Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu hafta birinci olmuşuz kızlar. Harikasınız tebrik ediyorum sizi. Haftaya cuma da aynı performansı bekliyorum inşallah.
Not: Benim laptop kk ya girmiyor kaç gündür p yüzden gelemedim şimdi telden giriyorum mecburen.

ara
1 küçük elma
öğle
1 kase zeytinyağlı bamya
ara
1 haşlanmış mısır
akşam
kocamannn tabak dolusu yağsız tuzsuz salata üstüne 1.kk büyüklüğünde haşlanmış tuzsuz tavuk

Kahvaltı menüm az yağda menemen salatalık maydanoz peynir bi de simit ve ballı ekmek çay ara öğünümde 2 tane elmalı kurabiye maden suyu akşam yemeği 2 biber dolması yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su ile

kız bu nasıl diyet menühani çok değil ama cısssss şeylerle dolu

dün sabah: 1 kase mantar çorba (çok acıktım napiiim)
9:00: 2 dilim kep ekmek/1 haş yumurta/1 burgu 1üçgen peynir/5 zeytin/ domates biber salatalık

öğlen. fırında biber patlıcan az yağlı/ 1 kase yoğurt/mantar çorba/1 dilim ekmek/salata

ara: damlasakızlı kahve 1 şekerli/1 bayram çukkulatası/1 yemek kaşığı lor peyniri (süt kesildi, peynir yaparken de canım çekti)

akşam: 2 köfte kadar fırında balık/salata/1 kase mercimek çorba/ 3hurma -10 fındıktan doğal çukulata

ara: yarım haşlanmış mısır

puan =7

yürüyüş yapmadığım için 2 puan kestim, gece araöğünümü ekmek hakkımdan keserek yapsam da geç saatte yaptığım için ve kalorisini ayralayarak yoğurt yerine doğal çuklata yesem de yanlış değişim kullandığım için yarımşar puan kestim, toplamda 3 puan kestim ve bir pazar gününü evde misafirim de olmasına rağmen 7 puanla kapattım.
misafir im booolca kıymalı pide getirdi , bugün yenecekleri ayırdım çoğunu 1et+1dilim ekmek hakkım yerine geçecek şekilde dondurucuya kaldırdım. Katmerlere de aynı iişlemi yaptım onu da haftasonları eşime yedirtirim.

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5

5.gün 2
6.gün 1

7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

12.gün 8,5
13.gün 7 puan

Günaydın arkadaşlar biliyorum tehlikeli yiyecekler vardı o yüzden gece 11 de bisiklet tepesindeydim şu nefsimi tutmazsam sonrası daha fazla spor ve hareketle cezalandırıyorum bugüne gelince sabah sporu ile güne başladım şimdi kahvaltı zamanım 1 haşlanmış yumurta maydanoz peynir salatalık domates 2 zeytin 1 dilim tahıllı ekmek yeşil çay eşliğinde

kız bu nasıl diyet menühani çok değil ama cısssss şeylerledolu demişsin ya bişey itiraf edeyim elmalı kurabiyeye bayılırım gruba girdiğimden beri yersem Size ne derim diye düşünüp vazgeçiyorum bende inanılmaz bi hissiyat oluştu ödevimi yapmazsan öğretmene nasıl hesap veririm durumundayım

canım bu vesileyle sana şu an takım olarak yapmakta olduğuuz plandan bahsedeyim.1 eylülde 21 günlükm kaçamaksız diyet programına başladık. son 1 haftamız. amacımız bayrama daha fit girmekti.
-isteyen istediği diyeti uygulayabilir, ama neye karar verirse kaçamaksız uygulayacak
-günde 1 saat spor yapılacak
- her akşam kendimize puan vereceğiz. menüyü bildiriyoruz ve mesela bize göre %80 uyduk diyete 10üzerinden 8 veriyoruz kendimize. bu şekilde cısss şeyler de yense adını zikretmiyoruz ki takım arkadaşlarımızınn canı çekmesin ama puanımızı muhakkak kesiyoruz.
son haftada olsak da sen de katıl bu puanlama ve yürüyüş işine. diyet konusunda anlaşılan baya azimlisin. yürüyüş yerien bisiklet de olur tabi

E ecem847 seni pek göremiyorum bu umarım diyetten uzaklaştığın için değildir. diyetşsyene giderken daha iyiydin. sanırım son dönem diyetsyenin senin sevmediğin şeyleri listey yazdı veya listeyi çok azalttı bence bunu doktorunla paylaş ve listene geri dön.

hedefcim günaydın canım sen beni tanıyorsun artık evet diyetisyeni bırakınca dağıldığımı onu bırakamayacağımı anladım.geçen cuma günü sohbet ettik "bekliyorum danışanımı " dedi
bende tamam dedim.haftaya pazartesi gidecem bu hafta kendim diyet planı yaptım onu uygulayacam

bu arada kışlıkları hazırladım kızlar fasulye,acebek yapıldı.patlıcanları kızartıp ve közleyip koyacam dolaba
bu sene turşularımızı kayınbabam yapacak "çok güzel yapıyorum diyordu ama kayınvalidem izin vermiyordu yapmasına bu sene yapıcak bizede vericek bakalım nasıl olacak
temizlik ve yemek yönünden plan yapıyorum demiştim.listelerimi yaptım mutfağa astım.yemeklerimi birgün önceden hazırlıyorum artık. her gün bir iki oda temizliyorum bu sistem oturursa daha rahat olacam inş

benim tek sorunum spor yapamamak hedefcim bir tek seni biliyorum.hem çalışan hem çocuklu günlük programın arasına spor eklemem lazım ama ne ekleyecem dışarda yürüyemem artık.evde birşeyler yapmam lazım.aklıma leslie geliyor bakalım onu da programa eklemem lazım yoksa bir ileri iki geri

kızlar bugünkü menümüz
sabah domates/salatalık/5 zeytin/1 üçgen peynir/1 dilim ekmek/şekersiz çay
arada yeşil çay su
öğlen sabahla aynı(malesef sabah uyanamadığım için yemek çantamı hazırlayamadım.)
arada yeşil çay
akşam acebek(börülce) 2 dilim ekmek kırmızı biberli yoğurt
1 dilim kavun

Hedefcim bana uyar ben 28 kilo verirken arada ufak kaçamaklar yapmıştım madem kural bu her türlü uyarım spor yapmayı seviyorum yürüyüşte yapıyorum yatmadan öncede bisiklet yapmaya başladım ayyy inşallah bu fazlalıklardan kurtulacağım sizlerle beraber

Bu arada ara öğünümde ödem atıcıymış elmalı çay hazırladım öğle yemeği nesfitli yulaflı karışım vardı akşamada taze fasulye salata olacak

Merlin ufak minnak kacamaklar olursa dengelemek şart.

Uhs buraya baslayal yurume firsatim oluyor.onceki ev ise 1saat uzaktaydi buvyarim saat.oglen bilevgidebiliyorum.en kolayi isten eve sallana sallana gitmek.tabi isten gec cimicaksin seni okuldan alsin diye bekleyen olmayacak.simdilik arada yuruyorum.bakalim kisin napicaz

Oglen yemegim.araogunden kalan 1kucuk elma.mercimek corba.50g.yani el kadar ince kiymali pide.2bardak ayran.salata.1kase firinlanmis sebz40 dk yürüyüş

Ara yesil cay 1kucuk muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…