yazın çok kişi diskalifiye oldu. cemre den emin değilim de fatma da diskalifiye oldugünaydın canım baya liste azalmış fatıma33 vardı noldu ona birde cemre-cemre mezun oldu mu
geçen hafta 97.8
bu hafta 97.4
fark - 400 gr
Aramıza hoşgeldin :),hoşbulduk kendimin diyetisyeni oldum çok şükür çoğu gitti azı kaldı hedefim 55 olmak
Süperiz kızlar hepimiz kilo vermişiz tbrikler bence bu hafta ilk 3 teyiz***2.TAKIM 430.ETAP***
hedef52 ( 65,3/64,7 /0,6 /0,92 % )
uhs( 64,1 / 63,8/ 0,3 / 0,47 % )
zuhal32( 65,9 /65,0 /0,9 / 1,37 % )
azaydidem (66,0 /63,8 /2,2 / 3,33 % )
lusyen32 (61,8/61,5 / 0,3/ 0,49 % )
2.takım ortalaması :% 1,32
ve paylaşıma gider....
bu hafta seni buralarda pek göremeyince bildirim yapmayacak mı diye endişelendşm takım adına. çünküm bu hafta derece şart.ben de yaşam tarzım olsun diye uğraşıyorum ama zorlanıyorum:)Hedefcim hic kilo bildirimi yapmadigim hafta oldumu telefondan giriyodum oda cok yavas oldugu icin girmek bile istemiyodum simdi tabletteyim takipteyim yazacak pek bisey yok diyet yapmiyorum gibi geliyo artik bana surekli ayni seyleri yedigim icin cok yiyince midem agriyo zaten bu hafta hicbisey yapmadim zayiflamak icin yinede verdim sanirim diyet yasam tarzim oldu
menülerine yoğurt veya ayran eklemelisin...sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden yağsız tost
öğle
3 sarma
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
ara
meyve
akşam
2 y kaşığı yeşil fasülye
2 biber dolması
3 sarma
ahh listeye tekrar girebilsem ilk 1 oluruz vallahaSüperiz kızlar hepimiz kilo vermişiz tbrikler bence bu hafta ilk 3 teyiz
yoğurt bitmişti akşam üstü aldırdım yedim yarım kase. genelde her gün mutlaka süt ve yoğurt yiyip içiyorum yoksa uyuşup kramplar giriyor ellerime ayaklarıma paratroidler sıkıntılı malesefmenülerine yoğurt veya ayran eklemelisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?