Ay canım sen listeye gir de kurtuluşumuz ol :) ne güzell kilo vermişsinkızlar ben lşstede olmayacakmıyım.eğer olacaksam kilom 101,3 başlangıç 104 verilen 2,7
Hedefcim başladığı yere geri donmussun..1.gün 65,5
2.gün 65,0
3.gün 65,8
4.gün 65,4
5.gün 65,5
Ben de yapayım o zaman haftaya persembeden itibarenhayır, takım olarak perşembe günleri ölçü alıyoruz
her diyet bir tecrübe oluyor beni kesseniz lahana çorbası diyeti ve isveç diyeti yapmam meselaGunaydin hanimlar kilom 63.4 gecen haftaya gore 600 gr vermis grunuyorum ben dukani biraktim kizlar ilk defa bi diyet beni pes ettirdi baska diyet bakicam bgunluk kahvaltiyi kafma gore yapicam snrasina diyete uygun yapicam meyvesizlik beni olduruyo dukan cok kati kurallari var azcik kacamak yap ya kilo aliyosun benim aldigim gbi yada yerinde sayikliyosum ac kaldiginla kaliyosun anlicaginiz pes ettim ama diyet seruvenime devammm
Afiyet olsun canım .... benim de canım döner istiyor burada bir yer var arkadaşların tavsiyesiyle 1 kez yedim müthişşşşşşşşşş kayseriye yolunuz düşerse yemeden gitmeyin derimkızlar yarın için izin isteyebilir miyim sizden yağmur yağmazsa eşimle ben mersine gitmeyi güzel bir gün geçirmeyi düşünüyoruz.
bol bol gezip dolaşıcaz ama ben 1 adet tantuni yerim olur mu
Süpersin cnmkızlar ben lşstede olmayacakmıyım.eğer olacaksam kilom 101,3 başlangıç 104 verilen 2,7
kızlara herkese günaydın çok hastaydım bu yüzden fırsat bulup giremedim.ben bu hafta 2 kilo vermişim 102 olmuşum.ama bu hafta listede yer almayacağım herhalde.menümü de gün içerisinde paylaşırım.herkese bol eksili günler olur inşallah
başlangıç tarihimin geçen hafta çarşamba olması lazım dı.hedef kilom da 85
kızlar ben lşstede olmayacakmıyım.eğer olacaksam kilom 101,3 başlangıç 104 verilen 2,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?