Slm canım herşeyden yedim ama az az yedim geç yemek yemedim kaçamaklarımı erken saatlerde yaptım en önemlisi bol bol yürüdüm bunun için koşu bandımı askılıktan gerçek görevine geçirdimMelrinn tbrikler çok kilo vermişsin ne kader sürede ve nasıl verdin ? Merak ettim
1 gün de 1 kilo mu verdin süperrrrrCanım aynı kilodayız.dün 65.9 bugün 64.9 o zaman benim hedefimde 25 gün sonunda 62 olsun :)
sağol tatlım hepbirlikte çıtır olacağız inş. güzel anne ve güzel eşoffff benim il hedefimden bile aşağıdasın
aynen devam bacım
Hedef kilosu da var haa :)) daha güzelmiş..hemen hedef kilonu alalım
hergün tartıkmak şart değil ama duzenli tartıl ve bize bildir. biz bu ara gün gün tartılıp yazınca motive oluyoruzBen sabahtan ogleden sonraya kadar kurstayim o yüzden pek aktif yazamıyorum. Bir de hergün tartiliyor musunuz merak ettim.
Ben genelde haftada 1 ya da belli 2 defa tartıliyorum
bende mi yürüyüş bandı alsam canım oğlum küçük olduğu için dışarda yürüyşe pek vaktim olmuyor onun yerine eve mi alsamSlm canım herşeyden yedim ama az az yedim geç yemek yemedim kaçamaklarımı erken saatlerde yaptım en önemlisi bol bol yürüdüm bunun için koşu bandımı askılıktan gerçek görevine geçirdim
Ben de geçen kış koşu bandı aldım kızım küçük olduğu için dışarda yuruyemiyorum diye.. Hedef bilir izin almadan önce haftada 4 gün düzenli koşu bandına çıkar kendi rutinime göre en az 1 saat yürür ve kosardim. Hatta 1.5 saat bile dururdum bantta. Yediklerime de dikkat edip gayet güzel kilo vermiştim.bende mi yürüyüş bandı alsam canım oğlum küçük olduğu için dışarda yürüyşe pek vaktim olmuyor onun yerine eve mi alsam
Haklısın.. ben de şu 25 gün boyunca hergün tartilayim.hergün tartıkmak şart değil ama duzenli tartıl ve bize bildir. biz bu ara gün gün tartılıp yazınca motive oluyoruz
En son hedefin kaç senin bir de boyun ?Slm kizlar bu sabah 500 gr daha vermisim cok mutluyum63.5 kiloyum hic gormedgim kiloyu gordum sabah havalara uctum cumaya hedefim tam 63 olmak bakalim nolcak
Bu arda bende varim 25 gunluk kacamaksiz diyete 25 gunun sonunda hedefim 60 bakalim nolucak
Uhs cim senin kosu bandi en az azından bir işe yariyormus benimki suan katlı bir şekilde kaldırılmış bulunmaktakızlar 25 GÜNLÜK KAÇAMAKSIZ DİYETE başladık
isteyenler için pazartesi çarşamba ve cuma günleri tartılalım mı düzenli ne kilo verdiğimizi görürüz
birde cuma günleri ölçülerimizi yazalım nasıl incelmiş
onaya sunuyorum kabul edenler
Bende çocuklar yüzünden dışarıda vakit geçirmiyorum iş çıkışı oyalanmadan hemen eve gelirim gözümün önündeyken rahatlıyorum fırsat buldukça spor yapıyorum hem güzel kilo verdim hem de sıkılaştım sarkma olmadı benim işime çok yaradı ben sadece yediklerimi azaltarak kilo veremiyorum spor benim vücudum için şartbende mi yürüyüş bandı alsam canım oğlum küçük olduğu için dışarda yürüyşe pek vaktim olmuyor onun yerine eve mi alsam
Ben de geçen kış koşu bandı aldım kızım küçük olduğu için dışarda yuruyemiyorum diye.. Hedef bilir izin almadan önce haftada 4 gün düzenli koşu bandına çıkar kendi rutinime göre en az 1 saat yürür ve kosardim. Hatta 1.5 saat bile dururdum bantta. Yediklerime de dikkat edip gayet güzel kilo vermiştim.
Yani koşu bandına bazı kimseler gibi çamaşır askısı görevi yuklemeyeceksen kesinlikle almalısın
şimdi araştırıyorum bakalımBende çocuklar yüzünden dışarıda vakit geçirmiyorum iş çıkışı oyalanmadan hemen eve gelirim gözümün önündeyken rahatlıyorum fırsat buldukça spor yapıyorum hem güzel kilo verdim hem de sıkılaştım sarkma olmadı benim işime çok yaradı ben sadece yediklerimi azaltarak kilo veremiyorum spor benim vücudum için şart
Zadegan sen sanki hangi mesajı kimin yazdığını karıştırıyorsunUhs cim senin kosu bandi en az azından bir işe yariyormus benimki suan katlı bir şekilde kaldırılmış bulunmakta
bende de koşu bandı var. ben de bir dönem iyi kullanmıştım. koşu bandı yerine eliptik bisiklet de bakabilirsin.şimdi araştırıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?