Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ölçülerini çok merak ediyorum unutma ölç bize de söyle

Bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara elma öğle kıymalı patlıcan yemeği yoğurt bi dilim ekmek ara avuç içi kuruyemiş akşam kıymalı patlıcan yemeği yoğurt salata olcak bol bol su

Akşam için hazırladığım mis gibi kıymalı patlıcan yemeği kenara bırakıp pirinç lapasına salata katıp yoğurt eşliğinde yedim pirinçten soğudum valla

Bhun dukan atakda ilk gunumuz zuhalle menu bildirim dedim
Kahvalti 2 yumartayla azcik peynir katip sahanda yumrta yaptim ekmeksiz yedim yaninda bir bardak yarim yagli sutle ardindan bitki cayimi ictim
Ogle bi kase yogurtla
Tavuk gogsu yedim yarm tabak
Aksamda menumde balik var bakalim yarn sabaha insallahh kilo vermis olurum bu arada hafta sonu biraz fazla kacirdim nasilsa diyete baslicam derken sabah tartida 66.2 ciktim nese artik brakmak yok diyete tam gaz devam :)

Eveeeet atak evresi 1.gün bitmiş bulunmakta.didemle dönüşümüzz muhteşem olacak cuma güzel sonuç bekliyorum inşşş menü bildireyim sabah 1yumırta ile omlet 1 bardak light süt öğle 2 yumurta yoğurt arada yulaf kepeği yoğurt akşam ızgarada hamsi çok az domates 30 dk yürüyüş 1,5 lt su

kızlar günaydın nasılsınız ????Ben hemen dünkü menümü bildireyim:
Sabah: 1 haş.yum,domates.salatalık. az peynir az ekmek
Öğlen :1 domates.1 salatalık.1 brdk süt.

Ara: 10 ceviz , üzüm ( 1 tabak neredeyse)

Akşam : 1 tbk güveç, salata, 2 lokma ekmek

Çayın yanında : 11 tane hurma Kendime engel olamadım ya çok üzgünüm ama sanırım reglden dolayı oldu bu ...hurma yemeseydim çukulata yiyecektim....
dün öğlen 1 saat yürüyüş , su maalesef 750 ml.

bu arada ölçüldüm 2 cm incelmişim sadece

Kız ben hedef koyma yarısına dedim. Ben hep dukandan korkmusumdur.
Kızlar siz yinede salata yeşillik felan ekleyin. C vitamini şart protein yanında.

Ölçümü yarın yaz canım.Yarın ölçü günü ..
Bakalım kimler incelmiş

günaydıııııın günaydııııııııın sabah çıtırları
pazarrtesi için izin almıştım kayınvalidemler gelecek diye. kayınbabamın amaliyat olma durumu vardı+ kaynanam kendine bakamıyor ben evde yanında dururum diye izin aldım ama eşim kayınbabamı muayene ettirme işlerini de bana yıkmaya çalıştı neyse ki dünü atlattık.her ikisi de muayene oldu.
Güzel haber şu,eve yardımcı birini buldum hani 1 yıldır karar veremediğim veya arasam da bulamadığım kişiyi. dün izinli olmam iyi oldu. ara ara hastaneye falan çıksam da çoğunlukla evdeydim. çocukların odaları dolapları falan temizlendi düzenlendi. bilmem kaç posta çamaşır nevresim yıkandı. nevresimler değişti. mutfak ve ütü harici her şeye el atıldı.
inşallah vatana millete hayırlı uğurlu olur
biz evi temizlerken bir yandan kayın validem idrarını kaçırıyordu, kadını bulaştırmadım o işlere kendim attım kirli çamaşırlarını makinaya veya astım ama bugün işteyim ne yapıyordur bilemiyorum, idare edecek birine benziyor. kayınbabam da fizik tedavisi bitince eve geçer, genelde kayınbabam yardımcı oluyor eşine.,
dün akşam o temizlenmiş nevresimlerin içine oğlum kustu . yatak yorgan 2 posta yıkamaya attım onları da. sabah da mutfağa kustu, okula gitmek üzere okul kıyafetlerini de giymişti. sonra vaz geçtik okula göndermedik. yani ev fabrika gibi çalışıyor:) Ben iyi ki yardımcı birini bulmuşum diyorum, kadıncağızın da ilk günden şanssızlığı artık...
Hayatım düzene giredek inşallah, daha iyi diyet yapacağım size söz veriyorum

ben de eti severim , dukan yapmışlığım da var. ama 2-3 günde bıkıyor insan etten. iştahı kesmeye de çok yardımcı. tek problem kabızlık oluyor. 1 ton et yesen de yağlı da olsa lavaboya çıkmayaınca zararlı mı bu diye düşünmeye başlıyorsun. yulaf kepeği muhakkak kullan. bağırsaklar için de sabah aç karna sirke damlatılmış su...bu şekilde daha uzun süre yaparsın

ne güzel bir alışkanlık, seni de kilo verme konusunda teşvik ediyor

Kızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
wuuuuuuu beni de kamçıladı bu rakam. hayıııır beni sollayıp geçemezsiiiinnnn

canım kayınvalidene kayınbabana oğluşuna çok çok geçmiş olsun
şanslıymışsın yardımcında tam üstüne denk gelmiş hayırlı olsun inş iyi anlaşırsınız.

Kızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
MAşaallah ne güzel 1 kilo
Ölçümü yarın yaz canım.Yarın ölçü günü ..
Bakalım kimler incelmiş
Kaptanım bu ölçü alınma mevzusundan önce ben pulbiberli küre başlamıştım da 15 gün yaptım dün bitti arkadaşlar merak ediyorlardı ondan yani

evdekilere çok geçmiş olsun canım, yardımcı işini çok iyi yaptın bence ...bizim de dinlenmeye hakkımız var..be ctesi pazar neredeyse hiç oturmuyorum güya tatil !!!!!! Ben de büyük temizlik işlerine düzenli alamıyordum maddi durumlardan , evime misafir geldiğinde de halım, camım kirli diye stres yapıyordum bir bayanla anlaştım 3 haftada bir yarım gün gelecek süper olur diye düşünüyorum

bugünkü menü:
sabah 1 adet haşlanmış yum,domates salatalık , 1 parça peynir, 2 lokma tahin.

ara:sade kahve 2 minik bitter

öğlen:müsli,1 elma

ara:greyfrurt yiyeceğim

Akşam :az güveç ve salata ve çorba

herkese kocaman merhaba,
benim diyet dün yalan oldu aynı zamanda dün hayatımın en sıkı diyetine girmeye karar verdim.çünkü pantolonum olmadı ve dikmek zorunda kaldım.o kadar kötü oldum ki anlatamam.
sabah 2 yumurta ile omlet yedim.
öğle 1 bardak ayran ve tavuklu salata
ara 1 bardak ayran içeceğim.
hala hafta sonuna kadar 3 kilo verme hedefim duruyor.
akşam eğer fırsat bulursam yürüyeceğim yada ütü yapacağım

ben dukan yapmıştım(gerçi yapmadığım diyet kalmadı ki) baya da kilo verdim ama sürekli et sıkıyor bi de çok pahalı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…