Hedefcim bu hafta sende olsun yine liste. Haftaya E ecem847 de sıra ve ve veee Zühal ve azaydidem siz nerdesiniz, böyle konuk oyuncu kıvamında olmaz bilginiz olsun. Takımı ihmal etmeyin ki takım sizi ihmal etmesin...***2.takım 434 . Etap***
hedef52 ( 66,5 /65,8 /0,7 / 1,05 % )
uhs( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,91% )
zuhal32( 65,,9 / / / % )
azaydidem (65,5 / / /% )
lusyen32 (60,9 / / /% )
ekim2009 ( 97,9 / 97.4 /0,5/0,51 %)
su yeşili projesinde kilolar vardı herkes %5 kilo verecekriölçülerimi yazayım kızlar
göğüs = 93
bel =80
göbek=93
kalça=104
benimkilerde böyle hedef geçen sene su yeşili yarışması vardı oradaki ölçülerimi bulabilmen mümkün mü fazla eksilmedim ama yinede azcık inceldim mi merak ediyorum
senin işin daha zor bizden 3 çocuk olunca daha çok yoruluyorsundur.....ben de dün akşam telefonda hafta içi tam gün ev işlerine yardım için biriyle görüştüm, şimdilik olumlu bir de yüz yüze görüşecez. bu işleri ayarlamya çalışırken sanki kız istemeye gidecez ya da bize gelinecek gibi içimde bbir tedirginlik oluyorAslında bakıcı bulmaktan daha rahat benimkisi ama işte tedirgin oluyorum. sonuçta çocuk bakarken insanlar ne işler ne işler yapıyor, ev çok dağınıksa da olsun yani değil mi, çekinmeme gerek yok. Büyük oğlum okul bittikten sonra ben onu almaya gidene kadar okulda parkta oynuyor 1 saat, küçükler kapalı ortamda anasınıfında ama büyüğe yazık oluyor. Geçen gün gittiğimde allerji olmuş göz altları dayak yemiş gibi şişmiş, öğretmen de ödevi okulda yapma evde yap demiş, eve gelip yemek hazırlayıp sofradan aklkmamız 7 yi buluyor . Bizimkisi de yemek yemeden dersin başına oturmuyor ve saat 8:30 da uykusu geldi, sonra sabah 6:30 kaldırıp ödevlerini bitirttik. Hayırlsı bakalım şimdi eve birini buldum gibi, dua edin
Ellerine sağlık canım.***2.takım 434 . Etap***
hedef52 ( 66,5 /65,8 /0,7 / 1,05 % )
uhs( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,92 % )
zuhal32( 65,9 /65,2 /0,7 /1,06 % )
azaydidem (65,5 /65,3 /0,2 /0,31 % )
lusyen32 (60,9 / 60,3/ 0,6/ 0,99 % )
ekim2009 ( 97,9 / 97.4 /0,5/0,51 %)
Melrin(66,0/65,3/0,7/ 1,06) yeni üye/başlangıç tarihi 11 eylül/başlangıç kilosu67 kg/ hedefi 55 kg
2. Takım Ortalaması: 0,84%
kıskanım mi azıcık seni ne güzel her hafta az da olsa gidiyor kiloların bende hiç düzen yok bir türlü 60 a inemiyorumgünaydın şirinelerrrrr.... sabah tartıldım listeye girmeme az kaldı
geçen hafta:62,5
bu hafta:61,7
fark:0,8
akrepcim liste yaparım ama taşıma işi falan hiç yapmadım haftaya gözünüz kulağınız bende olursa sevinirim.
2 haftada 1,8 çok güzel ya çok mutluyum inş önümüzdeki haftalarda da aynı şekilde gider, senin menülerin abartılı değil bence abur cubur falan da yok genelde listelerinde 4-5 hafta da inş inersin 60'akıskanım mi azıcık seni ne güzel her hafta az da olsa gidiyor kiloların bende hiç düzen yok bir türlü 60 a inemiyorum
akrepcim liste yaparım ama taşıma işi falan hiç yapmadım haftaya gözünüz kulağınız bende olursa sevinirim.
Tabiki canim ben de hedefte takipte oluruz inşallah.kıskanım mi azıcık seni ne güzel her hafta az da olsa gidiyor kiloların bende hiç düzen yok bir türlü 60 a inemiyorum
Akşam olmamış canım mantiyi öğlen yeseydin akşam sadece salata güzel olurdu bir kase yoğurtla.bugünkü menümü yazayım
sabah
domates salatalık 6-7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek çay
ara yok
öğlen aynısı sadece 1 dilim ekmek
ara 5 antep fıstığı 4 çiğ badem
akşam 6 kaşık mantı salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?