normal yemekleri ölçülü yiyorsun herhaldeBende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates çay bi dilimde tahıllı ekmek ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 tane küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su
ben yemekhanede yemk yemiyorum pilav, tatlı ve bazen de hamurişi şeyler çıkıyor diye....çevremdeki insanların eleştirilerine maruz kalıyorum ve çok rahatsız oluyorum daha bugün birkaç arkadaş '' corn flakesten sıkılmadın mı éédedi ben de ''sıkılmadım çok seviyorum dedim''.....normal yemekleri ölçülü yiyorsun herhalde
ben de dün normal yemeklerden yedim. öğlen nohut bulbur pikavı yiyince akşamki pirinç pilavını yemedim. akşam diyet yaptım sadece.
öğlen yemeklerini yemekhande yemeye başladım öğlenleri ölçülü yerim zaten sabahları pek problem olmuyor diye ayrtık akşamlara saklayacağım tüm diyet azmimi:)
aslında yemekhaneden yerken diyet olmaz diye birşey yok da insan bazen kendini kaptırıp yağlı tatlı şeyler yerken kendini bulabiliyor. arkadaş ortamında yeniyor.07.10.2015 SOĞUK ÇORBA; *TAS KEBABI; *PİLAV; *SALATA;
07.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *MERCİMEK ÇORBA; *KABAK DOLMASI; *SU BÖREĞİ; *MEYVE;
08.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *PATLICAN MUSAKKA; *PİLAV; *CACIK; *PUDİNG;
09.10.2015 ÖĞLE-TABLDOT *TAVUK SUYU ÇORBA; *TAVUK SOTE; *BULGUR PİLAVI; *SALATA;
bu haftaki öğlen menüsü
sabah çok yemişsin diyecektim ama öğlen bunu dengelemişsinbeni menümde dün istemsiz olarak bazı eklemeler oldu...akşam yemeğin yanına bakıcımız kavunda dkesmiş hem kavun yedim..bir de yemek sonrası bir arkadaşa uğradım evi mis gibi kurabiye kokuyordu 1 tane minik kurabiye yedim....
bugün menüm:
sabah:yarım açma, birkaç zeytin, bir parça peynir , sahanda yumurta, 2 lokam tahin pekmez
ara:sde kahve, 2 hurma
öğlen :yine müsli ve elma getirdim.
ara:3 hurma yerim.
akşam:et haşlama var(tam diyetlik) yanına ne gider bilemedm bulgur pilavı gider de yaptırmayacağım..
öğlen arası :1 saat yürürüm, su henüz 750 ml 2 ye tamamlarım 5 li çay
diyete uygun menüler de var ama ben yürüyüşü öğlen arası yapıyorum yemek muhabbetine girsem zaman kaybı olacak (en az yarım saat) 12 de çıkıp 1'e kadar yürüyüp yürüyüş sonrası yiyorum Allah yardım etsin bize ya ne cebelleşiyoruz halimize bakaslında yemekhaneden yerken diyet olmaz diye birşey yok da insan bazen kendini kaptırıp yağlı tatlı şeyler yerken kendini bulabiliyor. arkadaş ortamında yeniyor.
pilav ve tatlının aynı öğünde olduğu menüden kaçmak lazım. iki gündür bizde tatlı çıkmadı bakalım. pilavı arttırayım diyorum ama 3. kap yemek dün turşu bugün yoğurt azdı o yüzden pilavı bitirdim.6 kaşık anca. dün etli nohut vardı, bugün etli mantar sote sularını süzüp pilavın üstüne koydum gayet normal ölçülerde bir tabak oldu, tepeleme falan olmadı. normalde ekmek de yerdim yemeğin suyunu da.kazancım bu oldu
ben normalde pilavı hiç sevmem (pirinç pilavını yemesem aklıma gelmez) ama diyet psikolojisi nasıl güzel geliyor tadıYemekleri, 4-5 kaşık pilavı en fazla 2 kaşık yerim pilav malzemeli yemek varsa dolma gibi biberse 2 tane lahanaysa5-6 tane yerim bu zamanlarda ekmek yemem bunlara dikkat ediyorum
sabah çok gibi mi geldi şaşırdım doğrusu ama sanırım açmadan dolayı biraz kalorisi yüksek oldusabah çok yemişsin diyecektim ama öğlen bunu dengelemişsin
akşama et haşlamanın yanına çok güzel bir salata ve ayran bir dilimde ekmek ohhh mis
canım bugün çok az yemişsin ama dayan bence 5-6 'ya kadar en azından emeğin boşa gitmesinşuan çok açım kızlarrrrr
bugünkü menüm
sabah
domates salatalık 6 zeytin 1 üçgen peynir 2 dilim etimek
arada yeşil çay su 2 erik
öğlen 1/2 porsiyon ıspanak kavurma 1/2 porsiyon yoğurt domates salatalık 2 dilim etimek
arada elma
akşama eşim geç gelecek annemde olurum ne yerim bilmiyorum ama şuan çok açım bu etmekler tok tutmuyor galiba
2 etimek 1 dilim ekmek yapıyor tercih senin kimi 1 dilim ekmekle doyar kimine de 2 etimek doyurucu gelir.şuan çok açım kızlarrrrr
bugünkü menüm
sabah
domates salatalık 6 zeytin 1 üçgen peynir 2 dilim etimek
arada yeşil çay su 2 erik
öğlen 1/2 porsiyon ıspanak kavurma 1/2 porsiyon yoğurt domates salatalık 2 dilim etimek
arada elma
akşama eşim geç gelecek annemde olurum ne yerim bilmiyorum ama şuan çok açım bu etmekler tok tutmuyor galiba
ben de okullar açılalı yürüyüşü bırakım araba bende gene.öğlen yürüyebilirim ama alışveriş yapmak ve eve gidip bir iki iş yapmayı tercih ettim hep.diyete uygun menüler de var ama ben yürüyüşü öğlen arası yapıyorum yemek muhabbetine girsem zaman kaybı olacak (en az yarım saat) 12 de çıkıp 1'e kadar yürüyüp yürüyüş sonrası yiyorum Allah yardım etsin bize ya ne cebelleşiyoruz halimize bak
ben normalde pilavı hiç sevmem (pirinç pilavını yemesem aklıma gelmez) ama diyet psikolojisi nasıl güzel geliyor tadı
sabah çok gibi mi geldi şaşırdım doğrusu ama sanırım açmadan dolayı biraz kalorisi yüksek oldu
canım bugün çok az yemişsin ama dayan bence 5-6 'ya kadar en azından emeğin boşa gitmesin
Harikasından canım. Tebrik ediyorum seni.8 ayda çok güzel incelmissin. Rica etsem daha ayrıntılı yazarmisin? Yanı alta nerden kaç santim gitmiş görelim ve güzel bir şevk olsun bizeSelam arkadaslar ben diyete basladigimdan beri duzenli olara vucut olculerimi alip bi deftere yaziyorum belki sizlerde yapmak istersiniz simdi defterimi actim yaziyorum
Baslangic tarihi 22 subat
Bel :76 cm
Kalca:108 cm
Gobek alti:92 cm
Baldir:64cm
Gogus:94cm
Tarih 6 ekim
Bel :64 cm
Kalca : 94 cm
Gobek alti :79cm
Baldir:51cm
Gogus:86 cm
:)))
senin yoğunluğunu biliyoruz canım Allah yardım etsin...bence yürüyüşü ihmal etme , yürüyünce cıss şeylerde yemek istemiyr insan (yürüyüşüm heba olmasın diye)ben de okullar açılalı yürüyüşü bırakım araba bende gene.öğlen yürüyebilirim ama alışveriş yapmak ve eve gidip bir iki iş yapmayı tercih ettim hep.
tebrikler canım muhteşemsinnnnnnSelam arkadaslar ben diyete basladigimdan beri duzenli olara vucut olculerimi alip bi deftere yaziyorum belki sizlerde yapmak istersiniz simdi defterimi actim yaziyorum
Tarih 6 ekim
Hoş geldin kaptanım özledik seniiiiKızlar pc işlem dışı, yenilicem mecburen. Telden de basaramadim ve tablet yeni geldi servisten. Fırsat bulunca dedim bakim kızlara. Yeni PC me kavusana kadar artık tabletten idâre edicem. Özledim sizleri yahu.
Ben bi paylaşıma bakim.
yaaa süpersin maşallah tebrik ediyorum seniSelam arkadaslar ben diyete basladigimdan beri duzenli olara vucut olculerimi alip bi deftere yaziyorum belki sizlerde yapmak istersiniz simdi defterimi actim yaziyorum
Tarih 6 ekim
Hoş buldum canımsenin yoğunluğunu biliyoruz canım Allah yardım etsin...bence yürüyüşü ihmal etme , yürüyünce cıss şeylerde yemek istemiyr insan (yürüyüşüm heba olmasın diye)
tebrikler canım muhteşemsinnnnnn
Hoş geldin kaptanım özledik seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?