günaydın canım baya liste azalmış fatıma33 vardı noldu ona birde cemre-cemre mezun oldu mu***2.TAKIM 430.ETAP***
hedef52 ( 65,3/64,7 /0,6 /0,92 % )
uhs( 64,1 / / / % )
zuhal32( 65,9 / / / % )
azaydidem (66,0 / / / % )
lusyen32 (61,8/ / / % )
2.takım ortalaması :%
hoşgelldinSlm arkadaşlar yorucu daha da önemlisi sabır isteyen bu süreçte aranızda olmak çok güzel başarı hikayemi yazmak için aranızdayım zayıf geçen çocukluk ve üniversite yıllarından sonra yavaş yavaş artan kilolarımla yaşamayı öğrenmiştim 55 olan kilom 2 çocuktan sonra 95 olmuştu üç basamaklı sayıya yakındım her gittiğim yerde bana bakan gözler alaycı cümleler alışverişten mutsuz gelen bi kadındım köşede askı niyetine duran koşu bandı başta olmak üzere bi sürü spor eşyası vardı kızım şişman olmamdan mutsuzdu kimse çocuğumu üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim ona bunu yaşatmamalıyım derken benim maceram başladı ilk başta adım ölçer aldım ne kadar az hareket ettiğimi anladım sayıyı artırmak için sürekli yürüdüm yağmur çamur demeden koşu bandı askılıktan gerçek görevine döndü herşeyi yemeyi ama zamanında ve yeterli yemeyi öğrendim aileminde desteğiyle şimdi 67 kilo oldum artık daha fazlasına ihtiyacım vardı bu yüzden aranızdayım
harikasın, inşallah takım olarak da derece yaparızgunaydinnnnn aaaa kimse bildirimde bulunmamissss amaaanese ben kilomu solimde 63.8 kiloyum rekoru ben kirdim byuk ihtimalll
ve hanimlar hedefiminde altina dustum yani bu haftaki hedefimin daha yolum uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?