Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

slm kızlar cuma geçince kimse uğramaz oldu buraya kaçamaksız 25 güne devam ediyorum
1.gün :65.9
2.gün :64.9
3.gün:64.5
4.gün:64.3
5.gün:64.2
6.gün:64.9
7.gün:63.7
kaçamak yapmayıp bol yürüdüm hiç görmediğim rakamı gördümm :)) aynen devamm

Sen dukandan vazmi gectin canim?

Kizlar simdi giyinip disari cikmam lazim.5 olmadan kalktim. Bi suru is hallettim.
Yogun bi gun beni bekler.
Gecmisi ilk firsatta okicam insallah.

günaydın kızlar buralar biraz boş kalmış....inş herkes iyidir...yorucu bir hafta sonundan sonra yine kürkçü dükkanı..hafta sonu menülerim iyiydi sadece kaçamak olarak akşam çayının yanında biiter yedim..geçen hafta kendi adıma kötü idi o kadar yürüyüşe ve müslilere rağmen +500 kilo almışdım.bu haftadan da pek ümidim yok açıkçası...malum 2,5 gün tatil var tatil demek evde olmak demek evde olunca da diyete asılamıyorum ben işte daha düzenli oluyorum, evdeyken su bile içmediğim oluyor...akşam ziyaretlerimiz ve misafir ağırlamalarımız olacak bu hafta zor geçecek yani....ama ben yine d,kkat etmeye çalışacağım ve yürüyüşümü ihmal etmeyeceğim....

Tunaydin kizlar 63.4 kiloyla dukana kaldigim yerden kacamaksiz devam ediyorum kizlar baska diyetler bana gore degilmis dukandan vaz gecemedim nedense regl olucam oyuzden cok sisim dukani braktiktan snra aldgim kiloyu verip dondum cuma gunude 63.4 dm galiba neyse ben bu cuma 62.5 olmak istyorum insallahda olurum

Maalesef 800 gr artidayim ama 2 günde onu hallederim.. Bu cuma en fazla 55.3 olup listeye girecegimm inşallah

Menüm

Sabah
1 bardak ılık süt

Öğlen
2 şekerli çay, 2 tane ikram, yarimdan fazla bir den az peynirli pogaca.

Ara
1 bardak ayran

Ara
1 bardak süt

Aksam
1 kase Şehriye çorbası

Su 800 gr fazlalığı bugün atmam lazım ki üzerine 300 gr daha verip listeye girebileyim

Bende menumu paylasim
kahvalti
Yulaf kepekli peynirli yumrta yaptim
2 dlim salam
1 tane siyah zeytin
2 tane yesil zeytin
Azcik peynir yedim
Arada 2 kasik yogurt yedim
Sut icmeyi dusunuyorum aksama et donet yicem hazir olanlardan bide baget yapicam bukadr :)

selam kızlar
dukancılar devam ediyormuş, haftasonu hiç istediğim gibi değildi hatta bugün de

1.gün 65,5
2.gün 65,0
3.gün 65,8
4.gün 65,4
5.gün 65,5
8.gün 66,0 ve bugün protein günü olacaktı ama ben ne yaptım
sadece öğlen arasında yaptığım yürüyüşümü söyleyebilirim iyi olarak
öğlen yemeğine ismimi yazdırmamıştım protein günü yapmak için, peynirlerimi evde unuttum sonra vaz geçtim ve süt ile mısır gevreği yedim

selam kızlar
dukancılar devam ediyormuş, haftasonu hiç istediğim gibi değildi hatta bugün de

Aynen canm devam aralarda bozdgumz cok oldu ama artik bozmuyoruz hatta bi karar aldik pazar gunleri sadece bir ogun istedgimizi yicez aksam haric sabah ve oglen icn aksam saf proteine agrlik verip ogunu kilo almadan geciricez hem bolece nefsimize pazari bekle diyip atistrmalardn kacamaklardn uzak dururuz suana kadr hic kacamak yapmadm yazdklarmdan baska bsey de yememdm aferim bana
Bu arada sen nasil bi dukan yapipsun anlamis degilim biraz acarmisin hangi yontemi yapiosun

siz bana yamuk yaptınız , hani bırakmıştınız dukanı
benim son dukan planım şöyleydi: haftada 2 gün saf protein diğer 5 gün dikkat etmek veya başka diyetler
belki de o 5 günün adını sebze+protein günü koymadığım için kaçamaklarım oldu hem de fena şekilde
arada canım mısır gevregi+sut ile oğun yapmak istiyor, hani yasak olunca cazip oluyor:)

Mısır gevreği ile süt yanyana olmuyumu bide meyvesizlik zor değilmi bende bi çıkış arıyorum ama meyvesizlik beni inanılmaz zorlar

Düne göre artı olarak uyandım inş yarına vermiş olurum.bu haftaki tatillerde daha dikkat edip yürücem ben aksine evde daha iradeliyim cumaya en azından 63.5 hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…