Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende menümü anlatayım sabah menemen peynir salatalık bi dilim çavdar ekmeği çay ara armut öğle brokoli karnıbahardan oluşan yağsız salata ayran ekmeksiz ara armut akşam 3 köfte salata Yoğurt ekmeksiz küçücük bi bitterrr çikolata bol bol su

Ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum anlatabilir misin

**2.takım 435 . Etap***

hedef52 (65,8 / / / % )
uhs( 65,0/ / / % )
zuhal32( 65,2 / / / % )

azaydidem (65,3 / / / % )
lusyen32 ( 60,3
/ / / % )
ekim2009 ( 97.4 / / / % )
Melrin(65,3/ / / % )

Evet kizlarn kilonuzu listeye ekleyin. Kolay gelsin.

Tamam inş kızlar aman herkes bildirimde bulunsun haaa :) yapacağım şey listeyi oluşturup hep burada hem paylaşım alanında paylaşmak değil mi ?başka hiley yok sanırım

Gunaydin arkadaslar bildirim yapmasam takim icin daha iyi olcak mens donemindeyim cok faxla sisim var kilo aldim 61 kiloyum maaalesef((

Tamam inş kızlar aman herkes bildirimde bulunsun haaa :) yapacağım şey listeyi oluşturup hep burada hem paylaşım alanında paylaşmak değil mi ?başka hiley yok sanırım
Evet canım aynen öyle.

kızlara herkese günaydın çok hastaydım bu yüzden fırsat bulup giremedim.ben bu hafta 2 kilo vermişim 102 olmuşum.ama bu hafta listede yer almayacağım herhalde.menümü de gün içerisinde paylaşırım.herkese bol eksili günler olur inşallah

dün akşam: 1 yemek kaşığı etli nohut/2 yemek kaşığı salata/1 su bardağı süt

alışverişe gittim dönüşte
20:00: çayın yanında 2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı daha etli kuru fasulye, 1 su bardağı süt

dukana uymuyor yemekler ama ben 1er kaşık tadına baksam birşey olmaz diye düşünüyorum

bu sabah:1 yumurtadan dukan krebi/1 dilim örgü 1 dilim parmak peynir/1 bardak süt
şimdi türk kahvesi

başlangıç tarihini hatırlı yor musun?
3 cuma takımda olma kuralı var.3. cuma listeye alınıyor yeni üye
bir de hedef kilon neydi?

Allah analı babalı büyütsün .....

Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.0
Fark 1.300
bana yetrde artar bile guzel rakam benim icn :)
Bu araa olculerimi ilk kez aldim
Diyete ilk basladgim zmanda almostim ama olculer nerde suan bilmiyorum oyuzden smdiki olculerimi yazicam her hafta alicam :) siz nasl aliyosunz bilmedgim icn
Bel aldgim gbi yazicam

Gogus 91
Gobek 86
Bel 90
Kalca 96
sag bacak baldir 57
Basen 91
Gogus alti mide dedgimiz yer 80

valla heryerimi ulctum hangisi dgruysa bana soleyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…