Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün akşam saçmaladım gene.
sabahki menüden başlıyım
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5-6 badem, domates salatalık

arkadaşlar ben dün bildirim yapamadım.müdür yurtdışında onun yerine vekil müdürüm.dün inanılmaz yoğundum.
bi de bişey soracağım ben ne zaman listeye ekleneceğim

Listeyi hazırlarken hedef56 yardımlarını bekliyorum yalnız ben okuldan 15:00 da çıkıyorum eve gelmem yarım saat sürüyor bi sıkıntı olur mu

Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo

Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo
Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.

Olurmu canım. Olması gerekeni söylemesi bizden, uygulaması sizden. Disiplin kurmaya çalışan kendine saygısı olan yazıyor, uyuyor kurallara, diğer türlü duruma gore ya pasif yada takım dışı üye oluyor

Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.
Tamam işte canım olması gereken bu. Hepimiz üzerinize düşeni yapalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…