canım burdayım.bende pazartesileri giremiyorum malum izin günümambitious_girl nerede acaba?
Kaptanım sen kaç kilosun ?Kizlar bu hafta olculerimi cuma gunu alabildim ajandama yazdim ve sizle de paylasayim.
Gogus: 100\101
Bel:86\88
Gobek:101\103
Basen:103\103
Kalca:105\107
Ve vee veee bu hafta 1 kilo 200 gr vermisim. Gecen hafta almistim ama olculer incelmisti.
Onumuzdeki cuma 4 hafta olacak. Bakalim 4 haftada ne kadar degisecek olculer.
3 haftada gogus 2, bel 4, gobek 3, basen 1, kalca 2 cm incelmis. Simdilik sadece gunde en az 1 saat yuruyorum.
Cumayi bekliyorum heyecanla
Bugün eve gelmem 3 u buldu..
Hemen menumu yazayım
Sabah
1 yunurtayla melemen, 1 dilim ekmek, 1 yk ahududu reçeli, 2 yk labne peyniri
Öğlen
2 adet tutku, 10 tane cubuk krater, 2 ısırık poğaça, 2 şekerli çay.
(Öğle vakitleri kursta olduğum için hep ivir zivir yiyorum maalesef)
Aksam
1 dolu tabak kapuska, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
EVET BURADAN UZAKLAŞMAK HİÇ BİRİMİZE YARAMIYORkızlar dün oğlanı ahstaneye götürdüm bronşiti gene başlamış hava vermeye başladık.kabus gibi günler beni bekliyor.benim iznim sadece haftada 1 gün inanın yetmiyor sanki hergün çalışıyormuşum gibi hissediyorum.diyet derseniz yalan oldu ve kendime bu konuda çok kızıyorum.dediğim herşeyi yapıyorum ama söz konusu diyet oldu mu bana bişey oluyor.kasımın 14 ünde annem geliyor bugünü saymazsam 17 gün var.kendimi 17 gün diyetine sokuyorum.hergün yediklerimi,sporumu ve kilomu size yazarım.hedefim 5 kilo vermek.
estağfirullah canım , ne saçmalaması sana en iyi hangisi gelecekse öyle yap, mısır-piriç patlağını hatırladm bizim oğlan alıyor arada tadına bile bakmadım desem yeridir:)yuvarlak mısır -pirinç patlağı var ya işte o
evet liste zor ama bişeyler yapmam gerekiyor, bu listeden daha önce sonuç aldım diye yapayım diyorum tabi en fazla 3 gün dayanabilmiştim.3 günde ödem atarım olmazsa protein günü yaparım
saçmalıyorum biliyorum şimdilik beni bu motive etti. haftaya salıya kadar kiloma bakmadan yapacağım listeyi, (tabi cuma mecburen bakıcaz kiloya o sayılmaz)1 haftayı tamamlayacağım inşallah
geçmiş olsun canım ben de her iki oğlanda öksürükle mücadele ettim-ediyorum öksürmelerinden nefret ediyorum büyük oğlana 4-5 ay boyunca singulair İlaç kullanmıştık bırakrık ama , insan kronik olmasından korkuyor...kızlar dün oğlanı ahstaneye götürdüm bronşiti gene başlamış hava vermeye başladık.kabus gibi günler beni bekliyor.benim iznim sadece haftada 1 gün inanın yetmiyor sanki hergün çalışıyormuşum gibi hissediyorum.diyet derseniz yalan oldu ve kendime bu konuda çok kızıyorum.dediğim herşeyi yapıyorum ama söz konusu diyet oldu mu bana bişey oluyor.kasımın 14 ünde annem geliyor bugünü saymazsam 17 gün var.kendimi 17 gün diyetine sokuyorum.hergün yediklerimi,sporumu ve kilomu size yazarım.hedefim 5 kilo vermek.
Maşşallah ya ne güzel gidiyor kilocuklarınBu arada dün çok az beslenip ağırlıklı sıvı şeyler tukettim ve pazar günü almış olduğun +800 gitti çok şükür.
300 gr daha vermem lazım liste için. (Kendime hatirlatma)
Aslında olur ama tüm arkadaşlar yiyecegimizi ortaya koyup yiyoruz. Yiyecegimi ayırmak hoş olmayacak gibi. Ben de az yemeye çalışıyorum.yanında bişeyler götürsen olmaz mı? sandvich falan
Ben de hayirlisiyla kızımı krese verince benim de sıkıntım azalacak inşaallah.EVET BURADAN UZAKLAŞMAK HİÇ BİRİMİZE YARAMIYOR
yarın öğleden sonra saçim tatili başlıyor umarım işine yarar
çocuklar küçükken çok kızıyordum ona buna tatil yapıyorlar diye artık alıştım çocukların sıkıntısı azaldı
Aman Aman gitsinler kızım doğal 27 ay bitecek neredeyse hala istediğim kiloya ulasabilmis değilim kaldı son 6 kilo allahtan onu da bir an önce vucudumdan def etmek istiyorumestağfirullah canım , ne saçmalaması sana en iyi hangisi gelecekse öyle yap, mısır-piriç patlağını hatırladm bizim oğlan alıyor arada tadına bile bakmadım desem yeridir:)
geçmiş olsun canım ben de her iki oğlanda öksürükle mücadele ettim-ediyorum öksürmelerinden nefret ediyorum büyük oğlana 4-5 ay boyunca singulair İlaç kullanmıştık bırakrık ama , insan kronik olmasından korkuyor...
Maşşallah ya ne güzel gidiyor kilocukların
EVET BURADAN UZAKLAŞMAK HİÇ BİRİMİZE YARAMIYOR
yarın öğleden sonra saçim tatili başlıyor umarım işine yarar
çocuklar küçükken çok kızıyordum ona buna tatil yapıyorlar diye artık alıştım çocukların sıkıntısı azaldı
estağfirullah canım , ne saçmalaması sana en iyi hangisi gelecekse öyle yap, mısır-piriç patlağını hatırladm bizim oğlan alıyor arada tadına bile bakmadım desem yeridir:)
geçmiş olsun canım ben de her iki oğlanda öksürükle mücadele ettim-ediyorum öksürmelerinden nefret ediyorum büyük oğlana 4-5 ay boyunca singulair İlaç kullanmıştık bırakrık ama , insan kronik olmasından korkuyor...
Maşşallah ya ne güzel gidiyor kilocukların
Hedefime ulasayim once. Oyle soylerim.Kaptanım sen kaç kilosun ?
Canım benimde oğlum hasta bende yapayım çok sağolcanım ben oğlanın öksürüğü için keçiboynuzu tarifini yapıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim.
2 keçiboynuzunu 1 su bardağı su ile kaynatıyorsun.kaynayınca 3-4 hatmiçiçeğini atıp demliyorsun.demlenince süzüp üzerine keçiboynuzu pekmezi döküyorsun.öksürmeye başlayınca hemen başla faydasını görürsün
benim 49 ay olduAman Aman gitsinler kızım doğal 27 ay bitecek neredeyse hala istediğim kiloya ulasabilmis değilim kaldı son 6 kilo allahtan onu da bir an önce vucudumdan def etmek istiyorum
canım bana tatil yok ben aynı tempo ile çalışmaya devam ediyorum
siz yapın lazım olunca bana söylersinizCanım benimde oğlum hasta bende yapayım çok sağol
hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?