Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ara öğünümde küçük bi avuç kuruyemiş ikinci arada küçük bi muz ben 5:30dan sonra yememeye çalışıyorum üç gün oldu akşamki meyve hakkımı şimdi kullanayım dedim bide bugün bi dünya ev işi yaptım yemek çamaşır ütü sil süpür derken yeni oturdum

Bizde bu sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik cısss şeylerden yedim yürüyüşe çıkcam yarından itibaren çok dikkat etcem

Kahvaltı haşlama yumurta domates salatalık maydanoz peynir zeytin bi dilim tahıllı ekmek yeşil çay eşliğinde ara öğün elmalı ödem atıcı çay öğlen yemeği nesfitli yulaflı karışım arada küçük bir muz avuç içi kuruyemiş akşam yemeği Şehriyeli çorba taze fasulye salata yoğurt ekmek yok şimdi pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su günlük sporlarda tamam

Oglen yemegim.araogunden kalan 1kucuk elma.mercimek corba.50g.yani el kadar ince kiymali pide.2bardak ayran.salata.1kase firinlanmis sebz40 dk yürüyüş

Ara yesil cay 1kucuk muz

ara:1 erik 1 bardak ayran

akşam: 6 kaşık nohut (susuz)/ 3 kaşık pilav/1 kase zerdeçallı mercimek çorba/salata/2 bardak ayran

ara:1 şekerli dqamlasakızlı türk kahvesi

yürüyüş:1,5 saat

saat 7 de pilav nohut ağır dedim sonrasındaki araöğünü yapmayacaktım sade kahve içmiş olsaydım puan kesmezdim

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5

5.gün 2
6.gün 1

7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

12.gün 8,5
13.gün 7 puan

14.gün 9 puan

günaydın demeden ilk vazifeleri yaptım:)
günaydın

evde misafirim olmasına rağmen diyetim iyi gidiyor Cumartesi günü öğlenki şımarık menüyü haftada 1 ödem atıcı ve kalorisi düşük 1 günlük diyet yapıyorum diye huzur içinde yapmıştım ve bu ödem atıcı gün pazartesileri olacaktı. misafirim var diye ödem atıcı günü ertledim o kadar. bugün salı ve protein diyetimle başladım. tabi cumadan beri + kilolar görünce protein diyetimi kardeşimin ki gibi 2şer et hakkıyla yapmaya karar verdim. cumaya gene kilo vermiş olalım değil mi
bugün zilhicce ayının da birinci günü. Oruca niyetlenebilirdim biraz misafir ve diyet durumunun kafamı karıştırdığı doğru bir de tekrar abdest almam gerekti vs. ilk orucu tutamamış oldum. inşallah bu gece kalkıp niyetlenebilirim.
varsa oruca başlayanlar Allah kabul etsin

diyet menüm şu olacak inşallah

sabah:1 ymurta+1 peynir+1 dilim ekmek/ bol yeşillik
ara: 3 hurma+10 fındık veya badem ( araöğünler hep aynı ve ben bu malzemeden kakao ilavesi ile çukulata yaptım onu tüketiyorum)

öğlen ve akşam: 2 köfte kadar et/tavuk veya balık
1 dilim ekmek
1 su bardağı kefir veya yoğurt veya 2 bardak ayran
bol salata

* protein diyetinde çok fazla değişim kullanılmıyor mesela et hakkı yerine kurufasulye yenmiyor. hatta kardeşimin diyetisyeni kahvaltıdaki ekmek hakkı yrine yulaf kepeği ve yumurtayla krep bile yaptırmıyor. çok değiştirmemeye çalışacağım inşallah

canım orucu hatırlattığın için teşekkürler allahtan birşey olmazsa bende yarın tutmaya başlarım

Günaydın arkadaşlar aç karnına yapılan 40 dakika eliptik bisiklet, 25 dk dans, 25 dk karın hareketleri ile güne başladım kahvaltı nesfitli yulaflı karışım oldu şimdi benim ufaklığı doyurma vakti benim için puan verme dün başlamıştı yediklerim yapılan spor ve evdeki koşturmacam 10 puanı haketti diye düşünüyorum hesaplamam doğru mudur

puanlama sana kalmış. kafandaki şeye tam uydunsa ki baya gayretlisin 10 puanı hak ediyorsun demektir.

eveet ben de malesef diteimden azıcık saptım.
öğünlerdeki eti azaltayım demiştim ama bu öğlen fazlasını bile yedim. dışardaydfım daha az yağlı diye tavuk döner ,istedim tabakta meğer tabak servisine çok koyuyorlarmış. 150g.dan aşağı değildi . bir de acıylıydıhepsini yedim sadece patates ve pilavını yemedim

öğlen menüm: 150g. tavuk döner/salata/ayran+1 dilim ekmek/1 şekerli çay
40dk. yürüyüş

kızlar bugün kardeşimin gene diyetisyen kontrolü vardı.69,1 kiloya düştü o da beni solayıp geçmez inşallah yani ben de kilo vereyim o da

Hep beraber bu kilolardan kurtulacağız diyetisyenle kilo verenleri kocaman alkışlıyorum ben 5 ay gittim 3 kilo zorla verdim bu yüzden kendi kendimin diyetisyeni oldum

Sabah yaptığım 1.5 saatlik spor sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay bi tabak maydanoz öğle yemeği Şehriyeli çorba yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma bi avuç kuruyemiş akşam yemeği zeytinyağlı lahana yemeği bir tane biber dolması yoğurt birazdan yürüyüşe gitcem yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su ile günü kapatcam

Arkadaşlarım 40 dk yürüyüş 30 dk bisiklet yapıldı yatmadan önce yoğurdumu yedim mi tamamdır
vayyyy be çok gayretlisin (kıskandım azcık) bende o gayret şuan yok ama yediklerime dikkat ediyorum
bugünde oruçluyum allah kabul ederse
sahurda birşey yemedim canım hiç bir şey istemedi
akşam barbunya yemeği
yanına 4 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1 dilim kavun

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5

5.gün 2
6.gün 1

7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

12.gün 8,5
13.gün 7 puan

14.gün 9 puan
15.gün 7 puan

Men üm
sabah:3 kaşık çörek otlu loru ısıtıp üstüne 1 yumurta kırdım/1 dilim kepekli ekmek/bol salatalık
ara: 2 hurma+6-7 fındık

Öğlen: 150 g. tavuk döner/salata/1 dilim ekmek/ayran/ salata/1 şekerli çay
ara: 1-2 lokma kuru tarhana, yeşil çay, 1 erik

akşam: 2 köfte kadar tavuk haşlama/2,5 bardak ayran/salata/3 kepçe topalak köfte (bulgurlu etli)

gece-
yürüyüş: 1,5 saat

dün akşam malesef bulgurlu köftede sadece 1 kepçeyle durmadım. yemeğin suyunu da yedim. 2 kepçe fazla oldu. gece ara öğün yapmadım. öğlen de tavuk fazla olmuştu, ikindiyi hafiflettim çok yürüdüm ama gene de 3 puan azaltıyorum çünkü bu hafta kuru fasulye ler bu bulgurlu şeyler yüzünden kilo veremiyorum.
Bugece de oruca kalktım.
Sahurum: 1 yumurta/1 dilim peynir/3 zeytin/3-4 çatal kavun/1 erik/bol yeşillik ve 1 dilim kepekli ekmekti

umarım cumaya kilo vermiş olurum. yarın oruçla beraber ödem atıcı gün yapmayı düşünüyorum evde misaifirm var diye ertelemiştim.

allah kabul etsin canım
yediklerine dikkat ederek ayda ortalama 1 le 2 kilo arası zayıflama oluyor metabolizmaya göre değişiyor

sende niyetlisin bu gün allah kabul etsin :))
bulgurlu yemek yediğinde tek çeşit yersen asla kilo yapmıyor bulgur da ne varsa bilmiyorum artık ..doyana kadar yemesi sadece sonra midede şişeceği için rahatsızlık yapıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…