bir iki ay önce diyetisyene başlamıştım arkadaşımda katılmıştı daha sonraölçülerim de
göğüs:112
bel:111
basen:119
yani yontulmamış bir kütük görüntüsündeyim
evet bende gıcık oluyor gereksiz yerde doymasına ben yemem tokum demelerineselam kızlar.... 55 dk yürüyüşümü yaptım yulaf ezmemi yedim yazdıklarınızı okudum maşallah bugün burası pek bir hareketli.....ben de birşeyler paylaşmak istiyorum sizinle..... bakıcımız başlayalı 1 ay falan oldu biz yemekli anlaştık ama ona demiştim pasta börek vs ne zman istersen yapabilirsin bana sormana gerek yok diye (eşim ve oğlum için ...malum ben mutfak işlerinden nefret ediyorum da)
dün eve gittim 1 tepsi açma kete, 1 tepsi mayalı simit 1 tepsi de elmalı pasta ( özür dilerim canınız çeksin istemem) hrika görünüyorlar ama ben dün akşam yememek için çok zorlandım , kadına yapma desem şevki kırılacak yap desem ben yiyemeyeceğimacaip zordayım yani.. Eşime de gıcık oldum akşam çayının yannda getirdim yesin diye ben yiyemeyeceğim çok tokum dedi, bizim canımız çekiyor yiyemiyoruz adam elinin tersiyle itiyor
sen çok alemsin yaaaa sabah sabah ne güldüm amayok ya benim eşim az yiyor yani benden az yiyor, tıpkı normal insanlar gibi
3 yere birden kilo bildiri birinin tartı günü farklı olunca iyice karıştırrıyorum bu yüzde falan işi karışıkmış hiç sevmedim ben bunu
büyük 6, küçük 1,5 ...abimiz anaokuluna gidiyor öğlenden sonra ufaklık da öyle uslu falan değil o uyanıkken ben salatayı zor yapıyorum şahsen, ama öğlenden sonra uykusu iyi maşallah sanırım o arada yapıyor....Eli çabuk bence, benim tam tersimya merakımdan soruyorum çocuk kaç yaşında.hem bunları yapıp hem de cocukla ilgilenebiliyormu?
Hoş geldin hayatım burası oldukça disiplinli aynı zamanda da eğlenceli....ben 37 yaşındayım aslında hiçbir zman aşırı şişman olmadım ama hiç halimden de memnun olmadığımdan dolayı denemediğim diyet yöntemi kalmamıştı ....evlenip 2 çocuk yaptıktan sonra 76 kilo olmuştum .... yaklaşık bir senede 16 civarı kilo verdim bu grup sayesinde ...ve diyetten hiç sıkılmadım ...umarım sen de başarabilirsin yeter ki disiplini elden bırakmakızlar ben burada yeniyim.bana anlatırmısınız şimdi ne yapmam gerekli.buranın amacı ne.bu arada benim eşimde çok kilolu.104 kilo.kolestrolü çok yüksek ve oda kilo veremiyorbir yıllık evliyiz.ben 68 kiloyum.1 yılda 8 kilo aldım.çocuk için tedavi gördüm olmadı.eşimde bende gün içinde aç gezen tipleriz ne olacak böyle bilmiyorum.banada hatta bizede yardım edin lütfen.özellikle eşim kilo veremezse dr kalp ve tansiyon sırada dedi.diyetisyene gittik ama dr malum bilinen şeyleri saydı gönderdi.
süperrrrr ben de ip atlamak istiyorum aslında evde trombolin var ama ben üstüne çıkıp zıplamaya başlayınca çocuklarda tünüyor hemen30 dk koşu bandı 30 dk bisiklet 15 dk sopalı hareketler 50 tane ip Atlama ile günü tamamladım
o kıyamam bak 3 günün mükafatıııııııGunaydin arkadaslar gecen hafta 60.9 bu hafta60.3 guzel vermisim 3 gundur acim nerdeyse
akıllı ve tembelllim , yapsın bence de hiç karışmayayım olmadı işyerindekilere getiririm
ben pazar günü başlıyorum inş. bakalım hayırlısı harfi harfine uymaya çalışacağım ama dedğin gibi belki akşamlarına hafif eklemeler yapılabilir salata gibisen de başla hedef56 motive oluruz belkiiii
allah yardımcın olsun canım benimben de dün akşam telefonda hafta içi tam gün ev işlerine yardım için biriyle görüştüm, şimdilik olumlu bir de yüz yüze görüşecez. bu işleri ayarlamya çalışırken sanki kız istemeye gidecez ya da bize gelinecek gibi içimde bbir tedirginlik oluyorAslında bakıcı bulmaktan daha rahat benimkisi ama işte tedirgin oluyorum. sonuçta çocuk bakarken insanlar ne işler ne işler yapıyor, ev çok dağınıksa da olsun yani değil mi, çekinmeme gerek yok. Büyük oğlum okul bittikten sonra ben onu almaya gidene kadar okulda parkta oynuyor 1 saat, küçükler kapalı ortamda anasınıfında ama büyüğe yazık oluyor. Geçen gün gittiğimde allerji olmuş göz altları dayak yemiş gibi şişmiş, öğretmen de ödevi okulda yapma evde yap demiş, eve gelip yemek hazırlayıp sofradan aklkmamız 7 yi buluyor . Bizimkisi de yemek yemeden dersin başına oturmuyor ve saat 8:30 da uykusu geldi, sonra sabah 6:30 kaldırıp ödevlerini bitirttik. Hayırlsı bakalım şimdi eve birini buldum gibi, dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?