Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.takım 434 . Etap***

hedef52 ( 66,5 / / / % )
uhs( 65,6 / / / % )
zuhal32( 65,,9 / / / % )

azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 /
/ /% )
ekim2009 ( 97,9 / / / %)

2.takım ortalaması : %

Kızlar herkes kilosunu listeye eklesin.

günaydın kızlarrrr yoğunluktan giremiyorummm yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bu hafta vermişimdir inş ben 12 gibi tartılcam bekleyin beni :)

günaydın hayırlı cumalar
geçen hafta 97.8
bu hafta 97.4
ilk bildirim benden unutmadan diğer topiğe de yazayım :)

***2.takım 434 . Etap***

hedef52 ( 66,5 / / / % )
uhs( 65,6 / / / % )
zuhal32( 65,,9 / / / % )

azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 /
/ /% )
ekim2009 ( 97,9 / 97.8/97.4 / %) doğru mu yaptım bilemedim listeye böyle mi ekliyoruz kendimizi:)

ölçülerim de
göğüs:112
bel:111
basen:119
yani yontulmamış bir kütük görüntüsündeyim
bir iki ay önce diyetisyene başlamıştım arkadaşımda katılmıştı daha sonra
ben bıraktım bilmiyorum içimden gelmiyor gitmek arkadaşım halen devam ediyor ve
80 kilo ile başladı şuan 66 kilo benimle aynı olmasına 1 kilo kaldı
(yani istenilirse sabırla hırsla başarılabiliniyor sende yapacaksın canım merak etme)

evet bende gıcık oluyor gereksiz yerde doymasına ben yemem tokum demelerine

yok ya benim eşim az yiyor yani benden az yiyor, tıpkı normal insanlar gibi
sen çok alemsin yaaaa sabah sabah ne güldüm ama

***2.takım 434 . Etap***

hedef52 ( 66,5 / / / % )
uhs( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,91% )
zuhal32( 65,,9 / / / % )

azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 /
/ /% )
ekim2009 ( 97,9 /97.4 /0,51 %)

ekim2009 un bilgilerinde de değişiklik yaptım ama yanlış ise siz düzeltin

***2.takım 434 . Etap***

hedef52 ( 66,5 /65,8 /0,7 / 1,05 % )
uhs( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,91% )
zuhal32( 65,,9 / / / % )

azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 /
/ /% )
ekim2009 ( 97,9 / 97.4 /0,5/0,51 %)

E ecem847 aynı anda düzeltmeyi yapmışız, doğru yani, seni de son listeye ekledim
ekim2009 geçen haftayı yanlış hatırlamışsın 97,9 muş kilon (veya geçen hafta bir yanlışlık oldu), bu hafta verdiğin kilo fark oluyor, ı verdiğin kilonun yüzdesini yazıyoruz son tarafa da
M Melrin seni de bekliyoruz

3 yere birden kilo bildiri birinin tartı günü farklı olunca iyice karıştırrıyorum bu yüzde falan işi karışıkmış hiç sevmedim ben bunu

kahvaltı
2 haşlama yumurta
peynir
domates salatalık

tuz, ekmek yook

ya merakımdan soruyorum çocuk kaç yaşında.hem bunları yapıp hem de cocukla ilgilenebiliyormu?
büyük 6, küçük 1,5 ...abimiz anaokuluna gidiyor öğlenden sonra ufaklık da öyle uslu falan değil o uyanıkken ben salatayı zor yapıyorum şahsen, ama öğlenden sonra uykusu iyi maşallah sanırım o arada yapıyor....Eli çabuk bence, benim tam tersim

Hoş geldin hayatım burası oldukça disiplinli aynı zamanda da eğlenceli....ben 37 yaşındayım aslında hiçbir zman aşırı şişman olmadım ama hiç halimden de memnun olmadığımdan dolayı denemediğim diyet yöntemi kalmamıştı ....evlenip 2 çocuk yaptıktan sonra 76 kilo olmuştum .... yaklaşık bir senede 16 civarı kilo verdim bu grup sayesinde ...ve diyetten hiç sıkılmadım ...umarım sen de başarabilirsin yeter ki disiplini elden bırakma

30 dk koşu bandı 30 dk bisiklet 15 dk sopalı hareketler 50 tane ip Atlama ile günü tamamladım
süperrrrr ben de ip atlamak istiyorum aslında evde trombolin var ama ben üstüne çıkıp zıplamaya başlayınca çocuklarda tünüyor hemen

Gunaydin arkadaslar gecen hafta 60.9 bu hafta60.3 guzel vermisim 3 gundur acim nerdeyse
o kıyamam bak 3 günün mükafatııııııı
Bir anımı anlatmak istiyorum.....izninizle:
2009 yılıydı (2008 de evlenmiştim) ben yine kilo ile mücadelede tabii( 65 falandı sanırım) lahana çorbası diyeti yapıyordum 3 gün devam ettim ama iğrençççççççç .....sınırsız yiyebilirsiniz deniliyor ama zaten kokusundan ve tadından yiyemiyrsunuz .....bu arada bebek de düşünüyoruz derken adetim gecikti test falan aldım 2 kırmızı çizgiyi gördüm ....Dra falan gittik .....tam ben 3 gündür o iğrenç lahanadan yiyorum ve açım ve hamileyim ..... balıkçıya gitmiştik ve ben iliklerime kadar doydum diyebilirim ...o günü hiç unutmuyorum

ben de dün akşam telefonda hafta içi tam gün ev işlerine yardım için biriyle görüştüm, şimdilik olumlu bir de yüz yüze görüşecez. bu işleri ayarlamya çalışırken sanki kız istemeye gidecez ya da bize gelinecek gibi içimde bbir tedirginlik oluyorAslında bakıcı bulmaktan daha rahat benimkisi ama işte tedirgin oluyorum. sonuçta çocuk bakarken insanlar ne işler ne işler yapıyor, ev çok dağınıksa da olsun yani değil mi, çekinmeme gerek yok. Büyük oğlum okul bittikten sonra ben onu almaya gidene kadar okulda parkta oynuyor 1 saat, küçükler kapalı ortamda anasınıfında ama büyüğe yazık oluyor. Geçen gün gittiğimde allerji olmuş göz altları dayak yemiş gibi şişmiş, öğretmen de ödevi okulda yapma evde yap demiş, eve gelip yemek hazırlayıp sofradan aklkmamız 7 yi buluyor . Bizimkisi de yemek yemeden dersin başına oturmuyor ve saat 8:30 da uykusu geldi, sonra sabah 6:30 kaldırıp ödevlerini bitirttik. Hayırlsı bakalım şimdi eve birini buldum gibi, dua edin

ölçülerimi yazayım kızlar
göğüs = 93
bel =80
göbek=93
kalça=104
benimkilerde böyle hedef geçen sene su yeşili yarışması vardı oradaki ölçülerimi bulabilmen mümkün mü fazla eksilmedim ama yinede azcık inceldim mi merak ediyorum

allah yardımcın olsun canım benim
gel şimdi ikinci çocuğu nasıl düşün

günaydın kızlar tebrik ediyorum kilo verenleri uzun tatilden sonra hala işe adapte olamadım ve çok yoğunum şu sıralar buraya yazamasamda uzaktan takibinizdeyim.Kalça göbek ölçüm olayı varmış sanırım bende bu kervana katılmak istiyorum inşallah bu akşam veya yarın ölçüm yapıp ekliyorum bende herkese hayırlı cumalar iyi haftasonları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…