Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar ben dün uğrayamadım kusura bakmayın.hayatımı düzene koymakla meşguldüm.artık bende varım kaçamaksız diyettesanırım bugün 3. günü bugün itibariyle katılıyorum.benim de koşu bantım var ama süs olarak.bende bugün bi başlayayım yürümeye.ama çocuğun uyuması 10 oluyor sonra iş falan derken 12 oluyor hiç halim kalmıyor.

çok iyi fikir ben yarın bildiririm.hem bi yerede yazayım da kontrol edeyim

bende bende varım.bende kışın kilo vermek istiyorum

maşallah yaaa...darısı başıma olu inşallah

menüm:
Sabah :1 haşlanmış yum.2 zytn çok az ekmk.domates salatalık
Ara:1 elmalı kurabiye

öğlen :yulaflı müsli 1 elma

ara:2 m,nik bitter 1 mandalina

akşam : lahan sarması (içine çok az pirinç konuldu etli) cacık , belki salata

Bende menümü anlatayım saba yağsız tavada yumurta peynir domates salatalık bi zeytin bi dilim çavdar ekmeği şekersiz çay ara elma öğle çorba tavuk salata ayran ekmeksiz ara yulaflı karışım akşam çorba salata ekmeksiz olcak bol bol su

ben de itiraz ediyorum doğru olamaz o kilo65 kilo civarındayım diyenler arasında gene en kilolu ben kaldım

62 yi gördün maşallah,darısı başımıza
menünüzü düzzenli olarak istioyorum
bakalım ne yiyip içrerk veriyorsunuz o kiloları

iyi akşamlar
Yemekten sonra büyük oğlumla dersin başına geçiyoruz. yanlış anlaşılmasın 1.sınıfta sadece 2 hafta beraber çalıştık onun dışında hep kendi çalıştı. bu sene ödevleri daha fazla ve kitap okuması gerekiyor bir türlü zaman yetmşyor ben de oyalanmasın diye yanında durmaya çalışıyorum. çocuğun masasına lap topu açıp foruma takılıyorum ben de:)

Sabah :1 büyük bardak elma sirkesi damlatılmış su
Kahvaltı:1 fincan sütlü türk kahvesi,1 yemek kaşığı mantar kavurmna, 2 dilim peynir+1 yumurta+1,5 kaşık yulaf kepeğinden krep yapıp yarısı
Öğlen: 275 ml kefir
akşam: fırında tavuk, salata,5 lokma ekmeği pekmeze batırıp yedim,daha da canım tatlı çekiyor
tarçınlı su da içtim,şimdi gidicem 1 bardak tarçınlı süt içicem
bugün ben de 40 dk. yürüdüm

Valla sabahtan beri daha yeni eve girebildim. Hemen menumu yazayım

Sabah
1 Sucuklu yumurta,1.5 dilim ekmek, 1 yk lane peyniri, 1 yk kaşığı reçel

Öğle
1 dilim su böreği, 2 adet kakaolu bisküvi, 2 şekerli çay

Aksam
1 adet küçük kek..

Spor
Birkaç saat yürüdüm.

Bugün bütün gün dışarda olduğum için yine sağlıksız fakat az kalorili bi menu... maalesef

Menumu yazim bende

Sabah kahvalti 2 haslanmis yumurta az peynir az salatalik domates
Ara 2'1 arda nescafe
Ogle 2 bcuk gbi dukan mucver yaptim frinda 4 tane kcuk parcalarda yedim
Sonra caymdan ictim ve snra 30 40 dakika plates yaptim ama bttim ilk defa yaptim her yerim agriyo suan snra yattim dnlendim kaltgimde elim ayahik titriyodu bende kendi yaptigim pogacadan yedim ustune citos cikolata badem antep fistiggi ve yine hüsrannnnnnnn bol bol kacamaklarrr offf ama yarn telafi edicem bole devm etmicem sozzzz insallah kilo almamis olurum sabah
Snra aksam 2 tane dukana ozel frinda baget yaptim yedim yine caymdan ictim 2 bardak daha su fln toplamda 2.5 lt su 5 bardak bitki caymdan ictm yedklerimi belko telafi ederm dye 2bardk fazla ictm yani iste boleeeee

Bende 45 dk Leslie 30 dk jillian 15 dk bilmediğim bi başka kadının zayıflama videosu ile sporu tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…