***2.takım437. etap***
hedef52 (65,5 /65,2 / 0,3/ % )
uhs( 64,3 /65,1 /-0,2 / %)
zuhal32(64,2 /64,1 /0,1 / %)
azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 ( 60,8/ / / %)
Melrin(66 / 65.5/0.5 /0.007%)
ambitious_girl (101,3/ 101,3/0,0 / 0%)[/B]
4 haftada gogus 2, bel 5, gobek 4, basen 1, kalca 3 cm gitmis,incelmis.
4 haftada 3 kilo 200 gr kara, pis, tiksinc kilolar gitmis.
Hadi kizlar acin ajandanizi yapin kendi elestirilerinizi.
Gorelim bizde
Aynen bu gelgit olayı çok sıkıcı ben spora dönüş yaptım hiç kurtuluş yok vericem bu iğrenç kiloları ilk 25 kiloyuda sporla vermiştim geçen sene sporsuz 5 kilo verdim o yüzden tekrar spora ağırlık vererek kalanıda vereceğim
Tek kelimeyle mükemmel gidiyorsun maşallah darısı başımızaKizlar selam.bu sabah istemeye istemeye tartiya ciktim ve gozlerime inanamadim.
Gecen hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Fark:800gr
Cok mutlu oldum listrye girmeme 1.4 kaldi. Hafta sonu hafta içi gibi cok dikkat edecegim bu hafta.
wu huuuuuuuuuKizlar selam.bu sabah istemeye istemeye tartiya ciktim ve gozlerime inanamadim.
Gecen hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Fark:800gr
Cok mutlu oldum listrye girmeme 1.4 kaldi. Hafta sonu hafta içi gibi cok dikkat edecegim bu hafta.
Canim yazdim sabah takima okumamissin sanirim. Paylasimda oy yapiliyordu. Sabah sonuclandigini gordum ve yazdim hemen buraya.kızlar bu hafta izin sebebiyle bildirim yokmuş haftayaki etapla etaplar birleştirilmiş. şöyle ki bu hafta da zaten 0,3 ün altında kalmıştık iyi oldu bizim için. hadi haftaya bir şey yapalım . 2 haftanın ortalaması % 0,3 ün altında kalan kişi veya kişiler üye mesajlarını sayma cezası alsın. bu şekilde takımda kim aktif kim değil kim mesaj yazmıyor tespit etmiş olalım. cezayı yerine getirmezse elimde kalan tek ceza maalesef kişiyi 2 hafta zorunlu izine ayırmak. döndüğünde kilo almış olursa takıma giremez vs.
Oylamaya sunuyorum
OYLAMA: Gelecek hafta listede ortalama %0,3 kilo veremeyen üye , sonraki hafta takım üyelerinin katılımını tespit etmek üzere günlük mesajları sayıp bildirme cezasına çarptırılsın mı? (cevabınız olmayan seçeneği siliniz/ salı akşama kadar oyunuzu veriniz/oy çokluğu ile karar alınacaktır)
hedef52 EVET
uhs EVET/ HAYIR
zuhal32 EVET/ HAYIR
azaydidem EVET/ HAYIR
lusyen32 EVET/ HAYIR
MelrinEVET/ HAYIR
ambitious_girl EVET/ HAYIR
Rus diyetini bu ayin ilk haftasi yapmistim, kahvaltili rus diyeti ve 4. Gun mecburen bitti.ooo neler yapıyorsun
yürüyüş+?
normal sağlıklı beslenme mi yoksa gene rus diyetimi yoksa kahvaltı +rus diyeti mi bir ara öyle yapacağını söylemiştim
Hosgeldin canim.Merhabalar bu gruba katilmam söylendi ama pek bi bilgm yok yuzdeler falan hesaplama hıç anlamadım beni bilglendlrrsenz mutlu olurum
Kilo 83Hosgeldin canim.
Kurallarimiz ilk sayfamizda. 15 gun deneme suren var, sonrasi listede olucaksin.
Kilonu hedef kilonu ve boyunu yazarmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?