Canım 3 gün ataktan sonra sebze yemeye başlıcam 1*1 Bir gün protein bir gün sebze protein yapcaz bana en zor gelen meyveyin olmayışı ideal kiloya ulaşınca meyve ekmek devreye giriyo hoşuma gitti şimdilik kaçanaksız gidiyoruz bakalım öğle tavuk ile yoğurt yedimKız ben hedef koyma yarısına dedim. Ben hep dukandan korkmusumdur.
Kızlar siz yinede salata yeşillik felan ekleyin. C vitamini şart protein yanında.
merhaba canım pantolonunun olmaması sinir bozucu.... be de uzunca bir süre yüzüklerimi takamıyordum çok üzülüyordum...kilo verdikçe pantolonlar bollaşıyor yüzükler oluyor, iç çamaşırları bile büyük gelmeye başlıyorherkese kocaman merhaba,
benim diyet dün yalan oldu aynı zamanda dün hayatımın en sıkı diyetine girmeye karar verdim.çünkü pantolonum olmadı ve dikmek zorunda kaldım.o kadar kötü oldum ki anlatamam.
sabah 2 yumurta ile omlet yedim.
öğle 1 bardak ayran ve tavuklu salata
ara 1 bardak ayran içeceğim.
hala hafta sonuna kadar 3 kilo verme hedefim duruyor.
akşam eğer fırsat bulursam yürüyeceğim yada ütü yapacağım
ben de isveç yapmıştım bir aralar onda da et v ardı bayıyorduben dukan yapmıştım(gerçi yapmadığım diyet kalmadı ki) baya da kilo verdim ama sürekli et sıkıyor bi de çok pahalı geliyor
teşekkür ederimmbence çok güzel menün..
merhaba canım pantolonunun olmaması sinir bozucu.... be de uzunca bir süre yüzüklerimi takamıyordum çok üzülüyordum...kilo verdikçe pantolonlar bollaşıyor yüzükler oluyor, iç çamaşırları bile büyük gelmeye başlıyor....fazla strese girmeden yavaş yavaş veririsin inş...ama 1 haftada 3 kilo bana çok uçuk geliyor , aslında seni tam tanımıyorrum yaşını falan bilmiyorum , daha önce tanıtmışsındır mutlaka ,rica etsem bir daha tanıtırmısın????
Canım ben 30 yaşındayım.boyum 166 cm kilom 101 biliyordum ama dün tartıldım 104 olmuşum.çalışıyorum.22 aylık oğlum var.
ben de isveç yapmıştım bir aralar onda da et v ardı bayıyordu
isveç diyeti çok daha fenaydı
arada oluyor böyle karışıklıklarnasıl yaptım bilmiyorum ama hem alıntı hem de cevap aynı yerde oldu
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
canım bu test bir çok yerde yapılıyor 300 tl ile 500 tl arasında fiyatı varBu test nerede nasıl yapılıyor
günaydın kızlar bugün heyecanlı bir gün kızkardeşim doğum yapıyor hastanedeler şuan
bende şimdi işten çıkıp hastaneye gidicem
kaptanım kusura bakmazsan bu hafta listeyi ben yapmasam haftaya yapan arkadaşla yer değişsek
forma girerim ama düzenli olarak bakamam
kızlar görüşürüz öpüyorum sizi
ay ne güzel benim de böyle tamaya kıyamadığım şeylerim var.inşallah bende girerim içineBakalım bu hafta kim kaç kilo verecek, ben yine dün kıyafet denemeleri yaptım 36 beden etekli bir takımım vardı (10 sene öncesinden kıyamadım atamadım çok sevdiğimden) denedim içine girdim eteğin fermuarı kapandı ama biraz yukarı toplandı ceketin de önü kapanmadı
halı ve cam en son düşündüğüm şeyMAşaallah ne güzel 1 kilo
Kaptanım bu ölçü alınma mevzusundan önce ben pulbiberli küre başlamıştım da 15 gün yaptım dün bitti arkadaşlar merak ediyorlardı ondan yani
evdekilere çok geçmiş olsun canım, yardımcı işini çok iyi yaptın bence ...bizim de dinlenmeye hakkımız var..be ctesi pazar neredeyse hiç oturmuyorum güya tatil !!!!!! Ben de büyük temizlik işlerine düzenli alamıyordum maddi durumlardan , evime misafir geldiğinde de halım, camım kirli diye stres yapıyordum bir bayanla anlaştım 3 haftada bir yarım gün gelecek süper olur diye düşünüyorum
hadi bakalım sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınızıagünaydın kızlar bugün heyecanlı bir gün kızkardeşim doğum yapıyor hastanedeler şuan
bende şimdi işten çıkıp hastaneye gidicem
kaptanım kusura bakmazsan bu hafta listeyi ben yapmasam haftaya yapan arkadaşla yer değişsek
forma girerim ama düzenli olarak bakamam
kızlar görüşürüz öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?