biliriz senin ne kadar çok gezdiğini:))Ufaklık sağ olsun değil miValla sabahtan beri daha yeni eve girebildim. Hemen menumu yazayım
Sabah
1 Sucuklu yumurta,1.5 dilim ekmek, 1 yk lane peyniri, 1 yk kaşığı reçel
Öğle
1 dilim su böreği, 2 adet kakaolu bisküvi, 2 şekerli çay
Aksam
1 adet küçük kek..
Spor
Birkaç saat yürüdüm.
Bugün bütün gün dışarda olduğum için yine sağlıksız fakat az kalorili bi menu... maalesef
evet canım itiraz etmekte haklısın bu sabah 64,4 çıktım dün diyetimin dışına çıkmadım fakat market alışverişi sebebiyle akşam yemeği saat 8 kaldı. bakalım bugün bugün 6 yiyip sonlandırıcam yarın zayıf çıkmak istiyorum.ben de itiraz ediyorum doğru olamaz o kilo65 kilo civarındayım diyenler arasında gene en kilolu ben kaldım
günaydın canımGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
adet dönemim yakın olabilir canımGünaydın kızlar ,hüsranlardayım...üfff püf ühüüüüüü kilom değişmiyor moralim bozuluyor o kadar ekmekten vs uzak kalıyorum bari yiyim diye geçiyor içimdendünkü ve bu günkü kilomu da yazayım
sakın moralini bozma canım çok iyi gidiyorsun , bugün de dikkat edersen bence yarına fark edecek.Not: Ben diyorum sana hergün tartılma diye az çıksak şımarıyoruz çok çıksak moralimiz bozulyorGünaydın kızlar ,hüsranlardayım...üfff püf ühüüüüüü kilom değişmiyor moralim bozuluyor o kadar ekmekten vs uzak kalıyorum bari yiyim diye geçiyor içimdendünkü ve bu günkü kilomu da yazayım
Menumu yazim bende
Sabah kahvalti 2 haslanmis yumurta az peynir az salatalik domates
Ara 2'1 arda nescafe
Ogle 2 bcuk gbi dukan mucver yaptim frinda 4 tane kcuk parcalarda yedim
Sonra caymdan ictim ve snra 30 40 dakika plates yaptim ama bttim ilk defa yaptim her yerim agriyo suan snra yattim dnlendim kaltgimde elim ayahik titriyodu bende kendi yaptigim pogacadan yedim ustune citos cikolata badem antep fistiggi ve yine hüsrannnnnnnnbol bol kacamaklarrr offf ama yarn telafi edicem bole devm etmicem sozzzz insallah kilo almamis olurum sabah
Snra aksam 2 tane dukana ozel frinda baget yaptim yedim yine caymdan ictim 2 bardak daha su fln toplamda 2.5 lt su 5 bardak bitki caymdan ictm yedklerimi belko telafi ederm dye 2bardk fazla ictm yani iste boleeeee
slogan neydi kızlar KAÇAMAKSIZ 25 GÜN hadi artık silkinin yarından itibaren haftaya cumaya kadar herkes 1 kilo verecek1.gün yani dün 65,5
2.gün 65,0
3.gün 65,8
4.gün 65,4
önceki gün söylemekten kaçınmıştım sabah kahvaltıda 1 dilimm kadayıf yemştim onu da akşam yememek için sabaha bırakmıştım , öyle başlayıp öğlen ölçülü karbonhirtala devam etmiştim. zaten canımın istediği şeylerden hevesimi aldım diye dün protein günü yaptım tekrar. kaçamaklarım sabah 1 kaşık mantar, akşam salata (eğer bu kaçamaksa boldu) ve 5 lokma ekmek pekmeze batırlıdı buraya yazdıktan sonra da duramadım kadayıfın çeyrek dilimini yedim ardından tarçınlı süt içtim. bu yani kaçamaklarım. ve kilo da değişmiyor işte. bu arada yürüyüş de yaptım öğlen de küçük kutu kefirle durdum
canım ya 1 kaşık mantarın ve bol salatanın neyi kaçamak olsun ki...bu arada benim eşim sabahları tahin-bal yada tahin pekmez karışımı yiyor benim de canım çok çekiyor zaten menümde de yazdığım gibi 2-3 lokma alıorum kahvaltı bitiminde,o yoksa da 2 lokma reçel illaki yiyorum ...bize de yazıkkk1.gün yani dün 65,5
2.gün 65,0
3.gün 65,8
4.gün 65,4
önceki gün söylemekten kaçınmıştım sabah kahvaltıda 1 dilimm kadayıf yemştim onu da akşam yememek için sabaha bırakmıştım , öyle başlayıp öğlen ölçülü karbonhirtala devam etmiştim. zaten canımın istediği şeylerden hevesimi aldım diye dün protein günü yaptım tekrar. kaçamaklarım sabah 1 kaşık mantar, akşam salata (eğer bu kaçamaksa boldu) ve 5 lokma ekmek pekmeze batırlıdı buraya yazdıktan sonra da duramadım kadayıfın çeyrek dilimini yedim ardından tarçınlı süt içtim. bu yani kaçamaklarım. ve kilo da değişmiyor işte. bu arada yürüyüş de yaptım öğlen de küçük kutu kefirle durdum
ben burdayım tatlımkızlarrrr nerdesinizzzz
canım ya 1 kaşık mantarın ve bol salatanın neyi kaçamak olsun ki...bu arada benim eşim sabahları tahin-bal yada tahin pekmez karışımı yiyor benim de canım çok çekiyor zaten menümde de yazdığım gibi 2-3 lokma alıorum kahvaltı bitiminde,o yoksa da 2 lokma reçel illaki yiyorum ...bize de yazıkkkSenin suçlu kadayıf bu arada
adet dönemim yakın olabilir canım
sakın moralini bozma canım çok iyi gidiyorsun , bugün de dikkat edersen bence yarına fark edecek.Not: Ben diyorum sana hergün tartılma diye az çıksak şımarıyoruz çok çıksak moralimiz bozulyor
Sabah :1 büyük bardak elma sirkesi damlatılmış su
Kahvaltı:1 fincan sütlü türk kahvesi,1 yemek kaşığı mantar kavurmna, 2 dilim peynir+1 yumurta+1,5 kaşık yulaf kepeğinden krep yapıp yarısı
Öğlen: 275 ml kefir
akşam: fırında tavuk, salata,5 lokma ekmeği pekmeze batırıp yedim,daha da canım tatlı çekiyor
tarçınlı su da içtim,şimdi gidicem 1 bardak tarçınlı süt içicem
bugün ben de 40 dk. yürüdüm
Valla sabahtan beri daha yeni eve girebildim. Hemen menumu yazayım
Sabah
1 Sucuklu yumurta,1.5 dilim ekmek, 1 yk lane peyniri, 1 yk kaşığı reçel
Öğle
1 dilim su böreği, 2 adet kakaolu bisküvi, 2 şekerli çay
Aksam
1 adet küçük kek..
Spor
Birkaç saat yürüdüm.
Bugün bütün gün dışarda olduğum için yine sağlıksız fakat az kalorili bi menu... maalesef
Menumu yazim bende
Sabah kahvalti 2 haslanmis yumurta az peynir az salatalik domates
Ara 2'1 arda nescafe
Ogle 2 bcuk gbi dukan mucver yaptim frinda 4 tane kcuk parcalarda yedim
Sonra caymdan ictim ve snra 30 40 dakika plates yaptim ama bttim ilk defa yaptim her yerim agriyo suan snra yattim dnlendim kaltgimde elim ayahik titriyodu bende kendi yaptigim pogacadan yedim ustune citos cikolata badem antep fistiggi ve yine hüsrannnnnnnnbol bol kacamaklarrr offf ama yarn telafi edicem bole devm etmicem sozzzz insallah kilo almamis olurum sabah
Snra aksam 2 tane dukana ozel frinda baget yaptim yedim yine caymdan ictim 2 bardak daha su fln toplamda 2.5 lt su 5 bardak bitki caymdan ictm yedklerimi belko telafi ederm dye 2bardk fazla ictm yani iste boleeeee
Bende 45 dk Leslie 30 dk jillian 15 dk bilmediğim bi başka kadının zayıflama videosu ile sporu tamamladım
canım senin bebeğin vardı değil mi kaç aylıktı emziriyor muydunkızlar ben sabah yumurta ve peynir yedim
öğle 2 kaşe çorba,1 dilim ekmek ve salata
akşama yulaf,meyve ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
sabah tartıldım 102,1 çıktım inşallah yarına 101,5 olurum.ölçülerimi ölçemedim akşama yazarım.ben hiç spor yapamıyorum ve bu duruma çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?