Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar bu arada. Güzel müthiş enerjili bir gün olsun hepimiz icin..
Ölçüler unutulmasin ve günlük menüler ve tabii kitap..

***2.takım 432-433 . Etap***ONUNCUSU

hedef52 ( 64,5/66,5 /-2,0 /-1,0/-1,55 % )kilosu 2ye bölündü
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-0,55/-0,85 % )kilosu 2ye bölündü
zuhal32( 65,0 / 65,9/-0,9/-0,45 /-0,69 % )kilosu 2ye bölündü

azaydidem (64,8/65,5 /-0,8/-0,4/- 0,62 % )kilosu 2ye bölündü
lusyen32 (61,5/60,9
/0,6 /0,3/0,49 % )kilosu 2ye bölündü
ekim2009 ( 96,8 /97,9/-1,1 /-0,55/ -0,57 %)kilosu 2ye bölündü

2.takım ortalaması : -0,63 %

Son liste baya bi içler acısı olmuş. Geçmişe uzulmenin, kizmanin faydası yok, biz bu günümüzü doğru bitirmeye bakalım ki yarinimiz için kaliteli bir temel olsun.
Ölçüler unutulmasin, bugün spor başlıyor ve ozellikle son listeden sonra hiç bi mazeret kabul etmiyorum. Bilginize kızlar...

kızlar herkese merhaba sanırım artık bu gruptayım.ismim merve konyada yaşıyorum.30 yaşındayım 22 aylık oğlum var,çalışıyorum.101 kiloyum artık bu durumdan çok sıkıldım.bi şeye takınca takarım yeni takıntım da bu.3 yıllık evliyim.evlendiğimde 65 kiloydum.konyada yaşamaya başlayınca ve iş bulamayınca bu hale geldim.çok şükür şimdi her şey yolunda.herkesle tanışmayı çok isterim.

Hoş geldin canım. Yeni takintin istikrarlı olsun diyelim o zaman
Takıntı diyince burcunu merak ettim
Burda ilk hedefin olan 85 e bir an önce ulasirsin inşallah. Ben bilgilerini not aldım canim. İlk 15 gün deneme suresi ve ilk sayfada kurallarımiz var.
Bu arada sende ölçülerini yaz bugün ve günlük 1saat spor aktiviteni.
İncelme yarışması başlıyor bugün

İncelme yarışı başlıyor bugun..

Bel:

Göğüs:

Basen:

Olculerinizi yazın bugün..

teşekkür ederim.burcum başak.ölçülerimi akşama yazarım.

o başlangıçta 76 olan şey bende 80 civarı göbek altı dediğin yer de 97 uzuuuun zamandır böyle ölçmeme gerek yok
niyeyse sana da uyuz oldum

bel 64 kalça 94 süper oooo hele göbek 79 noliiiiii diyesi geliyor insanın içinden, tebrik ederim darısı başımıza

hoş geldin canım hedefine ulaşman dileğiyle.......

ben de boyuna uyuz oluyorum

burcum boğa benim de başak boğa iyi anlaşırlar akrep de boğa nın zıt ve tamamlayıcı burcu
hoş gedin bu ara çok hızlı başladın burçlarla:)
ben de ikizlerim

teşekkür ederim.burcum başak.ölçülerimi akşama yazarım.

Takıntı deyince anlamaliydim
Tamam canım akşama bekliyorum ölçülerini.
burcum boğa benim de başak boğa iyi anlaşırlar akrep de boğa nın zıt ve tamamlayıcı burcu
hoş gedin bu ara çok hızlı başladın burçlarla:)
Hmm sen de bogasin demek. Akrep de başak da boğa da yemek yemeyi severler.
okuduğumuz kitapları da mı paylaşıcaz
Evet hayatım, kuralları mızda yazıyor zaten.
kızlar ben ölçü almayı bilmiyorum ciddi ciddi pulbiber-yoğurt-limon kürüne başlarken komşumu çağırmıştım ölçümü alsın diye
ÖĞRENİRSİN hayatım, aslolan öğrenmek. Bu da başlangıç olsun sana. Akşam bekliyorum ölçülerini ve bugün 1 saat sporlar yapılsın şeker kizlar.

hoş geldin canım hedefine ulaşman dileğiyle.......

ben de boyuna uyuz oluyorum

ben de ikizlerim
Oo ikizler, bambaşka ruh halleri ile iç içe bir burc. Tabi bu geçiş hallerini yemek yeme ile desteklerse o fena

o zaman geçen hafta okuduğum kitapları yazayım :)

düşünce gücüyle tedavi- Louise L. Hay

kendi kendine hipnoz -Elaine Sheehann

hoşgeldin canım bende uhs bir çok yönümüz ortak
bende 30 yaşındayım evliyim 25 aylık bir oğlum var çalışıyorum evlendiğimde 65 kiloydum bende
hamile kaldığımda 63 idim doğumda 75 idim şuan 65 kiloyum
bi alıp bi verenlerdenim hayalim ellili rakamları görmek
sana tavsiyem benim kilolarım hemen gitsin diye düşünme az gitsin ve bir daha geri gelmesinnnnn öptüm seni görüşürüz

hayatı monotonnnnn
diyeti karmakarışık olan arkadaşınız uhs şimdide sağlıklı diyet yapmak istiyor

yarışma fikrim kimsenin hoşuna gitmedi neyse olacak birşey değildi galiba
bende bugün şöyle düşündüm
tabi bu herkesin bildiği birşey
sabah ve öğlen süper yemek ara öğünlerimi de aksatmamak
akşamda çorba salata ve 1 dilim ekmekle geçiştirmek
bunu düşünüyorum allahın izniyle başarırım inş

Arkadaslar cok guldurdunuz beni losefarla hedef ve digerleri tesekkur ediyorum en yakin zamanda herkes isdedigi olculere ulasir umarim olculerinizi yazin inceldiginizi gordukce mativasyonunuz daha da artacak
Su anda afrikali leo yu okuyorum amin maauloftun tek okumadigim kitabiydi cok zor buldum buyuk bir keyifle okuyorum

Merve arkafasim hos geldin 3 senede neden o kadar kilo aldin issiz kaldim dedin ne is yapiyosun ben de atanamayan ogretmenletdenim yasim 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…