Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaşlar
bu sabah 30 dk yürüdüm
galiba son defa sabah yürüdüm mesai saatleri sıkıntı oluyor çünkü
dün işyerinde üşüttüm akşam boğazım ağrıyordu, hemen bitkisel tedaviye başladım. adaçayı içtim, çocukların immuzinc ilacından 2 yemek kaşığı içtim mandalina yedim. sabah vitamin içtim,adaçayının kalanını içtim ve yulaf kepeğinden krep yaptım (yulafta immun sistemi kuvvetlendiren besinler var diye burada paylaşım olmuştu)
sabahki menüm: 1 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep, yarım dilim peynir, domates, el kadar lavaş ve salata
ara:1 trabzon hurması
şimdi yeşil çaaayyyyy

Meraba hanimlar bgun atakta 3 gun ilkgun 66.2 kiloydum pazartesi sabahi ve ertesi gun 1.200 gr vermisim 65 kiloydum dun sabah bu sabahta 64.5 ciktim cok mutluyum giden odem bliyorum ama buda bseydir smdilik iyi gidiyo tuvalet sorunu var braz ama yarin sebzeyle protein tuketicez oyuzden rahatlarim sanirim yakinimda carfur var oraya baktim yulaf kepegi varmis ama btmis gelmesni bekliyorum alicam yani okudum yulaf kepegi olmazsa olmazmis zaten

Bgunku sabah menum 2 haslanmis yumrta 1 kasik sarimsakli yogurt yedm evde oldgumdan rahat rahat sarimsak tuketebliyorum bide kcuk bi parca beyaz peynir yedim

Snra iki hundur verdigim 1.700 kilonun rehavetine kapilip meyve kesinle yasak olmasina ragmen kizima hazrladgim meyve tabagindan 3 dlim mandalina bir dilim elma yedim
Oyuzden oglende yemem gerekn tavugu yemicem onun yerine bi bardak yarim yagli sut icicem aksamda kofte yicem bakalim yarin sabaha ne olucak meraklardayim

Kızlar 3.gün atağın sonu veee 64.5 çıktım :)çok mutluyum kilo verdikçe veresim geliyoo :) sabah 2 yumurta minik peynir 1 bardak süt öğle ton balığı az yoğurt dayanamayıp 1 kaşık bulgur pilavı yedim az öncede çok canım çekti 1 elma yedim yığurdumu yemicem akşamada köfte yicem

ben de dukan yapacaaaaambu hafta kiloma bakmaya kokrktum. malum yarın perşembe;cumadan önceki son kurtuluş günümüz, anca beni dukan paklar
sizin kilo verdiğinizi gördükçe seviniyorum
bu arada benim diyet yapan kardeşimin bugün doktor kontrolü vardı 67 kilo oldu 82den 67 ye düştü okullar kapanalıdan bu yana

Gözün aydın teyzesi.
Hemen senden sonraki arkadasla yer değiştirelim sen haftaya yaparsın canim

Ay bendemi yapsam

***2.takım 434 . Etap*** BEŞİNCİSİ

hedef52 ( 66,5 /65,8 /0,7 / 1,05 % )
uhs( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,92 % )
zuhal32( 65,9 /65,2 /0,7 /1,06 % )

azaydidem (65,5 /65,3 /0,2 /0,31 % )
lusyen32 (60,9 / 60,3
/ 0,6/ 0,99 % )
ekim2009 ( 97,9 / 97.4 /0,5/0,51 %)
Melrin(66,0/65,3/0,7/ 1,06) yeni üye/başlangıç tarihi 11 eylül/başlangıç kilosu67 kg/ hedefi 55 kg

Listenize göre bu hafta @uhs yerine zuhal32 yapacak listeyi. Haftaya da uhs artık
Zuhalcim bu hafta liste hesaplama ve paylaşıma taşıma işi sende.

Tamam canım ben okulda olunca kocacıma yaptırırım artık herkes bildirir ama saat kaça kadar halletmem lazım ben 3 te çıkıyorum

Tamam canım ben okulda olunca kocacıma yaptırırım artık herkes bildirir ama saat kaça kadar halletmem lazım ben 3 te çıkıyorum
3 ten sonra da yapabilirsin,bir ara son paylaşım saati 16idi ramazanda 18 e ertelenmişti diye biliyorum

yarın sabah kiloma bakıcam ve inşallah yarın dukan atak evresi gibi beslenicem. bu akşam da biraz proteini arttırdım.
yolda acılı maraş tarhanası yemiştim. olsa olsa 2 dilim ekmek eder.
akşam da yarım kepçe çorba 1 yemek kaşığı mantar sote 200 ml süt ,5-6 fıstık
öğlen de tavuk döner/salata/5 kaşık pilav/1 kase çorba

aralarda toplam 2 trabzon hurması ve 1 dilim ekmek kadar tarhana daha yemiştim
offf çok karbonhidat almışım
biraz karışık oldu

Selam kizlar bugün arazideydim yazamadim.hemen menum geliyor

Sabah:yagda yum .az peynir.4-5zeytin.domates 1 dilkm ekmk
Ara rta kahve minik elma 1 susamli çubuk

Öglen:saat 15:00gibi 4 köfte,salata ve herkes yediginden uydum bende yarim porsiuon tatli.

Aksam yemedim sadece cayin yaninda 2 parca kare bitter(Allahtan çogunu oglum yedi) mutfak kapandi....

evvet kızlar dukancı hedef geldi
bu sabahki kilom 65,5 yani geçen haftakinden azdün akşam karbonhidrat almadım zaten dün akşamki dikkatim olmasa da kendimi iyi hisseediyordum, galiba iş güç koşuşuturma evde misafir derken psikopatça yiyemedim pilav-makarna yesem de normal yedim o yüzdem kilom artmadı da. dukan a başlangıç kilomu 65,5 olarak kaydediyorum. ölçülerimi geçen hafta almıştım yeniden almaya üşeniyorum.
3 dukancı olduk yok mu bize katılanetten tiksindiriyor desem de kesinlikle iştahı kapattığı için devam edebildiğim kadar devam edeceğim dukana (hazır takım arkadaşlarımı da yakalamışken bu fırsat kaçmaz)

dün sabah+öğlen ve akşam toplam 1 saat yürüyüşüm oldu.
bu sabah 5 dk yürüyüşüm oldu galiba öğlen arası da iş ile ilgili bir programımız var ama müsait olursam muhakkak yürüyeceğim.

sabahki menüm
1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1,5 dilim kaşar ile peynirli dukan krebi
bol su

şimdi şekersiz türk kahvesi

Canım hoşgeldin çok iyi yaptın bak ben bu sabah 64.3 çıktım 3 gün atakta 1.6 kilo verdim hadi bakalım darısı başına

günaydınnnnn dukancılarrrrrrr
sanırım benim bu hafta boşa geçtti nedenine gelince ;
bu sabah rutin kahvaltımı hazırladım yumurta ve bilumum kahvaltılıklar buraya kadar herşey normal bakıcımız geldi 7,30 gibi minik bir saklama kabında patates kızartması getirmiş sıvak sıcak ondan az bir şey yedim...

işyerine biri antepfıstığı satmaya gelmiş arkadaşlar da kilo kilo aldılar ( ben yememek için almadım:)) arkadaş ikram etti en az 20 tane yemişimdir offff pofffffffffffffffffffffffffffff
ben zaman kaybetmek istemyorum artık ama bazen irademe hakim olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…