ölçülerini çok merak ediyorum unutma ölç bize de söylegünaydın şeker kızlar... benim hafta sonum diyet konusunda orta seviyede geçti...ctesi gnü bir grup arkadaşla dışsarıda öğlen yemeği yedik normal yemek ....eşim bir hasta ziyareti için il dışına gittiğinden ctesi akşamı da işyerinden ( aynı zmanda bizim semtten ) arkadaşları çağırdım ve bizim bakıcının yapmış olduğu ikramlıkları çıkardım ben de yedim tabii....
bu hafta rus diyetine başlayacaktım ben de ama kayınvalidem geleceğinden sanrım bu hafta yapamam onlar normal yemek yerken ben süt yada peynir yada soda içemem(diline düşmek istemem diline düşmek değil de görümcemlere anlatmasın diye)
Pul biber-yoğrt-limon kürüm bitti ancak ben dün regl oldum (4 gün erken) sanırım ölçüler gerçeği yansıtmayacak, bana sorarsanız göbeğim küçüldü ama......
ben kendime hedef olarak 18 ocak tarihini koydum büyük oğlannın doğum günü ben çocukların doğum günlerinde stüdyo fotosu çektiriyorum genelde tabii aile fotosu da, küçük oğlan da temmuzda sünnet oldu abisinin sünnetliklerini giydirip 18 ocakda onun da fotosunu çektireceğim....neyse uzatmayayım ben o fotolarda süperrrrrrrrrrrr çıkmak istiyorum böyle işte.Söz uçar resim kalırrrrrr
Kız ben hedef koyma yarısına dedim. Ben hep dukandan korkmusumdur.canım ya karar değiştirdik azaydidemle yarın dukana başlıyoruz ilk defa yapcam hadi hayırlısı gel sende katıl bizee tam anlamış değilim ama başlayınca öğreniriz 3 gün atak çıktı sonra seyir evresi eğer uyarsam aralığa hedef kiloma ulaşcammmm akrep hadi başlatıyomm gelll dukan yapalımmm
Bak simdiKızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
Ölçümü yarın yaz canım.Yarın ölçü günü ..kızlar günaydın nasılsınız ????Ben hemen dünkü menümü bildireyim:
Sabah: 1 haş.yum,domates.salatalık. az peynir az ekmek
Öğlen :1 domates.1 salatalık.1 brdk süt.
Ara: 10 ceviz , üzüm ( 1 tabak neredeyse)
Akşam : 1 tbk güveç, salata, 2 lokma ekmek
Çayın yanında : 11 tane hurmaKendime engel olamadım ya çok üzgünüm ama sanırım reglden dolayı oldu bu ...hurma yemeseydim çukulata yiyecektim....
dün öğlen 1 saat yürüyüş , su maalesef 750 ml.
bu arada ölçüldüm 2 cm incelmişim sadece
ben de eti severim , dukan yapmışlığım da var. ama 2-3 günde bıkıyor insan etten. iştahı kesmeye de çok yardımcı. tek problem kabızlık oluyor. 1 ton et yesen de yağlı da olsa lavaboya çıkmayaınca zararlı mı bu diye düşünmeye başlıyorsun. yulaf kepeği muhakkak kullan. bağırsaklar için de sabah aç karna sirke damlatılmış su...bu şekilde daha uzun süre yaparsınIlk defa uzun vadede kalip vericez bence gzelde olucak insallah brakmak skilmak yok yil basina kadr hedefimize ulasiyoruz hesaplara gore insallah hatta yil basindan oncehadi kizlar gelim hep brber yapalim bence et urunlerini sevenler icn gzel bi yontem ben etçiyimdr :) hadi bakalim sabah dukan diyetimizin ilk gunu hayrlisi olsun bakalim :)
günaydın şeker kızlar... benim hafta sonum diyet konusunda orta seviyede geçti...ctesi gnü bir grup arkadaşla dışsarıda öğlen yemeği yedik normal yemek ....eşim bir hasta ziyareti için il dışına gittiğinden ctesi akşamı da işyerinden ( aynı zmanda bizim semtten ) arkadaşları çağırdım ve bizim bakıcının yapmış olduğu ikramlıkları çıkardım ben de yedim tabii....
bu hafta rus diyetine başlayacaktım ben de ama kayınvalidem geleceğinden sanrım bu hafta yapamam onlar normal yemek yerken ben süt yada peynir yada soda içemem(diline düşmek istemem diline düşmek değil de görümcemlere anlatmasın diye)
Pul biber-yoğrt-limon kürüm bitti ancak ben dün regl oldum (4 gün erken) sanırım ölçüler gerçeği yansıtmayacak, bana sorarsanız göbeğim küçüldü ama......
ben kendime hedef olarak 18 ocak tarihini koydum büyük oğlannın doğum günü ben çocukların doğum günlerinde stüdyo fotosu çektiriyorum genelde tabii aile fotosu da, küçük oğlan da temmuzda sünnet oldu abisinin sünnetliklerini giydirip 18 ocakda onun da fotosunu çektireceğim....neyse uzatmayayım ben o fotolarda süperrrrrrrrrrrr çıkmak istiyorum böyle işte.Söz uçar resim kalırrrrrr
wuuuuuuu beni de kamçıladı bu rakam. hayıııır beni sollayıp geçemezsiiiinnnnKızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
canım kayınvalidene kayınbabana oğluşuna çok çok geçmiş olsungünaydıııııın günaydııııııııın sabah çıtırları
pazarrtesi için izin almıştım kayınvalidemler gelecek diye. kayınbabamın amaliyat olma durumu vardı+ kaynanam kendine bakamıyor ben evde yanında dururum diye izin aldım ama eşim kayınbabamı muayene ettirme işlerini de bana yıkmaya çalıştı neyse ki dünü atlattık.her ikisi de muayene oldu.
Güzel haber şu,eve yardımcı birini buldum hani 1 yıldır karar veremediğim veya arasam da bulamadığım kişiyi. dün izinli olmam iyi oldu. ara ara hastaneye falan çıksam da çoğunlukla evdeydim. çocukların odaları dolapları falan temizlendi düzenlendi. bilmem kaç posta çamaşır nevresim yıkandı. nevresimler değişti. mutfak ve ütü harici her şeye el atıldı.
inşallah vatana millete hayırlı uğurlu olur
biz evi temizlerken bir yandan kayın validem idrarını kaçırıyordu, kadını bulaştırmadım o işlere kendim attım kirli çamaşırlarını makinaya veya astım ama bugün işteyim ne yapıyordur bilemiyorum, idare edecek birine benziyor. kayınbabam da fizik tedavisi bitince eve geçer, genelde kayınbabam yardımcı oluyor eşine.,
dün akşam o temizlenmiş nevresimlerin içine oğlum kustu . yatak yorgan 2 posta yıkamaya attım onları da. sabah da mutfağa kustu, okula gitmek üzere okul kıyafetlerini de giymişti. sonra vaz geçtik okula göndermedik. yani ev fabrika gibi çalışıyor:) Ben iyi ki yardımcı birini bulmuşum diyorum, kadıncağızın da ilk günden şanssızlığı artık...
Hayatım düzene giredek inşallah, daha iyi diyet yapacağım size söz veriyorum
ben de eti severim , dukan yapmışlığım da var. ama 2-3 günde bıkıyor insan etten. iştahı kesmeye de çok yardımcı. tek problem kabızlık oluyor. 1 ton et yesen de yağlı da olsa lavaboya çıkmayaınca zararlı mı bu diye düşünmeye başlıyorsun. yulaf kepeği muhakkak kullan. bağırsaklar için de sabah aç karna sirke damlatılmış su...bu şekilde daha uzun süre yaparsın
ne güzel bir alışkanlık, seni de kilo verme konusunda teşvik ediyor
wuuuuuuu beni de kamçıladı bu rakam. hayıııır beni sollayıp geçemezsiiiinnnn
MAşaallah ne güzel 1 kiloKızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
Kaptanım bu ölçü alınma mevzusundan önce ben pulbiberli küre başlamıştım da 15 gün yaptım dün bitti arkadaşlar merak ediyorlardı ondan yaniÖlçümü yarın yaz canım.Yarın ölçü günü ..
Bakalım kimler incelmiş
evdekilere çok geçmiş olsun canım, yardımcı işini çok iyi yaptın bence ...bizim de dinlenmeye hakkımız var..be ctesi pazar neredeyse hiç oturmuyorum güya tatil !!!!!! Ben de büyük temizlik işlerine düzenli alamıyordum maddi durumlardan , evime misafir geldiğinde de halım, camım kirli diye stres yapıyordum bir bayanla anlaştım 3 haftada bir yarım gün gelecek süper olur diye düşünüyorumgünaydıııııın günaydııııııııın sabah çıtırları
pazarrtesi için izin almıştım kayınvalidemler gelecek diye. kayınbabamın amaliyat olma durumu vardı+ kaynanam kendine bakamıyor ben evde yanında dururum diye izin aldım ama eşim kayınbabamı muayene ettirme işlerini de bana yıkmaya çalıştı neyse ki dünü atlattık.her ikisi de muayene oldu.
Güzel haber şu,eve yardımcı birini buldum hani 1 yıldır karar veremediğim veya arasam da bulamadığım kişiyi. dün izinli olmam iyi oldu. ara ara hastaneye falan çıksam da çoğunlukla evdeydim. çocukların odaları dolapları falan temizlendi düzenlendi. bilmem kaç posta çamaşır nevresim yıkandı. nevresimler değişti. mutfak ve ütü harici her şeye el atıldı.
inşallah vatana millete hayırlı uğurlu olur
biz evi temizlerken bir yandan kayın validem idrarını kaçırıyordu, kadını bulaştırmadım o işlere kendim attım kirli çamaşırlarını makinaya veya astım ama bugün işteyim ne yapıyordur bilemiyorum, idare edecek birine benziyor. kayınbabam da fizik tedavisi bitince eve geçer, genelde kayınbabam yardımcı oluyor eşine.,
dün akşam o temizlenmiş nevresimlerin içine oğlum kustu . yatak yorgan 2 posta yıkamaya attım onları da. sabah da mutfağa kustu, okula gitmek üzere okul kıyafetlerini de giymişti. sonra vaz geçtik okula göndermedik. yani ev fabrika gibi çalışıyor:) Ben iyi ki yardımcı birini bulmuşum diyorum, kadıncağızın da ilk günden şanssızlığı artık...
Hayatım düzene giredek inşallah, daha iyi diyet yapacağım size söz veriyorum
ben de eti severim , dukan yapmışlığım da var. ama 2-3 günde bıkıyor insan etten. iştahı kesmeye de çok yardımcı. tek problem kabızlık oluyor. 1 ton et yesen de yağlı da olsa lavaboya çıkmayaınca zararlı mı bu diye düşünmeye başlıyorsun. yulaf kepeği muhakkak kullan. bağırsaklar için de sabah aç karna sirke damlatılmış su...bu şekilde daha uzun süre yaparsın
ne güzel bir alışkanlık, seni de kilo verme konusunda teşvik ediyor
wuuuuuuu beni de kamçıladı bu rakam. hayıııır beni sollayıp geçemezsiiiinnnn
Bhun dukan atakda ilk gunumuz zuhalle menu bildirim dedim
Kahvalti 2 yumartayla azcik peynir katip sahanda yumrta yaptim ekmeksiz yedim yaninda bir bardak yarim yagli sutle ardindan bitki cayimi ictim
Ogle bi kase yogurtla
Tavuk gogsu yedim yarm tabak
Aksamda menumde balik var bakalim yarn sabaha insallahh kilo vermis olurum bu arada hafta sonu biraz fazla kacirdim nasilsa diyete baslicam derken sabah tartida 66.2 ciktimnese artik brakmak yok diyete tam gaz devam :)
bugünkü menü:
sabah 1 adet haşlanmış yum,domates salatalık , 1 parça peynir, 2 lokma tahin.
ara:sade kahve 2 minik bitter
öğlen:müsli,1 elma
ara:greyfrurt yiyeceğim
Akşam :az güveç ve salata ve çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?