Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaçamaksız güne günaydın daaaaa benim bakıcı ile konuştum patatesli mantı yapıyormuş (oysa ben lahana sar demiştim) o mantıyı yemek için bugün sporumu 2 saate çıkaracağım o da yetmedi trombolin de zıplarım biraz

Melrinn tbrikler çok kilo vermişsin ne kader sürede ve nasıl verdin ? Merak ettim
Slm canım herşeyden yedim ama az az yedim geç yemek yemedim kaçamaklarımı erken saatlerde yaptım en önemlisi bol bol yürüdüm bunun için koşu bandımı askılıktan gerçek görevine geçirdim

Ben sabahtan ogleden sonraya kadar kurstayim o yüzden pek aktif yazamıyorum. Bir de hergün tartiliyor musunuz merak ettim.
Ben genelde haftada 1 ya da belli 2 defa tartıliyorum

Ben sabahtan ogleden sonraya kadar kurstayim o yüzden pek aktif yazamıyorum. Bir de hergün tartiliyor musunuz merak ettim.
Ben genelde haftada 1 ya da belli 2 defa tartıliyorum
hergün tartıkmak şart değil ama duzenli tartıl ve bize bildir. biz bu ara gün gün tartılıp yazınca motive oluyoruz

Slm kizlar bu sabah 500 gr daha vermisim cok mutluyum 63.5 kiloyum hic gormedgim kiloyu gordum sabah havalara uctum cumaya hedefim tam 63 olmak bakalim nolcak
Bu arda bende varim 25 gunluk kacamaksiz diyete 25 gunun sonunda hedefim 60 bakalim nolucak

Slm canım herşeyden yedim ama az az yedim geç yemek yemedim kaçamaklarımı erken saatlerde yaptım en önemlisi bol bol yürüdüm bunun için koşu bandımı askılıktan gerçek görevine geçirdim
bende mi yürüyüş bandı alsam canım oğlum küçük olduğu için dışarda yürüyşe pek vaktim olmuyor onun yerine eve mi alsam

ya kızlar çok şişim ben yaaaa resmen balon gibi hissediyorum kendimi şuan hasta olucam bi kaç güne onun şişkinliği var biliyorum ama biri bana bir iğne batırsada patlasam istiyorum şuan
bugünkü menümüze gelelim
sabah
domates salatalık bol yeşillik 1 üçgen peynir 1 yumurta
arada yeşil çay,su,şekersiz kahve,
öğlen işyerindekilerin ısrarıyla yemeğe gittik ama ben çorba ve cacık yedim 1 dilim de ekmek
eve gitmeden bir meyve yerim
akşam da 3 köfte salata ayran yaparım

kızlar 25 GÜNLÜK KAÇAMAKSIZ DİYETE başladık
isteyenler için pazartesi çarşamba ve cuma günleri tartılalım mı düzenli ne kilo verdiğimizi görürüz
birde cuma günleri ölçülerimizi yazalım nasıl incelmiş
onaya sunuyorum kabul edenler

bende mi yürüyüş bandı alsam canım oğlum küçük olduğu için dışarda yürüyşe pek vaktim olmuyor onun yerine eve mi alsam
Ben de geçen kış koşu bandı aldım kızım küçük olduğu için dışarda yuruyemiyorum diye.. Hedef bilir izin almadan önce haftada 4 gün düzenli koşu bandına çıkar kendi rutinime göre en az 1 saat yürür ve kosardim. Hatta 1.5 saat bile dururdum bantta. Yediklerime de dikkat edip gayet güzel kilo vermiştim.
Yani koşu bandına bazı kimseler gibi çamaşır askısı görevi yuklemeyeceksen kesinlikle almalısın

hergün tartıkmak şart değil ama duzenli tartıl ve bize bildir. biz bu ara gün gün tartılıp yazınca motive oluyoruz
Haklısın.. ben de şu 25 gün boyunca hergün tartilayim.
1. Gün- 56.7
2. Gün- ? (Tartilmadim)

Benimko şimdilik böyle geriye kaldı 23

En son hedefin kaç senin bir de boyun ?

Uhs cim senin kosu bandi en az azından bir işe yariyormus benimki suan katlı bir şekilde kaldırılmış bulunmakta

Bende çocuklar yüzünden dışarıda vakit geçirmiyorum iş çıkışı oyalanmadan hemen eve gelirim gözümün önündeyken rahatlıyorum fırsat buldukça spor yapıyorum hem güzel kilo verdim hem de sıkılaştım sarkma olmadı benim işime çok yaradı ben sadece yediklerimi azaltarak kilo veremiyorum spor benim vücudum için şart

şimdi araştırıyorum bakalım

Uhs cim senin kosu bandi en az azından bir işe yariyormus benimki suan katlı bir şekilde kaldırılmış bulunmakta
Zadegan sen sanki hangi mesajı kimin yazdığını karıştırıyorsun Uhs koşu bandı alsam mı demiş,Melrin de koşu bandını kullandığından bahsetmiş. Bir zamanlar da pinoli vardı bööyle ortalığı karıştıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…