Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tartıda şöyle bir sıkıntı var az fazla çıksak moralimiz yerle bir oluyor çok dikkat ediyoruz yememize içmemize sabah tertı da bu da neee diye deliriyoruz sonra aslında şalgam suyu içtiysek turşu yediysek yada çok geç saatte yattıysak su tutmuştur vücudumuz bunu da biliyoruz ama yine de moralimiz bozuluyor o da stres hormonu salgılıyor kilo vermeye engel oluyor

bu yukarıda ki yazıyı alıntıladım hayatım değişti sitesinden ben tek tek yazmadım yani erindim :))

korkulur o komşudan
yok kızzzz çok iyidir çok yardımsever.....

kaptanım ben geçen cuma 62,5 idim ,izne ayrıldığımda da 59,5 civarı ...geçen cumadan bugüne tartılmadım ama pulbiber-yog-lim küründenmidir nedir bu hafta incelmiş hissediyorum kendimi ve listeye girmek için sabırsızlanıyorum, ben de pazar gününden itibaren rus diyeti yapıp bir an önce listeye girmek istiyorum ne dersin?????
teşekkr ederiz bu bilgiler için

ölçülerim de
göğüs:112
bel:111
basen:119
yani yontulmamış bir kütük görüntüsündeyim
alemsin ya

kesinlikle haklısın bizim ki sıkıntıdan üzüntüden bir şeylerin eksikliğinden yeme açlıktan değil .düşünsene yemek yiyoruz aradan 1-2 saat sonra acıkmadığımız halde çay yanına kurabiye, börek çerez v.s. bir şeyler yiyoruz aslında karnımız tokk ee niye yiyoruz
ben 9 aydır genelde uyguladığım acıkmayı bekle acıkınca ye doyup doymadığını kontrol et tekniği ile
ama acele etmeden yavaşça yiyeceksin sağlıklı yemekler tercih tabi ki hiç diyet yapmadan (ki daha önce 50 kere denemişimdir hiç işe yaramadı daha çok şiştim)15 kilo verdim troid bezim olmadığı halde hem de:))

benim ki daha gıcık yiyor yiyor ekmeği sadece yarıya indirince hemen kilo veriyor işten eve gelince tipik erkek yarı yatalak yanii wc ve yemek harici kanepeye yapışık yatıyor yaaav çok sinir bozucu üstelik geç saatte bile acıkırsa yer gelde dellenme

sen çok akıllsıııııııın
ben de diyeyim birini bulursam pasta börek ne zaman istersen yap diye çocuklar için
bizim evde de durum aynen öyle olur, çocuklar az yer eşim de hık mık der. bir dahaki sefere az yapsın artık seninki. ağzımın suyu aktı bu arada. dondurucuya koy birazını bakıcına birazını komşuna ver ama şu (yardımcı) yokluğunda ayyyy niye yaptırdın diyemicem, yapsın da yaparsa yapsın

yok ya benim eşim az yiyor yani benden az yiyor, tıpkı normal insanlar gibi

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

meşhuuuuuuur rus diyeti
ben de buna kahvaltı ve öğlen yemeği ekleyerek mi yapsam
Motive ediyor beni de ciddi ciddi bu kadar azaltmak gereksiz yukarıdaki listedeki ölçülerin 3te 1ini akşam yemeği olarak tüketsem de yeter. bu akşam taze fasulye var yemekte,bugün olmaz yani

Menümü anlatayım sabah ekmeksiz domates salatalık azcıkta peynir ara elma öğle yulaflı nesfitli karışım ara armut azcıkta ceviz akşam tavuk yoğurt salata ekmeksiz bol bolda su sporu yapınca eklerim

Evet istedim ve ne iyi etmisim. Paylaşım harika. Teşekkürler canim bizimle paylastigin için.
Canım patates salatasina zeytinyağı ekleyebilirsin. Kaslarimiz icin gerekli. Patates sıkıntı değil canım ev yemeği sonuçta ve mevlam her biseyi bizim için yaratmış bizler abartmadan ölçüsü ile yersek sıkıntı olmaz ve patateste de faydalı protein var bize gerekli.

akıllı ve tembelllim , yapsın bence de hiç karışmayayım olmadı işyerindekilere getiririm

yok ya benim eşim az yiyor yani benden az yiyor, tıpkı normal insanlar gibi

ben pazar günü başlıyorum inş. bakalım hayırlısı harfi harfine uymaya çalışacağım ama dedğin gibi belki akşamlarına hafif eklemeler yapılabilir salata gibi sen de başla hedef56 motive oluruz belkiiii

ya merakımdan soruyorum çocuk kaç yaşında.hem bunları yapıp hem de cocukla ilgilenebiliyormu?

kızlar ben burada yeniyim.bana anlatırmısınız şimdi ne yapmam gerekli.buranın amacı ne.bu arada benim eşimde çok kilolu.104 kilo.kolestrolü çok yüksek ve oda kilo veremiyor bir yıllık evliyiz.ben 68 kiloyum.1 yılda 8 kilo aldım.çocuk için tedavi gördüm olmadı.eşimde bende gün içinde aç gezen tipleriz ne olacak böyle bilmiyorum.banada hatta bizede yardım edin lütfen.özellikle eşim kilo veremezse dr kalp ve tansiyon sırada dedi.diyetisyene gittik ama dr malum bilinen şeyleri saydı gönderdi.

Öncelikle hoşgeldin sen pek kilolu sayılmazsın eşin biraz sıkıntılı ancak erkekler bize göre çok kolay kilo veriyor aç kalmakla zayıflandığını düşünmüyorum sağlıklı beslenip sporlada desteklersek istediğimiz kiloya gelebiliriz burası motivasyon alanımız hatalı davranışlarımızda sağolsun arkadaşlar uyarıyor ilk sayfada gruba katılma kuralları yazıyor ordan oku istersen burada olmakla hedefine ulaşacağına inanıyorum bu arada benim eşim daha kiloluydu şimdi 30 kilo verdi muhteşem gözüküyor yeter ki istesin eşinde başaracaktır

eşinin kilo vermesine çok sevindim :) umutlandım şimdi.çok teşekkür ederim.şimdi bunu eşimle paylaşıp ilk adımı atıyorum.çok teşekkürler.

Kesinlikle sana katılıyorum canım.
Sen nasıl istersen canım.
Canım sen fazla yaptırma,esin de az yiyormus kalanları sen bitirmek zorunda kalirsin, sonuç fena olur mazallah.

Hosgeldin canım .
Esin ve sen tiroid ölçümü yaptirdinizmi ? Hormon testi sart.

15 günlük deneme suremiz var. Kurallarimiz ilk sayfamizda.
30 dk koşu bandı 30 dk bisiklet 15 dk sopalı hareketler 50 tane ip Atlama ile günü tamamladım
İşte bu. Harikasin canım

***2.takım 432-433 . Etap***ONUNCUSU

hedef52 ( 64,5/66,5 /-2,0 /-1,0/-1,55 % )kilosu 2ye bölündü
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-0,55/-0,85 % )kilosu 2ye bölündü
zuhal32( 65,0 / 65,9/-0,9/-0,45 /-0,69 % )kilosu 2ye bölündü

azaydidem (64,8/65,5 /-0,8/-0,4/- 0,62 % )kilosu 2ye bölündü
lusyen32 (61,5/60,9
/0,6 /0,3/0,49 % )kilosu 2ye bölündü
ekim2009 ( 96,8 /97,9/-1,1 /-0,55/ -0,57 %)kilosu 2ye bölündü

2.takım ortalaması : -0,63 %

***2.takım 434 . Etap***

hedef52 ( 66,5 / / / % )
uhs( 65,6 / / / % )
zuhal32( 65,,9 / / / % )

azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 /
/ /% )
ekim2009 ( 97,9 / / / %)

2.takım ortalaması : %

Kızlar yarın sabah herkes kilosunu listeye eklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…