günaydın kızlar.....bu hafta çok güzel, kilo vermeli geçer inş.
Ay inanamiyorum takimin en zayifi su anda benmiyim bundan daha 3 yada 4 ay once takimin en kilolusu bendim yeterki isteyin diyorum cok sinir oluyodum en kilolu benim diye yilmayin sabirli olun gidicek bu kilolar
buu sık sık okumalıyız. işin özü bu ama unutuyoruz galiba işimize gelmeyince ilkel ve obur benliğimiz bu gerçekleri bize unutturuyor. benim hatam şu evet sağlıklı diyet uyapıyorum,Merlin sebze ve et agirlikli besleniyorum her yemekten once 2 bardak su iciyorum asitli icecekler ve ambalajli urunlr eve dahi almiyorum tatli yerken ucundan sadece tadina bakiyorum hamur isi cavdar ekmek disinda yemiyorum pilv makarna turevlerini 2 kasikla sinirli tutuyorum gunde n az 1 saat yuruyodum simdi firsatim olmuyo hic bir diyete bagli kalmadim eve ne yaptiysam onlardan yedim kendimi diyet yaoiyorum diye biktirmadim dayanamayacagim seyleri yapmadim gece cok aciktiysam biraz peynir ekmek dahi yedim cunku uzun bi surec hemen gitmiyo kilolar ayda 3 kilo vermek benim hedefim di hic bi zaman cok hizli kilo vermedim en hizli verdigim haftalar bile 600 gr mi gecmemistir soyle dusunelim ayda 2bkilo verirsem bir senede 24 kg eder bu da inanilmaz bi rakam hep arkafaslarimada bunu dedim inanmadilar hep hizli kilo verme pesine dusup yarim biraktilar verdiklerinin daha fazlasinida aldilar hedefim yavas gitsin ama kalici gitsin oldu
ben de motivasyon için bir küre başlamayı düşünüyorum.hafta sonu menülerimden başlayayım
Ctesi :
Sabah: tost, sucuk, peynir, zeytin , dmo,salatalık, 2 lokma reçel
Akşam : 3 kare dilim evde yaptığımız pizza, çayın yanında bitter çikolata
45 dk yürüyüş
Pazar:
Sabah:salçalı yum, sucuk, peynir zeytin 2 dilim ekmek
Akşam : ızgara tavuk , et, 1 dilim ekmek
Yürüyüş yok bol ev işi var
Bu hafta yine çok disiplinli olacağım.
Bu sabah : 1 haşlanmış yum , 2 parça peynir, 4-5 zeytin salatalık, 1 dilim ekmek
Ararta türk kahvesi
öğlen :müsli+elma
Ara:3 hurma
Akşam :2 yada 3 adet içli köfte (bakıcımız sabah getirdi yemezsem çok ayıp olur)
bol salata
bugün öğlen arası 1 saat yürüyeceğim.
yeşiçayımı içtim
pulbiber-yoğurt-limon kürüne devam bu ikinci haftam, tabii egzersizi de bırakmıyorum yatmadan önce ne hareketler ne hareketler..... bel-simit-göbek yoğunlukta , eritmem lazım fıstık gibi olmak istiyorum......
canım sen zaten dikkat ediyorsun da bazen aksilikler çıkıyor bence, inş birlikte vereceğiz kilolarımızıgünaydın kızlar ben geldim bende zayıflamak istiyorum sabah tartıldım 65,1 olmuş herhalde reglden sonra fazlalıklar gitmiş bende lusyen32 gibi yediklerime dikkat ederek vermek istiyorum 60 olsam ve hep o kiloda kalsam yeter başka birşey istemiyorum şimdi ben çalışayım öğlen menümü yazarım öpüyorum sizi
ben bu kürü bitireyim ve ölçüleyim eğer gerçekten incelme olursa düşün bence uygulaması çoookkkk kolay....miden falan rahatsız değilse tabiben de motivasyon için bir küre başlamayı düşünüyorum.
benim ev ve işyeri arası 10-12 km bayağı uzak çocukları görmek için gitmek isterdim ama maalesef....sabah evden acele çıktık. apar topar oğlanın yemediği 1 haşlanmış yuurtayı ekmeğin ucunun kabuk kısmına koydum dışarda yedim:) çayım da vardı yanımda:) servis beklerken...
araöğün geirmedim belki vardır yanımda
şimdilik biraz aç gibiyim yeşil çay içersem daha da acıkırım diye içmiyorum
öğlenleri eve gitmek beni motive ediyr biraz akşama hazırlık yapıyorum, eve gideyim bari.
Sağol canım bildirim yaparım regl başlamış olacak ama ne çıkarsa bahtımaiyi akşamlar beybiiiiiiys
kenndinize dikkat edin
E ecem847
@akrep33
L losefar
zuhal32
hepbera
azaydidem
genelde kaçakları yazdım. yoklama alacam yarın sabah. burdan uzaklaşınca olmuyor. takıma başlayamayan izinden kilo alıp dönen arkadaşlar bir şekilde diyete asılsınlar aranızda-aramızda yarışalım bi diyet yapalım vs. en azından listeye girmek için gerekli kilo verilsin moraller düzelsin.
M Melrin cuma listeye alacaktım seni ama kilonu yazmamıştın, bu cuma öğleye kadar kilonu bildir olmaz mı?
Kilo vermeye devam etmen gözümüzden kaçmıyor, tebrik ederim.
bak benim aklıma dün akşam yeni bir yarışma geldi anlatayım mı ????????iyi akşamlar beybiiiiiiys
kenndinize dikkat edin
E ecem847
@akrep33
L losefar
zuhal32
hepbera
azaydidem
genelde kaçakları yazdım. yoklama alacam yarın sabah. burdan uzaklaşınca olmuyor. takıma başlayamayan izinden kilo alıp dönen arkadaşlar bir şekilde diyete asılsınlar aranızda-aramızda yarışalım bi diyet yapalım vs. en azından listeye girmek için gerekli kilo verilsin moraller düzelsin.
M Melrin cuma listeye alacaktım seni ama kilonu yazmamıştın, bu cuma öğleye kadar kilonu bildir olmaz mı?
Kilo vermeye devam etmen gözümüzden kaçmıyor, tebrik ederim.
ay ben de çok merak ediyorummmmkızlar günaydın ..nasılsınız ...ben çok mutluyum ....sebebine gelince yoğurt kürü işe yarıyor gibi göbeğim küçülmüş gibi ,,,,,bugün eskilerden bir kalem etek giydim daha önceki gibi durmuyordu göbişim....bir hafta sonra ölçüleceğim çok merak ediyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?