2011 doğumlular, eylülde 4 yaşı doldurdular, iki yıl anaokulunda ihtisas yapacaklarhedef56 canım senin anaokuluna başlayan ikizler mi???? kaç doğumlular???
Slm arkadaşlar yorucu daha da önemlisi sabır isteyen bu süreçte aranızda olmak çok güzel başarı hikayemi yazmak için aranızdayım zayıf geçen çocukluk ve üniversite yıllarından sonra yavaş yavaş artan kilolarımla yaşamayı öğrenmiştim 55 olan kilom 2 çocuktan sonra 95 olmuştu üç basamaklı sayıya yakındım her gittiğim yerde bana bakan gözler alaycı cümleler alışverişten mutsuz gelen bi kadındım köşede askı niyetine duran koşu bandı başta olmak üzere bi sürü spor eşyası vardı kızım şişman olmamdan mutsuzdu kimse çocuğumu üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim ona bunu yaşatmamalıyım derken benim maceram başladı ilk başta adım ölçer aldım ne kadar az hareket ettiğimi anladım sayıyı artırmak için sürekli yürüdüm yağmur çamur demeden koşu bandı askılıktan gerçek görevine döndü herşeyi yemeyi ama zamanında ve yeterli yemeyi öğrendim aileminde desteğiyle şimdi 67 kilo oldum artık daha fazlasına ihtiyacım vardı bu yüzden aranızdayım
hoşgelldin
çok güzel kilo vermişsin bu işi biliyorsun anlaşılan, inşallah hedefine de burada kavuşursun.
başlabnıç kilonu 67 olarak alıyorum.
hedef kilon nedir?
takım kurallarımız ilk sayfada yazıyor günlk menü paylaşımı şart, bol paylaşım istiyoruz.
ilk 2 hafta deneme haftası, istikrar kaydeden üye kilo da verirse 3. hafta listeye girebiliyor.
kolay gelsin
,hoşbulduk kendimin diyetisyeni oldum çok şükür çoğu gitti azı kaldı hedefim 55 olmak
korkma tartıya çık yüzleş ne kadar aldığını anla ki ona göre aldığın yer etmeden hemen çaresine bakAyy kizlar hic buraya girenedim kusura bkmayin bayram misafrler bnim okul islerm fln derkn hic grme sansim olmadi ama cokda kilo almadm sanirim ynde haftya bu kiloyu vererek donucem insallahhh suan 65.5 kiloyumtakildim gitti bi turlu veremiyorum yaaaa
seni 1. ilan ediyorumTek kilo veren benim heralde aferin bana
Kuzum sen kaç kilosun kaçtan düştün hedefin nedirAy inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar
Hayatim hosgeldin..selam kızlar.hayırlı cumalar hepinize..keşke polis zoruyla beni burda tutsanız..çok fenayım çok...
Sorma canim ya ramazanda bile yuruyus yapmistim 58.5 e dusmustum ben de sıkıldım 60lardanLosefar ne yaptin ben yokken 4 kilo mu aldin uhs 65 li kilolarda cok takildin yeter artik ver gitsin su kilolari bi atak yap
Hayirli olsun cnm.benimki 2011li gecen sene de anaokuluna gitti bu sene de gidip ihtisasino tamamlayacak2011 doğumlular, eylülde 4 yaşı doldurdular, iki yıl anaokulunda ihtisas yapacaklar
Evet ya tatlilar kavurmalar....kayinvalid memleketten donerken tatli vereyim mi dedi kibarca reddettimbayram tatili uzun olunca her gün hafta sonu kahvaltıları gibi ağır oldu bayram içinde tatlı hamur işi sarma yapıpta pek gelen giden olmayınca hepsini biz yedikgözünün önünde durunca nefsinle mücadele zor oluyor aylardır tatlıya alışık olmayan bünye hepsini birden görünce ki aşırı hiç yemedim depolayayım demiş haftaya telaffi etmiş olurum inşallah
Senin gizli takipcinim canim sen cok iradeli hatunsun benceAyy kizlar hic buraya girenedim kusura bkmayin bayram misafrler bnim okul islerm fln derkn hic grme sansim olmadi ama cokda kilo almadm sanirim ynde haftya bu kiloyu vererek donucem insallahhh suan 65.5 kiloyumtakildim gitti bi turlu veremiyorum yaaaa
Canim benim 1 haftadir kendi kendime yazip duruyorum hafta ici isyerinde girmeye zamanim cok oluyorbana da burda birileri yazsa bildirim gelmiyor kaç gün geldim kimse yok ben de uğramaz oldum bildirim de gelmeyince kimse yok sandım candy mesaj atınca geldim bi baktım oooo şenlik var :))
Tebrikler çıtir hatunTek kilo veren benim heralde aferin bana
mexuniyetine az kaldi sanirimAy inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar
Hayatim hosgeldin..
Senden sonra ben de izin aldim..hayatim duzensizlesmişti,bir düzine misafir agirlsdim yatili ama geri dondum daha azimli
Sorma canim ya ramazanda bile yuruyus yapmistim 58.5 e dusmustum ben de sıkıldım 60lardan
Hayirli olsun cnm.benimki 2011li gecen sene de anaokuluna gitti bu sene de gidip ihtisasino tamamlayacak
Evet ya tatlilar kavurmalar....kayinvalid memleketten donerken tatli vereyim mi dedi kibarca reddettim
Senin gizli takipcinim canim sen cok iradeli hatunsun bence
Canim benim 1 haftadir kendi kendime yazip duruyorum hafta ici isyerinde girmeye zamanim cok oluyor
Tebrikler çıtir hatun
mexuniyetine az kaldi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?