Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar dün oğlanı ahstaneye götürdüm bronşiti gene başlamış hava vermeye başladık.kabus gibi günler beni bekliyor.benim iznim sadece haftada 1 gün inanın yetmiyor sanki hergün çalışıyormuşum gibi hissediyorum.diyet derseniz yalan oldu ve kendime bu konuda çok kızıyorum.dediğim herşeyi yapıyorum ama söz konusu diyet oldu mu bana bişey oluyor.kasımın 14 ünde annem geliyor bugünü saymazsam 17 gün var.kendimi 17 gün diyetine sokuyorum.hergün yediklerimi,sporumu ve kilomu size yazarım.hedefim 5 kilo vermek.

Kaptanım sen kaç kilosun ?

Bugün eve gelmem 3 u buldu..
Hemen menumu yazayım

Sabah
1 yunurtayla melemen, 1 dilim ekmek, 1 yk ahududu reçeli, 2 yk labne peyniri

Öğlen
2 adet tutku, 10 tane cubuk krater, 2 ısırık poğaça, 2 şekerli çay.
(Öğle vakitleri kursta olduğum için hep ivir zivir yiyorum maalesef )

Aksam
1 dolu tabak kapuska, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

yanında bişeyler götürsen olmaz mı? sandvich falan

EVET BURADAN UZAKLAŞMAK HİÇ BİRİMİZE YARAMIYOR
yarın öğleden sonra saçim tatili başlıyor umarım işine yarar
çocuklar küçükken çok kızıyordum ona buna tatil yapıyorlar diye artık alıştım çocukların sıkıntısı azaldı

estağfirullah canım , ne saçmalaması sana en iyi hangisi gelecekse öyle yap, mısır-piriç patlağını hatırladm bizim oğlan alıyor arada tadına bile bakmadım desem yeridir:)

geçmiş olsun canım ben de her iki oğlanda öksürükle mücadele ettim-ediyorum öksürmelerinden nefret ediyorum büyük oğlana 4-5 ay boyunca singulair İlaç kullanmıştık bırakrık ama , insan kronik olmasından korkuyor...

Bu arada dün çok az beslenip ağırlıklı sıvı şeyler tukettim ve pazar günü almış olduğun +800 gitti çok şükür.
300 gr daha vermem lazım liste için. (Kendime hatirlatma)
Maşşallah ya ne güzel gidiyor kilocukların

Ben de hayirlisiyla kızımı krese verince benim de sıkıntım azalacak inşaallah.
Annelik güzel de sürekli dipdibe olunca biraz zorluyor azcık ozlemek lazim

Aman Aman gitsinler kızım doğal 27 ay bitecek neredeyse hala istediğim kiloya ulasabilmis değilim kaldı son 6 kilo allahtan onu da bir an önce vucudumdan def etmek istiyorum

canım bana tatil yok ben aynı tempo ile çalışmaya devam ediyorum

canım ben oğlanın öksürüğü için keçiboynuzu tarifini yapıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim.
2 keçiboynuzunu 1 su bardağı su ile kaynatıyorsun.kaynayınca 3-4 hatmiçiçeğini atıp demliyorsun.demlenince süzüp üzerine keçiboynuzu pekmezi döküyorsun.öksürmeye başlayınca hemen başla faydasını görürsün

Canım benimde oğlum hasta bende yapayım çok sağol

Kızlar iyi geceler dün eğitim vardı giremedim bugunde oğlum hasta oldu onunla ilgilenmekten giremedim diyetim de şöyle böyle çok şükür regl oldum son aylarda hep geçikiyor nedendir bilmem
Neyse iyi geceler ben bu gecede uyumaya cam gibi oğlum sık sık kalkacak yarın görüşürüz

Aman Aman gitsinler kızım doğal 27 ay bitecek neredeyse hala istediğim kiloya ulasabilmis değilim kaldı son 6 kilo allahtan onu da bir an önce vucudumdan def etmek istiyorum
benim 49 ay oldu
canım bana tatil yok ben aynı tempo ile çalışmaya devam ediyorum
Allah koaylık versin, bakıcı mı vardı evde?

Canım benimde oğlum hasta bende yapayım çok sağol
siz yapın lazım olunca bana söylersiniz ben şimdilik bademcik tedavisi ile uğraşıcam, gene benim sık hastalanan çocuğun dün akşam ağzı kokuyordu gece hafif ateşlenmiş (hemen de ateşim çıktı diye geliyor,0,001 santigrat dereceye duyarlı çocuk nerden anlıyorsa ateşinin olduğunu) soğuk algınlığı ilacı ve vitamin verip gönderdim okula öğlen ben de adaçayı ile gargara yaptırıcam inşallah
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
hayırlı sabahlar

diyetim iyi gidiyor. akşam saat 9a doğru açlık hissettim yani acıkmak değil de bişeyler yiyversem isteği. dişimi fırçalayıp bol su içerek atlatmaya çalıştım.
dünkü sporum 15d. plates+25 dk eliptik bisiklet =40 dk
su 3 litreden fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…