Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama burda hiç sohbet yok ki kızlar.hafta sonu olunca mı böyle oluyor
haftasonu sessizleşiyor burası malesef

Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo

Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.

aslında hepimiz eğlenceli kızlarız sadece bazen diyetle aramız iyi olmuyor

ama burda hiç sohbet yok ki kızlar.hafta sonu olunca mı böyle oluyor
haftasonu sessizleşiyor burası malesef

Genelde sessiz bir grup bende menümü paylaşıp çıkıyorum menüyü herkeste paylaşmıyor bende tam çözemedim spor dendi o tarz bildirimde yok gibi sanırım daha çok cuma tartı günü bildirim oluyo

Ama böyle olmaz ki... buranın eğlenceli olması lazım,birbirimize destek olmamız lazım.insan girmek için,yazılanlara cevap vermek için sabırsızlanmalı ve eğer yerse bundan pişman olmalı.

aslında hepimiz eğlenceli kızlarız sadece bazen diyetle aramız iyi olmuyor

canım aktif giriyordum bir zamanlar okullar açıldı malum öğrenciler eve geliyorum bebişim yemek ev işleri derken yorumlara göz atıyorum arada ama bundan sonra yazmaya çalışırım didemle karar aldık pzt kuşhana başlıyoruz olmuyo böyle yerimde sayıyorum 1 ay oldu vermem lazım bu sefer inş 14 günü tamamlıcamm

kuşhan diyeti 14 gün olan ilk gün öğle 2 haşlanmış yumurta il salata olan mı?daha sabah düşündüm bende başlamayı,siz de başlarsanız çok mutlu olurum.üniveristedeyken yapmıştım inanılmaz fark etmişti ama şimdi bir türlü başlayamıyorum.o zaman bende kesinlikle pazartesi başlıyorum hem de 14 günü tamamlıyacağım.artık yeter yani...karar verdim bakımlı olmaya

Bende menümü anlatayım sabah az yağlı tavada yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim ekmek bi dilimde börek çay ara yok öğle az şekerli sütlaç ara ceviz akşam balık salata olacak

canım ya karar değiştirdik azaydidemle yarın dukana başlıyoruz ilk defa yapcam hadi hayırlısı gel sende katıl bizee tam anlamış değilim ama başlayınca öğreniriz 3 gün atak çıktı sonra seyir evresi eğer uyarsam aralığa hedef kiloma ulaşcammmm akrep hadi başlatıyomm gelll dukan yapalımmm

Ilk defa uzun vadede kalip vericez bence gzelde olucak insallah brakmak skilmak yok yil basina kadr hedefimize ulasiyoruz hesaplara gore insallah hatta yil basindan once hadi kizlar gelim hep brber yapalim bence et urunlerini sevenler icn gzel bi yontem ben etçiyimdr :) hadi bakalim sabah dukan diyetimizin ilk gunu hayrlisi olsun bakalim :)

çok dikkatli gördüm seni.
sen diyet konusunda beni yalnız bırakmıyorsun,acaba birbirimizden etkileniyormuyuzhadi bakalım kim önce 63 olacak
dikkat ediyorumda ne oluyor spor yok hayatımda o da olmayınca galiba kilomu koruyacak kadar yiyorum.daha fazlası gitmiyor

bunu beğendim

bi ara hedef koyup yarışıyorduk ne oldu bize ??
evet yarışmalar yapalım

bende bakayım bu diyete

Günaydın arkadaşlar
günaydın canım

günaydın kızlar hafta sonu çok yoğun geçti hem cumartesi hem pazar misafir ağırladım üstüne grip oldum dün gece oğlumda uyumayınca bana olanlar oldu bu sabah çok kötü uyandım ve şuan her yerim ağrıyor
bugünkü menümü yazayım size
sabah domates*salatalık*1 yumurta*1 dilim peynir*1 dilim ekmek
arada kahve 5 çiğ badem 1 ceviz su çay
öğlen 1 kase şehriye çorbası 4-5 dal kaynamış karnıbahar*ayran* yiyebilirsem 1 dilim ekmek
arada elma yeşil çay
akşam aynısı
yatmadan tarçınlı süt
***** oğlumu çok özlediğim için anneme gidiyorum oğlumu alıyorum onu parka götürüyorum yada eve geçiyoruz hem yemek yapıyoruz hem oyun oynuyoruz
bu yüzden havalar güzel iken dolmuştan 2 km erken iner yürürüm.haftanın 3 günü spor videolarını yaparım birde yatmadan mekik hareketi falan yaparım benim sporum böyle olacak bundan sonra
*****kitapta yatmadan önce namazla ilgili kitaplar okuyorum yine oğlum izin verdiği kadar şuan elimdeki sabah namazına nasıl kalkılır.

günaydın şeker kızlar... benim hafta sonum diyet konusunda orta seviyede geçti...ctesi gnü bir grup arkadaşla dışsarıda öğlen yemeği yedik normal yemek ....eşim bir hasta ziyareti için il dışına gittiğinden ctesi akşamı da işyerinden ( aynı zmanda bizim semtten ) arkadaşları çağırdım ve bizim bakıcının yapmış olduğu ikramlıkları çıkardım ben de yedim tabii....
bu hafta rus diyetine başlayacaktım ben de ama kayınvalidem geleceğinden sanrım bu hafta yapamam onlar normal yemek yerken ben süt yada peynir yada soda içemem(diline düşmek istemem diline düşmek değil de görümcemlere anlatmasın diye)
Pul biber-yoğrt-limon kürüm bitti ancak ben dün regl oldum (4 gün erken) sanırım ölçüler gerçeği yansıtmayacak, bana sorarsanız göbeğim küçüldü ama......
ben kendime hedef olarak 18 ocak tarihini koydum büyük oğlannın doğum günü ben çocukların doğum günlerinde stüdyo fotosu çektiriyorum genelde tabii aile fotosu da, küçük oğlan da temmuzda sünnet oldu abisinin sünnetliklerini giydirip 18 ocakda onun da fotosunu çektireceğim....neyse uzatmayayım ben o fotolarda süperrrrrrrrrrrr çıkmak istiyorum böyle işte.Söz uçar resim kalırrrrrr

gözdemizsin bebeğem
şu izinler herşeyi mahvediyor değil mi.baksana ambu ve hepbera izin dönüşü kilolarını veremeyince pes ettiler.
herhelde bu yaza kalmaz mezun olursun
teşekkür ederim canım , inş yaza değil kışa mezun oluruz hepimiz...

akrep midemi bulandırdın....

çok güzel fikir ben bu hafta 3 kilo vermeyi planlıyorum..
vuvvvv 3 kilo çok iyi bir skor olur, yeni başladıysan diyete olabilir ilk başlandığında güzel gidiyor kilocuklar

hadi bakalım hayırlı olsun diyetiniz menüleriniz paylaşın bize de fikir olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…