Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İşyerinde çıkan yemekleri neden yemiyorsun ?

yok artık küçük bebekle bunları nasıl yapabiliyorsun.bi de dhbt ne?kpss için de rabbim güç versin çok zor bi süreç
Din Hizmetleri alan bilgi testi canım
Kpss 1 sene civarı var. Çok yoğun calisamayacagim için şimdiden calismaya başladım. 1 ay oldu.
Kızımın doğduğu ilk sene bana çok zor gelmişti 2 saat uykuyla okula gitmek. Kızım öğle uykusu uyudugunda uyumak yerine ders çalışmak zorunda olmam falan. Çok zorlandım. Şimdi 26 aylık. İlk seneyle kiyasladigimda bu sene hicbirsey değil

Bi manin varmi yani zamanin mi yok spor yapmaya canim yoksa kilon yuzundemi yapamiyosun ben 80 kiloyla basladim diyete baslar baslamazda zumba yapmaya basladim evde cok gzel videolar var bence denemelisim felaket kalori yaktiriyo kesinlikle dene canm

Ben sadece yemeğe dikkat ederek kilo veremiyorum spor hayatıma girince hedefime yaklaşıyorum benim için spor şart ben 95 kende yürürdüm plates yapardım ev işi okul hayatı çocuğun dersi yemek hazırlığı bebek uyurdu öyle spor yapardım çok yorulurdum ama zayıfladıkça gaza geldim sende vazgeçme

Arkadaslar tablet bozuk oldugundan pek giremedim bu aralar bide bugun niyetliydim yarinda oruc tutmayi dusunuyorum iftara yakin tartildim o kilomu soylesem olurmu sabah daha fazla cikarim cunku ben bu hafta inanilmaz sistim ama bugun vermisim biraz kilom60.8 kg gecen haf

Tartı sonucumu şimdiki ölçüye göre vereyim geçen hafta 65 bu hafta 66 yani -1 kilo %-1.5 bu konudan inanılmaz kendime kızıyorum bu artışı beklemiyordum neyse artık tekrardan düzenli spora başladım bakalım sonuç ne gösterecek

günaydın kızlar 64,3 kiloyum geçen haftadaki tatlı ve turşu yemelerimden sonra çok kilo aldım diyordum ama almamışım çok sevindim
tabi bu haftada dikkat edince sonuç bu
inş haftaya 63 lerden söz edicem
dünkü yediklerimi yazayım
sabah klasik yumurtalı kahvaltı
öğlen 4 kaşık yeşil fasulye salata ayran
arada 1 armut
akşam da 4 kaşık yüksük çorbası(mantının salçalısı) 4 kaşık pilav yoğurt
1 mandalina

ben de ilk doğumdan sonra gene 74lere çıkmıştım ve 60,5 kiloya düşüp 2. gebeleiğim olmuştu. yani ilk ve tek başarı hikayem bu. o ara kilo vermem durduğunda 1 ay kadar haftada 2-3 defa öğle arasında eve gidip koşu bandında 30dk. yürüyerek direnci kırabilmiştim. 3 ay falan 63 klio civarında kilom takılı kalmıştı.şimdi diyorum bu çarşı gezmeleri yerine koşu bandına mı zaman ayırsam? daha tempolu ve etkili olduğu kesin.

***2.takım436. etap***

hedef52 (65,3 /65,5 /-0,2 /- 0,31 % )sabit
uhs( 65,0/ / / % )bildirimde bulunmadı
zuhal32( 64,3 / / / % )

azaydidem (64,0 / / / % )
lusyen32 (
61,0 /60,8/0,2/ % )
ekim2009 ( 97,4 / / / % )izinli yazıyoruz bu hafta
Melrin(65 / / / % )

2.takım ortalaması : %

günaydın kızlar ben de bu hafta kilo alanlardanım
geçen hafta:61,1
bu hafta :61,6
+0,5 kg üzüldüm ya bir ileri 2 geri oysa bu hafta çok yürümüştüm ....bu ctesi pazar çok dikkat edecğim ve tabi ki haftaya da dikkat edeceğim inş ben de 61'li rakamları kırarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…