olabilir sizin menüleri bir inceleyeyim , ben ekstradan birşeyler hazırlayacağım diyetleri sevmiyooum ama verdiğiniz kiloyu görünce insanın canı çekiyorGel canım rus yerine dukan yap bizimle
öğlen yürüyüşünü yap gene ve kendini affetgünaydınnnnn dukancılarrrrrrr
sanırım benim bu hafta boşa geçtti nedenine gelince ;
bu sabah rutin kahvaltımı hazırladım yumurta ve bilumum kahvaltılıklar buraya kadar herşey normal bakıcımız geldi 7,30 gibi minik bir saklama kabında patates kızartması getirmiş sıvak sıcak ondan az bir şey yedim...
işyerine biri antepfıstığı satmaya gelmiş arkadaşlar da kilo kilo aldılar ( ben yememek için almadım:)) arkadaş ikram etti en az 20 tane yemişimdir offff pofffffffffffffffffffffffffffff
ben zaman kaybetmek istemyorum artık ama bazen irademe hakim olamıyorum
Maşaallah canım haftaya ben de rus yapacağım
evet evet losefar sen de dukan yap. rus diyetinin çoğu günü zaten dukan gibi.bir gün 1 litre süt içiyorsun bunu dukanda da yapabilirsin, veya 200 g. haşlanmış et yiyorsun soda içiyorsun 200g. peynir yiyorsun dukana uyuyor bunlar.Gel canım rus yerine dukan yap bizimle
öğlen yürüyüşünü yap gene ve kendini affet
evet evet losefar sen de dukan yap. rus diyetinin çoğu günü zaten dukan gibi.bir gün 1 litre süt içiyorsun bunu dukanda da yapabilirsin, veya 200 g. haşlanmış et yiyorsun soda içiyorsun 200g. peynir yiyorsun dukana uyuyor bunlar.
tek uymayan 2 gün 800ml meyve suyu içiyorsun ya orası. dukanda ilk 2-3 gün tam protein yiyorsun 3.günden sonra ölçülü bir şekilde karbonhidrat alıyorsun diye hatırlıyorum.gel gel sen de gel. 2 günde 1,5 kilo ve takıma girmek garanti
Ya ben bilmiyorumki amaaa.evvet kızlar dukancı hedef geldi
bu sabahki kilom 65,5 yani geçen haftakinden azdün akşam karbonhidrat almadım zaten dün akşamki dikkatim olmasa da kendimi iyi hisseediyordum, galiba iş güç koşuşuturma evde misafir derken psikopatça yiyemedim pilav-makarna yesem de normal yedim o yüzdem kilom artmadı da. dukan a başlangıç kilomu 65,5 olarak kaydediyorum. ölçülerimi geçen hafta almıştım yeniden almaya üşeniyorum.
3 dukancı olduk yok mu bize katılanetten tiksindiriyor desem de kesinlikle iştahı kapattığı için devam edebildiğim kadar devam edeceğim dukana (hazır takım arkadaşlarımı da yakalamışken bu fırsat kaçmaz )
dün sabah+öğlen ve akşam toplam 1 saat yürüyüşüm oldu.
bu sabah 5 dk yürüyüşüm oldu galiba öğlen arası da iş ile ilgili bir programımız var ama müsait olursam muhakkak yürüyeceğim.
sabahki menüm
1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1,5 dilim kaşar ile peynirli dukan krebi
bol su
şimdi şekersiz türk kahvesi
3 gün atakmi? İşte kafam hepten karışıyor bu ataklara felan yahu. Ben önce anlamaliyim yoksa baya cazip geldi.Canım hoşgeldin çok iyi yaptın bak ben bu sabah 64.3 çıktım 3 gün atakta 1.6 kilo verdim hadi bakalım darısı başına
bir zamanlar bilmeden yaptığım şey meğer kilo verdiriyormuş bugün onu öğrendimben acıktımtarçınlı süt olsa içerdim ama yok
Evet canım. Ajandaniza yazıyorsunuz her hafta hem burada hem ajandada kilo güncellemesi yapıyoruz.haftalık mı ölçü veriyoruz?
tebrikler kaptanımEvet gelelim benim ölçülere
Göğüs 101 önce 102
Bel 88 önce 90
Göbek 103 önce 104
Basen. 103. Önce 104
Kalça. 107. Önce 107
Ay ne hoşuma gitti. Kalça hariç incelme var. Spor hevesim geldi. Bakalım haftaya ne olacak?
Birde aylık karsilastiririz.
Hadi kızlar görelim olculrinizi.
Sen bu hafta güzel geliyorsun anlaşıldı***2.takım 435 . Etap***
hedef52 (65,8 / / / % )
uhs( 65,0/ / / % )
zuhal32( 65,2 / / / % )
azaydidem (65,3 / / / % )
lusyen32 ( 60,3/ / / % )
ekim2009 ( 97.4 / / / % )
Melrin(65,3/ / / % )
-yarın bu listesi kopyalayarak yeni kilomuzu uygun yere yazalım, yüzde hesaplamayı bilenler hesaplayarak yüzdelerini de girsinler, bilmeyenler de sorarak veya bildikleri kadar yapsınlar
-öğleye kadar yazmaya çalışalım
- ve en önemlisi yarına kilo vermiş olalım
haydi sallayalım listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?