Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

öğlen yürüyüşünü yap gene ve kendini affet

Maşaallah canım haftaya ben de rus yapacağım

Gel canım rus yerine dukan yap bizimle
evet evet losefar sen de dukan yap. rus diyetinin çoğu günü zaten dukan gibi.bir gün 1 litre süt içiyorsun bunu dukanda da yapabilirsin, veya 200 g. haşlanmış et yiyorsun soda içiyorsun 200g. peynir yiyorsun dukana uyuyor bunlar.
tek uymayan 2 gün 800ml meyve suyu içiyorsun ya orası. dukanda ilk 2-3 gün tam protein yiyorsun 3.günden sonra ölçülü bir şekilde karbonhidrat alıyorsun diye hatırlıyorum.gel gel sen de gel. 2 günde 1,5 kilo ve takıma girmek garanti

Ya ben bilmiyorumki amaaa.
Hep sıkıcı buldum okumadim dukani. Anladığım kadarıyla sadece protein, karataya benziyor birazda karbonhidrat diyetine sanki.
Menüleri takip edeyim ben.

Canım hoşgeldin çok iyi yaptın bak ben bu sabah 64.3 çıktım 3 gün atakta 1.6 kilo verdim hadi bakalım darısı başına
3 gün atakmi? İşte kafam hepten karışıyor bu ataklara felan yahu. Ben önce anlamaliyim yoksa baya cazip geldi.

Kızlar hanı ölçüler ?
Melrin hariç kimse ölçü vermedi. Ben de bugün ilk fırsatta ölçü alıp yazicam insall inşallah.
Bu hafta sadece yürüdüm. Yuruyus harici hareket yapamadim.

sabahki menüm
1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1,5 dilim kaşar ile peynirli dukan krebi
bol su

ara şekersiz türk kahvesi

öğlen: 75 g. hindi salam,1 ayran
ikindi: 1 ayran

Tarçınlı süt içerek zayıflanır mı?

Basen ve göbekteki yağları eritmek, açlık krizine girmeden kilo vermek için tarçınlı süt içerek zayıflayabileceğinizi biliyor musunuz? Bilimsel araştırma sonuçlarına göre tarçınlı sütün zayıflamaya etkilerini, özel haberimizden öğrenin!

Tarçın, kan şekerini dengeleyen ve enerjiyi yükselten en iyi baharatlardan biridir. Kişinin daha uzun süre tok hissetmenizi sağlarken, metabolizma hızını yükselterek daha çok kalori yakmaya yardım eder.

Süt, içeriğindeki kalsiyum ile vücuttaki kötü yağların yakılmasını ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. En iyi hayvansal protein kaynaklarından biri olan süt, kasları güçlendirir ve bu sayede vücudun daha çok kalori yakmasına yardım eder. Ayrıca, süt şekeri denilen ‘laktoz’ maddesini içerir ve bu etkisiyle kişinin şeker ihtiyacını doğal yoldan karşılar.

İşte bu, zayıflamaya faydalı iki besini bir arada kullanıyorsunuz ve ayda 4 kiloya kadar yağ kaybedebiliyorsunuz. Peki, tarçınlı süt nasıl kullanılır? Tavsiye edilen kullanım yöntemi şudur: 1 su bardağı süte, yarım çay kaşığı toz tarçın ekleyip karıştırın. Bu karışımı, akşamüzerinde bir tane, uyumadan 3 saat önce bir tane olmak üzere günde toplam 2 bardak tarçınlı süt içiniz.

Tarçınlı sütün zayıflatması için dikkat etmeniz gerekenler

Emziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.

Günde toplam 1 çay kaşığı toz tarçın kullanmalısınız, daha fazlası yan etkiye sebep olabilir.

Süt, tam yağlı veya yarım yağlı olabilir; fark etmez. Hangisini seviyorsanız, onu içebilirsiniz.

Süt, sıcak ya da soğuk ya da ılık olabilir; fark etmez. Nasıl içmeyi seviyorsanız, öyle içebilirsiniz.

***2.takım 435 . Etap***

hedef52 (65,8 / / / % )
uhs( 65,0/ / / % )
zuhal32( 65,2 / / / % )

azaydidem (65,3 / / / % )
lusyen32 ( 60,3
/ / / % )
ekim2009 ( 97.4 / / / % )
Melrin(65,3/ / / % )

-yarın bu listesi kopyalayarak yeni kilomuzu uygun yere yazalım, yüzde hesaplamayı bilenler hesaplayarak yüzdelerini de girsinler, bilmeyenler de sorarak veya bildikleri kadar yapsınlar
-öğleye kadar yazmaya çalışalım
- ve en önemlisi yarına kilo vermiş olalım
haydi sallayalım listeleri

Evet gelelim benim ölçülere

Göğüs 101 önce 102
Bel 88 önce 90
Göbek 103 önce 104
Basen. 103. Önce 104
Kalça. 107. Önce 107

Ay ne hoşuma gitti. Kalça hariç incelme var. Spor hevesim geldi. Bakalım haftaya ne olacak?
Birde aylık karsilastiririz.
Hadi kızlar görelim olculrinizi.

tebrikler kaptanım

Sen bu hafta güzel geliyorsun anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…