Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kizlar.bugun oglenden sonra izin aldim oglumun 1.5 yaş aşisi vardi.eşimle buluşup ufak tefek işleri hallettik.2 de aşiya gittik.eve gelince oglani babasina emanet edip yuruyuse ciktim.saat 1.30 gibi oglen-ikindi arasi yedim cacik+yumurtali ispanak.ekmeksiz. az önce de 1 haftadir kasede duran ne benim ne ćocuklarin ne eşimin ne de bakicinin yemedigi üzümleri yedim☺☺☺☺☺
Aslinda yemezdim de yürüyüş dönuşü pazarin icinden gecince canim çok çekti.baska da birsey yemem(belki tarcinli sut) bu arada pilbiber yofurt kurune devam

Sizin menüler şahane benim menüm sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik şekersiz çay ara muz öğle gözleme ayran ara aşure akşam tavuk çorbası haşlanmış brokoliye yoğurt döküp salata niyetine ekmeksiz

Senin menu de şahane
Açıııııııımmmmmm

Yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi olur mu bizim markette bu var

Malesef canim yulaf ezmesiyle yulaf kepegi ayni sey degilmis yulaf kepegi yerine kullanilmazmis ama migroslarda carfurda bulanlirsn canm ben carfurdan aldim ve olk zmanlar kabizlik cekiyodum ilk zman yoktu carfurda alamamistim cok kabizlik cektim ama artik cekmiyorum bemce dukana basla canm ne kaybedersinki yeronde saymaktansa bzim gbi haftada bigun ve bir ogun izn verirsin kendine bi arastr yorumlari oku istersen canm

Canm aslnda yamuk demiyelim bizde yoldan ckmistik :) bence sen o yontemi birak kilo verme cizelgene baktimda verdigin kiloyu normal yedginde aliyosun en gzeli bizm gbi yap yada 1/1 yap birgun saf protein birgun sebze+protein bence denemelisin bu sekilde 1 hafta sonra alisiyo insan bize katl kacamalsiz ama

tamam ben sizle devam etmek istiyorum ama eti çok sevmeme rağmen bazen sıkılıyorum, olmuyor.ben de 1+1 yapıcam
diyetimin adını şöyle koyayyım
1 gün protein
1 gün sebze+protein veya Taylan kümeli nin haftalık listelerinden bir gün

İnsanın canı kuru fasulye de istiyor meyve de,o 1 sebze günlerinde başka diyet programı yapayım ben adına d,iyet demezsem gene yoldan çıkıyorum çünkü.
evet verdiğim kiloyu normal yediğimde alıyorum çünkü makarna ve hamur işleri yağlı şeyler favaorim
neyse bu sabah kayınbabamlar memlekete döndüler. yemek düzenini biraz daha değiştirebilirim. koşu bandının yerini de değiştirebilirim veya zaten oturma odası müsait eliptik bisikletimi kullanmaya başlarım. sabah kahvaltıda dikkat etmedim gene.sadece sabah kalkınca 15 dk. kadar pilates yaptım, kilo için değil sağlıklı olmak için, biraz kaslarımı esnettim falan

evet ilk listeyi indirdim gene
kadın 4 ay boyunca l,isteleri yaparken hiç açlık hissetmedim d,iyor ama ben hissediyorum
neyse dediği her şeyi eksiksik yapacağım
40 dk. yürüyüş demiş
bu sıra yoldan çıkmış biri olarak tavizsiz bir program yapmalıyım
sadece mevsiminde olmayan bulamadığım sebzeler sebebiyle değişiklik yapacağım
mesela dereotu nane semizotu var akşama ama benim evde de misss gibi taze fasulye olacak, onu yiyecem inşallah
ikindin 2 ara öğün var iş yerinde en yoğun saatlerde nasıl 2 araöğün yaparım onu da düşünüyorum
Allah ım kolaylık ver ya Rabbim

(listeyi atlasam 2. listeye mi geçsem diyordum, blogda bunu sormuşlar hayır demiş ilk 5 liste ilk okulun ilk 5 yılı gibi, 1. sınıf zordur yazı yazmayı okumayı öğreneceksin ama illa ki okunması gerekir demiş, mecburen 1. listeden başlıyorum, öhüüüüüüüü, kendimi teselli için en sevdiğim meyveyi cennet elmasını kullanacağım listede) liste yapiiim

Her yemek sonrası 1 bardak yeşil çay

İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…

SABAH

NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.

1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz

ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı

ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı

ARA ÖĞÜN

ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir

AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber

2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir

Kizlar bu hafta olculerimi cuma gunu alabildim ajandama yazdim ve sizle de paylasayim.

Gogus: 100\101
Bel:86\88
Gobek:101\103
Basen:103\103
Kalca:105\107

Ve vee veee bu hafta 1 kilo 200 gr vermisim. Gecen hafta almistim ama olculer incelmisti.
Onumuzdeki cuma 4 hafta olacak. Bakalim 4 haftada ne kadar degisecek olculer.

3 haftada gogus 2, bel 4, gobek 3, basen 1, kalca 2 cm incelmis. Simdilik sadece gunde en az 1 saat yuruyorum.

Cumayi bekliyorum heyecanla

1 BEDEN KAÇ KİLODUR? KAÇ SANTİM (CM)’DİR?

Kadınların en çok merak ettikleri ve üzerinde durdukları konulardan biri de beden ölçme konusudur. Hesaplaması aslında zor olmayan ama pek fazla bilinmediği için zorlanılan bir hesaplama yöntemi olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle bayanlar giysi alırken ve diyet yaparken bu ölçümleri göz önüne almaktadırlar. Böylece hem motive olunmakta hem de kelerini tanıyıp ona göre hareket etme imkanı bulunmaktadır. 1 bedenin kaç kiloya denk geldiği ya da kaç santime eşit olduğu insanların kafasını karıştıran ölçümlerdendir.

Öncelikle 1 bedenin kaç kilo olduğuna değinmek gerekmektedir. Boy oranına da bağlı olarak kadınlarda beden ölçümleri 5’er kiloda bir beden fark göstermektedir. Örneğin; kilo 10-15 fazla ise – 46 beden olmaktadır. Kilo 5-10 fazla ise – 44 beden olmaktadır. Kilo 0-5 fazla ise – 42 beden olmaktadır. Kilo 5 eksik ya da eşit ise – 40 beden olmaktadır. Kilo 5-10 az ise – 38 beden olmaktadır. Kilo 10-15 az ise – 36 beden olmaktadır. Kilo 15-20 az ise – 34 beden olmaktadır. 1 bedenin kaç santim olduğunu hesaplamak da bu noktadan sonra daha kolay olmaktadır. Her beden 2 cm fark etmektedir. Yani bir bayan 5 kilo zayıflar ise 2 cm incelmektedir. Ve sonuç olarak 1 beden daha küçük kıyafetler kullanmaya başlayacaktır.

Hmm basenden 1 cm daha giderse ben 1 beden kuculmus olucam demekki.
Cuma insallah gider o da.

öğlen eve gittim
1 bardak kefir ile 1 cennet meyvesini blenderdan geçirip içtim. pirinç patlaklarımından bazılarına labne peynir sürüp hazırladım. 2 ara öğünde 3er pirinç patlağı yiyeceğim inşallah.,
hızlı bir ödem atsam çok mutlu olacağım

Menü:
Sabah :1 yum sahanda, 3-5 zeytin ,1 parça peynir,domates

ara:3 kaşık aşure

öğlen :nesfit

akşam:ıspanaak çorbası +yarım gözleme+bol salata

50 dk yürüdüm, yeşil çayımı içtim, su henüz 750 ml

Slm hanimlar
Kahvaltida bgun PS gunum
Mantarli yumurta yaptim yaninda az bsey peynir yedim
Ara bitki cayi
Saat 3 gbi yogurtla salatalik dgrayip yicem icine yilaf kepegide katicam
Aksama dukan kfte yapicam bgunku menum bu kadr

Bu arada dunku aksam menumden bagetleri cikardim sadce 100 gr civari et doner ve 3 kasik yogurt yedim

Canm eger bizimle dukan yapicaksan tam uy bence bigun baska diyet bigun baska bi dyet yapma bzim gbi dukana tam uy canm 1/1 yapablirsin sebze gnunde taze fasulyeyi yagsiz kiymali yapip yiyeblirsn yine cok seviyosan dukana ait bir suru tarf var yemeklerini cesitlendirirsn sklmazsn bence kesinlikle bI sure dukana tam uy alisirsin
Bu arada hedefin kac canm bide dukana girip test yap bence

hedef56 imiz listeleri değiştirmekle meşhurdur canım

Mısır gevreği ile süt yanyana olmuyumu bide meyvesizlik zor değilmi bende bi çıkış arıyorum ama meyvesizlik beni inanılmaz zorlar
meyve meyve meyve çok sevmem rağmen 1 senedir korka korka yiyorum

senin dünkü menün benim bugünkü menüme benziyor aslında gözleme yemek istemiyorum ama hamarat bakıcımız yine döktürmüş
Gunaydin

Kizlar bu cuma herkesler en az 300 gr versin. 300 gr Yarismasi kimler basaricak..
inşallah 300 ve daha fazlası olur...

korkutmak gibi olmasın ama çok zor bir liste......

herkes kayıp bugün @uhs, lusyen , Zadegan kimsecikler yok

pirinç patlağı ne ?????

yuvarlak mısır -pirinç patlağı var ya işte o
evet liste zor ama bişeyler yapmam gerekiyor, bu listeden daha önce sonuç aldım diye yapayım diyorum tabi en fazla 3 gün dayanabilmiştim.3 günde ödem atarım olmazsa protein günü yaparım
saçmalıyorum biliyorum şimdilik beni bu motive etti. haftaya salıya kadar kiloma bakmadan yapacağım listeyi, (tabi cuma mecburen bakıcaz kiloya o sayılmaz)1 haftayı tamamlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…