bekleyelim biraz daha canımçok tşk ederim hedefcim ve ümran_63 yardım ettiniz.uhs bildirimde bulunmadı napayımm ortalama hesaplayıp paylaşıma göndereyim mi
estağfurullah canım son hali orda taşıyabilirsindoğrumudurrrr hımmm tamam canım benim çok soru sordum başını ağrıttım bilmemekten işte paylaşım alanına gönderiyorum
Canım 10 gün olmuş daha senin gün, haftaya cuma bizlesin inşallah.kızlara herkese günaydın çok hastaydım bu yüzden fırsat bulup giremedim.ben bu hafta 2 kilo vermişim 102 olmuşum.ama bu hafta listede yer almayacağım herhalde.menümü de gün içerisinde paylaşırım.herkese bol eksili günler olur inşallah
Canım ajanda tut kendine ve bu ölçülerini her hafta yaz ve bizle de paylaş. Bakalım haftaya ne kadar inceleceksin?Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.0
Fark 1.300
bana yetrde artar bile guzel rakam benim icn :)
Bu araa olculerimi ilk kez aldim
Diyete ilk basladgim zmanda almostim ama olculer nerde suan bilmiyorum oyuzden smdiki olculerimi yazicam her hafta alicam :) siz nasl aliyosunz bilmedgim icn
Bel aldgim gbi yazicam
Gogus 91
Gobek 86
Bel 90
Kalca 96
sag bacak baldir 57
Basen 91
Gogus alti mide dedgimiz yer 80
valla heryerimi ulctumhangisi dgruysa bana soleyin
Ay keske bastan olctugum kagidi bulabilseydim acaba ne kadr incelmisim farki grurdum en azindan merak ettimCanım ajanda tut kendine ve bu ölçülerini her hafta yaz ve bizle de paylaş. Bakalım haftaya ne kadar inceleceksin?
Hakkinda hayirli ne ise o olsun canim, keske bu durumu sabah soyleseydinde listede belirtseydik.kızlar en fazla kaç hafta izinli sayılıyoruz
ben paylaşım da bulunamıyorum bedenen ve ruhen çok düşük moddayım kimseyi kötü etkilemek istemem 1.5 aydır kilo veremedim o kadar dikkat ve kısıtlamaya rağmen herkes patır patır veriyor ben veremeyince iyice moralim çöküyor kurallar ve yarışma bana göre değil galiba
şu beden ve ruh halimi toparlayınca arada gelir kim ne kadar kilo vermiş bakarım hem buraya hem 100 kilo üzeri birlikte zayıflıyora kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler hepinize
Canım hiç moralini bozma benimde veremeyip aldığım yerimde saydığım dönemler çok oldu .ayrılma gel bizimle sende dukan yap.ideal kilona göre test yap ve başla kesin vereceksin.kilo veremediğim döneemlerde mesela meyveyi çok yerdim meyveden bişey olmaz gibi gelirdi sınır yoktu ama yanlış biliyormuşum artık sayıyla yiyorum şuan duanda hiç yok biraz daha sabır gayrett iradeee....moralimi bozup hıraktığım dönemlerde kilo alarak dönmüşümdür gel devam edelimmmkızlar en fazla kaç hafta izinli sayılıyoruz
ben paylaşım da bulunamıyorum bedenen ve ruhen çok düşük moddayım kimseyi kötü etkilemek istemem 1.5 aydır kilo veremedim o kadar dikkat ve kısıtlamaya rağmen herkes patır patır veriyor ben veremeyince iyice moralim çöküyor kurallar ve yarışma bana göre değil galiba
şu beden ve ruh halimi toparlayınca arada gelir kim ne kadar kilo vermiş bakarım hem buraya hem 100 kilo üzeri birlikte zayıflıyora kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler hepinize
Hayir o kadar kotu degilsin oluyor arada duraksamalar moral bozukluklari. Ince dusunceni alkisliyorum evet takima katki saglamak icin yarisma ruhunu kaybetmemek lazim ama olmuyor .disardan bakildiginda takimimiz pasif gozukuyordu gecen haftaya kadar ama biribirimize ornek olup 3kisi dukanci olduk.ben daha 3gun once diyet yapamiyorum olmuyor diyordum bugun dkiyetteyim diyorum.takimimizdaki uyelerin cogu 6aydan uzun suredir burada kimi uzun bir mesafe kat etyi kimimiz kilo verip alma modundayiz ,hemfikir oldugumuz nokta su :takimdan uzaklasmak bize yaramiyor.gidersen kilo alirsin gitmezsen elli olmaz 3gun sonra sen de kenfini yoplarsin. Gene de gideceksen bil ,kilo alip donen uye izinde aldigi kiloyu vermeden takima giremiyor.yasasin kotuluk bu bile gaz veriyor insana.kızlar en fazla kaç hafta izinli sayılıyoruz
kız bir de ben o 3 haftada 2 kilo verip gelirmişim :)))Hayir o kadar kotu degilsin oluyor arada duraksamalar moral bozukluklari. Ince dusunceni alkisliyorum evet takima katki saglamak icin yarisma ruhunu kaybetmemek lazim ama olmuyor .disardan bakildiginda takimimiz pasif gozukuyordu gecen haftaya kadar ama biribirimize ornek olup 3kisi dukanci olduk.ben daha 3gun once diyet yapamiyorum olmuyor diyordum bugun dkiyetteyim diyorum.takimimizdaki uyelerin cogu 6aydan uzun suredir burada kimi uzun bir mesafe kat etyi kimimiz kilo verip alma modundayiz ,hemfikir oldugumuz nokta su :takimdan uzaklasmak bize yaramiyor.gidersen kilo alirsin gitmezsen elli olmaz 3gun sonra sen de kenfini yoplarsin. Gene de gideceksen bil ,kilo alip donen uye izinde aldigi kiloyu vermeden takima giremiyor.yasasin kotuluk bu bile gaz veriyor insana.
Izin en az 2haftalik oluyor dun habetimiz olmadi haftaya cuma iznli yazilirsin 2hafta da oyle 3hafta uzak kalirsin buralardan...
Sen bilirsin,denemesi bedavakız bir de ben o 3 haftada 2 kilo verip gelirmişim :)))
sağol hedefcim yazdıkların iyi geldi bana inşallah kilo almadan verip dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?