Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar sabshtan beri siteye girip yazayim diyorum anca girebildim.benim telefonun internete baglanma hizi cok yavas once esimin telefonunu elime gwcirmem gerekiyor hep.buhun misafirletimiz vardi evde pasta birek de haxirdi once heo beraber disarda balik yedik sonra eve gwceriz zannediyordum mesirelik alana gectik cay muhabbet derken aksam oldu.yspilan pasta boregin cogunu posetleyip yolluk olarak verdim misafirime ama tabi onlar da bollll antep fistiklu kadayif getirmisler

Bu sabahki kilom 64.9idi dukana baslayali 600g.gitmis oldu.az oldu biraz.
Bugun de salata yemeye basladim.

Menum
Sabah.sosisli kasarli yulafli yumurta.tavuk taslik.salata
Ara.sutlu damlasakizli turk kahvesi
ara.1bardak mahlepli zerdecalli zencefilli sut
oglen.1iri alabalik. bol salata. malesef donrasinda cukulatali turk kahvesi

aksam.1bardak mahlepli sut.ceyrek kibrit kutusu kadayif.2isirik pogaca.yarim kibrit kutusu kek.
son yediklerim az bile olsa 3cesit olunca cok oldu
umarim sabaha gene kilo vermis olurum.

Ilk hedefim 61.9

Bende menümü anlatayım sabah tavada yumurta peynir domates salatalık yerken eşim diyetimi sabote etti cısssss yedim ara yok öğle sabote devam etti 2 tane cısssss peynir 1 tane de kurabiye ara gene yok akşama dur artık dedim küçük kasede nesfitli yulaflı karışım vardı

Su cisslari epey merak ettim

Gunaydin kizlar
Baklavalar borekler islak kek un kurabiyesi ve kisir yapmak uzere sisirilmis bi suru bulguru olan bir mutfaktan selamlar...
Borek ve kurabiyenin cogunu misagirimle gondermistim ev halkina yetecek kadar ayirmistim. Ev halki henuz bitiremedi onlari.islak kekin de cogunu dondurucuya kaldirdim.kafayifin birazini ayirip kalanini ya is yerine gotururum ya da yardima gelen kadina derim eve gotur diye.en son gelen antep fistikli baklavayi dondurucuya kaldirip teeeeek teeeek yemistim.o da tehlikeli benim icin.

Efenim bir de bu sabah acaba kilom 64.5 falan olmusmudur diye hevesle tartildim ama kilom artmisti.dun bol salata yedim ufak tefek kacamaklar da herhalde baskule yansidi.

Bu sabahki menum
1dukan krebi.1haslanmis yumurta.domates salatalik.maydanoz.5zeytin.borekten kekten birkac isirik ve o kadayiftan ceyrek kibrit kutusu buyuklugu
Ara.1sekerli kahve
Bu cislarla araya mesafe koymak ne kadar zor

Merhaba kızlar bu gruba davet edildim. Diyetime daha başlamadım. Bugün almam gereken eksikler var. İnşallah yarın başlıyorum. Sizlerde kısaca grubumuzdan Bahsedermisiniz kaç kişiyiz ne zamandır buradasınız kaç kilo verdiniz vs

poşetleyip vererek çok iyi yapmışsın.kadayıfıda ya bugün misafir çağır onlara ikram et ya da komşulara ver.ben öyle yapıyorum

zaten hep bu eşler bizi yoldan çıkartıyor.

ben geçen yazdıklarınan cevap vermiştim ki bunu yeni gördüm.bence o artışa takılma anlık bişeydir.
o cıslar var ya...ama güzel olan herşey de cıs.

canım hoş geldin.benim ismim merve.ben de yeniyim.bu cuma listeye gireceğim ve daha kilo veremedim amaaaaaa cumaya mutlaka vermiş olacağım.sen de kendinden bahsedermisin.kaç kilosun.kaç kilo olmak istiyorsun

Hosgeldin tubE="tubaeymen, post: 43093784, member: 616428"]Merhaba kızlar bu gruba davet edildim. Diyetime daha başlamadım. Bugün almam gereken eksikler var. İnşallah yarın başlıyorum. Sizlerde kısaca grubumuzdan Bahsedermisiniz kaç kişiyiz ne zamandır buradasınız kaç kilo verdiniz vs[/QUOTE]
Hosgeldin tuba
Ben kalmak istemeyeceyecegin kadar uzun süredir buradayim.kilo verip arum.yani sürekli dkkat edebilen biri olamadim.kilom 65 civarı
Takdan 3-4kisi buu sira dukan ditine basladik

kızlar menümü paylayaşayım
sabah 1 parça peynir (nerdeyse bişey yemedim).
öğle 3 patates ile salata yapmıştım onu yedim,
ara 1 bardak süt içtim
yorgunluktan ayaklarım ağrıyor pazar günü park çok kalabalık oluyor.yarın da temizlik günü.artık isyanlardayımmmm.
akşama menümde çorba ve salata planlıyorum.sabah tartıldım 101,5 çıktım.sanırım bu iyi birşey.en son tartıda 104tüm.her sabah tartılıp kontrol edeceğim artık.o kadar kendimi bıraktım ki tartıya bile çıkmıyordum.

Bende menümü anlatayım sabah az yağlı tavada yumurta tost domates salatalık çay ara yok öğle sandviç azda pizza meyve suyu ara 2 kurabiye akşam hamsi salata ekmeksiz bol bol su

Pek aktif bir grup değilmiyiz yoksa pazar rehaveti mi?

valla bende geldim geleli bunu çözemedim
genelde hafta ici is yeri bilgisayarindan katiliyor arkadaslar.ben de oyle.haftasonu is guc var ve biraz da telefondan girmek zor benim icin

bir de kilo vermefim diyorsun veriyorsun iste

Bende menümü anlatayım sabah az yağlı tavada yumurta tost domates salatalık çay ara yok öğle sandviç azda pizza meyve suyu ara 2 kurabiye akşam hamsi salata ekmeksiz bol bol su

Umarim aksam dikkat etmissindir yoksa kahvalti oglen ve araogunun karbonhidrat dolu olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…