Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende menümü anlatayım sabah nesfitli yulaflı karışım ara yok öğle 2 tane pişi 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay ara 3 hurma 1 bardak süt bi avuç içi kuruyemiş akşam çorba zeytinyağlı semizotu yemeği bi dilim tahıllı ekmek ve detoks suyu

günaydın kızlar.....bu hafta çok güzel, kilo vermeli geçer inş.

günaydın. sabah geçmişi okuyayu-ım dedim zaten motive gelmiştim işe daha da iyi oldu bana, bütüüüüüün enerjiniz yansıdı bana
Ay inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar

inşallah başaracağız hepimiz, başarmak zorundayız
hepbera geri dön
buu sık sık okumalıyız. işin özü bu ama unutuyoruz galiba işimize gelmeyince ilkel ve obur benliğimiz bu gerçekleri bize unutturuyor. benim hatam şu evet sağlıklı diyet uyapıyorum, azaydidem gibi aç kalarak hızlı kilo vermiyorum ama motivasyonum bir bozulunca ha bre yiyorum yemekten zevk alıyorum, ne bulursam yiyorum. 2 kaşık pilav ye geç başka şey ye niye hamur yiyorsam
bugün ben de başladım diyetime

hafta sonu menülerimden başlayayım
Ctesi :
Sabah: tost, sucuk, peynir, zeytin , dmo,salatalık, 2 lokma reçel
Akşam : 3 kare dilim evde yaptığımız pizza, çayın yanında bitter çikolata
45 dk yürüyüş

Pazar:
Sabah:salçalı yum, sucuk, peynir zeytin 2 dilim ekmek
Akşam : ızgara tavuk , et, 1 dilim ekmek
Yürüyüş yok bol ev işi var

Bu hafta yine çok disiplinli olacağım.

Bu sabah : 1 haşlanmış yum , 2 parça peynir, 4-5 zeytin salatalık, 1 dilim ekmek
Ara rta türk kahvesi

öğlen :müsli+elma

Ara:3 hurma

Akşam :2 yada 3 adet içli köfte (bakıcımız sabah getirdi yemezsem çok ayıp olur)
bol salata

bugün öğlen arası 1 saat yürüyeceğim.
yeşiçayımı içtim

pulbiber-yoğurt-limon kürüne devam bu ikinci haftam, tabii egzersizi de bırakmıyorum yatmadan önce ne hareketler ne hareketler..... bel-simit-göbek yoğunlukta , eritmem lazım fıstık gibi olmak istiyorum......

günaydın kızlar ben geldim bende zayıflamak istiyorum sabah tartıldım 65,1 olmuş herhalde reglden sonra fazlalıklar gitmiş bende lusyen32 gibi yediklerime dikkat ederek vermek istiyorum 60 olsam ve hep o kiloda kalsam yeter başka birşey istemiyorum şimdi ben çalışayım öğlen menümü yazarım öpüyorum sizi

ben de motivasyon için bir küre başlamayı düşünüyorum.

sabah evden acele çıktık. apar topar oğlanın yemediği 1 haşlanmış yuurtayı ekmeğin ucunun kabuk kısmına koydum dışarda yedim:) çayım da vardı yanımda:) servis beklerken...
araöğün geirmedim belki vardır yanımda
şimdilik biraz aç gibiyim yeşil çay içersem daha da acıkırım diye içmiyorum
öğlenleri eve gitmek beni motive ediyr biraz akşama hazırlık yapıyorum, eve gideyim bari.

canım sen zaten dikkat ediyorsun da bazen aksilikler çıkıyor bence, inş birlikte vereceğiz kilolarımızı
ben de motivasyon için bir küre başlamayı düşünüyorum.
ben bu kürü bitireyim ve ölçüleyim eğer gerçekten incelme olursa düşün bence uygulaması çoookkkk kolay....miden falan rahatsız değilse tabi

benim ev ve işyeri arası 10-12 km bayağı uzak çocukları görmek için gitmek isterdim ama maalesef....

eve biraz geç gittim gene de alışverişimi yaptım akşam yemeğimi de ocağa koydum
döndüm iş yerinde yemekhanede yemek yedim
akşam da biraz iş yapsam iyi olur. çamaşırları makinaya attım artık bir postada renklileri yıkarım topluca asarım.

öğlen menüm
6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık kadar nohut ve 1 köfte kadar et, turşu

iyi akşamlar beybiiiiiiys
kenndinize dikkat edin
E ecem847
@akrep33
L losefar
zuhal32
hepbera
azaydidem

genelde kaçakları yazdım. yoklama alacam yarın sabah. burdan uzaklaşınca olmuyor. takıma başlayamayan izinden kilo alıp dönen arkadaşlar bir şekilde diyete asılsınlar aranızda-aramızda yarışalım bi diyet yapalım vs. en azından listeye girmek için gerekli kilo verilsin moraller düzelsin.
M Melrin cuma listeye alacaktım seni ama kilonu yazmamıştın, bu cuma öğleye kadar kilonu bildir olmaz mı?
Kilo vermeye devam etmen gözümüzden kaçmıyor, tebrik ederim.

Sağol canım bildirim yaparım regl başlamış olacak ama ne çıkarsa bahtıma

Bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates çay bi dilimde tahıllı ekmek ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 tane küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su

Akşam menüm maalesef değişti tavada hamsi bol salata yalnız regl oldum kendimi tahin helvası başında buldum abartmadım ama kendime çok kızgınım

kızlar günaydın ..nasılsınız ...ben çok mutluyum ....sebebine gelince yoğurt kürü işe yarıyor gibi göbeğim küçülmüş gibi ,,,,,bugün eskilerden bir kalem etek giydim daha önceki gibi durmuyordu göbişim....bir hafta sonra ölçüleceğim çok merak ediyormmm

kahvaltı
1 kabak
3 yeşil soğan
dere otu maydanoz
kimyon, köfte baharatı. karabiber. acı pul biber
2 yumurtayla unsuz az zeytin yağlı omletin yarısından biraz fazlasını yedim
bildiğimiz mücver gibi olmuştu :))

bak benim aklıma dün akşam yeni bir yarışma geldi anlatayım mı ????????

ay ben de çok merak ediyorummmm

dün aklıma bir yarışma geldi
herkes burda bir arkadaşını seçiyor ve birbirlerinin ne yiyeceklerine diğeri karar veriyor
yani herkes bir diğer arkadaşının diyetisyeni oluyor
mesela ben günlük menümü yazıyorum diyetisyenim bu menüden fazlalıkları çıkarıyor ekleme yapabiliyor.
uhs bugün sen 100 tane ip atla diyor belki eğlenceli olur ne dersiniz

beni menümde dün istemsiz olarak bazı eklemeler oldu...akşam yemeğin yanına bakıcımız kavunda dkesmiş hem kavun yedim..bir de yemek sonrası bir arkadaşa uğradım evi mis gibi kurabiye kokuyordu 1 tane minik kurabiye yedim....

bugün menüm:
sabah:yarım açma, birkaç zeytin, bir parça peynir , sahanda yumurta, 2 lokam tahin pekmez
ara:sde kahve, 2 hurma

öğlen :yine müsli ve elma getirdim.
ara:3 hurma yerim.

akşam:et haşlama var(tam diyetlik) yanına ne gider bilemedm bulgur pilavı gider de yaptırmayacağım..

öğlen arası :1 saat yürürüm, su henüz 750 ml 2 ye tamamlarım 5 li çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…