Geçen hafta Perşembe ölçü almıştık , bu haftada perşembe yani yarın ölçü alalım. cumaları kilo bildirimi Perşembeleri ölçü bildirim günümüz olsun.Yarın ölçülerinizi bildirmeyi unutmayın
kızlar günaydın öncelikle dün akşam hiç birşey yemedim
sabah tartıldım 63,7 kiloyum
sevindin mi derseniz sevinmedim hala şaşkınım ben 65 küsür bekliyordum tartının yerini değiştirdim yine aynısı çıktı.
belki 2 gündür maydonoz bolsu yeşil çay ödemimi attım desem vucudum ve ben bunu hissetmiyoruz
dünkü akşam menüm
6 kaşık yeşil fasulye, 1 içli köfte, salata
ekmek falan yemedim sonrası şekersiz çay ve bol su bu kadar
BEN BU 25 GÜNDE KARARLI BİR ŞEKİLDE GİDECEM spor aletleri tavsiyeleri içinde teşekkür ederim kızlar onunla da ilgilenicem kışın kilo almak istemiyorum
Gunaydin hanimlar :) bu sabah cook mutlu uyandim cnku kilom 62.9 inanamiyorum hic gormedigim rakamlari gruyorum 62 grmek benim icn mucize ne zmandr 65 de geziyoduminsallah hep bole devam ederim azda olsa hergun kilo vermek beni motive ediyo dunden bgune 600 gr gitmis cok gzel bi rakam
Kahvalti 2 haslanmis yumrta domates
Brazdan neskafe icicem sekersiz canm cektiayy insallahh yarina 200 gr da olsa vermis olurum insallahhhh
İlk 25 kiloda gün aşırı kullanıyordum şimdi fırsat buldukça devam ediyorum onun sayesinde sıkı duruyorum sarkma olmadı keşke daha fazla zaman olsa da devam etsemKullanıyor musun peki
ben de itiraz ediyorum doğru olamaz o kilokızlar günaydın öncelikle dün akşam hiç birşey yemedim
sabah tartıldım 63,7 kiloyum
sevindin mi derseniz sevinmedim hala şaşkınım ben 65 küsür bekliyordum tartının yerini değiştirdim yine aynısı çıktı.
belki 2 gündür maydonoz bolsu yeşil çay ödemimi attım desem vucudum ve ben bunu hissetmiyoruz
dünkü akşam menüm
6 kaşık yeşil fasulye, 1 içli köfte, salata
ekmek falan yemedim sonrası şekersiz çay ve bol su bu kadar
BEN BU 25 GÜNDE KARARLI BİR ŞEKİLDE GİDECEM spor aletleri tavsiyeleri içinde teşekkür ederim kızlar onunla da ilgilenicem kışın kilo almak istemiyorum
62 yi gördün maşallah,darısı başımızaGunaydin hanimlar :) bu sabah cook mutlu uyandim cnku kilom 62.9 inanamiyorum hic gormedigim rakamlari gruyorum 62 grmek benim icn mucize ne zmandr 65 de geziyoduminsallah hep bole devam ederim azda olsa hergun kilo vermek beni motive ediyo dunden bgune 600 gr gitmis cok gzel bi rakam
Kahvalti 2 haslanmis yumrta domates
Brazdan neskafe icicem sekersiz canm cektiayy insallahh yarina 200 gr da olsa vermis olurum insallahhhh
Saol canm aminn insallahhhhçok iyi fikir ben yarın bildiririm.hem bi yerede yazayım da kontrol edeyim
bende bende varım.bende kışın kilo vermek istiyorum
maşallah yaaa...darısı başıma olu inşallah
Saol canim insallahh sende gruceksin bu hirsla :)62 yi gördün maşallah,darısı başımıza
menünüzü düzzenli olarak istioyorum
bakalım ne yiyip içrerk veriyorsunuz o kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?