Boylarımız aynı canım :) ben de doğuma giderken 85 kilo civariydimGünaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim. Benim iki oğlum var biri 4 yaşında adı Eymen diğeri 2 aylık yok bile onun adıda efe. Dün gece efe çok rahatsızdı. Akşam üstü genzi tıkalıydı bunun üzerine birde gaz sancısı eklenince sabaha kadar kucağımdaydı bugün kontrolü var. Çok üzgünüm bu kadarcık bebeği nasıl hasta ettim
inşallah bugün başlıyorum bende boyum 160 cm kilo an itibariyle 87 hedefim 65 olabilsem çok iyi ama ben 70' e razıyım yani hedef 70 ve ben bu kiloyu hazirana kadar verecem inşallah 8 koca ay neler olmaz ki? Bekleyelim görelim.Bu sürede sizlerden destek bekliyorum kırılır alınır diye düşünmeyin. Kırılmaca yok. Bende Herzaman yardıma hazırım.
Hedefciimmmmm sen 61 leri mi gördün maşallahBen de iyi ki dukan yapiyorum
gel biz dukana başladık sen de katıl bize
müemmel değliz ama en azından elimizden geldiğince hamur işinden uzak duruyoruz
Atak evresi sadece 2-3 gün sürüyor yani sadece protein yenen evre. az yağlı süt yoğurt peynir dahil diğer et türleri yeniyor. kaçamaksız yapamadım ben atağı. neyse çok da önemli değil. diğer günler de proteinlere sebze ekliyorsun. yani bir gün proteinin yanında sebze yerken 1 gün yemiyorsun. veya 2 gün öyle 2 gün sebzeli vs. benim de dukan hakkında olumsu fikirlerim yok değil , diyet bitince kilo alanların kilolarını hep göbekten alması mesela...Ama çıktık bir yola. elimden geldiği kadar sağlıklı bir hale getireceğim. o yüzden kendime ilk hedef olarak yıllardır kıramadığım direnç kilosu 62yi seçtim. yani toğu topu 3 kiloyu bu şekilde verip dukanın diğer evresine güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum.güçlendirme aşamasında çok az ekmek ve 1 meyve olacak.bende tekrardan 21 gün yarışı yapalım mı diyecektim sana ben başlıyorum bugün birinci günüm kendimi diyetime odaklıcam bu sefer
ben dukana ön yargılı bakıyorum o yüzden hiç ilgilenmedim bile siz devam edin ben yanınızdayım.
hayır daha görmedimHedefciimmmmm sen 61 leri mi gördün maşallah
Tanisali 1 yıl belki daha fazla oldu fakat ben seni ilk kez 50 li rakamlara bu kadar yakın gördüm tebrik ederim
Teşekkür ederim canım hoşuma gitti, hırslıyım gerçekten yakınımdakiler de azmime hırsıma hayret ediyorcanım hoşgeldin bende uhs 30 yaşındayım 25 aylık oğlum var allah bağışlarsa öncelikle bebişine geçmiş olsun canım allahım sağlık sıhhat nasip etsin benimde yiğenim oldu 5 günlük sarılık oldu oda canım benim doktor bol bol emzir demiş
diyete gelince onda çookkk sabır göstermen gerekiyor biz herzaman yanındayız
losefarı örnek almanı tavsiye ederim.çok güzel kilo verdi çok hırslı benim gelgitlerim çok beni örnek alma
canım dukan olmasa da hamur işinden uzak duruyoruz yaBen de iyi ki dukan yapiyorum
gel biz dukana başladık sen de katıl bize
müemmel değliz ama en azından elimizden geldiğince hamur işinden uzak duruyoruz
kaçamaksız 21 güne ben de varım , ben de dukana önyargılıyım aslında o diyeti bırakanların sonradan kilo alma mevzusunu duymuştum. Bir de ekstra birşeyler hazırlanması gereken diyetllerden sinir oluyorum , karatay keki-dukan krebi gibi sankş kasıyor insanıbende tekrardan 21 gün yarışı yapalım mı diyecektim sana ben başlıyorum bugün birinci günüm kendimi diyetime odaklıcam bu sefer
ben dukana ön yargılı bakıyorum o yüzden hiç ilgilenmedim bile siz devam edin ben yanınızdayım.
Ben de geçen hafta öğlen arası yürüyüş yaparken kaza gibi bir şey atlattım ..yaya geçindyim yeşil ışık yandı derken arabanın biri neredeyse beni eziyordu bana diyor ki adam ''ne yapıyorsun sen '' ben de dedim ki ''yeşil ışık yanıyor ''diye ...adam da '' tamam da duramadım '' dedi.Sanki onun durup durmaması benim problemim ...ama gerçekten korktumTeşekkür ederim canım bu sefer hedefe varan kadar izin almayacagim inşaallah yine başıma bir kaza gelmezse tabii
Anacım sen yazdın ben yoruldum resmenAtak evresi sadece 2-3 gün sürüyor yani sadece protein yenen evre. az yağlı süt yoğurt peynir dahil diğer et türleri yeniyor. kaçamaksız yapamadım ben atağı. neyse çok da önemli değil. diğer günler de proteinlere sebze ekliyorsun. yani bir gün proteinin yanında sebze yerken 1 gün yemiyorsun. veya 2 gün öyle 2 gün sebzeli vs. benim de dukan hakkında olumsu fikirlerim yok değil , diyet bitince kilo alanların kilolarını hep göbekten alması mesela...Ama çıktık bir yola. elimden geldiği kadar sağlıklı bir hale getireceğim. o yüzden kendime ilk hedef olarak yıllardır kıramadığım direnç kilosu 62yi seçtim. yani toğu topu 3 kiloyu bu şekilde verip dukanın diğer evresine güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum.güçlendirme aşamasında çok az ekmek ve 1 meyve olacak.
Teşekkür ederim canım hoşuma gitti, hırslıyım gerçekten yakınımdakiler de azmime hırsıma hayret ediyor
canım dukan olmasa da hamur işinden uzak duruyoruz ya
kaçamaksız 21 güne ben de varım , ben de dukana önyargılıyım aslında o diyeti bırakanların sonradan kilo alma mevzusunu duymuştum. Bir de ekstra birşeyler hazırlanması gereken diyetllerden sinir oluyorum , karatay keki-dukan krebi gibi sankş kasıyor insanı
Ben de geçen hafta öğlen arası yürüyüş yaparken kaza gibi bir şey atlattım ..yaya geçindyim yeşil ışık yandı derken arabanın biri neredeyse beni eziyordu bana diyor ki adam ''ne yapıyorsun sen '' ben de dedim ki ''yeşil ışık yanıyor ''diye ...adam da '' tamam da duramadım '' dedi.Sanki onun durup durmaması benim problemim ...ama gerçekten korktum
Anacım sen yazdın ben yoruldum resmen
benim boyum 1,55 ....2 doğumdan sonra diyet olayına 76 ile başladım al gülüm ver gülüm şu an 61,7 kiloyum( ramaznda 58,5i gördüm)izindeyim şu an ....benim hedefim başlarda 55 kg olmaktı....Ama yarışma gruplarını falan takip edince ya da bizim gruptan başka arkadaşları görünce ( örnek boy 1,60 50 kg olmak isteyenleri) ben de hedefimi 52 olarak güncelledim...hedefime şu an 10 kg var.....
canım yanlış anlama motivasyonuna hayran olduğumu daha önce de belirtmiştim.. ben mesela diyetisyen olayını da sevmiyorum özgür olmalıyım ....zaten çok şükür neyin kilo yaptığını , az yememiz gereken ya da sınırsız tüketebileceğimiz gıdaların hepsini çoğumuz biliyoruz ....Buna göre dikkat ediyoruz kuralsız yani.....ben şu ana kadar bir kez 5'de 5 ....bir kez de rus diyeti yaptım onları yapmamdaki en büyük etken kilo verme olayımın durması ve de kısa vadeli olmalarıydı.....Söylediklerin de çok haklısın ideal kilomuza ulaşınca hayatımız boyunca dikkat edeceğiz inş....Bence bu kadr on yargili olmayin dukana o kilobalanlar ya guclendirme evresini yapmamis oluyolar yada diyet biter bitmez homino girtlak hamur islerine saldiriyolar snra kilo alinca dukan yuznden diyolar aslnda bu her diyet icn gecerli bisey oyuzden ben bu dyete basladysam sonuna kadr btun evrelerin hakkini vererek yapmaya calisiyorum ilk zamnlar bzdum fln ama artk hergun dukandaki yrumlari okuyrak kendimi motive ediyorum kacamak yok iki gundr bu sekildede devam edicem insallahhh ve ben inaniyorum verdigim kilolari almicam ki sole bseyde koruma evresnde hayatimn sonuna kadr haftanim bir gunu protein yapicam ve haftalik odem atma detox gbi dsunun bnu ki bence cok iyi bsey zten insan yememeye alisinca mide kculdukce bigun cokda yese ertesi gun normal yedginde eski duzenine gri dnuyo hatta kilosuna yani bende ole oluyo oyuzden bence kizlar biraz arastirin derim yorumlari okuyun bu kadr on yargili olmayin bize katilin bizide motive edin
kaçgünde vermeyi düşünüyorsun gün sayalım mı demiştim aşağıda yazmışsınAtak evresi sadece 2-3 gün sürüyor yani sadece protein yenen evre. az yağlı süt yoğurt peynir dahil diğer et türleri yeniyor. kaçamaksız yapamadım ben atağı. neyse çok da önemli değil. diğer günler de proteinlere sebze ekliyorsun. yani bir gün proteinin yanında sebze yerken 1 gün yemiyorsun. veya 2 gün öyle 2 gün sebzeli vs. benim de dukan hakkında olumsu fikirlerim yok değil , diyet bitince kilo alanların kilolarını hep göbekten alması mesela...Ama çıktık bir yola. elimden geldiği kadar sağlıklı bir hale getireceğim. o yüzden kendime ilk hedef olarak yıllardır kıramadığım direnç kilosu 62yi seçtim. yani toğu topu 3 kiloyu bu şekilde verip dukanın diğer evresine güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum.güçlendirme aşamasında çok az ekmek ve 1 meyve olacak.
olur sayalım 25 gün bu sefer yapalım hedefcim bu sefer başaralım seninle ben
yanlış anlama yok canım..... verelim de kilocukları nasıl verirsek verelimHem dusunuyorumda bundan oncede yaptgim diyetler cokda saglikli degildi 80 kiloyla basladim diyete hep hizli kilo verdiren diyetler yaptim isvec gbi 4 gunde 4 kilp verdiren diyetler gbi tamam dyeti brakinca 1 kilosunu ertesi gun aldigim cok oldu ama oda odem buna kesinlikle inaniyorum ama dukana baslamadn once bayramdan bir hafta oncesnden diyeti braktik zuhalle ben 64.8 dm braktigim ve 1 ay kdr dyet yapmadm bazen cok yedm bazen az yedm bazen dkkat ettim bazen hep yuruyus yaptm yedklerimi yakmak icn caymdan ictm ne blim ama geri dndugumde 65.5 kiloydum ve cokda almamistim ki buda odemdi yani buna eminim okdr sok dyetten snra 1 ayda alsam geri alrdim bence verdgim kilonun 5 kilosunu mesela dukan bana saglikli gelmeye basladi nedense
Yanls anlamayin dsuncelerimi siznle paylasmak istedm sadece
ben de varım ben de neydi adı'' KAÇAMAKSIZ 21 GÜN''kaçgünde vermeyi düşünüyorsun gün sayalım mı demiştim aşağıda yazmışsın
olur sayalım 25 gün bu sefer yapalım hedefcim bu sefer başaralım seninle ben
Boyum 163 Cm bende önce 60 olayım bakarım diyordum ama artık 55 olmak istiyorum işte bu ara sıkıntılı üçyüz gram ver beş yüz gram al derken sinir oluyorum ramazanda bende 63 gördüm ama tatilde bol bol yemenin cezası geri aldım bi 59 u görsem çok mutlu olacağımbenim boyum 1,55 ....2 doğumdan sonra diyet olayına 76 ile başladım al gülüm ver gülüm şu an 61,7 kiloyum( ramaznda 58,5i gördüm)izindeyim şu an ....benim hedefim başlarda 55 kg olmaktı....Ama yarışma gruplarını falan takip edince ya da bizim gruptan başka arkadaşları görünce ( örnek boy 1,60 50 kg olmak isteyenleri) ben de hedefimi 52 olarak güncelledim...hedefime şu an 10 kg var.....
Bu arada sen de süper kilo vermişsin tebrik ederim canım.(boyun kaç bu arada)
ben de ramazandan sonra dikkat etmedim 4 kilo olarak geri döndü çok üzüldüm ...artık bundan sonra d,kkat edrizBoyum 163 Cm bende önce 60 olayım bakarım diyordum ama artık 55 olmak istiyorum işte bu ara sıkıntılı üçyüz gram ver beş yüz gram al derken sinir oluyorum ramazanda bende 63 gördüm ama tatilde bol bol yemenin cezası geri aldım bi 59 u görsem çok mutlu olacağım
Edelim arkadaşım bende çok üzüldüm ben bi daha şişman olmak istemiyorumben de ramazandan sonra dikkat etmedim 4 kilo olarak geri döndü çok üzüldüm ...artık bundan sonra d,kkat edriz
61.9 dememiş miydin ??hayır daha görmedim
Verilmiş sadakat varmış.. ama ben olsam adama blöf yapardım bu ukalaligi üzerine. Kamera kayıtları vardır illaki seni şikayet edeceğim deseydin de gorseydi2ukalalik yapmak neymiş. Hem suçlu hem güçlü hem de ukala...Teşekkür ederim canım hoşuma gitti, hırslıyım gerçekten yakınımdakiler de azmime hırsıma hayret ediyor
canım dukan olmasa da hamur işinden uzak duruyoruz ya
kaçamaksız 21 güne ben de varım , ben de dukana önyargılıyım aslında o diyeti bırakanların sonradan kilo alma mevzusunu duymuştum. Bir de ekstra birşeyler hazırlanması gereken diyetllerden sinir oluyorum , karatay keki-dukan krebi gibi sankş kasıyor insanı
Ben de geçen hafta öğlen arası yürüyüş yaparken kaza gibi bir şey atlattım ..yaya geçindyim yeşil ışık yandı derken arabanın biri neredeyse beni eziyordu bana diyor ki adam ''ne yapıyorsun sen '' ben de dedim ki ''yeşil ışık yanıyor ''diye ...adam da '' tamam da duramadım '' dedi.Sanki onun durup durmaması benim problemim ...ama gerçekten korktum
Anacım sen yazdın ben yoruldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?