korkma tartıya çık yüzleş ne kadar aldığını anla ki ona göre aldığın yer etmeden hemen çaresine bak
metabolizma aynı şekil beslenme de yavaşlar yeme tarzını değiş 2 gün belki işe yarar
Ayy ne gzel ya ben ne zman 60 I grucem onceden 60li rakamlari grsem dye dua ediyodum smdide 50li rakamlari grsem dye dua ediyorum ama grucem insallahhhh :)Ay inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar
Merlin ben 75 kg dum ben geldigimde herkes 60 li kilolardaydi 40 bedenin icine girememeye baslayinca dur dedim kendime simdi 36 beden bile giyiyorum tabi boy faktorude var hava atmak gibi olmasin boyum 172 cmKuzum sen kaç kilosun kaçtan düştün hedefin nedir
at kız havanıııı hakkın artıkMerlin ben 75 kg dum ben geldigimde herkes 60 li kilolardaydi 40 bedenin icine girememeye baslayinca dur dedim kendime simdi 36 beden bile giyiyorum tabi boy faktorude var hava atmak gibi olmasin boyum 172 cm
Ayyyy bende 36 beden istiyorum tüyoların var mı neler değişti Son kilolarım var ve her türlü bilgiye açığımMerlin ben 75 kg dum ben geldigimde herkes 60 li kilolardaydi 40 bedenin icine girememeye baslayinca dur dedim kendime simdi 36 beden bile giyiyorum tabi boy faktorude var hava atmak gibi olmasin boyum 172 cm
Vallahi sen diyetisyen olmuşsun açıklamaların bence de doğru ben de büyük kilolar verdim Son 11 kilom kaldı bi iniyorum bi çıkıyorum o yüzden forma üye oldum burası bana iyi geldi artık sempatik değil güzel kadın olmak istiyorumMerlin sebze ve et agirlikli besleniyorum her yemekten once 2 bardak su iciyorum asitli icecekler ve ambalajli urunlr eve dahi almiyorum tatli yerken ucundan sadece tadina bakiyorum hamur isi cavdar ekmek disinda yemiyorum pilv makarna turevlerini 2 kasikla sinirli tutuyorum gunde n az 1 saat yuruyodum simdi firsatim olmuyo hic bir diyete bagli kalmadim eve ne yaptiysam onlardan yedim kendimi diyet yaoiyorum diye biktirmadim dayanamayacagim seyleri yapmadim gece cok aciktiysam biraz peynir ekmek dahi yedim cunku uzun bi surec hemen gitmiyo kilolar ayda 3 kilo vermek benim hedefim di hic bi zaman cok hizli kilo vermedim en hizli verdigim haftalar bile 600 gr mi gecmemistir soyle dusunelim ayda 2bkilo verirsem bir senede 24 kg eder bu da inanilmaz bi rakam hep arkafaslarimada bunu dedim inanmadilar hep hizli kilo verme pesine dusup yarim biraktilar verdiklerinin daha fazlasinida aldilar hedefim yavas gitsin ama kalici gitsin oldu
haftada 1 kilo super oluyorAyyy teskkur ederim yorumn icn mutlu ve motive ettin beni canim pazartesi son hizla kaldigim yerden devm ediyrum insallahh ama haftada 1 yada 2 kilo versem yeter bana artik sok diyetler yok insallah kararimda durablirim :)
Ben ramazanda 58 gordum super birseydi 76dan sonra mucize gibiydiAyy ne gzel ya ben ne zman 60 I grucem onceden 60li rakamlari grsem dye dua ediyodum smdide 50li rakamlari grsem dye dua ediyorum ama grucem insallahhhh :)
Yesinler havaniMerlin ben 75 kg dum ben geldigimde herkes 60 li kilolardaydi 40 bedenin icine girememeye baslayinca dur dedim kendime simdi 36 beden bile giyiyorum tabi boy faktorude var hava atmak gibi olmasin boyum 172 cm
aşkolsun ben de tam 1 kg verdim ama şu an listede degilimAyy pardon lusyencim kilo veren sendin :))) tbriklerrr
valla hepimiz yari diyetisyen oldukVallahi sen diyetisyen olmuşsun açıklamaların bence de doğru ben de büyük kilolar verdim Son 11 kilom kaldı bi iniyorum bi çıkıyorum o yüzden forma üye oldum burası bana iyi geldi artık sempatik değil güzel kadın olmak istiyorum
ne güzellll keşkee benim de sadece 11 kilo vermem gerekseydi kıskanmadım imrendim sadecehaftada 1 kilo super oluyor
Ben ramazanda 58 gordum super birseydi 76dan sonra mucize gibiydi
Yesinler havani
aşkolsun ben de tam 1 kg verdim ama şu an listede degilim
valla hepimiz yari diyetisyen olduk
Benim de 11 kilo vermem lazim ben inaniyoyorum birbirimizi mitive ederek başaracagiz.
İnş sen de saglikla verirsin cnmne güzellll keşkee benim de sadece 11 kilo vermem gerekseydi kıskanmadım imrendim sadece
en azından 25-30 kilo vermem lazım
usul usul veriyorum acelem yok nasıl olsa 35 sene de aldığım bu kadar kiloyu 3-5 ayda vermeyi beklemiyorum zatenİnş sen de saglikla verirsin cnm
ne güzellll keşkee benim de sadece 11 kilo vermem gerekseydi kıskanmadım imrendim sadece
en azından 25-30 kilo vermem lazım
haftada 1 kilo super oluyor
Ben ramazanda 58 gordum super birseydi 76dan sonra mucize gibiydi
Yesinler havani
aşkolsun ben de tam 1 kg verdim ama şu an listede degilim
valla hepimiz yari diyetisyen olduk
Benim de 11 kilo vermem lazim ben inaniyoyorum birbirimizi mitive ederek başaracagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?