Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bölümündeki atamalar nasıl kaç kişi alıyorlar bilmiyorum ama bende 86 ile 2. tercihlerde atandım canım
birde kendi branş sıralamanda kaçıncısın ona bak ben ilk 1000 içerisindeydim.inş sende atanırsın tercihlerde mutlaka bir rehbere de sor

Kizim su anda 8 yasnda kismetse ben dogurana kadar 9 yasina girmis olur bakalim artik
evet canım ama ben galiba akşam yemeklerini 19.00-19.30 civarı yediğim için kilo veremiyorum
yoksa yediklerim de çok fazla birşey yok(tabi bazen kaçırmalarım hariç)
o yüzden akşamı hafif tutmayı düşünüyorum bakalım becerebilirsem

günaydın arkadaşlar...herkes iyidir umarım.ilk ölçüler benden gelsin, kocişle ölçtük
Bel :86
kalça:105
göğüs:93 ( benim şeyler biraz küçük de )
Canım hemen not alıyorum ve göbek ölçünu de al. Göbek deliğinden ölçerek alacaksın ölçüyü unutma.
Ben de metabolizma hızlandırıyor o güzel.

Evet akşam önemli canım sen akşamı hafif tut ve mutlaka 1 saat istikrarlı spor yap tıkır tıkır gidecek kilolar inşallah

Benim dünkü menüm

Sabah güzel bi kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta, deri peyniri, pide, zeytin,zeytinyağı, domates,susbiberi,kurusoğan çay

Evde meyve suyumu yaptim. Kayısı kurusu ve yeşil elma ve kabuk tarçın hasladim blendirdan geçirdim.1,5 litre felan oldu, akşama kadar onu içtim, 2 dilim kaşar peyniri ile.
Akşam bir parça haşlanmış et, 1 kaşık domatesli pilav, bir minik tutam nane maydanoz ve bir soğan dilimi yedim. Dayanamadım

Kitap
Yeni bir kitaba başladım dün. Mavi Kuşun Peşinden \ Alison Littlewood

Spor
1 + 1= 2saat yürüyüş.

Ölçüler de hemen geliyor.

Günaydın arkadaşlar yoğun baş ağrımdan sonra güne başladım ağrımdan kahvaltımı düzgün yapmadım sadece domates salatalık peynir ekmeksiz yedim ilaç içmek için yedim hastalık bahane az yemek şahane

Gobek cevresini unutmayin en guzel ondan anlarsiniz inceldiginizi ben baldir ve pazularinizida olcun derim platese gittigim zaman hocamiz aliyodu olculeri bende olcerken onlarida olcuveriyorum

Geçmiş olsun canim
Gobek cevresini unutmayin en guzel ondan anlarsiniz inceldiginizi ben baldir ve pazularinizida olcun derim platese gittigim zaman hocamiz aliyodu olculeri bende olcerken onlarida olcuveriyorum
Haklisin canım bir dahaki sefere olcim bende baldirlarimi

Göğüs. 102
Bel. 90
Göbek. 104
Kalça. 107

Bir hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu oldukça salmış beden incelmeli ve musmutlu etmeli ruhu.

malesef ben unuttum ölçülmeyi şimdi telefonuma hatırlatma ekliyorum akşam ölçülüyorum kızlar
Akşam olc mutlaka canım
Kızlar menulerinizin altına spor ve kitap ekleyin. Ben oradan not alicam ve sonuçlarda yazılan kim ne kadar spor yapmış diye.

akşam:3 hurma/8 badem/6 kaşık kıymalı makrna/1 kase yoğurt/4 kaşık etli menemen

akşam:3 hurma/8 badem/6 kaşık kıymalı makrna/1 kase yoğurt/4 kaşık etli menemen
Canım akşam makarna çok fazla olmuş zaten menemen ve yoğurt çok güzelmiş en azından makarnanın olcusunu azaltsaydin.

kendini çok güzel anlatmışsın çoğumuz kendimizi buıraktığımızdan bu haldeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…