Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben ölçü almayı bilmiyorum ciddi ciddi pulbiber-yoğurt-limon kürüne başlarken komşumu çağırmıştım ölçümü alsın diye
komşun terzi mi
belki hangi bölgenin adı ne ve tam oolaral nersi onu karıştırıyorsun. bn de baldır ve basen neresi onu karıştırırım hep:)
önemli olan aynı noktadan almak bence. o yüzden bel ve göbek diye 2 ayrı ölçüm türemiş sonuçta ikisi de aynı bölgenin farklı yerleri biri hemen göbek deliği (bazı arkadaşlar altından bazıları tam üstünden ölçer) bel de en ince kısım işte... tabi bel eskiden en ince kısımmış bazen mide kısmıma kilo aldığımda en ince yere ben de karar veremiyorum

dün akşam: 2 trabzon hurması/1 tabak soğanlı et kavurma/1 dilim ekmek/4 kaşık yoğurt/ şekerli kahve/1 bayram çukulatası

sabah kahvaltım :1,5 dilim kadar ekmek kabuğuna 1 kaşık et sote gibi bol domatesli bir karışım koydum yolda yedim

öğlen: 2 tavuk baget, 6 kaşık makarna ve salata ayran

Bende menümü anlatayım kahvaltıda az yağlı tavada yumurta peynir bi dilim salçalı ekmek şekersiz çay ara elma öğle yemeği zeytinyağlı taze fasulye bir dilim tahıllı ekmek ara 2 cısssss yarım bardak süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt ekmeksiz olcak bol bol su

Merve arkafasim hos geldin 3 senede neden o kadar kilo aldin issiz kaldim dedin ne is yapiyosun ben de atanamayan ogretmenletdenim yasim 33
ben ankarada yaşıyordum orda özel sektörde çok güzel bir işim vardı eşim konyaya atandı bende evlendikten sonra konyaya geldim.ilk birkaç ay özelde iş aradım gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum bana 750 tl gibi komik rakamları teklif ettiler.sonra iş olayını kabullenemedim(zaten herşeyi ankarada bırakmışım)iyice kendimi bıraktım.Hamile kaldım bu arada kpssye hazırlandım.küçük bebekle ders çalıştım( ki baya zor oldu) (2014 kpss de 84 aldım sıralamam 18400 )iyice ve iyice kendimi bıraktım.Şimdi konya kebekler vadisinde çalışıyorum,işim çok güzel ama yine de atanma bekliyorum.inşallah kasımda giderim diye dua ediyorum.Artık hayatımı ve ruh halimi düzeltim kendimi bu kadar bırakıp bedenime bu kadar çok zarar verdiğimi inanın yeni fark ettim.Sadece eski halime dönmek istiyorum.(çok uzattım )

İşim gereği sürekli kitaplarla beraberim Debbie macomber den kar tanelerinin bir bildiği var okuduğum okulda ne kadar okuyabilirsem okuyorum evde ancak işleri halledip çocuklarımla ilgileniyorum

hayayatım güzel düşünmüşsün de akşam yemeğini ailemizle yiyoruz ya problem olmasın..problemden ziyazde eşimizin ya da çocuğumuzun yediği şeylerden canımız çekerse

Bu arada yakinda takimdan ayrilabilirim arkafaslar 2.cocugu dusunuyoruzda
hayırlısı olsun inş........ aradaki yaş farkı ne kadar olacak?????

komşum terzi değil lakin elinden her bir iş geliyor kendisi rus kocası türk .....geçenlerde gelip çocuk odasına ve yatak odasına duvar kağıdı yapıştırdı( profesyonel gibi) , evde anahtar falan unuttuğumuzda pet şişeyle kapımız falan açmamıza yardımcı oluyor daha neler neler

senin şu zeytinyağlı lahana yemeğine içim gidiyor ya neyse :):):):) o yemeğin bir adı vardı hatırlayamadım şimdi
İşim gereği sürekli kitaplarla beraberim Debbie macomber den kar tanelerinin bir bildiği var okuduğum okulda ne kadar okuyabilirsem okuyorum evde ancak işleri halledip çocuklarımla ilgileniyorum
ben de okuduklarını görünce (sayı olarak) çok şaşırmıştım nasıl zamanın oluyor diye

Kapuska diyorlar ama benimn yaptığım tam diyet yemeği azcık zeytinyağ kırmızı biber soğan lahana kavurdum 2 de domates rendeledim yoğurtla gideri var okuma konusuna gelince çalıştığım için çok zamanım yok teneffüs te ya da çocuklar okurken okuyabiliyorum

o zaman geçen hafta okuduğum kitapları yazayım :)

düşünce gücüyle tedavi- Louise L. Hay

kendi kendine hipnoz -Elaine Sheehann
Kitaplar güzel, psikoloji içerikli kitaplar seviyorsun sanırım
Bilgi ozetlemesi yapabilirsin, seviniriz
Canım çorba zaten ekmek yerine geçiyor. Akşam menunde ekmeği bırak derim. Sen basarirsin eminim,hadi goreyim seni
Bu arada yakinda takimdan ayrilabilirim arkafaslar 2.cocugu dusunuyoruzda
Hayırlısı olsun canım,bu güzel bi ayrilik olur

Canım akşamı resmen batirmissin, sende biliyorsun eminim ve lütfen akşam menulerine çok dikkat et.
Canım sen yeni uyemizsin sanırım hosgeldin öncelikle ve o aralarda ciss yok. Zayıflamak istiyorsak irademiz tam olmalı yoksa tartı üzer bizi

Kizim su anda 8 yasnda kismetse ben dogurana kadar 9 yasina girmis olur bakalim artik
2. yı dusunmek için çok beklemissiniz canim, aralarında çok fazla yaş farkı olmasa daha iyi olur neyse 3. ye çok beklemeyin

Gunwydin arkadaslar gune hizli basladim 20 dk yuruyus yaptim sonrada bizim parkta spor aletleri var 15 dk onlarla calistim benim en sevdigim alet uzay yuruyusu deniyo sanirim adina cok guzel basen ve popo calistiriyor kaptanim ben ip atlamanin kalori yakimini daha yuksek biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…