Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü çok güzel canım ve sözünü tutmani bekliyoruz senden.

Dünkü menü

Sabah
Haşlanmış yumurta zeytinyağlı ve bol baharatlı , deri peyniri, zeytin, domates biber kuru soğan , pide, çay

Öğle ve akşam paça ve ev yapımı meyve suyu ( murdum eriği ve yeşil elma ve kabuk tarçın)

Toplamda 3 kâse çorba ve 2 bardak meyve suyu ictim.

1 saat yürüyüş

Kitap aynı

Bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara 3 hurma öğle yulaflı nesfitli karışım ara yok 3 gibide bebek ziyaretinde bi dilim börek salata 6 zeytinyağlı yaprak sarma küçücük muhallebili tatlı hatta tatlıyı arkadaşla bölüştük 17:45 gibi 3 cevizle günü kapattım biraz geçsin sporada başlarım Liste yapmayı bende bilmiyorum öğrenirim artık

çok dikkatli gördüm seni.
sen diyet konusunda beni yalnız bırakmıyorsun,acaba birbirimizden etkileniyormuyuzhadi bakalım kim önce 63 olacak

2 haftada 1,8 çok güzel ya çok mutluyum inş önümüzdeki haftalarda da aynı şekilde gider, senin menülerin abartılı değil bence abur cubur falan da yok genelde listelerinde 4-5 hafta da inş inersin 60'a
gözdemizsin bebeğem
şu izinler herşeyi mahvediyor değil mi.baksana ambu ve hepbera izin dönüşü kilolarını veremeyince pes ettiler.
herhelde bu yaza kalmaz mezun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…