başlangıç tarihimin geçen hafta çarşamba olması lazım dı.hedef kilom da 85başlangıç tarihini hatırlı yor musun?
3 cuma takımda olma kuralı var.3. cuma listeye alınıyor yeni üye
bir de hedef kilon neydi?
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.0
Fark 1.300
bana yetrde artar bile guzel rakam benim icn :)
Bu araa olculerimi ilk kez aldim
Diyete ilk basladgim zmanda almostim ama olculer nerde suan bilmiyorum oyuzden smdiki olculerimi yazicam her hafta alicam :) siz nasl aliyosunz bilmedgim icn
Bel aldgim gbi yazicam
Gogus 91
Gobek 86
Bel 90
Kalca 96
sag bacak baldir 57
Basen 91
Gogus alti mide dedgimiz yer 80
valla heryerimi ulctumhangisi dgruysa bana soleyin
günaydın kızlar
geçen hafta:61,7
bu hafta:61,1
fark:0,6
mutluyummmmmm listeye girmeme 1,7 kg var daha
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.0
Fark 1.300
bana yetrde artar bile guzel rakam benim icn :)
Bu araa olculerimi ilk kez aldim
Diyete ilk basladgim zmanda almostim ama olculer nerde suan bilmiyorum oyuzden smdiki olculerimi yazicam her hafta alicam :) siz nasl aliyosunz bilmedgim icn
Bel aldgim gbi yazicam
Gogus 91
Gobek 86
Bel 90
Kalca 96
sag bacak baldir 57
Basen 91
Gogus alti mide dedgimiz yer 80
valla heryerimi ulctumhangisi dgruysa bana soleyin
kızlarr bende 64.3 kiloyum geçen hafta 65.2 fark 0.9
bence çok güzel kilo vermişsim
sabah nasıl olmuş da kilomu paylaşmamışım şaşırdım , haftanın en önemli olayı oysaki
bu gün dukan diyetimin 2. gunu
dün değil önceki akşam başlamıştım
bugünü tamamlarsam 2,3 gün edecek (1 öğünü 0,3 saydım)
atakta sanırım peynir süt gibi şeyler yokmuş ama ben yedim
seyir evresini güzel biri inceleyeyim düzgün devam edelim
teşekkürler bir uğrayayım dukancıların sayfasına da.Canm dukana basladigindan beri kac kilo verdin bu arada aramiza hosgeldin :) dukan saf protein aklina protein ne gelirse iyice arastr sutte var peynrde var yogurtta var hepsi yagsiz ama bn peynri norml yiyorum yogurduda sadece sutu yarm yagli iciyorum bu sekildede ayda 8 kilo verenler var diyet bttiginde bunyeyi sasrtmamak icn yagsiz kullanmamis hic biseyi bnde ole yapmayi dsunuyorum en azndan yarm yagli olmasina bakiyorum
Dukana ozek yemekler var cok gzel yapmasi kolay degisik tarifler var inanin misafirin bile geldiginde o yemegi yap sadece kendine tuzsuz yap dgerlerine tuz kat norml yemk gbi yani diyet yemek demezsin okdr gzel tarifler var dukan seyir evresinde birgun saf protein birgun sebze protein gunu olrak yapipsun buna 1/1 deniyo tabi 5/5 yapanda var 5 gun sbze+protein 5 gun protein ama tabi cok kilolular yapipmus bunu 2/2 3/3 4/4 bu sekilde seyir evresi kiloya gore degisiyo yani dukanin sitesine girip test yap canim bence bide dukan kadnlar kulbunde bu diyeti yapanvar oraya gelip bizimle sende paylasimda bulunup motive olablirsn hem bilmedgin seyleride ogrenirsin bence faydali olucaktir sana zuhalle bende orda paylasimda bulunuyoruzhadi bakalim hayrli olsun dukan diyetimiz
akşama tavuk salata çorba var. dünden kalan nohut ve pilavımız da var (belki kopya çekersin ,ilginç birşey değil ama yazayım dedim)kızlar menümü paylaşayım
sabah omlet,peynir.2 dilim ekmek
öğle 2 kasık pilav,köfte,salata
akşamı da sonra paylaşırım.daha ne yemek yapacağım derdim var.Benim ufaklık gece uyumuyor.bütün işlerim kalıyor.bu hafta zaten çok saçma sapan geçti.inşallah hafta sonu ile toparlanacağım.
**2.takım 435 . Etap***
hedef52 (65,8 / / / % )
uhs( 65,0/ / / % )
zuhal32( 65,2 / / / % )
azaydidem (65,3 / / / % )
lusyen32 ( 60,3/ / / % )
ekim2009 ( 97.4 / / / % )
Melrin(65,3/ 65,0/0,3 / 0,45% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?