komşun terzi mikızlar ben ölçü almayı bilmiyorumciddi ciddi pulbiber-yoğurt-limon kürüne başlarken komşumu çağırmıştım ölçümü alsın diye
iyi düşündün müBu arada yakinda takimdan ayrilabilirim arkafaslar 2.cocugu dusunuyoruzda
ben ankarada yaşıyordum orda özel sektörde çok güzel bir işim vardı eşim konyaya atandı bende evlendikten sonra konyaya geldim.ilk birkaç ay özelde iş aradım gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum bana 750 tl gibi komik rakamları teklif ettiler.sonra iş olayını kabullenemedim(zaten herşeyi ankarada bırakmışım)iyice kendimi bıraktım.Hamile kaldım bu arada kpssye hazırlandım.küçük bebekle ders çalıştım( ki baya zor oldu) (2014 kpss de 84 aldım sıralamam 18400 )iyice ve iyice kendimi bıraktım.Şimdi konya kebekler vadisinde çalışıyorum,işim çok güzel ama yine de atanma bekliyorum.inşallah kasımda giderim diye dua ediyorum.Artık hayatımı ve ruh halimi düzeltim kendimi bu kadar bırakıp bedenime bu kadar çok zarar verdiğimi inanın yeni fark ettim.Sadece eski halime dönmek istiyorum.(çok uzattımMerve arkafasim hos geldin 3 senede neden o kadar kilo aldin issiz kaldim dedin ne is yapiyosun ben de atanamayan ogretmenletdenim yasim 33
hayayatım güzel düşünmüşsün de akşam yemeğini ailemizle yiyoruz ya problem olmasın..problemden ziyazde eşimizin ya da çocuğumuzun yediği şeylerden canımız çekersehayatı monotonnnnn
diyeti karmakarışık olan arkadaşınız uhs şimdide sağlıklı diyet yapmak istiyor
yarışma fikrim kimsenin hoşuna gitmedi neyse olacak birşey değildi galiba
bende bugün şöyle düşündüm
tabi bu herkesin bildiği birşey
sabah ve öğlen süper yemek ara öğünlerimi de aksatmamak
akşamda çorba salata ve 1 dilim ekmekle geçiştirmek
bunu düşünüyorum allahın izniyle başarırım inş
Arkadaslar cok guldurdunuz beni losefarla hedef ve digerleri tesekkur ediyorum en yakin zamanda herkes isdedigi olculere ulasir umarim olculerinizi yazin inceldiginizi gordukce mativasyonunuz daha da artacak
Su anda afrikali leo yu okuyorum amin maauloftun tek okumadigim kitabiydi cok zor buldum buyuk bir keyifle okuyorum
hayırlısı olsun inş........ aradaki yaş farkı ne kadar olacak?????Bu arada yakinda takimdan ayrilabilirim arkafaslar 2.cocugu dusunuyoruzda
komşum terzi değil lakin elinden her bir iş geliyor kendisi rus kocası türk .....geçenlerde gelip çocuk odasına ve yatak odasına duvar kağıdı yapıştırdı( profesyonel gibi) , evde anahtar falan unuttuğumuzda pet şişeyle kapımız falan açmamıza yardımcı oluyor daha neler nelerkomşun terzi mi
belki hangi bölgenin adı ne ve tam oolaral nersi onu karıştırıyorsun. bn de baldır ve basen neresi onu karıştırırım hep:)
önemli olan aynı noktadan almak bence. o yüzden bel ve göbek diye 2 ayrı ölçüm türemiş sonuçta ikisi de aynı bölgenin farklı yerleri biri hemen göbek deliği (bazı arkadaşlar altındanbazıları tam üstünden ölçer ) bel de en ince kısım işte... tabi bel eskiden en ince kısımmış bazen mide kısmıma kilo aldığımda en ince yere ben de karar veremiyorum
senin şu zeytinyağlı lahana yemeğine içim gidiyor ya neyse :):):):) o yemeğin bir adı vardı hatırlayamadım şimdiBende menümü anlatayım kahvaltıda az yağlı tavada yumurta peynir bi dilim salçalı ekmek şekersiz çay ara elma öğle yemeği zeytinyağlı taze fasulye bir dilim tahıllı ekmek ara 2 cısssss yarım bardak süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt ekmeksiz olcak bol bol su
ben de okuduklarını görünce (sayı olarak) çok şaşırmıştım nasıl zamanın oluyor diyeİşim gereği sürekli kitaplarla beraberim Debbie macomber den kar tanelerinin bir bildiği var okuduğum okulda ne kadar okuyabilirsem okuyorum evde ancak işleri halledip çocuklarımla ilgileniyorum
Kapuska diyorlar ama benimn yaptığım tam diyet yemeği azcık zeytinyağ kırmızı biber soğan lahana kavurdum 2 de domates rendeledim yoğurtla gideri var okuma konusuna gelince çalıştığım için çok zamanım yok teneffüs te ya da çocuklar okurken okuyabiliyorumhayayatım güzel düşünmüşsün de akşam yemeğini ailemizle yiyoruz ya problem olmasın..problemden ziyazde eşimizin ya da çocuğumuzun yediği şeylerden canımız çekerse
hayırlısı olsun inş........ aradaki yaş farkı ne kadar olacak?????
komşum terzi değil lakin elinden her bir iş geliyor kendisi rus kocası türk .....geçenlerde gelip çocuk odasına ve yatak odasına duvar kağıdı yapıştırdı( profesyonel gibi) , evde anahtar falan unuttuğumuzda pet şişeyle kapımız falan açmamıza yardımcı oluyor daha neler neler
senin şu zeytinyağlı lahana yemeğine içim gidiyor ya neyse :):):):) o yemeğin bir adı vardı hatırlayamadım şimdi
ben de okuduklarını görünce (sayı olarak) çok şaşırmıştım nasıl zamanın oluyor diye
Kitaplar güzel, psikoloji içerikli kitaplar seviyorsun sanırımo zaman geçen hafta okuduğum kitapları yazayım :)
düşünce gücüyle tedavi- Louise L. Hay
kendi kendine hipnoz -Elaine Sheehann
Canım çorba zaten ekmek yerine geçiyor. Akşam menunde ekmeği bırak derim. Sen basarirsin eminim,hadi goreyim senihayatı monotonnnnn
diyeti karmakarışık olan arkadaşınız uhs şimdide sağlıklı diyet yapmak istiyor
yarışma fikrim kimsenin hoşuna gitmedi neyse olacak birşey değildi galiba
bende bugün şöyle düşündüm
tabi bu herkesin bildiği birşey
sabah ve öğlen süper yemek ara öğünlerimi de aksatmamak
akşamda çorba salata ve 1 dilim ekmekle geçiştirmek
bunu düşünüyorum allahın izniyle başarırım inş
Hayırlısı olsun canım,bu güzel bi ayrilik olurBu arada yakinda takimdan ayrilabilirim arkafaslar 2.cocugu dusunuyoruzda
Canım akşamı resmen batirmissin, sende biliyorsun eminim ve lütfen akşam menulerine çok dikkat et.dün akşam: 2 trabzon hurması/1 tabak soğanlı et kavurma/1 dilim ekmek/4 kaşık yoğurt/ şekerli kahve/1 bayram çukulatası
sabah kahvaltım :1,5 dilim kadar ekmek kabuğuna 1 kaşık et sote gibi bol domatesli bir karışım koydum yolda yedim
öğlen: 2 tavuk baget, 6 kaşık makarna ve salata ayran
Canım sen yeni uyemizsin sanırım hosgeldin öncelikle ve o aralarda ciss yok. Zayıflamak istiyorsak irademiz tam olmalı yoksa tartı üzer biziBende menümü anlatayım kahvaltıda az yağlı tavada yumurta peynir bi dilim salçalı ekmek şekersiz çay ara elma öğle yemeği zeytinyağlı taze fasulye bir dilim tahıllı ekmek ara 2 cısssss yarım bardak süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt ekmeksiz olcak bol bol su
2. yı dusunmek için çok beklemissiniz canim, aralarında çok fazla yaş farkı olmasa daha iyi olur neyse 3. ye çok beklemeyinKizim su anda 8 yasnda kismetse ben dogurana kadar 9 yasina girmis olur bakalim artik
Kaptanim ne ucuncusu ikinciyi dogurabilirsem daha ne esim beni ikna edene kadar gobegi catladi rabim isteyenlere nasip etsin2. yı dusunmek için çok beklemissiniz canim, aralarında çok fazla yaş farkı olmasa daha iyi olur neyse 3. ye çok beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?