Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayy farkında değilim valla alıntı yaparken karışıyor demek ki :)
Pinoli yi bilmem mi yaa ne oldu o mezun mu oldu

sizin koşu bantları iyimi kızlar tavsiye eder misiniz markaları neler
Benimki dynamic marka. Sahibinden.com dan 450 tl ye almıştım. O zamanki piyasa fiyati 1000 küsür tl ydi. Baya uygun denk gelmişti bana. Epey de memnunum.
Ama öyle yeni çıkanlar gibi tv si falan yok.

bende de koşu bandı var. ben de bir dönem iyi kullanmıştım. koşu bandı yerine eliptik bisiklet de bakabilirsin.
Gecen bi yazı okumuştum araştırmalara göre eliptik bisiklet koşu bandindsn daha fazla kalori harcatiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Menüm

Sabah
1.5 dilim ekmek, 1 avuç içi kadar ince hamur kızartması, 1 yk lane peyniri, 1yk krem peynir, 3 ince dilim salam, 1 tatlı kaşığı fındık kreması, 1 tatlı kaşığı reçel.

Öğle
1 kupa tavuk çorbası, 1 ısırık simit

Aksam
Asagi yukarı 30-35 gr kadar tuzlu fıstık, 1 tabak kiymali kapuska (çok severim), yarım kase yoğurt, 1 mandalina

Spor
Toplam 1.5 saat yürüyüş..

Bir de eski arkadaşlarım daha iyi bilirler. Ben rejim yaptığım dönemlerde hiçbir besini hayatımdan cikaramiyorum.. cips çikolata pasta falan da dahil. Yani 25 günlük kacamaksiz diyet kampanyasında benim kistas alacağım husus günlük en fazla 1300 kaloriyi aşmamak ve akşam en gec 6 dan sonra birsey yememek olacak..
Yani cissslari hayatımdan cikaramayacagimin farkında olduğum için cisslari kontrol altına alıyorum.. menumde cisslar olduğunu gördüğünüz zaman kaçamak yaptığımı düşünmeyin

Gecen bi yazı okumuştum araştırmalara göre eliptik bisiklet koşu bandindsn daha fazla kalori harcatiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Bende manyetik eliptik bisiklet var ev ev değil spor salonu sanki neyse asıl konuya döneyim ciddi ter attırıyor bacakların karnın kolların her yeri fazlasıyla hissediyorsun sessiz olduğu için her saatte kullanabilirsin koşu bandı ise yine her yerini kendine uygun hızı kullanırsan hissettirir dezavantajı sesi o yüzden her saatte kullanamazsın evinde ses yalıtımı varsa o başka tabi

Menümü anlatayım sabah menemen peynir salatalık bi dilim çavdar ekmeği şekersiz çay ara elma mandalina öğle haşlama brokoli yoğurt ara elma ceviz akşam 3 parça karnıbahar kızartma yoğurt ekmeksiz ara fındık bol bol su

Ayy farkında değilim valla alıntı yaparken karışıyor demek ki :)
Pinoli yi bilmem mi yaa ne oldu o mezun mu oldu
evet mezun oldu 58-59 gibi bir kiloyla

Benimki dynamic marka. Sahibinden.com dan 450 tl ye almıştım. O zamanki piyasa fiyati 1000 küsür tl ydi. Baya uygun denk gelmişti bana. Epey de memnunum.
Ama öyle yeni çıkanlar gibi tv si falan yok.

benimki de dynamic, zaten voit in yan markasıymış şimdiye kadar sorun yaşamadım şükür

evet zadegan o yazıyı ben de okumuştum.bir de koşu bandı belli bir hızda gittiği için üstünden düşme sakatlanma gibi riskleri daha fazla. ha keza çocuklu evler için daha da tehlikeli. elektrik+üstüne düşme+ çalışırken çocuğun parmağını kıstırma gibi riskleri var

benim ev de aynı durumda. koşu bandı gürültü yüzünden akşamları çalıştırılmıyor gerçekten bir de yukarıda bahsettiğim sebeplerden çocuklar ortalıktayken koşu bandını açamadım ben. eliptiğin her tarafına çıkıyorlar birşey olmuyor hatta biri b,ir pedala diğeri diğer pedala çıkıyor biri de kollarını kımıldatıyor salıncak gibi oynuyrlar.

Kızlar suan çok açım akşam yemeğini 6 da yedim şimdi acıktım ama yemicem söz kocam giderse markete süt aldirayim tarçınlı süt iceyim iyi geceler kizlar
umarım gece tarçınlı sütle durabilmişsindir. 4 gecedir falan uykusuzum yanlış anlaşılmasın geç yattığımdan değil 8 gibi uykum geliyor yatıyorum rahat uyuyamıyorum her tarafım tututluyor çocuklar uyumuyor geceleri mızırdıyor uykumu alamadan kalkıyorum. acaba diyorum açlıktan mı uyuyamıyorum:)

Dün kendime izin günü yaptım, o yüzden dün yediklerimi de bu sabahki kilomu da yazmıcam
dün 50 dk yürdüm

Bu gün gene protein günü yapıyorum
Sabah :1 büyük bardak elma sirkesi damlatılmış su
Kahvaltı:1 fincan sütlü türk kahvesi,1 yemek kaşığı mantar kavurmna, 2 dilim peynir+1 yumurta+1,5 kaşık yulaf kepeğinden krep yapıp yarısnı yedim (diğer yarsına oğlum el koydu çoğunu yememiş akşama beni bekler)

Geçen hafta Perşembe ölçü almıştık , bu haftada perşembe yani yarın ölçü alalım. cumaları kilo bildirimi Perşembeleri ölçü bildirim günümüz olsun.Yarın ölçülerinizi bildirmeyi unutmayın

kızlar günaydın öncelikle dün akşam hiç birşey yemedim
sabah tartıldım 63,7 kiloyum
sevindin mi derseniz sevinmedim hala şaşkınım ben 65 küsür bekliyordum tartının yerini değiştirdim yine aynısı çıktı.
belki 2 gündür maydonoz bolsu yeşil çay ödemimi attım desem vucudum ve ben bunu hissetmiyoruz
dünkü akşam menüm
6 kaşık yeşil fasulye, 1 içli köfte, salata
ekmek falan yemedim sonrası şekersiz çay ve bol su bu kadar
BEN BU 25 GÜNDE KARARLI BİR ŞEKİLDE GİDECEM spor aletleri tavsiyeleri içinde teşekkür ederim kızlar onunla da ilgilenicem kışın kilo almak istemiyorum

günaydın şeker kızlar.....dün benim için çok yürümeli geçti işyerinden çarşı merkezine 50 yürüdüm dönüşte de yürüdüm dönerken resmen sürünüyordum , sonra akşam işçıkışı yürüyüş kaçamağı yaptım en az yarım saat....nemiş bir tabak mantı yenilecekmiş of fff pofffff..neyse umarım bu hafta kilo verebilirim, yani hepimiz verelim ...spor aletlerinden bahsedilmiş benim evde hiç alet yok sadece trombolin var ona da çok nadir çıkıyorum ... düzenli kullanılırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum, eliptik bana zor geliyor ..2010 da spor salonuna gidiyordum orada spinning bisikleti vardı , çok eğlenceliydi ve çok ter attırıyordu @uhsciğim o ürüne de bakmanı tavsiye ederim

Gunaydin hanimlar :) bu sabah cook mutlu uyandim cnku kilom 62.9 inanamiyorum hic gormedigim rakamlari gruyorum 62 grmek benim icn mucize ne zmandr 65 de geziyodum insallah hep bole devam ederim azda olsa hergun kilo vermek beni motive ediyo dunden bgune 600 gr gitmis cok gzel bi rakam

Kahvalti 2 haslanmis yumrta domates
Brazdan neskafe icicem sekersiz canm cekti ayy insallahh yarina 200 gr da olsa vermis olurum insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…