ben de dukan yapacaaaaamKızlar 3.gün atağın sonu veee 64.5 çıktım :)çok mutluyum kilo verdikçe veresim geliyoo :) sabah 2 yumurta minik peynir 1 bardak süt öğle ton balığı az yoğurt dayanamayıp 1 kaşık bulgur pilavı yedim az öncede çok canım çekti 1 elma yedim yığurdumu yemicem akşamada köfte yicem
Gözün aydın teyzesi.günaydın kızlar bugün heyecanlı bir gün kızkardeşim doğum yapıyor hastanedeler şuan
bende şimdi işten çıkıp hastaneye gidicem
kaptanım kusura bakmazsan bu hafta listeyi ben yapmasam haftaya yapan arkadaşla yer değişsek
forma girerim ama düzenli olarak bakamam
kızlar görüşürüz öpüyorum sizi
Ay bendemi yapsamben de dukan yapacaaaaambu hafta kiloma bakmaya kokrktum. malum yarın perşembe;cumadan önceki son kurtuluş günümüz, anca beni dukan paklar
sizin kilo verdiğinizi gördükçe seviniyorum
bu arada benim diyet yapan kardeşimin bugün doktor kontrolü vardı 67 kilo oldu82den 67 ye düştü okullar kapanalıdan bu yana
3 ten sonra da yapabilirsin,bir ara son paylaşım saati 16idi ramazanda 18 e ertelenmişti diye biliyorumTamam canım ben okulda olunca kocacıma yaptırırım artık herkes bildirir ama saat kaça kadar halletmem lazım ben 3 te çıkıyorum
Canım hoşgeldin çok iyi yaptın bak ben bu sabah 64.3 çıktım 3 gün atakta 1.6 kilo verdim hadi bakalım darısı başınaevvet kızlar dukancı hedef geldi
bu sabahki kilom 65,5 yani geçen haftakinden azdün akşam karbonhidrat almadım zaten dün akşamki dikkatim olmasa da kendimi iyi hisseediyordum, galiba iş güç koşuşuturma evde misafir derken psikopatça yiyemedim pilav-makarna yesem de normal yedim o yüzdem kilom artmadı da. dukan a başlangıç kilomu 65,5 olarak kaydediyorum. ölçülerimi geçen hafta almıştım yeniden almaya üşeniyorum.
3 dukancı olduk yok mu bize katılanetten tiksindiriyor desem de kesinlikle iştahı kapattığı için devam edebildiğim kadar devam edeceğim dukana (hazır takım arkadaşlarımı da yakalamışken bu fırsat kaçmaz )
dün sabah+öğlen ve akşam toplam 1 saat yürüyüşüm oldu.
bu sabah 5 dk yürüyüşüm oldu galiba öğlen arası da iş ile ilgili bir programımız var ama müsait olursam muhakkak yürüyeceğim.
sabahki menüm
1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1,5 dilim kaşar ile peynirli dukan krebi
bol su
şimdi şekersiz türk kahvesi
Maşaallah canım haftaya ben de rus yapacağımCanım hoşgeldin çok iyi yaptın bak ben bu sabah 64.3 çıktım 3 gün atakta 1.6 kilo verdim hadi bakalım darısı başına
Gel canım rus yerine dukan yap bizimleMaşaallah canım haftaya ben de rus yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?