Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aman Aman gitsinler kızım doğal 27 ay bitecek neredeyse hala istediğim kiloya ulasabilmis değilim kaldı son 6 kilo allahtan onu da bir an önce vucudumdan def etmek istiyorum
benimki de 19 aylık , ama ben tombik hamile kalmıştım bilerek, 2 çocuktan sonra hayatımı diyetini yapacağım diyordum bir yapacağım pir yapacağım

süpersin cnm inş.mükafatını alırsın

yavaş çalışan metobolizma=yeşil çay = TUVALETTEN ÇIKAMAMAK

oğlum kreşe gidiyor ama hafta sonu ve tatillerde babası bakıyor.bugün de kreş yarım günmüş o yüzden gönderemedim evde babasıyla

kızlar hepinize günaydın.
1 günü 102 kilo ile açmış bulunmaktayım.dün akşam gene kaçırdım ama artık yok.
sabah:1 elma
öğle:yulaf ezmesi,1 elma,yoğurt ve evde kendimin hazırladığı fıstık ezmesi ile karışım yaptım onu yiyeceğim

bu arada günaydın herkese, ben normalde hafta içi tartılmam ama bugün arkadaşımla işyerinde mükellef bir kahvaltı yapacağım diye bir bakıvereyim dedim....cuma kilomla aynı ve bgün çarşamba bu haftadan da ümidim yok....aslında sebebini az çok biliyorum hafta içi menülerim sabah ve öğlen klasik zaten , akşamları ufak tefek hamur işlerinin eklenmesi...hedefime 9 kilo var kendime gelmeliyim yoksa bu süreçççç uzarrrrrrrr gider....haftaya patesi rus diyeti yapacağım zaten uzun zamandır aklımda şimdi de tam sırası ...geçen hafta+500 bu hafta şimdilik sabit, 2 haftalık kaybım oldu çok kızıyorum kendime gül gibi 58,5'i görmüştüm ne güzel şimdilerde ise 61,5 larda geziyorum...
Ama sizler iyi ki varsınız tek olsam kesinlikle bırakmıştım bu kadar yeter demiştim( bekarlık ilk evlilik vs tüm kıyafetlere girebiliyorum şu anda ) Birbirmize destek olalım motivasyonumuzu yüksek tutalımmmm kızlar

ben bu sefer kararlıyım.bi de benim yolum çok uzun.herkesi seve seve de motive ederim

bende de bir terslik var biliyorum hergün tartılmak olumsuz etkiliyor ama her gün tartılmazsam ipin ucunu kaçırıyorum. gene bu da motivasyonla ilgili, mesela bu sabah tartılmadan durabildim ve diyetime devam etme arzusu ile yanıp tutuşuyorum
niye böyleyim diyorum. beni tanıyan arkadaşlar normal yemeye geçince kilo aldığımı fark etmişler normal değil anormal yiyorum ayol en sevdiğim şeyler hamur işleri hani doyduğumu yeterli geldiğini biliyorum ama ne bulursam ağzıma atmaktan da kendimi alamıyorum, fıstık fındık çocuklardan kalan yemekler üstüne bir kahve kahvenin yanında çukulata mı olsa ne yesem ... böyle devam ediyor. gece yatmadan önce hamur işi yiyp gece korku filmi gibi rüyalar gördüm mesela bunula mücadele etmeliyim.
elime bir liste aldım bu sefer, amacım onu yapmak , mecburi olarak değişiklikler oluyor ama elimden geldiği kadar listyeyi değiştirmek yok. diyetleri kafama çok takıp çok araştırıp çok bilmişlik yapıp aman onun yerine bunu yesem de olur ay o ödem attırcı ay bu bilmem ne...benim sorunum diyetin ne olduğu veya bu sabah kaç kilo olduğum değil, sağlıklı bir programı devam ettirirsem kilo veririm , sağlıklı şeyler ve miktarlar yemekte sebat etmek bütün mesele bu.

Şimdi ilk listeyi yapıyorum. salı öğlen başladım haftaya salı öğlen 2. sınıfa yani 2. listeye geçeceğim inşallah.
1 haftalık listeyi tam yapmak yani 1 öğünü bile atlamamak istiyorum bu sebeple salı sabah kahvaltıda yeni listeye başlamak isteyebilirim, pazartesi günü sizden izin alıcam böyle bir durumda veya aynı listeyle salıyı tamamlayıp çarşamba günü yeni listeye geçebilirimartık başarmak istiyorum. mesele kilo vermek değil, neden kafamdaki plana uyamadığım neden bu kadar sallandığım neden başarmak için emek vermediğim...
Bu arada başarı hikayelerim hep okul sıralarında kalmış, son 10 yıldır neyi başardım diye baktığımda çok bir şey yok. yüksek lisans dışındaki herşey hep çoluk çocukla ilgili. artık onu da ne kadar başarıyorsak. başarıdan daha çok bahane denilecek şeyler onlar. Haftalık özbakımlarını çok mu iyi yaptım veya çamaşır bulaşık işlerini aksatmıyor muyum, ütüyü demiyorum bile, çok mu sağlıklı şeyler yediriyorum çocuklara, çok mu ilgilieniyorum oyun oynuyorum onlarla, kuran dersi aldılar en az 1 yıldır kaç defa açıp kuranı 1 satır tekrar edebildik? herşey yarım, mecburi olanları yapıp mecbur olmayanları ertliyorum. azıcık ondan azıcık bundan olunca hafif kilolu, çalışan zaman bulamayan anne oluyorsun ama başarılı omuyorsun, artık bazı şeyler tam olsun istiyorum.
Şu sıra kafaya taktığım bir şey de çocukların hastalığı hani bir tane var ya vücut direnci düşük, geçen yıl 6 kez antibiyotik kullandık bu yıl hastalıkları ialçsız atlatmak hedefim. hali hazırda kensisi de hasta serviste kusmuş, bugün bitkisel tedaviye başlıyorum inşallah.
geçen yıl immuzinc in faydasını gördük , diğer çocuklarda da bunda da onu da başlıcam hepsine.
Birşeyleri tutmak ve bırakmamak lazım, yarım kalan hiçbir şey başarı hanesine yazılmıyor malesef.
Biraz karışık da olsa düşüncelerim bunlar

bu arada cuma çoğumuz iznli. ben de liste için evden girmeye çalışacağım foruma. cuma sabah bildirim yapmayı ihmal etmeyin ve herkes elinden geldiği kadar listeyi düzenlemeye yardımcı olsun. bu arada liste sırası 4. kişideydi, o kimdi

duygularıma tercüme olmuşsun.söyletecek tek kelime bulamıyorum ama artık yeter herşey güzel olacak madem biz bu kilodan rahattsızız o zaman bunlardan kurtulacağız.

Offf başladığım yere dönmekten sıkıldım şuan cuma gününden kilom daha fazla 2gün dikkat edip verme hedefindeyim cuma sabah kalvaltı öğleden sonra gün var hep bişeyler çıkıyo motive gidiyooo ama sevindiğim evlendikten sonra hiç giyemediğim pantolonum oluyorr dün giydimm :)inş iradeli olabilirim dukanı sorarsanız hep kaçamak yapıyorum vee kilo veremiyorum 2gün sporda yapcam lütfenn birbirimizi motive edip cumaya kilo vermiş olalım

senn verirsin kilo..bak ne güzel pantolonların oluyormuş.darısı başıma olsun inşallah

Slm kizlar ben bu sfer cidden biraktim dukani baska diyet yapicam srekli kacamakla olmicak oyuzden kacamak yapmicam bi diyet bulup ona devm edicem yarn ikizime davetliyiz aksam dikkat edicem cok yemicem ama cumaki kilomdan fazlayim suan 63.7 kiloyim insallah ayni kiloda olrum cuma sabahi

Bende menümü anlatayım sabah yumurta peynir domates salatalık bi dilim ekmek şekersiz çay ara elma öğle yumurta peynir ekmek çay ara yoktu akşam balık salata ekmeksiz bol bol su olacak

evet verirsin dikkat et sağlıklı şeyler ye spor yap

Bende menümü anlatayım sabah yumurta peynir domates salatalık bi dilim ekmek şekersiz çay ara elma öğle yumurta peynir ekmek çay ara yoktu akşam balık salata ekmeksiz bol bol su olacak
normal sağlıklı bir diyet menü, bir de yürüyüş olsa

ya dukan için hep denir 2. aşamaya geçtiğnde bile bir miktar kilo alıyorsun diye. çünkü karbonhidratlar su tutuyor ilk sebzeye geçtiğinde bile bir şişlik yaşıyorsun. hamur işi yedinse daha da şişiyorsun. Dukan a doğrudan 3. aşama şle başlayanlar da fayda gördüklerini söylüyor yani ölçülü miktarda ekmek ve meyve de yeniyor.
Kaçamak yaptırmayan bir diyet bulmak mıvar mı oyle liste? kaçamak yaptıran liste mi insanın kendisi mi
ben bu listeyle doyuyorum ama canım sürekli birşeyler istiyor yemek namına birşey yok listede meyve-kefir salata-pirinç patlağı-yoğurt-kepekli pirinç 1 kaşık nohut, dukanda bıktığım sahanda yumurtayı özledim
Dün ben de kaçamak yaptım ama sağlıklı şeylerdi deyip geçiştiriyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum bugün.

dün programıma büyük oranda uydum.
20 dk eliptik bisiklet ve 45 dk tae bo cardio yaptım, tavsiye ederim. daha önce akrep yapıyordu bunu. çok eğlenceli geldi.

göbek:99 /98/97/97
bel :83/83/81/81
Göğüs: 89/89/89/89
kalça:109 /109/109/109

değişiklik yok
ölçülerinizi alalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…