Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet aslinda solediklerinde cok haklisin ama bu diyette hic bi sekilde kacamaga yer yok yani ona ozel yemekler yapiosun meyvesizlik zten en zorlandigim sey onceden kacamak yapmazdm cnku mey e vardi menumde ve o benim seker istegimi minumuma indirirdi en azindan oyuzden meyveli gzel bi diyet listesi bulup pazartesi baslicaz zuhalle insallahhh bu arada regl oldum ve cok sistim cumaki kilomdan fazlayim oyuzden kilo verenlerin hakkina girmek istemiyorum yarn kilo bildirimnde bulnmicam kizlar kusura bakmayin

Hedrfcigim zaten bu hafta ben de karamsarum seninyazdiklarini okuyunca daha da kotu oldum.brn de halimize üzülüyorum.dısimuzi sıkıp irademize hskim olsak hersey ćozulecek. Şu da var istedigin yiyip zayif kalanlari cok kiskaniyorum

ben de ... ne güzel değil mi istediğini ye zayıf kal.bir de doğal olarak acıkmayanlar yemek yemeyi unutanlar veya yemeye üşenenler var, benim aklımdan yemek hiç çıkmıyor.Bir umut ben de öyle olabilirim diyorum. kardeşim 3-4ay adam gibi diyet yaptı son verdiği kiloyu diyetine uymadan ama dikkat ederek verdi hatta yaz tatilindeki 4 kiloyu misafire yaptığı yemeklerden ölçülü yiyerek ama yürüyüş yaparak vermişti. bu benim 82 kiloluk pis obur kardeşim. acaba diyorum sağlıklı diyet yapınca vücut değişiyor da sonrasında metabolizma daha mı hızlı oluyor? İnşallah inşallah midemizi küçültür az yeriz ve sporla kas yaparak metab. hızlandırırız

Bu hakka girme endişesini ben de çok yaşıyorum ama kilo aldığını bildirmeyince bu sefer de diğer takımlara haksızlık oluyor. bugün dikkat edip gene yarın sabah kilo bildir. bu hafta gelir haftaya gider

Merhaba kızlar bu aralar oğlumun hastalığı kışlık temizlik pek ugrayamiyor um buralara
Hedefcim ne guzel anlatmissin içindekileri benimde problemim okuldayken herşeyim düzenli ama hafta sonu evde hersey bozuluyor esimde evde olunca hamarat ev kadınına dönüşüyor um süper bi kahvalti hazırlıyorum içinde yok yok akşam yemegide öyle sonra hafta ici verdiğim 300 500 gramı geri alıyorum
Bende artık şu son 5 kiloyu verip kendimi başka yönlere yöneltmek istiyorum oğlumun eğitimi beslenmesi bol bol kitap okumak kendi kişisel bakımıma vakit ayırmak vs...

Bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik süt ekmeksiz ara yoktu öğle sucuklu yumurta domates peynir Çikolatalı ekmek çay ara yoktu akşam yulaflı nesfitli karışım ara muz bi avuçta mısır patlağı

Spor bölümü ise okulla Stad arası 80 dk yürüyüş 60 dk eliptik bisiklet 45 dk zayıflama videosu 5 dk plates ile günü tamamladım

Allahım topik arkadaşlarımı yiyip yiyip kilo almayan kullarından olmayı nasip eyle AMİN

Selam kizlar.bu sabah rutin kahvaltimi yaptim.evde olmama rsgmen çok abartmadim.ara olarak az fistik.
Akşam eşim ve oglum lahmacun yedi ben yemedim kizginim kendime diye onlar yerken ben yuruyuse gittim.
Aksam ispansk yogurt ve salta yedim ekmek yok. Aksama misafurim vardi 3 cesit tuzlu 2 cesit tatli vardi, ben sadece minik mozaik pasta dilimi yedim.
Dunden bahsetmek istemiuorum bile karbonhidrat manyagi gibi oldum.oglen ayrri aksam ayri yere misafirlik vardi. Ikramlardan yiyebilmek icin yaklasik 130 dak yurudum oglen ve aksam iki tur halinde....

sorma ya acikmayanlar,yemeyi unutanlar cildirtiyir insani yemek unutulur mu ya....acikmayanlardan biri de benim eşim .
.hafta sonlar kahvaltidan birkaç saat sonra ben başlarim "aciktin mi aciktin mi" diye sormaya aksama kadar acikmaz cok acikirsa da 1 kase cerezi indirir mideye birde yurumekten falan nefret eder ayricz hep fittir.

Bu hakka girme endişesini ben de çok yaşıyorum ama kilo aldığını bildirmeyince bu sefer de diğer takımlara haksızlık oluyor. bugün dikkat edip gene yarın sabah kilo bildir. bu hafta gelir haftaya gider
bence de bildirim yapilsa iyi olur ne olursa olsun

Canim biz zaten hafta sonlari yuzunden zaman kaybediyoruz cuma tartisindsn sonra kitliktan cikmis gibi yiyoruz sonra da 4 gunde ptesi _cuma arasi xayiflamaya calisiyoruz.
Spor bölümü ise okulla Stad arası 80 dk yürüyüş 60 dk eliptik bisiklet 45 dk zayıflama videosu 5 dk plates ile günü tamamladım
super supet

Allahım topik arkadaşlarımı yiyip yiyip kilo almayan kullarından olmayı nasip eyle AMİN
aminnnnn ama saglikla olsun

Günaydın kızlar ilk tartı benden olsun 65.1 kiloyum verdiğim kiloyu geri almışım
Benim spor yapmam şart yediklerim le bir ileri bir geri oluyor
Neyse ben bugun annemin evini temizlicem kızlar ara ara girerim. Ama görüşürüz

çocuk nasıl oldu, benimkisi 2 gece ateşlendi dün gece ateş düşürücü vermeden atlattıdili yara , boğazında birşey gözükmüyor.inşallah salıya kadar immuzinc+adaçayı+badem takviyesi ile tam olarak iyileşir.

***2.takım437. etap***

hedef52 (65,5 /65,2 / 0,3/ % )
uhs( 64,3 /65,1 /-0,2 / %)
zuhal32(64,2 /64,1 /0,1 / %)

azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 ( 6
0,8/ / / %)
Melrin(66 / / / %)
ambitious_girl (101,3
/ / / %)
liste sırası azayda ama gelmeyeceğini yazmıştu dün herkes liste ile elinden geldiği kadar ilgilensin. ben de izin günü olunca evden girmeye çalışıyorum.

Gunaydin kizlar.
Tum cocugu hasta olanlara Rabbimden safi ismi ile sifa diliyorum.

Bu hafta paylasimda bildirim olmayacak. Diger takimlardan memleketine gidecek uyeler varmis. Dolayisi ile etaplar birlesti.
Biz listemizi yapalim yine. Durmumuz ne gorelim. Haftaya daha da kilo vermis olarak donelim. Dereceye girmeye ihtiyacimiz var sekerler.

Bu hafta 500 gr gitmis benden.

Olculerim:
Gogus:100\100
Bel:85\86
Gobek:100\101
Basen:103\103
Kalca:104\105

Basen yine gitmemis ve gogus gecen haftayla ayni. Digerleri birer cm azalmis hamdolsun. Yuruyus harici spora belli hedef kiloma ulasinca baslicam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…