Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.takım 432 . Etap***

hedef52 ( 64,5/66,5 /-2,0 /-3,1 % )
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-1,70% )
zuhal32( 65,0 / / / % )sabit

azaydidem (64,8/ // % )
lusyen32 (61,5/60,9
/0,6 /0,98 % )
ekim2009 ( 96,8 /97,9/-1,1 / %)
Melrin

2.takım ortalaması : %

,hoşbulduk kendimin diyetisyeni oldum çok şükür çoğu gitti azı kaldı hedefim 55 olmak

Melrin ( / / / ) yeni üye/başlangıç 11 eylül/67 kg/ hedefi 55 kg

***2.takım 432 . Etap***

hedef52 ( 64,5/66,5 /-2,0 /-3,1 % )
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-1,70% )
zuhal32( 65,0 / / / % )sabit

azaydidem (64,8/ // % )
lusyen32 (61,5/60,9
/0,6 /0,98 % )
ekim2009 ( 96,8 /97,9/-1,1 / %)
Melrin ( / / / ) yeni üye/başlangıç 11 eylül/67 kg/ hedefi 55 kg

2.takım ortalaması : %

M Melrin
bayram öncesi cuma kaç kiloydun hatırlıyor musun, kilo verdinse bu sabahki kilonu da yaz listeye alalım, yoksa gelecek haftayı bekleyelim.

bayram tatili uzun olunca her gün hafta sonu kahvaltıları gibi ağır oldu bayram içinde tatlı hamur işi sarma yapıpta pek gelen giden olmayınca hepsini biz yedikgözünün önünde durunca nefsinle mücadele zor oluyor aylardır tatlıya alışık olmayan bünye hepsini birden görünce ki aşırı hiç yemedim depolayayım demiş haftaya telaffi etmiş olurum inşallah

kahvaltı
2 dilim el açması patatesli börek (akşam yaptım yemedim sabah yerim dedim )
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 saat öncesi yarım bardak kombu mantarı çayı

Ayy kizlar hic buraya girenedim kusura bkmayin bayram misafrler bnim okul islerm fln derkn hic grme sansim olmadi ama cokda kilo almadm sanirim ynde haftya bu kiloyu vererek donucem insallahhh suan 65.5 kiloyum takildim gitti bi turlu veremiyorum yaaaa

bana da burda birileri yazsa bildirim gelmiyor kaç gün geldim kimse yok ben de uğramaz oldum bildirim de gelmeyince kimse yok sandım candy mesaj atınca geldim bi baktım oooo şenlik var :))

korkma tartıya çık yüzleş ne kadar aldığını anla ki ona göre aldığın yer etmeden hemen çaresine bak
metabolizma aynı şekil beslenme de yavaşlar yeme tarzını değiş 2 gün belki işe yarar

***2.takım 432 . Etap***

hedef52 ( 64,5/66,5 /-2,0 /-1,0/-1,55 % )kilosu 2ye bölündü
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-0,55/-0,85 % )kilosu 2ye bölündü
zuhal32( 65,0 / 65,9/-0,9/-0,45 /-0,69 % )kilosu 2ye bölündü

azaydidem (64,8/65,5 /-0,8/-0,4/- 0,62 % )kilosu 2ye bölündü
lusyen32 (61,5/60,9
/0,6 /0,3/0,49 % )kilosu 2ye bölündü
ekim2009 ( 96,8 /97,9/-1,1 /-0,55/ -0,57 %)kilosu 2ye bölündü

2.takım ortalaması : -0,63 %

M Melrin
bayram öncesi cuma kaç kiloydun hatırlıyor musun, kilo verdinse bu sabahki kilonu da yaz listeye alalım, yoksa gelecek haftayı bekleyelim.
Slm 66.5 geçen hafta şimdi 66 canım ayyyy listeye alındım mı çok heyecanlı artık tek kendim için değil takım için daha çok uğraşacağım

Ay inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar

Ay inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar
Kuzum sen kaç kilosun kaçtan düştün hedefin nedir

Bende menümü anlatayım sabah azcık menemen peynir salatalık şekersiz çay bi dilimde tahıllı ekmek ara armut öğle 5-6 hurma ara elma azcıkta kuruyemiş akşam barbunya yoğurt salata olcak ekmeksiz bide detoks suyu

selam kızlar.hayırlı cumalar hepinize..keşke polis zoruyla beni burda tutsanız..çok fenayım çok...
Hayatim hosgeldin..
Senden sonra ben de izin aldim..hayatim duzensizlesmişti,bir düzine misafir agirlsdim yatili ama geri dondum daha azimli
Losefar ne yaptin ben yokken 4 kilo mu aldin uhs 65 li kilolarda cok takildin yeter artik ver gitsin su kilolari bi atak yap
Sorma canim ya ramazanda bile yuruyus yapmistim 58.5 e dusmustum ben de sıkıldım 60lardan
2011 doğumlular, eylülde 4 yaşı doldurdular, iki yıl anaokulunda ihtisas yapacaklar
Hayirli olsun cnm.benimki 2011li gecen sene de anaokuluna gitti bu sene de gidip ihtisasino tamamlayacak
Evet ya tatlilar kavurmalar....kayinvalid memleketten donerken tatli vereyim mi dedi kibarca reddettim
Senin gizli takipcinim canim sen cok iradeli hatunsun bence
bana da burda birileri yazsa bildirim gelmiyor kaç gün geldim kimse yok ben de uğramaz oldum bildirim de gelmeyince kimse yok sandım candy mesaj atınca geldim bi baktım oooo şenlik var :))
Canim benim 1 haftadir kendi kendime yazip duruyorum hafta ici isyerinde girmeye zamanim cok oluyor
Tek kilo veren benim heralde aferin bana
Tebrikler çıtir hatun
mexuniyetine az kaldi sanirim

Ayyy teskkur ederim yorumn icn mutlu ve motive ettin beni canim pazartesi son hizla kaldigim yerden devm ediyrum insallahh ama haftada 1 yada 2 kilo versem yeter bana artik sok diyetler yok insallah kararimda durablirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…