Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biliriz senin ne kadar çok gezdiğini:))Ufaklık sağ olsun değil mi

Günaydın kızlar ,hüsranlardayım...üfff püf ühüüüüüü kilom değişmiyor moralim bozuluyor o kadar ekmekten vs uzak kalıyorum bari yiyim diye geçiyor içimden dünkü ve bu günkü kilomu da yazayım

ben de itiraz ediyorum doğru olamaz o kilo65 kilo civarındayım diyenler arasında gene en kilolu ben kaldım
evet canım itiraz etmekte haklısın bu sabah 64,4 çıktım dün diyetimin dışına çıkmadım fakat market alışverişi sebebiyle akşam yemeği saat 8 kaldı. bakalım bugün bugün 6 yiyip sonlandırıcam yarın zayıf çıkmak istiyorum.

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
günaydın canım

1.gün yani dün 65,5
2.gün 65,0
3.gün 65,8
4.gün 65,4

önceki gün söylemekten kaçınmıştım sabah kahvaltıda 1 dilimm kadayıf yemştim onu da akşam yememek için sabaha bırakmıştım , öyle başlayıp öğlen ölçülü karbonhirtala devam etmiştim. zaten canımın istediği şeylerden hevesimi aldım diye dün protein günü yaptım tekrar. kaçamaklarım sabah 1 kaşık mantar, akşam salata (eğer bu kaçamaksa boldu) ve 5 lokma ekmek pekmeze batırlıdı buraya yazdıktan sonra da duramadım kadayıfın çeyrek dilimini yedim ardından tarçınlı süt içtim. bu yani kaçamaklarım. ve kilo da değişmiyor işte. bu arada yürüyüş de yaptım öğlen de küçük kutu kefirle durdum

sakın moralini bozma canım çok iyi gidiyorsun , bugün de dikkat edersen bence yarına fark edecek.Not: Ben diyorum sana hergün tartılma diye az çıksak şımarıyoruz çok çıksak moralimiz bozulyor

slogan neydi kızlar KAÇAMAKSIZ 25 GÜN hadi artık silkinin yarından itibaren haftaya cumaya kadar herkes 1 kilo verecek
ve sebep ne olursa olsun KAÇAMAK YAPMAYACAK
(bende çok geç yemicem söz veriyorum)

canım ya 1 kaşık mantarın ve bol salatanın neyi kaçamak olsun ki...bu arada benim eşim sabahları tahin-bal yada tahin pekmez karışımı yiyor benim de canım çok çekiyor zaten menümde de yazdığım gibi 2-3 lokma alıorum kahvaltı bitiminde,o yoksa da 2 lokma reçel illaki yiyorum ...bize de yazıkkk Senin suçlu kadayıf bu arada

göbek:99 /98/97
bel :83/83/81
Göğüs: 89/89/89
kalça:109 /109/109

doğru mı ölçtüm bilmiyorum bel ve göbek küçülüyor gibi

adet dönemim yakın olabilir canım

sakın moralini bozma canım çok iyi gidiyorsun , bugün de dikkat edersen bence yarına fark edecek.Not: Ben diyorum sana hergün tartılma diye az çıksak şımarıyoruz çok çıksak moralimiz bozulyor

evet hergün tartılınca öyle oluyor ama tartılmayınca hepten bırakıyorum kendimi
sağolun desteklerinizle kendimi toparladım ,bir şekilde adet dönemi yakın vs. diyip kendimi teselli edicem ama illa yoluma devam edicem.
bugün 4. günüm veee hedefim 62 olabilmek bu süreç sonunda
Yürüyüşe devam
Pes etmek yok
Yaşasın 2. takım

Gogus 91/90
Gogusaltimide 80/77
Gobek 86/85
Bel 90/87
Kalca 96/96
Basen 91/90
Meraba hanimlar Bgunku olculerim hepsinde fark var bi kalcada oynama olmamis ama olsun bu arda 200 gr almisim 63.1 kiloyum nese bgun aldigimn 2 katini verip yarina insallah en az 62.6 olucam hadi bakalim kacamaksiz 25 hune devammmmmmm :)

tatlı krizi için suya çubuk tarçın at onu iç.tarçını herşeyde kullanmaya çalış.toz talandırıcılarla tatlı da yapabilirsin.dukandaki gibi

yediklerin çok az değil mi?nasıl ayakta durabiliyorsun

kafana takma kaçamakları..sakın bırakma diyeti.o kadar spora bu kadar az kaçamakla bişey olmaz

Bende 45 dk Leslie 30 dk jillian 15 dk bilmediğim bi başka kadının zayıflama videosu ile sporu tamamladım

ayy ne güzel ya.spor yapabiliyorsun.çok imreniyorum

kızlar ben sabah yumurta ve peynir yedim
öğle 2 kaşe çorba,1 dilim ekmek ve salata
akşama yulaf,meyve ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
sabah tartıldım 102,1 çıktım inşallah yarına 101,5 olurum.ölçülerimi ölçemedim akşama yazarım.ben hiç spor yapamıyorum ve bu duruma çok üzülüyorum

canım senin bebeğin vardı değil mi kaç aylıktı emziriyor muydun

selam kızlar
hemen menü geliyor:
sabah:1 sahanda yum, birkaç zeytin domates, az peynir3 lokam tahin bal
ara şekersiz kayfe

öğlen nesfit+elma
ara :mndalina

akşam:3 sarma+salata+taze fasulye

1,5lt su içtim ve 50 dk yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…