İşyerinde çıkan yemekleri neden yemiyorsun ?daha önce anlatmıştım işyerinde çıkan yemekleri yemiyorum her öğlen müsli tarzı şeyler yiyorum diye.....bugün oda arkadaşım ( 60 yaşında erkek) yine yorum yaptı bana daha ne kadar yiyeceksin bunlaı diye,,, genceciksin hiçbirşey yemeden mi hayatını geç,receksin diye.....ben de akşamları istediğimi yiyorum dedim ...bir an önce istedğim kiloya kavuşup normal yemek yiyip korumaya geçmek istiyorum...kilo verme hızım stabil olursa 2-3 ay da hallederim inş.
Din Hizmetleri alan bilgi testi canımyok artık küçük bebekle bunları nasıl yapabiliyorsun.bi de dhbt ne?kpss için de rabbim güç versin çok zor bi süreç
Bi manin varmi yani zamanin mi yok spor yapmaya canim yoksa kilon yuzundemi yapamiyosun ben 80 kiloyla basladim diyete baslar baslamazda zumba yapmaya basladim evde cok gzel videolar var bence denemelisim felaket kalori yaktiriyo kesinlikle dene canmkızlar ben sabah yumurta ve peynir yedim
öğle 2 kaşe çorba,1 dilim ekmek ve salata
akşama yulaf,meyve ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
sabah tartıldım 102,1 çıktım inşallah yarına 101,5 olurum.ölçülerimi ölçemedim akşama yazarım.ben hiç spor yapamıyorum ve bu duruma çok üzülüyorum
Menülerde hamurişi,pilav ve tatli oluyor genelde o nedenle canim.İşyerinde çıkan yemekleri neden yemiyorsun ?
Hiç sebze yemeği falan çıkmıyor mu ?Menülerde hamurişi,pilav ve tatli oluyor genelde o nedenle canim.
ben de ilk doğumdan sonra gene 74lere çıkmıştım ve 60,5 kiloya düşüp 2. gebeleiğim olmuştu. yani ilk ve tek başarı hikayem bu. o ara kilo vermem durduğunda 1 ay kadar haftada 2-3 defa öğle arasında eve gidip koşu bandında 30dk. yürüyerek direnci kırabilmiştim. 3 ay falan 63 klio civarında kilom takılı kalmıştı.şimdi diyorum bu çarşı gezmeleri yerine koşu bandına mı zaman ayırsam? daha tempolu ve etkili olduğu kesin.Ben sadece yemeğe dikkat ederek kilo veremiyorum spor hayatıma girince hedefime yaklaşıyorum benim için spor şart ben 95 kende yürürdüm plates yapardım ev işi okul hayatı çocuğun dersi yemek hazırlığı bebek uyurdu öyle spor yapardım çok yorulurdum ama zayıfladıkça gaza geldim sende vazgeçme
hayır, takım olarak perşembe günleri ölçü alıyoruzHer gün ölçü de mi alıyorsun
niye ki?????niye kilo veremediğim belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?