Sabahları kursa gidiyorum bak daha yeni geldim eve. Bu sene okulda son senem olduğu için hem kursta bilgi tazeliyorum. Hem staj görüyorum. Aynı zamanda kpss ve dhbt ye çalışıyorum.. Çevre ilcelerdeki bana faydali tüm seminer konferans ve etkinliklere katılıyorum..biliriz senin ne kadar çok gezdiğini:))Ufaklık sağ olsun değil mi
Her gün her gün eksi olamayız ki canım. Öyle olsa ayda 10 kilo verirdik:)Günaydın kızlar ,hüsranlardayım...üfff püf ühüüüüüü kilom değişmiyor moralim bozuluyor o kadar ekmekten vs uzak kalıyorum bari yiyim diye geçiyor içimdendünkü ve bu günkü kilomu da yazayım
Bak çok haklısın.. iki gün üstüste aynı rakamı görsek 'eee o kadar dikkat ettim ama vermemişim' diye umutsuzluğa kapiliyoruzsakın moralini bozma canım çok iyi gidiyorsun , bugün de dikkat edersen bence yarına fark edecek.Not: Ben diyorum sana hergün tartılma diye az çıksak şımarıyoruz çok çıksak moralimiz bozulyor
Senin şimdiki kilon ve 25. Günün sonunda hedef kılın kaç ?slogan neydi kızlar KAÇAMAKSIZ 25 GÜN hadi artık silkinin yarından itibaren haftaya cumaya kadar herkes 1 kilo verecek
ve sebep ne olursa olsun KAÇAMAK YAPMAYACAK
(bende çok geç yemicem söz veriyorum)
Her gün ölçü de mi alıyorsungöbek:99 /98/97
bel :83/83/81
Göğüs: 89/89/89
kalça:109 /109/109
doğru mı ölçtüm bilmiyorum bel ve göbek küçülüyor gibi
Dün seminer vardı sabah 8 den akşam 8 e kadar disardaydim. Yani mecbur kaldım bu kadar az yemeye. Bugün de sabah geç uyandım maalesef kahvaltı yapamadım. Kursta öğle arasında iki üç lokma anca yiyebildim. Çünkü bir de üzerine Müfettişler geldi. Şimdi kızımı uyuttum 2 lokma daha yiyip ders çalışıp evi temizlemem lazım. Yani akşama kadar yine doğru dürüst birsey yiyemeyecgim.yediklerin çok az değil mi?nasıl ayakta durabiliyorsun
26 aylık kızınla mı yapıyorsun bunları o zaman maşallah diyorumSabahları kursa gidiyorum bak daha yeni geldim eve. Bu sene okulda son senem olduğu için hem kursta bilgi tazeliyorum. Hem staj görüyorum. Aynı zamanda kpss ve dhbt ye çalışıyorum.. Çevre ilcelerdeki bana faydali tüm seminer konferans ve etkinliklere katılıyorum..
Haa bir de 3 aydır keman kursuna gidiyorum.. ve tum bunları 26 aylık kızımla birlikte gidiyorum. Bir tek haftada bir gün okula giderken yanımda goturemiyorum. Var halimi sen düşün hedefcim
benim şuanki kilom 64,4Senin şimdiki kilon ve 25. Günün sonunda hedef kılın kaç ?
senin bel ile göbek orantılı değilmiş canım inş hepimiz incecik olalımSon olarak
1. Gün- 56.7
2. Gün- ?
3. Gün - 56.3
4. Gün- 56.3
Ölçülerim
Göğüs- 88
Bel- 68 (en ince yerden ölçtüm)
Göbek- 88
Kalça - 98 (en kalın yerden ölçtüm.
Bakalım ben ne olacağım
Ne kadar yoğunsun maşallah enerjineSabahları kursa gidiyorum bak daha yeni geldim eve. Bu sene okulda son senem olduğu için hem kursta bilgi tazeliyorum. Hem staj görüyorum. Aynı zamanda kpss ve dhbt ye çalışıyorum.. Çevre ilcelerdeki bana faydali tüm seminer konferans ve etkinliklere katılıyorum..
Haa bir de 3 aydır keman kursuna gidiyorum.. ve tum bunları 26 aylık kızımla birlikte gidiyorum. Bir tek haftada bir gün okula giderken yanımda goturemiyorum. Var halimi sen düşün hedefcim
kilo verme alma olayını ben de çözemiyorum hergün tıka basa yesek (1 ay) 10 kilo da alamayız dimi düz mantıkHer gün her gün eksi olamayız ki canım. Öyle olsa ayda 10 kilo verirdik:)
perş alınıyor sanırım ben alamıyorum ölüç daha doğrusu göbeğimin ölçüsünü alırken istemsiz olarak karnımı içe çekiyorum , serbest bıraktığımda ise fazlasıyla şişiyorHer gün ölçü de mi alıyorsun
benim oğlan da 19 aylık evde, markette, arabada heryede burnumuzdan getiriyor ....bir an önce büyüsün isiyorum26 aylık kızınla mı yapıyorsun bunları o zaman maşallah diyorum
bizim sıpa da 25 aylık yazın okula getirmiştim pişman ettirdi.alışveriş merkezlerinde de keza öyle
dün markete gittik hep beraber yine öyle eline bir şey veriyoruz o onu yerken biz alışveriş yapıyoruz.
benim şuanki kilom 64,4
25 günün sonunda 62 olmak istiyorum.8 kasım doğum günüm o gün güzel giyiniip kocişle akşam yemeğine çıkmak istiyorum.
senin bel ile göbek orantılı değilmiş canım inş hepimiz incecik olalım
ne güzel akşam ekmek yemiyorsun , ben de bıraktım akşam ekmeklerini başlarda çok zorlanıyordum şimdi hiç aklıma bile gelmiyorBende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim çavdar ekmeği şekersiz çay ara mandalina öğle zeytinyağlı pırasa makarna ara yoğurt yulaf elma karışımı akşam zeytinyağlı pırasa ve salata ekmeksiz bol bol su
Bırakacak çok kimse olmadığı için ve kızımı bırakmayı sevmediğim için heryerde beraber gidiyoruz. 17 aylık olduğundan beri de her hafta 6 gün kursa gidiyorum. İlk başlarda çok zordu ama ikimiz de alıştık. Şu an benimle heryere gelmekten keyif alıyor. Bir de kursta hep beraber bakıyoruz kızıma. Mesela dün seminere gittik 45 dk uzaklikta bir yer. Yolculukta olsun seminer de olsun beş dakika benim kucağımdaysa 15 dk arkadaşlarım ilgileniyor. Kızım onları onlar kızımı çok seviyor.... hem gözümün önünde oluyor hem de çok yorulmuyorum.26 aylık kızınla mı yapıyorsun bunları o zaman maşallah diyorum
bizim sıpa da 25 aylık yazın okula getirmiştim pişman ettirdi.alışveriş merkezlerinde de keza öyle
dün markete gittik hep beraber yine öyle eline bir şey veriyoruz o onu yerken biz alışveriş yapıyoruz.
benim şuanki kilom 64,4
25 günün sonunda 62 olmak istiyorum.8 kasım doğum günüm o gün güzel giyiniip kocişle akşam yemeğine çıkmak istiyorum.
senin bel ile göbek orantılı değilmiş canım inş hepimiz incecik olalım
Valla ben de biran önce okula başlasın istiyorumNe kadar yoğunsun maşallah enerjine
kilo verme alma olayını ben de çözemiyorum hergün tıka basa yesek (1 ay) 10 kilo da alamayız dimi düz mantık
perş alınıyor sanırım ben alamıyorum ölüç daha doğrusu göbeğimin ölçüsünü alırken istemsiz olarak karnımı içe çekiyorum , serbest bıraktığımda ise fazlasıyla şişiyorgöüğüs ölçüsünüde bilmiyom tam ucundan mı ölçüyoruz
benim oğlan da 19 aylık evde, markette, arabada heryede burnumuzdan getiriyor ....bir an önce büyüsün isiyorum
ne güzel akşam ekmek yemiyorsun , ben de bıraktım akşam ekmeklerini başlarda çok zorlanıyordum şimdi hiç aklıma bile gelmiyor
Ekmeği fazla tüketmiyorum hamur işlerini çok severim yememek için onu da yapmamaya çalışıyorum ağız tadıyla düşünmeksizin sınırsız poğaça börek yemeyi ne kadar özledim bi bilsenNe kadar yoğunsun maşallah enerjine
kilo verme alma olayını ben de çözemiyorum hergün tıka basa yesek (1 ay) 10 kilo da alamayız dimi düz mantık
perş alınıyor sanırım ben alamıyorum ölüç daha doğrusu göbeğimin ölçüsünü alırken istemsiz olarak karnımı içe çekiyorum , serbest bıraktığımda ise fazlasıyla şişiyorgöüğüs ölçüsünüde bilmiyom tam ucundan mı ölçüyoruz
benim oğlan da 19 aylık evde, markette, arabada heryede burnumuzdan getiriyor ....bir an önce büyüsün isiyorum
ne güzel akşam ekmek yemiyorsun , ben de bıraktım akşam ekmeklerini başlarda çok zorlanıyordum şimdi hiç aklıma bile gelmiyor
çok özlediysen 1 gün doyunca yesene canım 1 günden bir şey olmaz bence...işimiz çok zor hep nefisle mücadele ediyoruz ama herzaman diyorum çok şükür ki bir sağlık sorunundan dolayı değil de sırf zayıflamak için yemiyoruz bunları....benim annem şeker ve yüksek tansiyon hast. ona çok üzülüyorum onun sağlıı için yemediği şeyleri ben zayıflamak için yemiyorum....Ekmeği fazla tüketmiyorum hamur işlerini çok severim yememek için onu da yapmamaya çalışıyorum ağız tadıyla düşünmeksizin sınırsız poğaça börek yemeyi ne kadar özledim bi bilsen
canım 23 aylık oğlum var.emzirmiyorum.13 aylıktı kestimcanım senin bebeğin vardı değil mi kaç aylıktı emziriyor muydun
yok artık küçük bebekle bunları nasıl yapabiliyorsun.bi de dhbt ne?kpss için de rabbim güç versin çok zor bi süreçSabahları kursa gidiyorum bak daha yeni geldim eve. Bu sene okulda son senem olduğu için hem kursta bilgi tazeliyorum. Hem staj görüyorum. Aynı zamanda kpss ve dhbt ye çalışıyorum.. Çevre ilcelerdeki bana faydali tüm seminer konferans ve etkinliklere katılıyorum..
26 aylık kızınla mı yapıyorsun bunları o zaman maşallah diyorum
aynı ben.bişeylerle oyalansın diye ne yapacağımı şaşırıyorum.yoksa alışveriş merkezinin altını üstüne getirir
Dayanamayıp ucundan aldığım oluyo ama nasıl bi vücudum varsa hemen artı olarak bana dönüyor korkarak hareket ediyorumçok özlediysen 1 gün doyunca yesene canım 1 günden bir şey olmaz bence...işimiz çok zor hep nefisle mücadele ediyoruz ama herzaman diyorum çok şükür ki bir sağlık sorunundan dolayı değil de sırf zayıflamak için yemiyoruz bunları....benim annem şeker ve yüksek tansiyon hast. ona çok üzülüyorum onun sağlıı için yemediği şeyleri ben zayıflamak için yemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?