ambitious_girl (104/101,3/2,7)başlangıç tarihi8 ekim/başlangıç kilosu 104/hedef kilosu:85 ben böyle hazırladım ama doğrumu bilemedimambitious_girl ( / / )yeni üye, başlangıç tarihi /başlangıç kilosu/hedef kilosu:85
ambitious bu mesajı 7 ekimden aldım kilom 101 demişsin, 104 yok ki bir yerde, bu şartlarda da 101 ile başlamış 102ye çıkmış ve tekrar kilo vermiş ama başlangıç kilonun altına düşememiş gözüküyorsunkızlar herkese merhaba sanırım artık bu gruptayım.ismim merve konyada yaşıyorum.30 yaşındayım 22 aylık oğlum var,çalışıyorum.101 kiloyum artık bu durumdan çok sıkıldım.bi şeye takınca takarım yeni takıntım da bu.3 yıllık evliyim.evlendiğimde 65 kiloydum.konyada yaşamaya başlayınca ve iş bulamayınca bu hale geldim.çok şükür şimdi her şey yolunda.herkesle tanışmayı çok isterim.
bu konuda yardımlaşırızSlm arkadaşlar bende yeni geldim ayyy bu teknolojik işlerden anlamıyorum o listeyi nasıl hazırlıyorsunuz sıra bana gelince çok ama çok yardıma ihtiyacım olacak hatta yapamam diye hak geçmemesi için gruptan ayrılmayıda düşündüm bilmiyorum napsam
Grupta olmak bana güç veriyor yerken iki kere düşünüyorum nefsimle kavga edip.duruyorum bide bahaneler arkasına bugüne kadar hiç sığınmadım yaparım dediysem yapmak zorundayım bu konuda olabildiğince bilgim olmadığı için grup adına yanlışlık yapmak istemembu konuda yardımlaşırız
en öenmli şey en son kim listeye kilosunu eklemişse o l,isteyi bulup oraya kilonu eklemek, yoksa senden önce bildirim yapan herkes bildirim yapmamış gibi liste boşalıyor
takımdan çıkmak için bu bahane olmaz
sağol canım tabi gidebilirsek eşim işten izin alabilirse inş kısmet olursa geliriz canımher diyet bir tecrübe oluyor beni kesseniz lahana çorbası diyeti ve isveç diyeti yapmam meselahaa bir arada smoothie diyeti yapmıştım(KK'dan öğrendim) o da ilk başlarda güzeldi sonra midem kalkmaya başlamıştı ..Smoothie ye de baksana @azaydidem , bak şimdi aklıma geldi .....ama rus diyetiyle 5'te 5 fena değil
Afiyet olsun canım .... benim de canım döner istiyor burada bir yer var arkadaşların tavsiyesiyle 1 kez yedim müthişşşşşşşşşş kayseriye yolunuz düşerse yemeden gitmeyin derim
Süpersin cnm
biz yapalım da sen hem öğlen nesfit yiyip hem akşam yoğurt salata yersen ölürsün!!!!!kızlar haftaya ne yapacağız ya bu hafta durumlar çok kötü bence , daha ne kadar azaltacağız ...haftaya akşamları sadece yoğurt ve salata mı yesem diye düşünüyorum .1 hafta böyle yapsam ölmem dimi
pideli değil canım lavaş ekmeğine sarıyorlar güzel oluyor allah var bakalım ama gidebilirsek
ya tatlım tam adapte olamadım kim çıkmış kim gelmiş haftaya yapan arkadaşa en çok ben yardım ederim telefi olur böylece
Canım ben geçen hafta sonu yedim vee 65.9 a çıktım bu hafta aldığımı vermekle uğraştım haftaya daha iyi bir sonuçla gelcemm sözzzzzkızlar durum gene kötü oldu
zuhal herhalde geçen hafta iyi kilo vermişti bu hafta durakladı
haftaya napıyoruz? daha iyisini yapıyoruz inşallah
ambitious bu mesajı 7 ekimden aldım kilom 101 demişsin, 104 yok ki bir yerde, bu şartlarda da 101 ile başlamış 102ye çıkmış ve tekrar kilo vermiş ama başlangıç kilonun altına düşememiş gözüküyorsun[/QUOTE
tamam canım ben o hafta sonu iyi yemiştimlisteyede daha girmemiştim.böyle olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?