incik)ızgara
bol salata (hedefcim içine bol maydonoz koyacam) 1 bardak ayran
(ekmek yerine tavuk yemek istiyorum o yüzden tavuk 3 adetten 4 e çıkardım.)

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5

dün protein günümde etler fazla akşamki de yağlıydı ekmeği de 1 dilim değil 2 dilim yedim akşam. yürüyüşümün de 1,5 saat olduğunu, akşamdan sonraki araöğünün meyvesinin azaltılması ve fındıkların listeden çıkartılmasını göz önünde bulundurrarak davalının beraatine:) yarım puan kestim, 9,5 puan yaptım dün

diyetin 10. proteinin 3. günü
kahvaltı: 1 yumurta+2 üçgen peynir+1,5 kaşık yulaf kepeği+1 çay kaşığı tereyağ ile krep/acur
öğlenvaktim azdı ,canım çekmedi biraz da dün fazla et yedim diye et yemedim) 3 hurma 10 fındıktan sağlıklı çukulata/1 su bardağı tarçınlı süt/acur
ara öğün içinn işe de acur getirdim:)

@anbuyanbu yu gören oldu mu? hem gidiyor yiyo geliyo hem de beni sormadınız diyo sordum işte, yeme ambu yeme, aramıza geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…