canım yanlış anlama motivasyonuna hayran olduğumu daha önce de belirtmiştim.. ben mesela diyetisyen olayını da sevmiyorum özgür olmalıyım ....zaten çok şükür neyin kilo yaptığını , az yememiz gereken ya da sınırsız tüketebileceğimiz gıdaların hepsini çoğumuz biliyoruz ....Buna göre dikkat ediyoruz kuralsız yani.....ben şu ana kadar bir kez 5'de 5 ....bir kez de rus diyeti yaptım onları yapmamdaki en büyük etken kilo verme olayımın durması ve de kısa vadeli olmalarıydı.....Söylediklerin de çok haklısın ideal kilomuza ulaşınca hayatımız boyunca dikkat edeceğiz inş....
geçmiş olsun , her zaman yeşil yansa da arabaların durmama gibi bir riski var, en büyük hak yaşama hakkı, bu hakkı elde etmek için bazen başka haklardan vaz geçmek gerekiyorTeşekkür ederim canım hoşuma gitti, hırslıyım gerçekten yakınımdakiler de azmime hırsıma hayret ediyor
canım dukan olmasa da hamur işinden uzak duruyoruz ya
kaçamaksız 21 güne ben de varım , ben de dukana önyargılıyım aslında o diyeti bırakanların sonradan kilo alma mevzusunu duymuştum. Bir de ekstra birşeyler hazırlanması gereken diyetllerden sinir oluyorum , karatay keki-dukan krebi gibi sankş kasıyor insanı
Ben de geçen hafta öğlen arası yürüyüş yaparken kaza gibi bir şey atlattım ..yaya geçindyim yeşil ışık yandı derken arabanın biri neredeyse beni eziyordu bana diyor ki adam ''ne yapıyorsun sen '' ben de dedim ki ''yeşil ışık yanıyor ''diye ...adam da '' tamam da duramadım '' dedi.Sanki onun durup durmaması benim problemim ...ama gerçekten korktum
Anacım sen yazdın ben yoruldum resmen
bu sabah kaç kiloydun?Mşl kızlar takım çok hareketli aman nazar değmesin :) kaçamaksız 25 güne ben varım.geçen haftam boşa gitti bugün dukanın 1.gününü tamamladım bu sefer bozmadan devam sabah tartıldım bakalım 25 günde ne kadar gidecekkk
hemen hedef kilonu alalımKacamaksiz 25 gün e ben de varım yaa. Çok ihtiyacım var böyle birşeye 25. Günün sonunda da izne ayrildigim kiloma donmus olurum
ben bu sabah tartıldım 61,5 (geçen cuma 61,7 idimkızlar kaçamaksız 21 gün dersek pazartesi son buluyor ya 18 diyeceğiz ya da 25 Cuma son gün olsun diyorsak.
geçen sefer 21 günü sayarken ben hariç kimse 21. gün sebat etmedi. cuma en azından bildirim günümüz olduğu için projenin sonunu kilo bildirerek getirmiş oluruz.
Başlangıç 19 ekim pazrtesi- son gün 14 kasım cuma (25 gün)
bugün kilosuna bakmayanlar yarın sabah aç karna bakıp yazabilir
offff benim il hedefimden bile aşağıdasınben bu sabah tartıldım 61,5 (geçen cuma 61,7 idim)
ödül kendime dolgu topuklu bot alıcamgünaydın kızlarrr ayyyy çok hırslandım evet kaçamaksız 25 gün bu sefer diyetime adepte olucam heran diyette olduğumu kaçamaksız 25 günü geçirmem gerektiğini midemi küçültmem gerektiğini düşünücem
ben yarın sabah tartılırım geçen hafta çok turşu yedim o yüzden kendimi çok şiş hissediyorum.bol su maydonoz yeşil çay yiyip içmeyi düşünüyorum.başka önerisi olan varsa onu da alabilirim
benimde hedefim 62 olmak
dünkü akşam menümü yazmak istiyorum eğer fazla bulan varsa daha da azaltıcam
4 kaşış mercimek pilavı
bol salata
1 dilim acılı ekmek
ayran
veeee herkes kendine ödül versin ne dersiniz ben kışlık alışverişimi bu 25 günün sonunda yapıcam.
Ah sorma aldıklarımı vermeye çalışıyom sabah 64.9bu sabah kaç kiloydun?
Canım aynı kilodayız.dün 65.9 bugün 64.9 o zaman benim hedefimde 25 gün sonunda 62 olsun :)günaydın kızlar
sabahki kilom 65,0 (oysa içimden bir his 64,5 olurum diyordu)
Kaçamaksız 25 GÜN/hedefim bu süre sonunda 62ye düşmek
1.gün yani dün 65,5
2.gün 65,0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?