Haklısın yaa yarından itibaren menu bildirimine başlayayım. İzne ayrildigim kilodan 1.4 kilo artidayim. 2 en fazla 3 haftada onları verip listeye girerim inşaallah...Aklima tubaeymen kac kisisiniz diyince sen geldin valla.kalp kalbe karsiymis buralarda kal kilo verip takima girmen kolay olur.
kızlar en fazla kaç hafta izinli sayılıyoruz
ben paylaşım da bulunamıyorum bedenen ve ruhen çok düşük moddayım kimseyi kötü etkilemek istemem 1.5 aydır kilo veremedim o kadar dikkat ve kısıtlamaya rağmen herkes patır patır veriyor ben veremeyince iyice moralim çöküyor kurallar ve yarışma bana göre değil galiba
şu beden ve ruh halimi toparlayınca arada gelir kim ne kadar kilo vermiş bakarım hem buraya hem 100 kilo üzeri birlikte zayıflıyora kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler hepinize
of of of son yazdığın müthişmiş...Kizlar sabshtan beri siteye girip yazayim diyorum anca girebildim.benim telefonun internete baglanma hizi cok yavas once esimin telefonunu elime gwcirmem gerekiyor hep.buhun misafirletimiz vardi evde pasta birek de haxirdi once heo beraber disarda balik yedik sonra eve gwceriz zannediyordum mesirelik alana gectik cay muhabbet derken aksam oldu.yspilan pasta boregin cogunu posetleyip yolluk olarak verdim misafirime ama tabi onlar da bollll antep fistiklu kadayif getirmisler
61,9Bu sabahki kilom 64.9idi dukana baslayali 600g.gitmis oldu.az oldu biraz.
Bugun de salata yemeye basladim.
Menum
Sabah.sosisli kasarli yulafli yumurta.tavuk taslik.salata
Ara.sutlu damlasakizli turk kahvesi
ara.1bardak mahlepli zerdecalli zencefilli sut
oglen.1iri alabalik. bol salata. malesef donrasinda cukulatali turk kahvesi
aksam.1bardak mahlepli sut.ceyrek kibrit kutusu kadayif.2isirik pogaca.yarim kibrit kutusu kek.
son yediklerim az bile olsa 3cesit olunca cok oldu
umarim sabaha gene kilo vermis olurum.
Ilk hedefim 61.9
hoş geldin tatlım ben bir senedir buradayım alma-verme süreci ortalama 16 kg verdim ..10 kg daha vermeyi planlıyorumMerhaba kızlar bu gruba davet edildim. Diyetime daha başlamadım. Bugün almam gereken eksikler var. İnşallah yarın başlıyorum. Sizlerde kısaca grubumuzdan Bahsedermisiniz kaç kişiyiz ne zamandır buradasınız kaç kilo verdiniz vs
biz de kışın genelde pazarları balık yiyoruz henüz sezonu açmadık amaKursa gidiyorum eşim ne hazırladıysa bugün öğünüm o oldu akşam tavada balık kızartma usulü değil çevirerek o vardı yanında salata ama ekmek yoktu pazar günü için fena değildi
hoş geldin canım ben de izinliyim şu an, gruba girmeme 2,3 kg kaldıHaklısın yaa yarından itibaren menu bildirimine başlayayım. İzne ayrildigim kilodan 1.4 kilo artidayim. 2 en fazla 3 haftada onları verip listeye girerim inşaallah...
hoş geldin canım ,, 8 kasıma 21 gün var ( 3 hafta) verirsin bence bugünden başlagünaydın kızlar uhs kısa bir tatilden sonra geri döndü öncelikle cuma günü giremedim çok özür dilerim ama yoğundum bebiş,oğlum gelen giden öğle yemeği akşam yemeği hele dün çok kalabalıktık bittim resmen
yemek durumuma gelince son günlerden çok yemeğe başladım sürekli acıkıyorum kendimi frenleyemiyorum
bugün işyerinde ki kız arkadaşımı da görünce daha çok hırslandım kız 80 kilolardan benimle aynı kiloya düşdü inanamıyorum.
benim birşeyler yapmam lazım ufffff yardım edin yaaaa
8 kasım doğum günüm o güne kadar 63 olmak istiyorum şuan 66 olmuşumdur.vermem lazım
canım hoşgeldin bende uhs 30 yaşındayım 25 aylık oğlum var allah bağışlarsa öncelikle bebişine geçmiş olsun canım allahım sağlık sıhhat nasip etsin benimde yiğenim oldu 5 günlük sarılık oldu oda canım benim doktor bol bol emzir demişGünaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim. Benim iki oğlum var biri 4 yaşında adı Eymen diğeri 2 aylık yok bile onun adıda efe. Dün gece efe çok rahatsızdı. Akşam üstü genzi tıkalıydı bunun üzerine birde gaz sancısı eklenince sabaha kadar kucağımdaydı bugün kontrolü var. Çok üzgünüm bu kadarcık bebeği nasıl hasta ettim
inşallah bugün başlıyorum bende boyum 160 cm kilo an itibariyle 87 hedefim 65 olabilsem çok iyi ama ben 70' e razıyım yani hedef 70 ve ben bu kiloyu hazirana kadar verecem inşallah 8 koca ay neler olmaz ki? Bekleyelim görelim.Bu sürede sizlerden destek bekliyorum kırılır alınır diye düşünmeyin. Kırılmaca yok. Bende Herzaman yardıma hazırım.
gel biz dukana başladık sen de katıl bizegünaydın kızlar uhs kısa bir tatilden sonra geri döndü öncelikle cuma günü giremedim çok özür dilerim ama yoğundum bebiş,oğlum gelen giden öğle yemeği akşam yemeği hele dün çok kalabalıktık bittim resmen
yemek durumuma gelince son günlerden çok yemeğe başladım sürekli acıkıyorum kendimi frenleyemiyorum
bugün işyerinde ki kız arkadaşımı da görünce daha çok hırslandım kız 80 kilolardan benimle aynı kiloya düşdü inanamıyorum.
benim birşeyler yapmam lazım ufffff yardım edin yaaaa
8 kasım doğum günüm o güne kadar 63 olmak istiyorum şuan 66 olmuşumdur.vermem lazım
geçmiş olsuncanım hoşgeldin bende uhs 30 yaşındayım 25 aylık oğlum var allah bağışlarsa öncelikle bebişine geçmiş olsun canım allahım sağlık sıhhat nasip etsin benimde yiğenim oldu 5 günlük sarılık oldu oda canım benim doktor bol bol emzir demiş
diyete gelince onda çookkk sabır göstermen gerekiyor biz herzaman yanındayız
losefarı örnek almanı tavsiye ederim.çok güzel kilo verdi çok hırslı benim gelgitlerim çok beni örnek alma
yolun açık iştahın kapalı olsunTeşekkür ederim uhs ya ben bi hata yaptım herhalde uykusuzluktan yanlış takıma atmışım mesajımı ben bu takımda değilim çok özür dilerim
bende tekrardan 21 gün yarışı yapalım mı diyecektim sana ben başlıyorum bugün birinci günüm kendimi diyetime odaklıcam bu seferBen de iyi ki dukan yapiyorum
gel biz dukana başladık sen de katıl bize
müemmel değliz ama en azından elimizden geldiğince hamur işinden uzak duruyoruz
Teşekkür ederim canım bu sefer hedefe varan kadar izin almayacagim inşaallah yine başıma bir kaza gelmezse tabiicanım sen grupta kalmaya bu yazdığından sonra karar vermişsin zaten ama bende birşeyler yazmak istiyorum , ben de hayatım boyunca bir sürü diyet denemeleri yaptım kendimce , diyetsiyene ise sadece 1 kez gittim....geçen sene kasım ayında bu gruba üye oldum ve hatırı sayılır boyutta kilo verdim .... Grup bana ne gibi katkılar sağladı ; öncelikle kaçamak yapmak istedğinde cuma günü tartılacağını düşünüp yapamıyorsun , arkadaşlar çok bilgili bir sürü kür , yöntem öğreniyorsun , bazı haftalar yarışarak eğlenerek zayıflıyorsun , bazen kaptandan fırça yiyip kendine geliyorsun , diyet dışı sıkıntılarını paylaşıp stres atıyorsun vs vs.... yani canım bir senedir burada olmaktan hiç sıkılmadım herşey yolunda giderse 4 aya kadar ben de mezun olmayı düşünüyorum hayırlısı artık.............
of of of son yazdığın müthişmiş...
61,9.neden 62 değillllllllllllllllllllllll
hoş geldin tatlım ben bir senedir buradayım alma-verme süreci ortalama 16 kg verdim ..10 kg daha vermeyi planlıyorum
biz de kışın genelde pazarları balık yiyoruz henüz sezonu açmadık ama
hoş geldin canım ben de izinliyim şu an, gruba girmeme 2,3 kg kaldı
hoş geldin canım ,, 8 kasıma 21 gün var ( 3 hafta) verirsin bence bugünden başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?