Evet canım ama önceki gün çok yemiştim1 gün de 1 kilo mu verdin süperrrrr
Ayy farkında değilim valla alıntı yaparken karışıyor demek ki :)Zadegan sen sanki hangi mesajı kimin yazdığını karıştırıyorsunUhs koşu bandı alsam mı demiş,Melrin de koşu bandını kullandığından bahsetmiş. Bir zamanlar da @pinoli vardı bööyle ortalığı karıştıran
Benimki dynamic marka. Sahibinden.com dan 450 tl ye almıştım. O zamanki piyasa fiyati 1000 küsür tl ydi. Baya uygun denk gelmişti bana. Epey de memnunum.sizin koşu bantları iyimi kızlar tavsiye eder misiniz markaları neler
Gecen bi yazı okumuştum araştırmalara göre eliptik bisiklet koşu bandindsn daha fazla kalori harcatiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.bende de koşu bandı var. ben de bir dönem iyi kullanmıştım. koşu bandı yerine eliptik bisiklet de bakabilirsin.
En son hedefin kaç senin bir de boyun ?
Bende altis var benimde tvsi yok ama asıl görevini çok iyi yapıyorBenimki dynamic marka. Sahibinden.com dan 450 tl ye almıştım. O zamanki piyasa fiyati 1000 küsür tl ydi. Baya uygun denk gelmişti bana. Epey de memnunum.
Ama öyle yeni çıkanlar gibi tv si falan yok.
Bende manyetik eliptik bisiklet var ev ev değil spor salonu sanki neyse asıl konuya döneyim ciddi ter attırıyor bacakların karnın kolların her yeri fazlasıyla hissediyorsun sessiz olduğu için her saatte kullanabilirsin koşu bandı ise yine her yerini kendine uygun hızı kullanırsan hissettirir dezavantajı sesi o yüzden her saatte kullanamazsın evinde ses yalıtımı varsa o başka tabiGecen bi yazı okumuştum araştırmalara göre eliptik bisiklet koşu bandindsn daha fazla kalori harcatiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
evet mezun oldu 58-59 gibi bir kiloylaAyy farkında değilim valla alıntı yaparken karışıyor demek ki :)
Pinoli yi bilmem mi yaa ne oldu o mezun mu oldu
Benimki dynamic marka. Sahibinden.com dan 450 tl ye almıştım. O zamanki piyasa fiyati 1000 küsür tl ydi. Baya uygun denk gelmişti bana. Epey de memnunum.
Ama öyle yeni çıkanlar gibi tv si falan yok.
evet zadegan o yazıyı ben de okumuştum.bir de koşu bandı belli bir hızda gittiği için üstünden düşme sakatlanma gibi riskleri daha fazla. ha keza çocuklu evler için daha da tehlikeli. elektrik+üstüne düşme+ çalışırken çocuğun parmağını kıstırma gibi riskleri varGecen bi yazı okumuştum araştırmalara göre eliptik bisiklet koşu bandindsn daha fazla kalori harcatiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
benim ev de aynı durumda. koşu bandı gürültü yüzünden akşamları çalıştırılmıyor gerçekten bir de yukarıda bahsettiğim sebeplerden çocuklar ortalıktayken koşu bandını açamadım ben. eliptiğin her tarafına çıkıyorlar birşey olmuyor hatta biri b,ir pedala diğeri diğer pedala çıkıyor biri de kollarını kımıldatıyor salıncak gibi oynuyrlar.Bende manyetik eliptik bisiklet var ev ev değil spor salonu sanki neyse asıl konuya döneyim ciddi ter attırıyor bacakların karnın kolların her yeri fazlasıyla hissediyorsun sessiz olduğu için her saatte kullanabilirsin koşu bandı ise yine her yerini kendine uygun hızı kullanırsan hissettirir dezavantajı sesi o yüzden her saatte kullanamazsın evinde ses yalıtımı varsa o başka tabi
umarım gece tarçınlı sütle durabilmişsindir. 4 gecedir falan uykusuzum yanlış anlaşılmasın geç yattığımdan değil 8 gibi uykum geliyor yatıyorum rahat uyuyamıyorum her tarafım tututluyor çocuklar uyumuyor geceleri mızırdıyor uykumu alamadan kalkıyorum. acaba diyorum açlıktan mı uyuyamıyorum:)Kızlar suan çok açım akşam yemeğini 6 da yedim şimdi acıktım ama yemicem söz kocam giderse markete süt aldirayim tarçınlı süt iceyim iyi geceler kizlar
Kullanıyor musun pekiBende altis var benimde tvsi yok ama asıl görevini çok iyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?