bu yazılanlar çok doğru ben yürüyüş yaptıktan sonra çok mutlu oluyorum...bir de eskiden ben çok grip nezle olurdum mendil elimden düşmezdi, yürüyüş yapalı (yaklaşık 1 sene) çok hastalanmıyorum hastalansam bile hafif atlatıyorum
Hadi gecmis olsun losefar olcen birini bulmussun sonunda
bölümündeki atamalar nasıl kaç kişi alıyorlar bilmiyorum ama bende 86 ile 2. tercihlerde atandım canımben ankarada yaşıyordum orda özel sektörde çok güzel bir işim vardı eşim konyaya atandı bende evlendikten sonra konyaya geldim.ilk birkaç ay özelde iş aradım gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum bana 750 tl gibi komik rakamları teklif ettiler.sonra iş olayını kabullenemedim(zaten herşeyi ankarada bırakmışım)iyice kendimi bıraktım.Hamile kaldım bu arada kpssye hazırlandım.küçük bebekle ders çalıştım( ki baya zor oldu) (2014 kpss de 84 aldım sıralamam 18400 )iyice ve iyice kendimi bıraktım.Şimdi konya kebekler vadisinde çalışıyorum,işim çok güzel ama yine de atanma bekliyorum.inşallah kasımda giderim diye dua ediyorum.Artık hayatımı ve ruh halimi düzeltim kendimi bu kadar bırakıp bedenime bu kadar çok zarar verdiğimi inanın yeni fark ettim.Sadece eski halime dönmek istiyorum.(çok uzattım)
hayayatım güzel düşünmüşsün de akşam yemeğini ailemizle yiyoruz ya problem olmasın..problemden ziyazde eşimizin ya da çocuğumuzun yediği şeylerden canımız çekerse
hayırlısı olsun inş........ aradaki yaş farkı ne kadar olacak?????
komşum terzi değil lakin elinden her bir iş geliyor kendisi rus kocası türk .....geçenlerde gelip çocuk odasına ve yatak odasına duvar kağıdı yapıştırdı( profesyonel gibi) , evde anahtar falan unuttuğumuzda pet şişeyle kapımız falan açmamıza yardımcı oluyor daha neler neler
senin şu zeytinyağlı lahana yemeğine içim gidiyor ya neyse :):):):) o yemeğin bir adı vardı hatırlayamadım şimdi
ben de okuduklarını görünce (sayı olarak) çok şaşırmıştım nasıl zamanın oluyor diye
evet canım ama ben galiba akşam yemeklerini 19.00-19.30 civarı yediğim için kilo veremiyorumKizim su anda 8 yasnda kismetse ben dogurana kadar 9 yasina girmis olur bakalim artik
Canım hemen not alıyorum ve göbek ölçünu de al. Göbek deliğinden ölçerek alacaksın ölçüyü unutma.günaydın arkadaşlar...herkes iyidir umarım.ilk ölçüler benden gelsin, kocişle ölçtük
Bel :86
kalça:105
göğüs:93 ( benim şeyler biraz küçük de)
Ben deGunwydin arkadaslar gune hizli basladim 20 dk yuruyus yaptim sonrada bizim parkta spor aletleri var 15 dk onlarla calistim benim en sevdigim alet uzay yuruyusu deniyo sanirim adina cok guzel basen ve popo calistiriyor kaptanim ben ip atlamanin kalori yakimini daha yuksek biliyodum
Evet akşam önemli canım sen akşamı hafif tut ve mutlaka 1 saat istikrarlı spor yap tıkır tıkır gidecek kilolar inşallahbölümündeki atamalar nasıl kaç kişi alıyorlar bilmiyorum ama bende 86 ile 2. tercihlerde atandım canım
birde kendi branş sıralamanda kaçıncısın ona bak ben ilk 1000 içerisindeydim.inş sende atanırsın tercihlerde mutlaka bir rehbere de sor
evet canım ama ben galiba akşam yemeklerini 19.00-19.30 civarı yediğim için kilo veremiyorum
yoksa yediklerim de çok fazla birşey yok(tabi bazen kaçırmalarım hariç)
o yüzden akşamı hafif tutmayı düşünüyorum bakalım becerebilirsem
Geçmiş olsun canimGünaydın arkadaşlar yoğun baş ağrımdan sonra güne başladım ağrımdan kahvaltımı düzgün yapmadım sadece domates salatalık peynir ekmeksiz yedim ilaç içmek için yedim hastalık bahane az yemek şahane
Haklisin canım bir dahaki sefere olcim bende baldirlarimiGobek cevresini unutmayin en guzel ondan anlarsiniz inceldiginizi ben baldir ve pazularinizida olcun derim platese gittigim zaman hocamiz aliyodu olculeri bende olcerken onlarida olcuveriyorum
Akşam olc mutlaka canımmalesef ben unuttum ölçülmeyi şimdi telefonuma hatırlatma ekliyorum akşam ölçülüyorum kızlar
akşam:3 hurma/8 badem/6 kaşık kıymalı makrna/1 kase yoğurt/4 kaşık etli menemendün akşam: 2 trabzon hurması/1 tabak soğanlı et kavurma/1 dilim ekmek/4 kaşık yoğurt/ şekerli kahve/1 bayram çukulatası
sabah kahvaltım :1,5 dilim kadar ekmek kabuğuna 1 kaşık et sote gibi bol domatesli bir karışım koydum yolda yedim
öğlen: 2 tavuk baget, 6 kaşık makarna ve salata ayran
Bol su iç canım Rabbim acil şifalar versin inşallahTeşekkür ederim kaptanım ilaçla ayakta duruyorum
Canım akşam makarna çok fazla olmuş zaten menemen ve yoğurt çok güzelmiş en azından makarnanın olcusunu azaltsaydin.akşam:3 hurma/8 badem/6 kaşık kıymalı makrna/1 kase yoğurt/4 kaşık etli menemen
kendini çok güzel anlatmışsın çoğumuz kendimizi buıraktığımızdan bu haldeyizben ankarada yaşıyordum orda özel sektörde çok güzel bir işim vardı eşim konyaya atandı bende evlendikten sonra konyaya geldim.ilk birkaç ay özelde iş aradım gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum bana 750 tl gibi komik rakamları teklif ettiler.sonra iş olayını kabullenemedim(zaten herşeyi ankarada bırakmışım)iyice kendimi bıraktım.Hamile kaldım bu arada kpssye hazırlandım.küçük bebekle ders çalıştım( ki baya zor oldu) (2014 kpss de 84 aldım sıralamam 18400 )iyice ve iyice kendimi bıraktım.Şimdi konya kebekler vadisinde çalışıyorum,işim çok güzel ama yine de atanma bekliyorum.inşallah kasımda giderim diye dua ediyorum.Artık hayatımı ve ruh halimi düzeltim kendimi bu kadar bırakıp bedenime bu kadar çok zarar verdiğimi inanın yeni fark ettim.Sadece eski halime dönmek istiyorum.(çok uzattım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?