Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Mrb kızlar kuşhanın 4.günündeyim dün sabah 40dk akşam 1.5 saat yürüdüm diyetime uydum kendime 10 veriyorum.Bu sabah kahvaltı 1dilim ekmek 1 bardak süt öğle 1 patatesle salata yaptım yedim.sabah yürüyemedim ama okulda saatlerce sınıf düzeni kitaplar derken çok hareketliydim akşam yürücem yarını iple çekiyorumm

meraba hanmlar anca grebildim dunden kendime 8 puan veriyorum dyetimi biraz degstirdim spir yaptim 40 dakika 1.30 saatte yuruyus yaptim tempolu eve gelince hic bsey yemedm ama azck cikolata yedm oyuzden 8 verdim

bgunde sabah kahvaltimi degstirdim
ogle yarm patatesle salata yaptim yedim
aksam 2 baget ve salatalik yedim bu saatte kadr 2 lt su ictim 3 kupa bitki caymdan ictim
50 dakika zumba yaptim brazdan hazrlanip yuruyuse ckicam yarin sizeee suprizim varrrrrrrr

günaydın ve hayırlı cumalar
günün ilk mesajı benden
hemen listemizi getiriyorum

***2.TAKIM 430.ETAP***
hedef52 ( 65,3/64,7 /0,6 /0,92 % )
uhs( 64,1 / / / % )
zuhal32( 65,9 / / / % )
azaydidem (66,0 / / / % )
lusyen32 (61,8/ / / % )
2.takım ortalaması :%

lusyen32 bir göründü ve kayboldu. umuyorum gelip bildirim yapar. bu hafta derece yapmamız lazım, eksik bildirim yüzünden puanımızın düşmesini istemiyorum

***2.TAKIM 430.ETAP***
uhs( 64,1 / / / % )
zuhal32( 65,9 / / / % )

lusyen32 (61,8/ / / % )

günaydın canım baya liste azalmış fatıma33 vardı noldu ona birde cemre-cemre mezun oldu mu

***2.TAKIM 430.ETAP***
uhs( 64,1 / 63,8/ 0,3 / 0,47 % )
zuhal32( 65,9 / / / % )

lusyen32 (61,8/ / / % )

günaydın kızlar bugün tartı beni çok sevindirdi.hergün leblebi yiyordum öğün aralarında o önceki gün yediğim turşu birde dün mercimek çorbası yemiştim.şişkinliğimde var kesin tartı beni artıda gösterecek dedim.ama şükürler olsun eksideyim.
bu arada leblebi çok tutucu ama bende şişkinlik yapıyor bir daha çok canım çekene kadar yemicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Bendeniz 8.ci takım kaptan vekiliyim
Sizden ricam paylaşım alanındaki anketimize katılmanız ( arkadaşımızın takıma girebilmesi için )
Bir tek sizin oyunuz kaldı ve bu hafta tekrar listede olmasını istiyoruz

Oyunuzu kullanırsanız sevinirim
Hepinize başarılar

Slm arkadaşlar yorucu daha da önemlisi sabır isteyen bu süreçte aranızda olmak çok güzel başarı hikayemi yazmak için aranızdayım zayıf geçen çocukluk ve üniversite yıllarından sonra yavaş yavaş artan kilolarımla yaşamayı öğrenmiştim 55 olan kilom 2 çocuktan sonra 95 olmuştu üç basamaklı sayıya yakındım her gittiğim yerde bana bakan gözler alaycı cümleler alışverişten mutsuz gelen bi kadındım köşede askı niyetine duran koşu bandı başta olmak üzere bi sürü spor eşyası vardı kızım şişman olmamdan mutsuzdu kimse çocuğumu üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim ona bunu yaşatmamalıyım derken benim maceram başladı ilk başta adım ölçer aldım ne kadar az hareket ettiğimi anladım sayıyı artırmak için sürekli yürüdüm yağmur çamur demeden koşu bandı askılıktan gerçek görevine döndü herşeyi yemeyi ama zamanında ve yeterli yemeyi öğrendim aileminde desteğiyle şimdi 67 kilo oldum artık daha fazlasına ihtiyacım vardı bu yüzden aranızdayım

hoşgelldin
çok güzel kilo vermişsin bu işi biliyorsun anlaşılan, inşallah hedefine de burada kavuşursun.
başlabnıç kilonu 67 olarak alıyorum.
hedef kilon nedir?
takım kurallarımız ilk sayfada yazıyor günlk menü paylaşımı şart, bol paylaşım istiyoruz.
ilk 2 hafta deneme haftası, istikrar kaydeden üye kilo da verirse 3. hafta listeye girebiliyor.
kolay gelsin

gunaydinnnnn aaaa kimse bildirimde bulunmamissss amaaa nese ben kilomu solimde 63.8 kiloyum rekoru ben kirdim byuk ihtimalll
ve hanimlar hedefiminde altina dustum yani bu haftaki hedefimin daha yolum uzun
harikasın, inşallah takım olarak da derece yaparız

***2.TAKIM 430.ETAP***
uhs( 64,1 / 63,8/ 0,3 / 0,47 % )
zuhal32( 65,9 /65,0 /0,9 / 1,37 % )

azaydidem (66,0 /63,8 /2,2 / 3,33 % )
lusyen32 (61,8/61,5 / 0,3/ 0,49 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…