Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende menümü anlatayım kahvaltıda tost azcık yumurta yeşillik çay ara elma öğle lahana dolması yoğurt ara hurma ve süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt bi dilim tahıllı ekmek olacak bol bol su

normal yemekleri ölçülü yiyorsun herhalde
ben de dün normal yemeklerden yedim. öğlen nohut bulbur pikavı yiyince akşamki pirinç pilavını yemedim. akşam diyet yaptım sadece.
öğlen yemeklerini yemekhande yemeye başladım öğlenleri ölçülü yerim zaten sabahları pek problem olmuyor diye ayrtık akşamlara saklayacağım tüm diyet azmimi:)

selamlar dün akşam 2 baget yedim. sonra meyveleri haşlayıp biraz da ev yapımı incir reçeliyle karıştırdım ve süt +3 kaşık yulaf ezmesi+tarçın ile bir tatlı yaptım kendime. çok iğrenç oldu:) sonra 1 bardak daha süt içtim. ilerleyen saarlerde 1 dilim kepekli ekmeğe krem peynir sürüp yedim. dün dikkat ettim diyebilirim pazar gününe göre 900 cumaya göre 500g. gitti bile.

Bu sabah: 9-10 patates kızrtması,1erçay kaşığı ketçap ve mayonez, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı labne peynir yarım domates
Öğlen:6 kaşık pilav, 6 kaşık etli mantar sotenin tanelerinden ve 3 kaşık yoğurt

ben yemekhanede yemk yemiyorum pilav, tatlı ve bazen de hamurişi şeyler çıkıyor diye....çevremdeki insanların eleştirilerine maruz kalıyorum ve çok rahatsız oluyorum daha bugün birkaç arkadaş '' corn flakesten sıkılmadın mı éédedi ben de ''sıkılmadım çok seviyorum dedim''.....
13,30 civarı odamda müslimi yerken bu defa da oda arkadaşım( karşı masamda yaklaşık 60 yaşlarında bir bey) bbırak şunları da normal yemek ye dedi.... Ben de açıklama yaptım offfffffffffffff poffffffffffffff

07.10.2015 SOĞUK ÇORBA; *TAS KEBABI; *PİLAV; *SALATA;
07.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *MERCİMEK ÇORBA; *KABAK DOLMASI; *SU BÖREĞİ; *MEYVE;
08.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *PATLICAN MUSAKKA; *PİLAV; *CACIK; *PUDİNG;
09.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *TAVUK SUYU ÇORBA; *TAVUK SOTE; *BULGUR PİLAVI; *SALATA;
bu haftaki öğlen menüsü

aslında yemekhaneden yerken diyet olmaz diye birşey yok da insan bazen kendini kaptırıp yağlı tatlı şeyler yerken kendini bulabiliyor. arkadaş ortamında yeniyor.

pilav ve tatlının aynı öğünde olduğu menüden kaçmak lazım. iki gündür bizde tatlı çıkmadı bakalım. pilavı arttırayım diyorum ama 3. kap yemek dün turşu bugün yoğurt azdı o yüzden pilavı bitirdim.6 kaşık anca. dün etli nohut vardı, bugün etli mantar sote sularını süzüp pilavın üstüne koydum gayet normal ölçülerde bir tabak oldu, tepeleme falan olmadı. normalde ekmek de yerdim yemeğin suyunu da.kazancım bu oldu

yani yemekhaneden yemek veya diyet için ayrı birşeyler yemek biraz ruh halimize bağlı.

Yemekleri, 4-5 kaşık pilavı en fazla 2 kaşık yerim pilav malzemeli yemek varsa dolma gibi biberse 2 tane lahanaysa5-6 tane yerim bu zamanlarda ekmek yemem bunlara dikkat ediyorum

sabah çok yemişsin diyecektim ama öğlen bunu dengelemişsin
akşama et haşlamanın yanına çok güzel bir salata ve ayran bir dilimde ekmek ohhh mis

şuan çok açım kızlarrrrr
bugünkü menüm
sabah
domates salatalık 6 zeytin 1 üçgen peynir 2 dilim etimek

arada yeşil çay su 2 erik

öğlen 1/2 porsiyon ıspanak kavurma 1/2 porsiyon yoğurt domates salatalık 2 dilim etimek

arada elma

akşama eşim geç gelecek annemde olurum ne yerim bilmiyorum ama şuan çok açım bu etmekler tok tutmuyor galiba

diyete uygun menüler de var ama ben yürüyüşü öğlen arası yapıyorum yemek muhabbetine girsem zaman kaybı olacak (en az yarım saat) 12 de çıkıp 1'e kadar yürüyüp yürüyüş sonrası yiyorum Allah yardım etsin bize ya ne cebelleşiyoruz halimize bak

Yemekleri, 4-5 kaşık pilavı en fazla 2 kaşık yerim pilav malzemeli yemek varsa dolma gibi biberse 2 tane lahanaysa5-6 tane yerim bu zamanlarda ekmek yemem bunlara dikkat ediyorum
ben normalde pilavı hiç sevmem (pirinç pilavını yemesem aklıma gelmez) ama diyet psikolojisi nasıl güzel geliyor tadı

sabah çok yemişsin diyecektim ama öğlen bunu dengelemişsin
akşama et haşlamanın yanına çok güzel bir salata ve ayran bir dilimde ekmek ohhh mis
sabah çok gibi mi geldi şaşırdım doğrusu ama sanırım açmadan dolayı biraz kalorisi yüksek oldu

canım bugün çok az yemişsin ama dayan bence 5-6 'ya kadar en azından emeğin boşa gitmesin

2 etimek 1 dilim ekmek yapıyor tercih senin kimi 1 dilim ekmekle doyar kimine de 2 etimek doyurucu gelir.
ben dün akşam lusyenin taktiğini yaptım acıkınca 1 dilim peynir vekepekli ekmek yedim normalde diyette değilsem önüme tereyağ ve zeytini getirir doyana kadar ekmekle götürürüm.

ben de okullar açılalı yürüyüşü bırakım araba bende gene.öğlen yürüyebilirim ama alışveriş yapmak ve eve gidip bir iki iş yapmayı tercih ettim hep.

Selam arkadaslar ben diyete basladigimdan beri duzenli olara vucut olculerimi alip bi deftere yaziyorum belki sizlerde yapmak istersiniz simdi defterimi actim yaziyorum
Baslangic tarihi 22 subat
Bel :76 cm
Kalca:108 cm
Gobek alti:92 cm
Baldir:64cm
Gogus:94cm
Tarih 6 ekim
Bel :64 cm
Kalca : 94 cm
Gobek alti :79cm
Baldir:51cm
Gogus:86 cm
:)))

Harikasından canım. Tebrik ediyorum seni.8 ayda çok güzel incelmissin. Rica etsem daha ayrıntılı yazarmisin? Yanı alta nerden kaç santim gitmiş görelim ve güzel bir şevk olsun bize

Kızlar pc işlem dışı, yenilicem mecburen. Telden de basaramadim ve tablet yeni geldi servisten. Fırsat bulunca dedim bakim kızlara. Yeni PC me kavusana kadar artık tabletten idâre edicem. Özledim sizleri yahu.
Ben bi paylaşıma bakim.

ben de okullar açılalı yürüyüşü bırakım araba bende gene.öğlen yürüyebilirim ama alışveriş yapmak ve eve gidip bir iki iş yapmayı tercih ettim hep.
senin yoğunluğunu biliyoruz canım Allah yardım etsin...bence yürüyüşü ihmal etme , yürüyünce cıss şeylerde yemek istemiyr insan (yürüyüşüm heba olmasın diye)
tebrikler canım muhteşemsinnnnnn

Hoş geldin kaptanım özledik seniiii

yaaa süpersin maşallah tebrik ediyorum seni
ahhhh bende hemen zayıflamak istemesem hayatı düzene soksak ve zamanla gitse kilolarım nerde bende o sabır

Hoş buldum canım

Kızlar bugün herkes alsın olcusunu ve bugün en az 1 saat spora basliyoruz ve herkes dakikası dakikasına yazıyor buraya. Hafta hafta ölçü kontrolü yapıyoruz.
Güzel bi incelme yarisi baslatiyorum kızlar.
#Haydi bismillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…