o hamburgeri görünce nasıl miden bulanıyorakrep midemi bulandırdın....
haftasonu sessizleşiyor burası malesefama burda hiç sohbet yok ki kızlar.hafta sonu olunca mı böyle oluyor
Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo
Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.
haftasonu sessizleşiyor burası malesefama burda hiç sohbet yok ki kızlar.hafta sonu olunca mı böyle oluyor
Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo
Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.
Başlat böyle bi yarışma arkandan gelelim güzelimbi ara hedef koyup yarışıyorduk ne oldu bize ??
canım aktif giriyordum bir zamanlar okullar açıldı malum öğrenciler eve geliyorum bebişim yemek ev işleri derken yorumlara göz atıyorum arada ama bundan sonra yazmaya çalışırım didemle karar aldık pzt kuşhana başlıyoruz olmuyo böyle yerimde sayıyorum 1 ay oldu vermem lazım bu sefer inş 14 günü tamamlıcamm
çok güzel fikir ben bu hafta 3 kilo vermeyi planlıyorum..bi ara hedef koyup yarışıyorduk ne oldu bize ??
canım ya karar değiştirdik azaydidemle yarın dukana başlıyoruz ilk defa yapcam hadi hayırlısı gel sende katıl bizee tam anlamış değilim ama başlayınca öğreniriz 3 gün atak çıktı sonra seyir evresi eğer uyarsam aralığa hedef kiloma ulaşcammmm akrep hadi başlatıyomm gelll dukan yapalımmmkuşhan diyeti 14 gün olan ilk gün öğle 2 haşlanmış yumurta il salata olan mı?daha sabah düşündüm bende başlamayı,siz de başlarsanız çok mutlu olurum.üniveristedeyken yapmıştım inanılmaz fark etmişti ama şimdi bir türlü başlayamıyorum.o zaman bende kesinlikle pazartesi başlıyorum hem de 14 günü tamamlıyacağım.artık yeter yani...karar verdim bakımlı olmaya
canım ya karar değiştirdik azaydidemle yarın dukana başlıyoruz ilk defa yapcam hadi hayırlısı gel sende katıl bizee tam anlamış değilim ama başlayınca öğreniriz 3 gün atak çıktı sonra seyir evresi eğer uyarsam aralığa hedef kiloma ulaşcammmm akrep hadi başlatıyomm gelll dukan yapalımmm
dikkat ediyorumda ne oluyor spor yok hayatımda o da olmayınca galiba kilomu koruyacak kadar yiyorum.daha fazlası gitmiyorçok dikkatli gördüm seni.
sen diyet konusunda beni yalnız bırakmıyorsun,acaba birbirimizden etkileniyormuyuzhadi bakalım kim önce 63 olacak
bunu beğendim
evet yarışmalar yapalımbi ara hedef koyup yarışıyorduk ne oldu bize ??
bende bakayım bu diyetekuşhan diyeti 14 gün olan ilk gün öğle 2 haşlanmış yumurta il salata olan mı?daha sabah düşündüm bende başlamayı,siz de başlarsanız çok mutlu olurum.üniveristedeyken yapmıştım inanılmaz fark etmişti ama şimdi bir türlü başlayamıyorum.o zaman bende kesinlikle pazartesi başlıyorum hem de 14 günü tamamlıyacağım.artık yeter yani...karar verdim bakımlı olmaya
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
teşekkür ederim canım , inş yaza değil kışa mezun oluruz hepimiz...gözdemizsin bebeğem
şu izinler herşeyi mahvediyor değil mi.baksana ambu ve hepbera izin dönüşü kilolarını veremeyince pes ettiler.
herhelde bu yaza kalmaz mezun olursun
akrep midemi bulandırdın....
vuvvvv 3 kilo çok iyi bir skor olur, yeni başladıysan diyete olabilir ilk başlandığında güzel gidiyor kilocuklarçok güzel fikir ben bu hafta 3 kilo vermeyi planlıyorum..
hadi bakalım hayırlı olsun diyetiniz menüleriniz paylaşın bize de fikir olur.....canım ya karar değiştirdik azaydidemle yarın dukana başlıyoruz ilk defa yapcam hadi hayırlısı gel sende katıl bizee tam anlamış değilim ama başlayınca öğreniriz 3 gün atak çıktı sonra seyir evresi eğer uyarsam aralığa hedef kiloma ulaşcammmm akrep hadi başlatıyomm gelll dukan yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?