Hoş geldin canım. Yeni takintin istikrarlı olsun diyelim o zamankızlar herkese merhaba sanırım artık bu gruptayım.ismim merve konyada yaşıyorum.30 yaşındayım 22 aylık oğlum var,çalışıyorum.101 kiloyum artık bu durumdan çok sıkıldım.bi şeye takınca takarım yeni takıntım da bu.3 yıllık evliyim.evlendiğimde 65 kiloydum.konyada yaşamaya başlayınca ve iş bulamayınca bu hale geldim.çok şükür şimdi her şey yolunda.herkesle tanışmayı çok isterim.
Hoş geldin canım. Yeni takintin istikrarlı olsun diyelim o zaman
Takıntı diyince burcunu merak ettim
Burda ilk hedefin olan 85 e bir an önce ulasirsin inşallah. Ben bilgilerini not aldım canim. İlk 15 gün deneme suresi ve ilk sayfada kurallarımiz var.
Bu arada sende ölçülerini yaz bugün ve günlük 1saat spor aktiviteni.
İncelme yarışması başlıyor bugün
o başlangıçta 76 olan şey bende 80 civarı göbek altı dediğin yer de 97 uzuuuun zamandır böyle ölçmeme gerek yokSelam arkadaslar ben diyete basladigimdan beri duzenli olara vucut olculerimi alip bi deftere yaziyorum belki sizlerde yapmak istersiniz simdi defterimi actim yaziyorum
Baslangic tarihi 22 subat
Bel :76 cm
Kalca:108 cm
Gobek alti:92 cm
Baldir:64cm
Gogus:94cm
Tarih 6 ekim
Bel :64 cm
Kalca : 94 cm
Gobek alti :79cm
Baldir:51cm
Gogus:86 cm
:)))
burcum boğa benim de başak boğa iyi anlaşırlar akrep de boğa nın zıt ve tamamlayıcı burcuteşekkür ederim.burcum başak.ölçülerimi akşama yazarım.
okuduğumuz kitapları da mı paylaşıcazGünaydın kızlar bu arada. Güzel müthiş enerjili bir gün olsun hepimiz icin..
Ölçüler unutulmasin ve günlük menüler ve tabii kitap..
hoş geldin canım hedefine ulaşman dileğiyle.......kızlar herkese merhaba sanırım artık bu gruptayım.ismim merve konyada yaşıyorum.30 yaşındayım 22 aylık oğlum var,çalışıyorum.101 kiloyum artık bu durumdan çok sıkıldım.bi şeye takınca takarım yeni takıntım da bu.3 yıllık evliyim.evlendiğimde 65 kiloydum.konyada yaşamaya başlayınca ve iş bulamayınca bu hale geldim.çok şükür şimdi her şey yolunda.herkesle tanışmayı çok isterim.
ben de boyuna uyuz oluyorumo başlangıçta 76 olan şey bende 80 civarı göbek altı dediğin yer de 97 uzuuuun zamandır böyle ölçmeme gerek yok
niyeyse sana da uyuz oldum
bel 64 kalça 94 süper oooo hele göbek 79 noliiiiii diyesi geliyor insanın içinden, tebrik ederimdarısı başımıza
ben de ikizlerimburcum boğa benim de başak boğa iyi anlaşırlar akrep de boğa nın zıt ve tamamlayıcı burcu
hoş gedin bu ara çok hızlı başladın burçlarla:)
teşekkür ederim.burcum başak.ölçülerimi akşama yazarım.
Hmm sen de bogasin demek. Akrep de başak da boğa da yemek yemeyi severler.burcum boğa benim de başak boğa iyi anlaşırlar akrep de boğa nın zıt ve tamamlayıcı burcu
hoş gedin bu ara çok hızlı başladın burçlarla:)
Evet hayatım, kuralları mızda yazıyor zaten.okuduğumuz kitapları da mı paylaşıcaz
ÖĞRENİRSİN hayatım, aslolan öğrenmek. Bu da başlangıç olsun sana. Akşam bekliyorum ölçülerini ve bugün 1 saat sporlar yapılsın şeker kizlar.kızlar ben ölçü almayı bilmiyorumciddi ciddi pulbiber-yoğurt-limon kürüne başlarken komşumu çağırmıştım ölçümü alsın diye
Oo ikizler, bambaşka ruh halleri ile iç içe bir burc. Tabi bu geçiş hallerini yemek yeme ile desteklerse o fenahoş geldin canım hedefine ulaşman dileğiyle.......
ben de boyuna uyuz oluyorum
ben de ikizlerim
hoşgeldin canım bende uhs bir çok yönümüz ortakkızlar herkese merhaba sanırım artık bu gruptayım.ismim merve konyada yaşıyorum.30 yaşındayım 22 aylık oğlum var,çalışıyorum.101 kiloyum artık bu durumdan çok sıkıldım.bi şeye takınca takarım yeni takıntım da bu.3 yıllık evliyim.evlendiğimde 65 kiloydum.konyada yaşamaya başlayınca ve iş bulamayınca bu hale geldim.çok şükür şimdi her şey yolunda.herkesle tanışmayı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?