Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.TAKIM 430.ETAP***

hedef52 ( 65,3/64,7 /0,6 /0,92 % )
uhs( 64,1 / 63,8/ 0,3 / 0,47 % )
zuhal32( 65,9 /65,0 /0,9 / 1,37 % )

azaydidem (66,0 /63,8 /2,2 / 3,33 % )
lusyen32 (61,8/61,5 / 0,3/ 0,49 % )

2.takım ortalaması :% 1,32

ve paylaşıma gider....

,hoşbulduk kendimin diyetisyeni oldum çok şükür çoğu gitti azı kaldı hedefim 55 olmak

,bu arada sabah kahvaltısı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilimi ekmek yarım saat sonrada yeşil çay ara öğünümde elma vardı öğle yemeği yulaflı nesfitli karışım bol bol su anda

Hedefcim hic kilo bildirimi yapmadigim hafta oldumu telefondan giriyodum oda cok yavas oldugu icin girmek bile istemiyodum simdi tabletteyim takipteyim yazacak pek bisey yok diyet yapmiyorum gibi geliyo artik bana surekli ayni seyleri yedigim icin cok yiyince midem agriyo zaten bu hafta hicbisey yapmadim zayiflamak icin yinede verdim sanirim diyet yasam tarzim oldu

Süperiz kızlar hepimiz kilo vermişiz tbrikler bence bu hafta ilk 3 teyiz

Hoşbuldum zuhalcim yanınızda olmak güzel kendimi bugün daha iyi hissediyorum yalnız olmamak çok güzel

sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden yağsız tost
öğle
3 sarma
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
ara
meyve
akşam
2 y kaşığı yeşil fasülye
2 biber dolması
3 sarma

Kahvaltı haşlama yumurta domates salatalık maydanoz peynir Yeşil çay arada elma öğle yemeği nesfitli yulaflı karışım arada yarım muz yeşil çay akşam yemeği 2 biber dolması fırında kabak yoğurt bol bol su yatarken pul biberli limonlu yoğurt olacak

bu hafta seni buralarda pek göremeyince bildirim yapmayacak mı diye endişelendşm takım adına. çünküm bu hafta derece şart.ben de yaşam tarzım olsun diye uğraşıyorum ama zorlanıyorum:)

sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden yağsız tost
öğle
3 sarma
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
ara
meyve
akşam
2 y kaşığı yeşil fasülye
2 biber dolması
3 sarma
menülerine yoğurt veya ayran eklemelisin...

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10

......dün proteinimin son günüydü, kahvaltım aynı oldu. gene arayı atladım. araöğünde yemem gereken hurma fındık çukultasını 1 bardak süt ile birlikte öğlen tükettim.onun dışında listeme tam uydum. yürüyüş yapamadım ama 1,5 saat temizlik yaptım. diyetteki değişikliği olumlu gördüğüm için puan azaltmadım 10 verdim kendime

gelelim bugüneee
menüm
sabah: az yağda kabaklı yumurta/2 yk labne peynir/2 dilim ekmek/biber
öğlen:1 bardak süt/ 2 dilim kep ekmek arası 2 dilim peynir domates biber/ zero kola
ara: salatalık-acur/3 dolu tatlı kaşığı dondurma
akşam: 1 tatlı kaşığı yağ ile fırında kabak+1 kase sarmısakl yoğurt/ 8 kaşık kurufasulye/2 dilim kepekli ekmek
yürüyüş: 30dk
puanımı gün bitmeden vermiyim:)

menülerine yoğurt veya ayran eklemelisin...
yoğurt bitmişti akşam üstü aldırdım yedim yarım kase. genelde her gün mutlaka süt ve yoğurt yiyip içiyorum yoksa uyuşup kramplar giriyor ellerime ayaklarıma paratroidler sıkıntılı malesef

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

dün akşam gece 12ye kadar birşey yememek için cebelleştim kendimle. kurufasulyeyi et yerine yesem de ekmeği de yiyince sanki biraz fazla diye düşündüğümden gece araöğün yapmak istemedim, buraya mesaj yazdıktan sonra belki kararımı uygulayamam diye korktum. 1 puan kestim o da yürüyüşüm yarım saat eksik diye...

gelelim bugüne...bugün öğlen şımarık menü yapasım var, sadece ne yapacağıma karar vermedim. canımın istediği şeylerden sanki güne misafirim gelecekmiş gibi bir tabak hazırlamayı düşünüyorum, diyette olduğumu düşünmeden. ara öğünleri ve akşamı da hazırlayacağım tabağın içeriğine göre önceden belirleyeceğim inşallah. umarım başarabilirim.
çamaşırlar bulaşıklar beni bekler, görüşürüz iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…