İlk spor bildirimi benden gelsin 40 dk koşu bandı 30 dk bisiklet 15 dk sopalı hareketler ile günümü tamamladım
Kuzum o dün gece yapıldı sabah anca kendimi toplayıp işe gidiyorummaşallah ne güzel güne sporla başlayabiliyorsunuz
Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo
Ben dedün akşam saçmaladım gene.
sabahki menüden başlıyım
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5-6 badem, domates salatalık
15 gün sonra canım deneme süren bitince.arkadaşlar ben dün bildirim yapamadım.müdür yurtdışında onun yerine vekil müdürüm.dün inanılmaz yoğundum.
bi de bişey soracağım ben ne zaman listeye ekleneceğim
Olmaz canım, yetişir yanı.Listeyi hazırlarkenhedef56 yardımlarını bekliyorum yalnız ben okuldan 15:00 da çıkıyorum eve gelmem yarım saat sürüyor bi sıkıntı olur mu
Evet canım hafta sonları sessiz oluyor biraz.ama burda hiç sohbet yok ki kızlar.hafta sonu olunca mı böyle oluyor
Olurmu canım. Olması gerekeni söylemesi bizden, uygulaması sizden. Disiplin kurmaya çalışan kendine saygısı olan yazıyor, uyuyor kurallara, diğer türlü duruma gore ya pasif yada takım dışı üye oluyorGenelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo
Tamam işte canım olması gereken bu. Hepimiz üzerinize düşeni yapalım o zamanAma böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?