Evet aslinda solediklerinde cok haklisin ama bu diyette hic bi sekilde kacamaga yer yok yani ona ozel yemekler yapiosun meyvesizlik zten en zorlandigim sey onceden kacamak yapmazdm cnku mey e vardi menumde ve o benim seker istegimi minumuma indirirdi en azindan oyuzden meyveli gzel bi diyet listesi bulup pazartesi baslicaz zuhalle insallahhh bu arada regl oldum ve cok sistim cumaki kilomdan fazlayim oyuzden kilo verenlerin hakkina girmek istemiyorum yarn kilo bildirimnde bulnmicam kizlar kusura bakmayinya dukan için hep denir 2. aşamaya geçtiğnde bile bir miktar kilo alıyorsun diye. çünkü karbonhidratlar su tutuyor ilk sebzeye geçtiğinde bile bir şişlik yaşıyorsun. hamur işi yedinse daha da şişiyorsun. Dukan a doğrudan 3. aşama şle başlayanlar da fayda gördüklerini söylüyor yani ölçülü miktarda ekmek ve meyve de yeniyor.
Kaçamak yaptırmayan bir diyet bulmak mıvar mı oyle liste? kaçamak yaptıran liste mi insanın kendisi mi
ben bu listeyle doyuyorum ama canım sürekli birşeyler istiyor yemek namına birşey yok listede meyve-kefir salata-pirinç patlağı-yoğurt-kepekli pirinç 1 kaşık nohut, dukanda bıktığım sahanda yumurtayı özledim
Dün ben de kaçamak yaptım ama sağlıklı şeylerdi deyip geçiştiriyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum bugün.
bende de bir terslik var biliyorum hergün tartılmak olumsuz etkiliyor ama her gün tartılmazsam ipin ucunu kaçırıyorum. gene bu da motivasyonla ilgili, mesela bu sabah tartılmadan durabildim ve diyetime devam etme arzusu ile yanıp tutuşuyorum
niye böyleyim diyorum. beni tanıyan arkadaşlar normal yemeye geçince kilo aldığımı fark etmişler normal değil anormal yiyorum ayol en sevdiğim şeyler hamur işleri hani doyduğumu yeterli geldiğini biliyorum ama ne bulursam ağzıma atmaktan da kendimi alamıyorum, fıstık fındık çocuklardan kalan yemekler üstüne bir kahve kahvenin yanında çukulata mı olsa ne yesem ... böyle devam ediyor. gece yatmadan önce hamur işi yiyp gece korku filmi gibi rüyalar gördüm meselabunula mücadele etmeliyim.
elime bir liste aldım bu sefer, amacım onu yapmak , mecburi olarak değişiklikler oluyor ama elimden geldiği kadar listyeyi değiştirmek yok. diyetleri kafama çok takıp çok araştırıp çok bilmişlik yapıp aman onun yerine bunu yesem de olur ay o ödem attırcı ay bu bilmem ne...benim sorunum diyetin ne olduğu veya bu sabah kaç kilo olduğum değil, sağlıklı bir programı devam ettirirsem kilo veririm , sağlıklı şeyler ve miktarlar yemekte sebat etmek bütün mesele bu.
Şimdi ilk listeyi yapıyorum. salı öğlen başladım haftaya salı öğlen 2. sınıfa yani 2. listeye geçeceğim inşallah.
1 haftalık listeyi tam yapmak yani 1 öğünü bile atlamamak istiyorum bu sebeple salı sabah kahvaltıda yeni listeye başlamak isteyebilirim, pazartesi günü sizden izin alıcam böyle bir durumda veya aynı listeyle salıyı tamamlayıp çarşamba günü yeni listeye geçebilirimartık başarmak istiyorum. mesele kilo vermek değil, neden kafamdaki plana uyamadığım neden bu kadar sallandığım neden başarmak için emek vermediğim...
Bu arada başarı hikayelerim hep okul sıralarında kalmış, son 10 yıldır neyi başardım diye baktığımda çok bir şey yok. yüksek lisans dışındaki herşey hep çoluk çocukla ilgili. artık onu da ne kadar başarıyorsak. başarıdan daha çok bahane denilecek şeyler onlar. Haftalık özbakımlarını çok mu iyi yaptım veya çamaşır bulaşık işlerini aksatmıyor muyum, ütüyü demiyorum bile, çok mu sağlıklı şeyler yediriyorum çocuklara, çok mu ilgilieniyorum oyun oynuyorum onlarla, kuran dersi aldılar en az 1 yıldır kaç defa açıp kuranı 1 satır tekrar edebildik? herşey yarım, mecburi olanları yapıp mecbur olmayanları ertliyorum. azıcık ondan azıcık bundan olunca hafif kilolu, çalışan zaman bulamayan anne oluyorsun ama başarılı omuyorsun, artık bazı şeyler tam olsun istiyorum.
Şu sıra kafaya taktığım bir şey de çocukların hastalığı hani bir tane var ya vücut direnci düşük, geçen yıl 6 kez antibiyotik kullandık bu yıl hastalıkları ialçsız atlatmak hedefim. hali hazırda kensisi de hasta serviste kusmuş, bugün bitkisel tedaviye başlıyorum inşallah.
geçen yıl immuzinc in faydasını gördük , diğer çocuklarda da bunda da onu da başlıcam hepsine.
Birşeyleri tutmak ve bırakmamak lazım, yarım kalan hiçbir şey başarı hanesine yazılmıyor malesef.
Biraz karışık da olsa düşüncelerim bunlar
ben de ... ne güzel değil mi istediğini ye zayıf kal.bir de doğal olarak acıkmayanlar yemek yemeyi unutanlar veya yemeye üşenenler var, benim aklımdan yemek hiç çıkmıyor.Bir umut ben de öyle olabilirim diyorum. kardeşim 3-4ay adam gibi diyet yaptı son verdiği kiloyu diyetine uymadan ama dikkat ederek verdi hatta yaz tatilindeki 4 kiloyu misafire yaptığı yemeklerden ölçülü yiyerek ama yürüyüş yaparak vermişti. bu benim 82 kiloluk pis obur kardeşim. acaba diyorum sağlıklı diyet yapınca vücut değişiyor da sonrasında metabolizma daha mı hızlı oluyor? İnşallah inşallah midemizi küçültür az yeriz ve sporla kas yaparak metab. hızlandırırızHedrfcigim zaten bu hafta ben de karamsarum seninyazdiklarini okuyunca daha da kotu oldum.brn de halimize üzülüyorum.dısimuzi sıkıp irademize hskim olsak hersey ćozulecek. Şu da var istedigin yiyip zayif kalanlari cok kiskaniyorum
Bu hakka girme endişesini ben de çok yaşıyorum ama kilo aldığını bildirmeyince bu sefer de diğer takımlara haksızlık oluyor. bugün dikkat edip gene yarın sabah kilo bildir. bu hafta gelir haftaya giderEvet aslinda solediklerinde cok haklisin ama bu diyette hic bi sekilde kacamaga yer yok yani ona ozel yemekler yapiosun meyvesizlik zten en zorlandigim sey onceden kacamak yapmazdm cnku mey e vardi menumde ve o benim seker istegimi minumuma indirirdi en azindan oyuzden meyveli gzel bi diyet listesi bulup pazartesi baslicaz zuhalle insallahhh bu arada regl oldum ve cok sistim cumaki kilomdan fazlayim oyuzden kilo verenlerin hakkina girmek istemiyorum yarn kilo bildirimnde bulnmicam kizlar kusura bakmayin
Tek kelime ile SüpersinSpor bölümü ise okulla Stad arası 80 dk yürüyüş 60 dk eliptik bisiklet 45 dk zayıflama videosu 5 dk plates ile günü tamamladım
sorma ya acikmayanlar,yemeyi unutanlar cildirtiyir insani yemek unutulur mu ya....acikmayanlardan biri de benim eşim .ben de ... ne güzel değil mi istediğini ye zayıf kal.bir de doğal olarak acıkmayanlar yemek yemeyi unutanlar veya yemeye üşenenler var, benim aklımdan yemek hiç çıkmıyor.Bir umut ben de öyle olabilirim diyorum. kardeşim 3-4ay adam gibi diyet yaptı son verdiği kiloyu diyetine uymadan ama dikkat ederek verdi hatta yaz tatilindeki 4 kiloyu misafire yaptığı yemeklerden ölçülü yiyerek ama yürüyüş yaparak vermişti. bu benim 82 kiloluk pis obur kardeşim. acaba diyorum sağlıklı diyet yapınca vücut değişiyor da sonrasında metabolizma daha mı hızlı oluyor? İnşallah inşallah midemizi küçültür az yeriz ve sporla kas yaparak metab. hızlandırırız
bence de bildirim yapilsa iyi olur ne olursa olsunBu hakka girme endişesini ben de çok yaşıyorum ama kilo aldığını bildirmeyince bu sefer de diğer takımlara haksızlık oluyor. bugün dikkat edip gene yarın sabah kilo bildir. bu hafta gelir haftaya gider
Canim biz zaten hafta sonlari yuzunden zaman kaybediyoruz cuma tartisindsn sonra kitliktan cikmis gibi yiyoruz sonra da 4 gunde ptesi _cuma arasi xayiflamaya calisiyoruz.Merhaba kızlar bu aralar oğlumun hastalığı kışlık temizlik pek ugrayamiyor um buralara
Hedefcim ne guzel anlatmissin içindekileri benimde problemim okuldayken herşeyim düzenli ama hafta sonu evde hersey bozuluyor esimde evde olunca hamarat ev kadınına dönüşüyor um süper bi kahvalti hazırlıyorum içinde yok yok akşam yemegide öyle sonra hafta ici verdiğim 300 500 gramı geri alıyorum
Bende artık şu son 5 kiloyu verip kendimi başka yönlere yöneltmek istiyorum oğlumun eğitimi beslenmesi bol bol kitap okumak kendi kişisel bakımıma vakit ayırmak vs...
super supetSpor bölümü ise okulla Stad arası 80 dk yürüyüş 60 dk eliptik bisiklet 45 dk zayıflama videosu 5 dk plates ile günü tamamladım
aminnnnn ama saglikla olsunAllahım topik arkadaşlarımı yiyip yiyip kilo almayan kullarından olmayı nasip eyle AMİN
çocuk nasıl oldu, benimkisi 2 gece ateşlendi dün gece ateş düşürücü vermeden atlattıMerhaba kızlar bu aralar oğlumun hastalığı kışlık temizlik pek ugrayamiyor um buralara
Hedefcim ne guzel anlatmissin içindekileri benimde problemim okuldayken herşeyim düzenli ama hafta sonu evde hersey bozuluyor esimde evde olunca hamarat ev kadınına dönüşüyor um süper bi kahvalti hazırlıyorum içinde yok yok akşam yemegide öyle sonra hafta ici verdiğim 300 500 gramı geri alıyorum
Bende artık şu son 5 kiloyu verip kendimi başka yönlere yöneltmek istiyorum oğlumun eğitimi beslenmesi bol bol kitap okumak kendi kişisel bakımıma vakit ayırmak vs...
***2.takım437. etap***
hedef52 (65,5 /65,2 / 0,3/ % )
uhs( 64,3 /65,1 /-0,2 / %)
zuhal32(64,2 /64,1 /0,1 / %)
azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 ( 60,8/ / / %)
Melrin(66 / / / %)
ambitious_girl (101,3/ / / %)
liste sırası azayda ama gelmeyeceğini yazmıştu dün herkes liste ile elinden geldiği kadar ilgilensin. ben de izin günü olunca evden girmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?