Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 430. ETAP SONUC LİSTELERİ
4 EYLÜL - 11 EYLÜL 2015

TAKIM DERECELERİ

...................2.TAKIM % 1,32
.................10, TAKIM % 1,20

....................9.TAKIM % 0,89

BİREYSEL DERECELER

1O. takımdan.................Potterhead................%3,53

8. takımdan.........................yst38...........................%3.50

2. takımdan...............................azaydidem....................................%3,33

aferim bize başta da dideme:)

Günaydın sevgili arkadaşlarım hepinizi kutlarım azaydidem tebrikler darısı başımıza

lkahvaltıda bugün biraz şımarıklık yapıp börek ilave ettim iki dilimcik       az yağda yumurta domates salatalık peynir vazgeçilmezim maydanoz ve yeşil çay bi dilimde ballı ekmek ay ne çok yemişim yazarken yoruldum diğer öğünlerde kısarız artık

Haftasonu bütün ihtişamıyla devam ediyor
hepimiz evde durmayı özlemişiz, işime gücüme bakıyorum.
sabah çocuklara pideden kendime de kepekli ekmek ve peynir haklarımdan pizza yaptım. öğleye biraz ödül-izin-şımarık menü herneyse öyle bir şey yaptım. akşama hafif şeyler yerim diye plan yapıyorum. birazdan da yürüyüşe çıkarız inşallah

Kahvaltı menüm sonrası yulaflı yoğurt öğle menümdü ara öğünde dışarıdaydım 4 tane kaju ceviz yedim akşam yemeği 2 kaşık tavuklu mantar sote 2 kaşık makarna ayran kaçamak olarak elmalı kurabiye iki adetcik yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bolda su

Kurabiye yerken Size yazacağım msj aklıma geldi çok sevdiğim halde bıraktım galiba burda olmak bana çok yardım edecek inanılmaz bişey tanımadığım insanlara verdiğim söz beni çok etkilemiş 

öğle
1 elma
çeyrek armut

akşam
5 yemek kaşığı taze börülce üstüne sarımsaklı yoğurt
yarımdan dilimden az tam buğday ekmeği

şimdi canım şekerli çekti kuru kayısı ve birazda çekirdeğinden tırtıklıyorum

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5 (bulamadım puanımı yürüyüş yapamadım diye hatırlıyorum)
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan
12.gün 8,5

dün
Sabah:3 dilim kepekli ekmek+2 dilim kaşar ve 20 g. salamdan diyet pizza/domates salatalık biber
ara:1er tane minicik elma ve şeftali

öğlen: canınız çekmesin diye ayrıntı yazmıyım ama klasik bir gün tabağı hazırladım kendime.Hani misafire özene bezene ikram edersiniz ya oyle. Ödül gibi biraz da. dayanamayıp diyeti bozsam nasıl olsa daha fazlasını yiyorum. İnsani ölçülerde yedim:)

ara: 2 bardak ayran

Akşam: 1 kase mantar çorba/6 kaşık kuru fasulye/ sarmısaklı yoğurtlu fırında kabak

yürüyüş:1,5 saat

1 puanımı öğlen bilinçli de olsa fazla yediğim için kestim, 1 puanımı akşam yemeğim saat 8:30dan sonra olduğu için kestim ama yürüyüşüm de 1,5 saat olunca yarım puan ekledim:8,5
............

bu sabah: 1 kase mantar çorba (çok acıktım napiiim)
9:00: 2 dilim kep ekmek/1 haş yumurta/1 burgu 1üçgen peynir/5 zeytin/ domates biber salatalık

günaydın mutlu pazarlar olsun hepimize:)
kahvaltı
2 yumurta büyüklüğünde haşlanmış patatesin 1.5 tanesi
1 haşlama yumurta
1 domates yeşillik
3 dilim hellim peyniri
tuz ve ekmek yokkk :))

bu sabah: 1 kase mantar çorba (çok acıktım napiiim)
9:00: 2 dilim kep ekmek/1 haş yumurta/1 burgu 1üçgen peynir/5 zeytin/ domates biber salatalık

öğlen. fırında biber patlıcan az yağlı/ 1 kase yoğurt/mantar çorba/1 dilim ekmek/salata

ara: damlasakızlı kahve 1 şekerli/1 bayram çukkulatası/1 yemek kaşığı lor peyniri (süt kesildi, peynir yaparken de canım çekti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…