tamam kaptanım
Ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum anlatabilir misin***2.takım 435 . Etap***
hedef52 (65,8 / / / % )
uhs( 65,0/ / / % )
zuhal32( 65,2 / / / % )
azaydidem (65,3 / / / % )
lusyen32 ( 60,3/ / / % )
ekim2009 ( 97.4 / / / % )
Melrin(65,3/ / / % )
-yarın bu listesi kopyalayarak yeni kilomuzu uygun yere yazalım, yüzde hesaplamayı bilenler hesaplayarak yüzdelerini de girsinler, bilmeyenler de sorarak veya bildikleri kadar yapsınlar
-öğleye kadar yazmaya çalışalım
- ve en önemlisi yarına kilo vermiş olalım
haydi sallayalım listeleri
Acicik gobus gitmiş.göbek:99 /98
bel :83/83
Göğüs: 89/89
kalça:109 /109
Eski kilo eksi yeni kiloBen yüzde hesaplamayı bilmiyorum anlatabilir misin
Evet canım aynen öyle.Tamam inş kızlar aman herkes bildirimde bulunsun haaa :) yapacağım şey listeyi oluşturup hep burada hem paylaşım alanında paylaşmak değil mi ?başka hiley yok sanırım
Teşekkür ederimEski kilo eksi yeni kilo
Fark çarpı 100 bolu eski kilo
Ornek: eski kilo 60 yeni kilo 59
60-59=1
1x100=100
100\60=1.67 %
ben sana yardımcı olacağım canımTamam inş kızlar aman herkes bildirimde bulunsun haaa :) yapacağım şey listeyi oluşturup hep burada hem paylaşım alanında paylaşmak değil mi ?başka hiley yok sanırım
başlangıç tarihini hatırlı yor musun?kızlara herkese günaydın çok hastaydım bu yüzden fırsat bulup giremedim.ben bu hafta 2 kilo vermişim 102 olmuşum.ama bu hafta listede yer almayacağım herhalde.menümü de gün içerisinde paylaşırım.herkese bol eksili günler olur inşallah
haftaya verirsin veremezsen sonra beraber veririzGunaydin arkadaslar bildirim yapmasam takim icin daha iyi olcak mens donemindeyim cok faxla sisim var kilo aldim 61 kiloyum maaalesef((
Allah analı babalı büyütsün .....günaydın kızlar bugün heyecanlı bir gün kızkardeşim doğum yapıyor hastanedeler şuan
bende şimdi işten çıkıp hastaneye gidicem
kaptanım kusura bakmazsan bu hafta listeyi ben yapmasam haftaya yapan arkadaşla yer değişsek
forma girerim ama düzenli olarak bakamam
kızlar görüşürüz öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?