Senin menu de şahaneSizin menüler şahane benim menüm sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik şekersiz çay ara muz öğle gözleme ayran ara aşure akşam tavuk çorbası haşlanmış brokoliye yoğurt döküp salata niyetine ekmeksiz
Yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi olur mu bizim markette bu var
Canm aslnda yamuk demiyelim bizde yoldan ckmistik :) bence sen o yontemi birak kilo verme cizelgene baktimda verdigin kiloyu normal yedginde aliyosun en gzeli bizm gbi yap yada 1/1 yap birgun saf protein birgun sebze+protein bence denemelisin bu sekilde 1 hafta sonra alisiyo insan bize katl kacamalsiz amasiz bana yamuk yaptınız , hani bırakmıştınız dukanı
benim son dukan planım şöyleydi: haftada 2 gün saf protein diğer 5 gün dikkat etmek veya başka diyetler
belki de o 5 günün adını sebze+protein günü koymadığım için kaçamaklarım oldu hem de fena şekilde
arada canım mısır gevregi+sut ile oğun yapmak istiyor, hani yasak olunca cazip oluyor:)
tamam ben sizle devam etmek istiyorum ama eti çok sevmeme rağmen bazen sıkılıyorum, olmuyor.ben de 1+1 yapıcamCanm aslnda yamuk demiyelim bizde yoldan ckmistik :) bence sen o yontemi birak kilo verme cizelgene baktimda verdigin kiloyu normal yedginde aliyosun en gzeli bizm gbi yap yada 1/1 yap birgun saf protein birgun sebze+protein bence denemelisin bu sekilde 1 hafta sonra alisiyo insan bize katl kacamalsiz ama
benim 64,5 olmam lazım, şu ana 66 civarındayımGunaydin
Kizlar bu cuma herkesler en az 300 gr versin. 300 gr Yarismasi kimler basaricak..
tamam ben sizle devam etmek istiyorum ama eti çok sevmeme rağmen bazen sıkılıyorum, olmuyor.ben de 1+1 yapıcam
diyetimin adını şöyle koyayyım
1 gün protein
1 gün sebze+protein veya Taylan kümeli nin haftalık listelerinden bir gün
İnsanın canı kuru fasulye de istiyor meyve de,o 1 sebze günlerinde başka diyet programı yapayım ben adına d,iyet demezsem gene yoldan çıkıyorum çünkü.
evet verdiğim kiloyu normal yediğimde alıyorum çünkü makarna ve hamur işleri yağlı şeyler favaorim
neyse bu sabah kayınbabamlar memlekete döndüler. yemek düzenini biraz daha değiştirebilirim. koşu bandının yerini de değiştirebilirim veya zaten oturma odası müsait eliptik bisikletimi kullanmaya başlarım. sabah kahvaltıda dikkat etmedim gene.sadece sabah kalkınca 15 dk. kadar pilates yaptım, kilo için değil sağlıklı olmak için, biraz kaslarımı esnettim falan
Aynen canm devam aralarda bozdgumz cok oldu ama artik bozmuyoruz hatta bi karar aldik pazar gunleri sadece bir ogun istedgimizi yicez aksam haric sabah ve oglen icn aksam saf proteine agrlik verip ogunu kilo almadan geciricez hem bolece nefsimize pazari bekle diyip atistrmalardn kacamaklardn uzak dururuz suana kadr hic kacamak yapmadm yazdklarmdan baska bsey de yememdm aferim bana
Bu arada sen nasil bi dukan yapipsun anlamis degilim biraz acarmisin hangi yontemi yapiosun
meyve meyve meyve çok sevmem rağmen 1 senedir korka korka yiyorumMısır gevreği ile süt yanyana olmuyumu bide meyvesizlik zor değilmi bende bi çıkış arıyorum ama meyvesizlik beni inanılmaz zorlar
senin dünkü menün benim bugünkü menüme benziyor aslında gözleme yemek istemiyorum ama hamarat bakıcımız yine döktürmüşSizin menüler şahane benim menüm sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik şekersiz çay ara muz öğle gözleme ayran ara aşure akşam tavuk çorbası haşlanmış brokoliye yoğurt döküp salata niyetine ekmeksiz
inşallah 300 ve daha fazlası olur...Gunaydin
Kizlar bu cuma herkesler en az 300 gr versin. 300 gr Yarismasi kimler basaricak..
korkutmak gibi olmasın ama çok zor bir liste......evet ilk listeyi indirdim gene
kadın 4 ay boyunca l,isteleri yaparken hiç açlık hissetmedim d,iyor ama ben hissediyorum
neyse dediği her şeyi eksiksik yapacağım
40 dk. yürüyüş demiş
bu sıra yoldan çıkmış biri olarak tavizsiz bir program yapmalıyım
sadece mevsiminde olmayan bulamadığım sebzeler sebebiyle değişiklik yapacağım
mesela dereotu nane semizotu var akşama ama benim evde de misss gibi taze fasulye olacak, onu yiyecem inşallah
ikindin 2 ara öğün var iş yerinde en yoğun saatlerde nasıl 2 araöğün yaparım onu da düşünüyorum
Allah ım kolaylık ver ya Rabbim
(listeyi atlasam 2. listeye mi geçsem diyordum, blogda bunu sormuşlar hayır demiş ilk 5 liste ilk okulun ilk 5 yılı gibi, 1. sınıf zordur yazı yazmayı okumayı öğreneceksin ama illa ki okunması gerekir demiş, mecburen 1. listeden başlıyorum, öhüüüüüüüü, kendimi teselli için en sevdiğim meyveyi cennet elmasını kullanacağım listede ) liste yapiiim
Her yemek sonrası 1 bardak yeşil çay
İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…
SABAH –
NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.
MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.
1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz
ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı
ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı
ARA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir
AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber
2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir
herkes kayıp bugün @uhs,ambitious_girl nerede acaba?
pirinç patlağı ne ?????öğlen eve gittim
1 bardak kefir ile 1 cennet meyvesini blenderdan geçirip içtim. pirinç patlaklarımından bazılarına labne peynir sürüp hazırladım. 2 ara öğünde 3er pirinç patlağı yiyeceğim inşallah.,
hızlı bir ödem atsam çok mutlu olacağım
yuvarlak mısır -pirinç patlağı var ya işte ohedef56 imiz listeleri değiştirmekle meşhurdur canım
meyve meyve meyve çok sevmem rağmen 1 senedir korka korka yiyorum
senin dünkü menün benim bugünkü menüme benziyor aslında gözleme yemek istemiyorum ama hamarat bakıcımız yine döktürmüş
inşallah 300 ve daha fazlası olur...
korkutmak gibi olmasın ama çok zor bir liste......
herkes kayıp bugün @uhs,lusyen , Zadegan kimsecikler yok
pirinç patlağı ne ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?